Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ενταξει, ειναι λογικο να μην ειναι και στα καλυτερα της για μερικες ημερες. Το δικαιουται κι ολας :):):) Θα δεις, σελιγες μερες, ολα θα ειναι μια χαρα :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω κι εγώ δεν πρέπει να ανησυχείς. Ειναι λογικό να έχει σοκαριστεί και να μην είναι σε καλύτερα κέφια. Το χειρότερο ειναι η νάρκωση, κι εγω έβλεπα τον Ραουλ μου να παραπατάει και στενοχωριόμουν.
Αστην να κοιμηθεί να ηρεμήσει και να συνέλθει και σε λιγες μέρες θα είναι μια χαρά η μικρή! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαιρομαι που την στειρωσες!:)οσο για το αλλο μην ανησυχεις καθολου,μετα απο λιγες μερες θα ειναι περδικι!περιμενεις και εσυ απο το πρωτο 24 ωρο?ολοκληρη εγχειρηση εκανε καλε!

εμένα μου πήρε ένα μήνα γιανα σταθώ καλά στα πόδια μου όταν μου άνοιξαν την κοιλιά και πάλι δεν μπορούσα να πάω και για χορό......., η γατούλα πως θα παίξει από την πρώτη κιόλας μέρα?

Ευτυχώς οι γατούλες δεν πονάνε τόσο όσο εμείς και το ξεπερνάνε και ποιο γρήγορα, το πολύ σε 3 μέρες θα κινήτε, θα παίζει και θα τρώει κανονικά, όσο για το φαγητό μετά την νάρκωση και την επέμβαση και ο ίδιος ο γιατρός σου λέει ότι και να θέλει το ζωντανό να φάει δεν κάνει μέχρι να περάσουν τουλάχιστον 8 ώρες.

Η γατούλα δεν έχει πάθει κατάθλιψη απλά είναι λίγο ζαβλακομένη από την νάρκωση, πονάει και λίγο και σε θέλει κοντά της γιατί έτσι αισθάνεται ασφάλια. Άστην να κοιμηθεί στην αγκαλιά σου και δώσε της όσα χάδια θέλει και θα δείς που όλα θα πάνε καλά:)

μπραβο που τη στειρωσες:up::happy: οπως λενε και τα αλλα παιδια ειναι φυσιολογικο να ειναι καπως τις πρωτες μερες...

Δεν χρειάζετε να ανυσηχείς, όσο να 'ναι δεν παύει να είναι μια εγχείρηση και όσο να ναι θέλει να αναρώσει το ζώο! Όπως κι εμείς οι άνθρωποι, όταν μας κάνουν εγχείρηση δεν χορεύουμε την άλλη μέρα, απλά θέλει την προσοχή σου αυτές τις μέρες! Χρειάζετε την αγάπη σου ;):D

συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα μολις μπηκα σπιτι ...(ελειπα 4 ωρες για 50 σελιδες βιβλιο σε φωτοτυπιες!!! 1000 θα ειχα βγαλει ... τεσπα) .... η χοντρομπαλου σημερα ειναι καπως καλυτερα ... αν και δεν εχει ορεξη να παιξει με τον αλντο (το σκυλο του γειτονα και κολλητος της)... ηρθε ο κακομοιρης της μιλουσε σε γαβγιστη διαλεκτο γαβ γαβ αυτος τιποτα αυτη .... το καλο ειναι οτι ξαπλωσε διπλα του .... και ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ!!!! :D εεε κοιμηθηκαν κανενα 2 ωρο και μετα ηρθε ο γειτονας και τον πηρε!!! Παντως της εκανε καλο πιστευω!! πριν να ερθει το αλντακι δεν ειχε φαει τιποτα :) !!! ε ειπα στο γειτονα να μου τον αφησει το πρωι εδω πριν φυγει για δουλεια ;)... τελικα απο τη ναρκωση θα ηταν ... απλα ο γιατρος μου ειπε σε 6 ωριτσες θα ειναι καλα η γατα σου σαν να μην εχει συμβει τιποτα !... μπουρδες.... τεσ- πα Χαρηκα πολυ που αδειασε το μπολ και μπηκα να σας πω νεα!! παω να διαβασω και τα αλλα θεματακια (να κανω και ενα τσιγαρακι ) και μετα να ασχοληθω με το γατονι μου :)

ναι στα θυλικά είναι ποιο δύσκολα γιατί για να ανοίξουν την κοιλιά κόβουν μυς και αυτό τραβάει και πονάει:/:

Πολύ καλά νέα για τη γατούλα σου! :)

Καπνίζεις βρε; Χμμμ...:P

Σιγά σιγά θα συνέρχεται ακόμα πιο πολύ η ψιψίνα σου (χοντρομπαλού σου:lol:)! Να μας λες πως παει!

Γεια σας !!! γραφω τωρα γιατι ειχα και τον αλντο (τον σκυλο του διπλα)και την μικρη!!! και το σπιτι ειναι ανω κατω.!!! ολη την ωρα ετρεχαν και επαιζαν!!!! :)¨καμια σχεση η γατουλα μου!!! ο γιατρος μου ειπε να της δωσω ντεπον σιροπακι (εκτος του οτι το εγλειψε) μετα απο λιγο ηαν σαν να μην εχει γινει τιποτα και μολις ειδε τον αλντο αρχισε το παιχνιδι!!! τωρα που εφυγε κοιμαται και ετσι ηρεμησα και εγω εκανα τις δουλιτσες και μπηκα να δω τι κανετε και να σας πω τα καλα νεα!!! :)

Όπως και να το κάνεις εγχείρηση πέρασε και στην κοιλίτσα της κιολας, οποτε ο,τι κινήσεις και να κάνει θα την ενοχλει στην αρχή.
Σύντομα θα το έχετε ξεχασει και οι 2 τελείως το θέμα! :)

Και καλα, με το σκυλάκι παίζουν μαζί;;

jiovi, SOS ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ το σιρόπι Depon στην μικρή σου...γενικά μου έκανε εντύπωση ότι άργησε τόσο πολύ να συνέλθει από την στείρωση...η μικρή μου χοροπηδάει από την πρώτη μέρα αλλά αυτό με τον Depon...τι να πω..
και επειδή μου έκανε κάτι κλικ έριξα μια ματιά στο site του Αιλουρου και βρήκα το παρακάτω: (ελπίζω να με συγχωρήσει για την αντιγραφή καθώς δεν ξέρω να κάνω link)
Acetaminophen (Paracetamol). Θεωρείται η πιο συχνή δηλητηρίαση της γάτας και πολλές φορές καταλήγει στον θάνατο. Συμβαίνει από υπερβολική φροντίδα… όταν κατά την προσπάθεια να ανακουφιστούν οι πόνοι ή να ¨πέσει¨ ο πυρετός της γάτας , χορηγηθεί φάρμακο τύπου “Depon, Panadol, Dolal, Dalminette, Lonarid απλό, Apotel κλπ”.
Ο οργανισμός της γάτας διαθέτει αποθηκευμένη στα κύτταρά του την ουσία γλουταθειόνη που συνδέεται με τα δηλητήρια, τα αδρανοποιεί και βοηθάει στην απέκκρισή τους. Δυστυχώς η ουσία acetaminophen εξαντλεί τα αποθέματα γλουταθειόνης με αποτέλέσμα θάνατο από ηπατική νέκρωση…

Πριν της ξαναδώσεις πάρε σε παρακαλώ μια δεύτερη γνώμη για να μην έχεις τρεχάματα με τη γατούλα σου, που απ'οτι έχω καταλάβει αγαπάς πάρα πολύ

ελα νοτα μου τωρα ειδα το μηνυμα σου!!! μισο να διαβασω τι γραφεις! με επιασε ενας πανικος εδω που τα λεμε! μισο

εεεε ΕΙΝΑΙ ΜΑΑΑΑΚΑΣ ο τυπος!!!!! καλα ποσο ασχετος παιζει να ειναι που μου ειπε να της δωσω ντεπον!! και καλα εγω δεν ηξερα αυτος δεν ηξερε???? ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ!!! ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ! ! ! .... και συγνωμη που φωναζω αλλα ειναι να μη φωναζεις????? ευτυχως η γατουλα μου δεν εχει παθει τιποτα καμια αλλαγη στη συμπεριφορα της!! σημερα οντωσ ειναι σαν να μην εχει κανει στειρωση ....!! και ειναι πολυ πιο κεφατη απο οτι πριν την στειρωση!! Ευτυχως που δεν επαθε τιποτα γιατι δεν το εχω και πολυ να κατεβω καλαματα να του σπασω το κεφαλι!! ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! ουφ !!!! ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΔΙΑΖΩ ΤΩΡΑ!!! μισο ..

ευτυχως !!! μου ειπε οτι 1cc δε θα εβλαπτε τη γατουλα μου! το γνωριζει για το ντεπον αλλα ειναι η ποσοτητα που θα χορηγησεις!! εγω του ειπα πωσ οτι και να μου λεει επρεπε να με ενημερωσει για να ξερω απο πριν και να ξερω και πως να αντιδρασω... τεσπα ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ!!!!!! ΝΟΤΑΚΙ ΜΟΥ ΧΧΧΧΧΧΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΛΛΛΛΛΛΛΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! καλα αν εβλεπες την καρδια μου πως παει .... με το που ειδα το μηνυμα στο κινητο για ποτε ανοιξα τα ματια σηκωθηκα και ανοιξα τον υπολογιστη! .....

Υ.Γ :ΑΡΓΥΡΩ!!!???/ θυμασαι που μου ειπες πως ειναι κακοκεφη το γατονι μου /??/ τωρα να δεις πως ειναι που μου βγαζει την πιστη!

Υ.Γ:ΝΟΤΑ μου χιλια ευχαριστω και παλι!!! ευτυχως που δεν επαθε τιποτα ... θα παρω ομως τηλεφωνο μια πολυ πολυ καλη κτηνιατρο που ξερω στον περισσο το απογευμ να δω αν θα πρεπει να κανω κατι εστω και προληπτικα .....

και σορρυ που γραφω ετσι αλλα γραφω βιαστηκα πολυ γι αυτο τρωω γραμματα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cat::kiss:

δεν έκανα τίποτα...απλά αγχώθηκα και εγώ όταν το είδα...:( συμφωνώ ότι θα έπρεπε να σε είχε ενημερώσει γιατί εσύ μέσα στην φροντίδα σου και στην αγωνία σου για την μικρή μπορεί να της ξαναέδινες θεωρώντας ότι δεν τρέχει τίποτα...
εντάξει βρε αφού την γλυτώσατε ...:) όλα καλά..αν έχεις καποιες φορές αμφιβολλίες για συμπεριφορά ή για φάρμακα ρίχνε και μια ματια στο σαιτ του Αιλουρου μήπως και δεις κάτι που θα σε διαφωτίσει ή για να πάρεις μια δεύτερη γνώμη ( www.ailouros.gr)
Πολύ χαίρομαι που ξαναφτιαξε το κέφι της μικρής και συγνώμη για την αναστάτωση...

Καλέ, Κυψέλη δεν μένεις; Υπάρχουν διάφοροι καλοι γιατροί εκει γύρω, ας πούμε αυτο το Κτηνιατρικο Κέντρο Γάτας που έλεγε η Μέσπαιρος...

Ναι μέχρι κι εγώ σκέφτομαι να πάω εκει αν δεν τα καταφέρω να πάω στον Αίλουρο

Ευτυχως που δεν επαθε τιποτα γιατι δεν το εχω και πολυ να κατεβω καλαματα να του σπασω το κεφαλι!!
Συγγνώμη, τη γάτα σου την πήγες από την Αθήνα στην Καλαμάτα για να τη στειρώσεις;;; :blink::blink::blink:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back