Alcyone, έχω παραγγείλει κι εγώ το δίχτυ και θα αγοράσω ράβδους ντέξιον για να το στερεώσω στο μπαλκόνι. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις εάν χρειάστηκε να κάνεις και τρύπες στον τοίχο για να τις στερεώσεις ή απλώς τις στερέωσες στα κάγκελα με δεματικά ή άλλο τρόπο? Πόια είναι η μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στις ράβδους?
Εγώ σκέφτομαι σε ένα μικρό ορθογώνιο μπαλκόνι 2,80χ1,20 να τοποθετήσω 4 ράβδους στις τέσσερις γωνίες και να τις ενώσω στο επάνω μέρος ανά δυο στη δεξιά και αριστερή άκρη του μπαλκονιού με ράβδους μήκους 1,20, όσο δηλαδή το πλάτος του μπαλκονιού, ώστε να σχηματίζεται το Γ. Θα τις ενώσω και στο κάτω μέρος για μεγαλύτερη σταθερότητα και θα τοποθετήσω το δίχτυ στο σκελετό αυτό.
Θα χρειαστεί να τοποθετήσω και μια ακόμα ράβδο στη μέση από τα κάγκελα ή αρκούν για 2,80μ μία σε κάθε γωνία στο μπροστινό τμήμα του μπαλκονιού? Πιστεύω ότι το δίχτυ αν τεντωθεί καλά δε θα κάνει κοιλιά επειδή θα λείπει η τρίτη ράβδος στη μέση... Άλλωστε είναι ελαφρύ. Γι' αυτό σε ρωτάω και για τη μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στις ράβδους για να αποκτησω μια εικόνα.