Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παντως τα δικά μου δεν εδειξαν σημαδια αφυπνησης μετα τη στειρωση. Αν ακουν αδέσποτα, φρικάρουν αλλά όχι με την "πονηρή" εννοια του θεματος. Απλά αναστατώνονται με τις φωνες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζωεχει σχεση με το ποσο αργα στειρωνεται ενα ζωο και το ταμπεραμεντο του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζωεχει σχεση με το ποσο αργα στειρωνεται ενα ζωο και το ταμπεραμεντο του
Ό Χιόνης όταν το στειρωσα ήταν περίπου απ'όσο υπολογίσαμε με το γιατρό 9-10 μηνών. Ούτε νωρίς ούτε αργά. Άρα να υποθέσω ότι φταίει το "καυτό" του ταπεραμέντο?:lol: :lol: :lol:

Εγώ πήγα τον μικρό μου χτες για στείρωση. Σήμερα έχει συνέλθει πλήρως και είναι μεσα στην τρελή χαρά. Παρατήρησα μια εχρθική συμπεριφορά όμως.... Συγκεκριμένα όταν παίζαμε και δάγκωνε την παντόφλα μου και εγώ τον πείραζα με την παντόφλα στην κοιλιά του σταμάτησε 2 φορές και μου αγρίεψε κάνωντας "χχχχχχχχ" και μου έδειχνε τα δόντια του, χωρίς εγώ να τον πονέσω καθόλου. Έχει κάποιος να πει κάτι επ'αυτού; Μπορεί λόγω της επέμβασης να παρουσιάζει εχθρικά δείγματα συμπεριφοράς; :confused: Παρεπιμπτώντως αυτό δεν το έχει ξανακάνει ποτέ....

Απ οτι βλεπω και απ τη δικια μου ναι.Επειεδη ειχα ρωτησει το γιατρο ειναι επειδη κοιμιθηκε και ξυπνησε με κατι να τησ ληπει και συνειδιτοποιει τη εγηνε οτι κατι του ληπει και σιγουρα και λιγο πονος.Και μενα βγαζει νιχια οταν την χαιδευω ακομα και ασ εχουν περασει 7 μερες.

Έχοντας ήδη υποστεί στο παρελθόν τις συνέπειες αδιαφορίας κτηνιάτρου, θα συμφωνήσω απόλυτα με τις απόψεις της Μαρίνας και του Κώστα.. Αφ'ενός είναι σημαντικό να βρεις κτηνίατρο που πραγματικά ενδιαφέρεται και αγαπά τα ζώα (κατά την ταπεινή μου άποψη είδος σπάνιο, αν και μετά από 10 χρόνια αναζήτησης πιστεύω πως έχω καταφέρει να το βρω) αφ'ετέρου όντας επιστήμονας στο ίδιο ίδρυμα (σαφώς σε άλλη σχολή) με τον isavvas έχω διαμορφωμένη δική μου άποψη για το επίπεδο συμπεριφοράς στα ζώα στην συγκεκριμένη σχολή.. Εννοείται ότι δεν μπορώ να κρίνω τις επιστημονικές γνώσεις ούτε του isavvas ουτε της mel απλά θα προτιμούσα έναν λιγότερο φανατικό και απόλυτο στις απόψεις του κτηνίατρο, για να αποφασίσω να του εμπιστευθώ την γάτα μου..

Ασπασια νομιζω εχουν δικιο οι αλλες κοπελες που λενε οτι πρεπει να περασει καποιοσ καιρος μετα τη στειρωση για να "καθαρισει" απο τις ορμονες. Τουλαχιστον ετσι ηταν ο Ποπαι μας που στην αρχη δεν βλεπαμε αλλαγη και μετα εγινε τεμπελαρος και δεν τον ενοιαζαν ουτε φωνες θυληκιας ουτε τπτ:D

Εγω θυμαμαι τον Καισαρα που ενω ειχε στειρωθει, προσπαθουσε να ζευγαρωσει με τη Ροζα. Βεβαια η κυρια αυτη ηταν πολυ προκλητικη και κανεις γατος φαινεται δε μπορουσε να της αντισταθει....
Θλιβερο ηταν. Κατι σαν τον Καστρατο με τη Λουκρητια:( .
Η γατα παρακαλουσε το γατο....

ο δικος μου ενω ηταν στα πολυ τρελλα του οταν τον στειρωσα αυτοματως μετα εγινε αρνακι!!! τιποτα σας λεω ουτε ιδεα του τι σημαινει οιστρος... αν και καμια φορα οταν ειναι στα χαδιαρικα του και τον χαιδευω κατι γινεται εκει κατω:redface: αλλα εκεινος το κοιταζει σαν ufo:P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Παιδιά δεν έχω καθόλου εμπειρία από γάτους, αλλά στις γάτες μου τουλάχιστον δεν εμφανίστηκε ποτέ δείγμα οίστρου μετά τη στείρωση. Η Sil δε, που στειρώθηκε οκτώ μηνών πριν εμφανίσει ακόμη οίστρο, δεν μας έχει αποκαλύψει ποτέ καμία ερωτική ορμή. Λέτε γι’ αυτό να συμπεριφέρεται ακόμα σαν γατάκι ενώ έχει φτάσει αισίως τα 6 χρόνια, μιλάμε για το ανώριμο γατί :P

Παιδια, αν η Οπρα μετα τη στηρωση, γινει πιο επιθετικη απ΄οτι ειναι, ειμαι για επιδεσμους.....!

Kony, πως ενιωσες οτι ο κτηνιατρος αυτος αγαπαει τα ζωα;
Εγω σαν νεωτερη με γατουλες, το θεωρω δεδομενο οτι ενας κτηνιατρος αγαπαει τα ζωα και διαβαζοντας ολα αυτα στη συζητηση ανησυχω και μου δημιουργειται μια ανασφαλεια με ολα αυτα που ακουω. Μα το πρωτο πραγμα που θα κανει ο κτηνιατρος ειναι να αγγιξει το ζωο. Εκει νομιζω φαινονται πολλα...
Θα ηθελα αν καποιος εχει τη καλοσυνη να μου διηγηθει ενα περιστατικο με καποιον γιατρο που φερθηκε ασχημα σε καποιο απ τα ζωακια σας.

Αρχική Δημοσίευση από kony:
...θα προτιμούσα έναν λιγότερο φανατικό και απόλυτο στις απόψεις του κτηνίατρο, για να αποφασίσω να του εμπιστευθώ την γάτα μου..

Ο επιστήμονας δεν μπορεί να είναι φανατικός. Επομένως υπονοείται ότι δεν είμαστε επιστήμονες. Σωστά;

Τι ενοεις οταν λες οτι δεν μπορει να ειναι φανατικος; Εξηγησε μου λιγο, σε παρακαλω, δεν το καταλαβα

Τον Σάκη τον στείρωσα πριν εμφανίσει οίστρο και πριν αρχίσει να ψεκάζει. Δεν εμφάνισε ποτέ κάποια 'ύποπτη' συμπεριφορά. Την Μίτσυ που την στειρώσαμε αφού γέννησε 2 φορές μετά την στείρωση δεν ξαναείχε οίστρο.

aiorasky,επειδη ψαχνοντας καλο γιατρο εχω παει σε 4-5 θα σου πω μερικα περιστατικα.η γιατρος που εκανε τη στειρωση(Τζιακη λεγεται και ειναι στο Πασαλιμανι),οχι μονο δεν εβγαλε την Τσικι να τη δει απο το κλουβι της,αλλα την παρατησε σε μια γωνια στο πατωμα να περιμενει να τελειωσει με μια αλλη στειρωση.την αφησε ολη μερα στο κλουβι της,κι οταν πηγα να την παρω,μου την εφερε η νοσοκομα κι η γιατρος ουτε μια φορα δεν κοιταξε μεσα στο κλουβι να δει αν η γατα ζει!!!!αναφερω το ονομα της οχι γιατι τη θεωρω κακη γιατρο,αυτο δεν μπροω να το κρινω απο ενα περιστατικο,αλλα για να μην πανε σε αυτην ατομα που θελουν ο κτηνιατρος πανω απ'ολα να ειναι ζωοφιλος.

μετα πηγα σε εναν κτηνιατρο στο Φαληρο που μου ειχε συστησει η chouzouris,στον Χανδρα.φανηκε καλος γιατρος,αλλα για να ειμαι ειλικρινης δε μου πολυαρεσε ο τροπος που φερθηκε στην Τσικι.ανοιξε το πορτακι απο το κλουβι,κι ενω η Τσικι ηταν ηδη κατατρομαγμενη απο τη μεταφορα,την αρπαξε απο το σβερκο και στην κυριολεξια την εσυρε εξω ενω εκεινη προσπαθουσε να γατζωθει απο ο,τι μπορουσε για να μην τη βγαλει.

στον αιλουρο που πηγα(και κατεληξα τελικα)η αντιμετωπιση ηταν τελειως διαφορετικη.ανοιξετο κλουβακι ο γιατρος και αρχισε να την χαιδευει μεχρι να ηρεμησει(μιλαμε για πολλη ωρα μεχρι τελικα να ξεθαρρεψει η Τσικι).

νομιζω οτι αν δεις τη συμπεριφορα του γιατρου,θα μπορεσεις να καταλαβεις αν αγαπαει τα ζωα η οχι,αυτο το εκπεμπει αμεσως πιστευω.

Αιορα βρε μην ανυσηχεις οταν θα ρθει η ωρα θα σε στειλω εγω στους καλυτερους στη θεσσαλονικη και θα στην ψοφησουν στα χαδια τη δικια σου:P ;) :D

Εμεις χτες πηγαμε αιλουρο να βγαλουμε τα ραμματα και ειμαστε παρα πολυ ωραιες τωρα ο γιατρος μας εκανε και ενα φλεταρισμα με ενα σπρει που μιριζε πολυ ωραια.Ολα τελεια!Ειμαι πολυ ευχαριστημενη:D
Τι κανει η τσικι?Ολα καλα?

εχτες καναμε κ τυην τελευταια στειρωσει των αγωριων στειρωσαμε τον πισσα αχ ο γλυκος μου μυριζει τοσο ωραια τωρα ολα τελειωσαν μεσα σε ενα τεταρτακι κ η πατουνιτσα ειναι μια χαρα που την κοιταξε ο γιατρος

ααα το μαθαμε λιγο μετα ηρθαμε εμεις.κρημα να χασουμε τη στηρωση του πισσα αχ σιγουρα θα αρεσε στο ντινακι ετσι μαβρουλης.:) Φιλακια στο λαμπη!

μια χαρα ειναι η Τσικι:) περιμενουμε να περασουν 10 μερες χωρις αντβιωση για να παμε να επαναλαβουμε το εμβολιο της λευχαιμιας.κριμα να μην πετυχω καμια σας εκει παντως...:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back