χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ό Χιόνης όταν το στειρωσα ήταν περίπου απ'όσο υπολογίσαμε με το γιατρό 9-10 μηνών. Ούτε νωρίς ούτε αργά. Άρα να υποθέσω ότι φταίει το "καυτό" του ταπεραμέντο?Νομιζωεχει σχεση με το ποσο αργα στειρωνεται ενα ζωο και το ταμπεραμεντο του

Mil
Νεοφερμένο μέλος
Παρεπιμπτώντως αυτό δεν το έχει ξανακάνει ποτέ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
kony
Νεοφερμένο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Θλιβερο ηταν. Κατι σαν τον Καστρατο με τη Λουκρητια
. Η γατα παρακαλουσε το γατο....
mimikaki
Διάσημο μέλος
αλλα εκεινος το κοιταζει σαν ufo

Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Kony, πως ενιωσες οτι ο κτηνιατρος αυτος αγαπαει τα ζωα;
Εγω σαν νεωτερη με γατουλες, το θεωρω δεδομενο οτι ενας κτηνιατρος αγαπαει τα ζωα και διαβαζοντας ολα αυτα στη συζητηση ανησυχω και μου δημιουργειται μια ανασφαλεια με ολα αυτα που ακουω. Μα το πρωτο πραγμα που θα κανει ο κτηνιατρος ειναι να αγγιξει το ζωο. Εκει νομιζω φαινονται πολλα...
Θα ηθελα αν καποιος εχει τη καλοσυνη να μου διηγηθει ενα περιστατικο με καποιον γιατρο που φερθηκε ασχημα σε καποιο απ τα ζωακια σας.
isavvas
Λέκτορας Κτηνιατρικής Αναισθησιολογίας ΑΠΘ
Αρχική Δημοσίευση από kony:...θα προτιμούσα έναν λιγότερο φανατικό και απόλυτο στις απόψεις του κτηνίατρο, για να αποφασίσω να του εμπιστευθώ την γάτα μου..
Ο επιστήμονας δεν μπορεί να είναι φανατικός. Επομένως υπονοείται ότι δεν είμαστε επιστήμονες. Σωστά;
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
μετα πηγα σε εναν κτηνιατρο στο Φαληρο που μου ειχε συστησει η chouzouris,στον Χανδρα.φανηκε καλος γιατρος,αλλα για να ειμαι ειλικρινης δε μου πολυαρεσε ο τροπος που φερθηκε στην Τσικι.ανοιξε το πορτακι απο το κλουβι,κι ενω η Τσικι ηταν ηδη κατατρομαγμενη απο τη μεταφορα,την αρπαξε απο το σβερκο και στην κυριολεξια την εσυρε εξω ενω εκεινη προσπαθουσε να γατζωθει απο ο,τι μπορουσε για να μην τη βγαλει.
στον αιλουρο που πηγα(και κατεληξα τελικα)η αντιμετωπιση ηταν τελειως διαφορετικη.ανοιξετο κλουβακι ο γιατρος και αρχισε να την χαιδευει μεχρι να ηρεμησει(μιλαμε για πολλη ωρα μεχρι τελικα να ξεθαρρεψει η Τσικι).
νομιζω οτι αν δεις τη συμπεριφορα του γιατρου,θα μπορεσεις να καταλαβεις αν αγαπαει τα ζωα η οχι,αυτο το εκπεμπει αμεσως πιστευω.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι κανει η τσικι?Ολα καλα?
ladycat
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλακια στο λαμπη!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
περιμενουμε να περασουν 10 μερες χωρις αντβιωση για να παμε να επαναλαβουμε το εμβολιο της λευχαιμιας.κριμα να μην πετυχω καμια σας εκει παντως...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool