Όχι δεν χρειάστηκε να κάνουμε καμμιά τρύπα στον τοίχο, απλώς στερεώσαμε τις ράβδους στο δάπεδο και τις δέσαμε στα κάγκελα με
σύρμα πολύ σχολαστικά και βεβαιωθήκαμε οτι είναι σταθερές.
Το δε μπαλκόνι μου έχει 6 μέτρα μήκος και η απόσταση μεταξύ των ράβδων είναι περίπου 1,20μ.
Βέβαια χρειάστηκε να βάλουμε και στις γωνίες, χρησιμοποιήσαμε δλδ 5 συνολικά ράβδους.
Πάντως, όσο γερή κι αν φαίνεται η κατασκευή, να σου υπενθυμήσω (το γράφει και στη συσκευασία του διχτιού της Trixie άλλωστε καθώς θα δεις) δεν θα αφήσεις το γατί χωρίς επιτήρηση. Αυτό που βοηθάει είναι οτι μπορείς να είσαι σε κοντινή απόσταση και να κάνεις τις δουλειές σου παρακολουθώντας το και όχι ακριβώς δίπλα του. Εξαρτάται και από το πόσο περίεργο και με τάση στην εξερεύνηση είναι το καμάρι σου

Η δική μου έχει αρκετή περιέργεια και αδυναμία στα περιστέρια που βρίθουν στην περιοχή μας

Έχουμε υψώσει το δίχτυ 2 μέτρα να φανταστείς και ενώ για αρκετές μέρες ήταν ήσυχη και δεν έκανε άλματα, μια φορά έτυχε να περάσει ένα σε πολύ κοντινή απόσταση και όταν την είδα να πηδάει σαν Ολυμπιονίκης ρεκόρ και να φτάνει σχεδόν στην κορυφή, κυριολεκτικά πάγωσα!

Από τότε, και για να μην έχω περαιτέρω δυσάρεστες εκπλήξεις, μπαλκόνι
συν λουράκι σαμαράκι ταυτόχρονα,
αν δεν βρίσκομαι εκεί κοντά να έχω οπιτκή επαφή.
Και βέβαια ουδέποτε θα αφήσεις το γατί και θα φύγεις από το σπίτι με ανοιχτή την πρόσβαση στο μπαλκόνι
.
Καλή επιτυχία!
για να πάρεις μια ιδέα: