Περίφραξη μπαλκονιού

εδώ πριν μπει το πλέγμα και η καλαμωτή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Photo-0280.jpg
    Photo-0280.jpg
    479,2 KB · Εμφανίσεις: 3.751
Κι εδώ η Λίλιθ στο μπαλκόνι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Photo-0290.jpg
    Photo-0290.jpg
    594,8 KB · Εμφανίσεις: 194
  • Photo-0289.jpg
    Photo-0289.jpg
    468,7 KB · Εμφανίσεις: 320
  • Photo-0288.jpg
    Photo-0288.jpg
    574,8 KB · Εμφανίσεις: 188
  • Photo-0287.jpg
    Photo-0287.jpg
    632,6 KB · Εμφανίσεις: 152
και μερικές ακόμα!

Συνημμένα

• Photo-0286.jpg
    Photo-0286.jpg
    579,7 KB · Εμφανίσεις: 131
  • Photo-0285.jpg
    Photo-0285.jpg
    648,8 KB · Εμφανίσεις: 1.948
  • Photo-0284.jpg
    Photo-0284.jpg
    449,3 KB · Εμφανίσεις: 208
:thumbup: Μπράβο Ειρήνη, πολύ καλή δουλειά! Πώς τα κατάφερες βρε θηρίο μόνη σου?:clapup::clapup:
Επίσης, καλά έκανες και δεν επαναπαύθηκες στο οτι η Λίλιθ δεν έδειξε τάσεις για μεγάλα άλματα. Αν μοιάζει με τη δική μου, σιγά σιγά μεγαλώνοντας μπορεί να γίνει πιο ριψοκίνδυνη, οπότε με την περίφραξη που έκανες πιστεύω οτι θα είσαστε ασφαλείς από ατυχήματα :)
Παρεπιπτόντως ,η Λίλιθ είναι μια πανέμορφη κουκλίτσα :inlove::inlove::inlove:
Να τη βλέπουμε όσο πιο συχνά γίνεται;):)

Απάντηση: Περίφραξη μπαλκονιού;

Όντως, πολύ καλή δουλειά, Ειρήνη! :)
Και θα συμφωνήσω απόλυτα με την alcyone ότι ορθώς δεν επαναπαύτηκες στο ότι η μικρή δεν έχει δείξει τάση για άλματα.
Οι γάτες μας πολλές φορές είναι απρόβλεπτες, μπορεί να δουν κάτι που να τους φανεί πρωτόγνωρο και να τους κινήσει την περιέργεια.
Οπότε η περίφραξη θα σας παρέχει την απαραίτητη σιγουριά! :)

Ευχαριστώ πολύ!
Η Λιλιθ πάντως το χαίρεται πολύ το μπαλκόνι ! Αράζει στις γλάστρες και παρατηρεί με τις ώρες...
Αλλά το καλύτερο είναι ότι μπόρεσα να βγάλω ξανά το τραπεζι και τις καρέκλες και να κρεμάσω τις γλάστρες και προαυλίζομαι κι εγώ!

Κι εδώ η Λίλιθ στο μπαλκόνι!

Καλέ;;; Σπείρατε κι εσείς τη νέα μαύρη τουλίπα;; Κούκλα είναι, άνθισε κιόλας βλέπω :hehe:

Μπράβο, καλή μου, κάνατε υπέροχη δουλειά!!!!

Το μωρό μου έχει τάσεις φυγής

τους τελευταίους μήνες το γατούλι μου (2,5 χρονών και στειρωμένο αγοράκι) θέλει να πηγαίνει βόλτα στο διπλανό διαμέρισμα. δεν τολμώ να ανοίξω την μπαλκονόπορτα και τσοοοουπ μόλις με δει λίγο να μην τον κοιτάζω πηδάει στο κάγκελο και πηγαίνει στους διπλανούς. η κυρία δίπλα είναι ηλικιωμένη με προβλήματα υγείας και εγώ μένω στον δεύτερο όροφο, στο παγκράτι, με δρόμο που περνούν αυτοκίνητα από κάτω. όπως καταλαβαίνετε λοιπόν παθαίνω πολλαπλά εγκεφαλικά με αυτή τη νέα του συνήθεια. έβαλα στα κάγκελα καλαμωτή, αυτός απλά δυσκολεύεται λίγο περισσότερο (κρίμα τα λεφτά και τον κόπο μου). δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. δεν του ανοίγω να βγεί έξω αλλά αυτό δεν είναι λύση. Εκτός του ότι κλαίει πίσω από το τζάμι, η άνοιξη πλησιάζει και δεν μπορώ να έχω κλειστά συνέχεια (δηλ. εγώ θα μπορούσα για την ασφάλεια του να κάνω τα πάντα αλλά δεν μένω μόνη μου και ήδη οι συγκάτοικοι έχουν αρχίσει να δυσκολεύονται). καμιά καλή ιδέα ????
please παιδιά πείτε τί έχετε κάνει εσείς. εκπέμπω sos !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας

Εχω ένα γάτο και ένα πρόβλημα. Θέλω να περιφράξω με κάτι το μπαλκόνι στο πλαι για να μην πηγαίνει ο γάτος στους γείτονες. Προσπάθησα να φτιάξω κάτι, αλλά μάταια όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Θελω κάτι οικονομικό. Αν έχει κάποιος κάτι να προτείνει, θα χαρώ πολύ γιατί νοιώθω άσχημα το κατοικιδιο μου να ενοχλεί...
Πατήστε στα εικονίδια δεξί κλικ για "άνοιγμα της εικόνας σε νέα καρτέλα"
IMG_20161018_152406.jpg
IMG_20161018_152357.jpgdl=0

IMG_20161018_152415.jpg
IMG_20161018_152424.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Όχι δεν χρειάστηκε να κάνουμε καμμιά τρύπα στον τοίχο, απλώς στερεώσαμε τις ράβδους στο δάπεδο και τις δέσαμε στα κάγκελα με σύρμα πολύ σχολαστικά και βεβαιωθήκαμε οτι είναι σταθερές.
Το δε μπαλκόνι μου έχει 6 μέτρα μήκος και η απόσταση μεταξύ των ράβδων είναι περίπου 1,20μ.
Βέβαια χρειάστηκε να βάλουμε και στις γωνίες, χρησιμοποιήσαμε δλδ 5 συνολικά ράβδους.

Πάντως, όσο γερή κι αν φαίνεται η κατασκευή, να σου υπενθυμήσω (το γράφει και στη συσκευασία του διχτιού της Trixie άλλωστε καθώς θα δεις) δεν θα αφήσεις το γατί χωρίς επιτήρηση. Αυτό που βοηθάει είναι οτι μπορείς να είσαι σε κοντινή απόσταση και να κάνεις τις δουλειές σου παρακολουθώντας το και όχι ακριβώς δίπλα του. Εξαρτάται και από το πόσο περίεργο και με τάση στην εξερεύνηση είναι το καμάρι σου:P Η δική μου έχει αρκετή περιέργεια και αδυναμία στα περιστέρια που βρίθουν στην περιοχή μας:( Έχουμε υψώσει το δίχτυ 2 μέτρα να φανταστείς και ενώ για αρκετές μέρες ήταν ήσυχη και δεν έκανε άλματα, μια φορά έτυχε να περάσει ένα σε πολύ κοντινή απόσταση και όταν την είδα να πηδάει σαν Ολυμπιονίκης ρεκόρ και να φτάνει σχεδόν στην κορυφή, κυριολεκτικά πάγωσα!:worry:
Από τότε, και για να μην έχω περαιτέρω δυσάρεστες εκπλήξεις, μπαλκόνι συν λουράκι σαμαράκι ταυτόχρονα, αν δεν βρίσκομαι εκεί κοντά να έχω οπιτκή επαφή.
Και βέβαια ουδέποτε θα αφήσεις το γατί και θα φύγεις από το σπίτι με ανοιχτή την πρόσβαση στο μπαλκόνι.
Καλή επιτυχία!:)

για να πάρεις μια ιδέα:
DSCN1025.jpg
Γεια χαρα, επειδή δεν φαίνεται καλα στη φωτο, μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ
πως ειναι στερεωμένες οι κάθετες ράβδοι στο πάτωμα;
Επισης, το δίχτυ στο κατω του μέρος - οριζόντια με το πάτωμα δηλαδη -πως ακριβως ειναι στερεωμένο;
ειναι ίδια ράβδος κι εκει δεμένη με το δίχτυ απλά "ξαπλωμένη" στο έδαφος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι ράβδοι είναι στερεωμένες γερά σε 2 σημεία την κουπαστή του μπαλκονιού με σύρματα. Τόσο γερά που δεν σείονται με τίποτα. Προτιμήσαμε ράβδους από αυτές που στερεώνουν τα dexions, ακριβώς επειδή έχουν τρύπες απ'όπου περνούν δυο σχοινιά τα οποία συνοδεύουν το δίχτυ και είναι απαραίτητα ώστε να τεντωθεί και και να στερεωθεί το ίδιο (το δίχτυ) στην κορυφή εκεί που τελειώνει το ύψος του διχτυού και στο κάτω μέρος του δαπέδου οριζόντια (αυτό που ρωτάς δηλαδή). Δεν υπάρχει μεταλλική ράβδος οριζόντια, είναι όλες κάθετα τοποθετημένες.

Εδώ βλέπεις στο πάνω μέρος πώς είναι περασμένο το κορδόνι που συνοδεύει το δίχτυ.
DSCN1175.jpg

Κι εδώ με κόκκινο βελάκι σου δείχνω το κάτω μέρος πώς περνάει μέσα από το δίχτυ.
2017-03-26_003917.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Κατανοητό! Ευχαριστω! Κουκλί το γατάκι!

Σ'ευχαριστούμε, η Τέρψη μου κι εγώ για τα καλά σου λόγια..:flowers:
rainbowcat2_orig-1.gif

Θα χαρούμε, κάποια στιγμή που θα το αποφασίσεις, να γνωρίσουμε και τα κουκλιά (που βλέπω στο avatar σου) σε δικό τους θέμα που έχουμε εδώ και που γράφουμε ότι αφορά τα καμάρια μας (και με φωτογραφίες τους, βιντεάκια, ή ότι άλλο μας αρέσει). :D

Προσπάθησα καποιες φορές να ανεβάσω καποιες πολυ ωραίες φωτο αλλα δε τις σηκώνει το σαϊτ γιατι λεει ειναι μεγάλες.
Ούτε τις μετατρέπει αυτόματα σε μικρότερες..
Οποτε ειμαι μπελάς, πρεπει να μετατρέψω εγώ το μέγεθος να ταιριάζει κλπ..
Εχω μονο αυτη παρακάτω..

Ουχ Παναγίτσα μου, τι κουκλάκια είναι αυτά!!! :inlove::inlove:

https://www.mypetz.gr/attachments/img_9597-jpg.185260/

Οκ.. έκανα καναδυο άκυρες προσπάθειες αλλα δεν..
Επισης δεν υπάρχει "διαγραφή" στα άκυρα μηνύματα; :D

Συνημμένα

https://www.mypetz.gr/attachments/img_9597-jpg.185260/

Οκ.. έκανα καναδυο άκυρες προσπάθειες αλλα δεν..
Επισης δεν υπάρχει "διαγραφή" στα άκυρα μηνύματα; :D

Tα γατάκια σου είναι πανέμορφα!
wub2smileyface_orig-1.gif

Να τα χαίρεσαι και να τα καμαρώνεις για πολλά-πολλά χρόνια :)

Για το θέμα ανεβάσματος φωτογραφιών και προκειμένου να βοηθηθείς, δες οδηγίες εδώ.

Απο εκει ειχα δει ηδη τις οδηγίες!
Παρ ολα αυτα η επισύναψη δε λειτούργησε.
Δε ξερω αν φταίει οτι ανεβαζα απο iPhone.
Νομιζω πως θελει κάποια αναβάθμιση το θέμα upload.
Μαλλον να ανεβάζει οποιαδήποτε φωτο (και απο κινητά) και να την μετατρέπει-μικραίνει αυτόματα.
Τέλος παντων, γεια χαρα! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back