Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κουράγιο γλυκειά Ελβίρα κι απο μένα!Θα τα καταφέρεις καλή μου!Απλά μη το βαζεις κάτω!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατά τις 5 νομίζω είχε πει ότι θα έχει νεότερα.
Τι να γίνεται άραγε; Εύχομαι σύντομα να έχουμε θετικά νέα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε Ελβιράκι.
Από το πρωί στη δουλειά διαβάζω και κλαίω. Ευτυχώς είμαι μόνη μου στο χώρο και δεν με είδε κανένας. Ελένη, εύχομαι να πάνε όλα καλά και συγνώμη που δεν έγραψα πιο πριν, αλλά με αναγνωρίζει μόνο ως επισκέπτη από τον Η/Υ της δουλειάς.

Εγραψε η Στέλλα νεότερα στην προηγουμενη σελίδα για όσες δεν το είδανε.Τιποτα νεότερο.Θα πάει ο φίλος μου κατα τις 7.30 και θα μιλησει με το γιατρό.Θα σας πω οταν μάθω κι εγω.Κατα τις 10 να υπολογίζετε.Σας ευχαριστω ολους για τη στηριξη

Κουράγιο, κορίτσι μου.

Κουραγιο Ελενη μου...Αν γινει κατι θα σας παρει ο γιατρος;Ή θα περιμενει να πατε εσεις;

Eλβιράκι ομορφιά μου, εδω Τσε, βρήκα λίγο χρόνο και σου γράφω...υπομονή εδω ολα τα γατάκια του σαιτ σ'αγαπαμε και σου στελνουμε μουσουδιές πατουσιές και πολύ πολύ κουράγιο στη μανούλα σου...αντε και μόλις γίνεις καλά θα έρθω να σε ζητήσω ;)
Ελένη μου περιμένουμε με αγωνία τα νεότερα που θα είναι και καλύτερα.ειμαι σιγουρη

Μακαρι να ειναι ολα περαστικα για το Ελβιρακι...

Η εισροφητικη πνευμονια ειναι αρκετα δυσκολη στην αντιμετωπιση της και θελει τη γατα συνεχεια σε παροχη οξυγονου, αντιβιοτικα και κορτιζονες και αποσυμφορητικα για να μπορεσει να αναπνευσει, η κατασταση ειναι κρισιμη και η προγνωση δυσμενης:(. Τωρα αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι υπομονη .

Λοιπόν, για συγκεντρωθείτε λίγο και στείλτε όση αγάπη και θετική σκέψη έχετε. Μόλις μίλησα με την Ελένη, με πήρε και μου ζήτησε να κάνω ένα update. Το μικρό μας γατάκι βγήκε για λίγο από τη μηχανική υποστήριξη του οξυγόνου και ανάσανε μόνο του. Όμως εάν κάνουν κάποια προσπάθεια για οποιαδήποτε θεραπεία στρεσάρεται και την πιάνει πάλι δύσπνοια. Τώρα μπήκε πάλι στο οξυγόνο, αλλά το ότι κατάφερε και χωρίς τη βοήθεια να ανασάνει, έστω και για λίγη ώρα, είναι θετικό σημάδι. Έχει δυνατή ψυχούλα αυτό το μωρό!

Ελένη μου, είμαστε εδώ, όπως είμαστε εδώ με όποιον τρόπο μπορούμε και σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα γατιά μας...
Δεν υπαρχει καποιος τροπος να αφαιρεσουν το υγρο απο τους πνευμονες οπως στους ανθρωπους?μονο με αντιβιωση,ορους? και οξυγονο?

Η εισροφητικη πνευμονια ειναι αρκετα δυσκολη στην αντιμετωπιση της και θελει τη γατα συνεχεια σε παροχη οξυγονου, αντιβιοτικα και κορτιζονες και αποσυμφορητικα για να μπορεσει να αναπνευσει, η κατασταση ειναι κρισιμη και η προγνωση δυσμενης:(. Τωρα αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι υπομονη .
Υποθέτω πως η αφαίρεση του υγρού με επέμβαση κτηνιάτρου δεν παίζει...

Πόσος χρόνος απαιτείται μέχρι π.χ. να απορροφηθεί αρκετό υγρό, ώστε να μπορεί να πει κανείς πως το γατί θα ξεπεράσει το πρόβλημα;

εξαρταται απο τον αργανισμο γιατι το υγρο το παραγει ο οργανισμος δεν ειναι μονο το υγρο που μπηκε κατα λαθος στους πνευμονες ειναι υγρο απο τη φλεγμονη:(

εξαρταται απο τον αργανισμο γιατι το υγρο το παραγει ο οργανισμος δεν ειναι μονο το υγρο που μπηκε κατα λαθος στους πνευμονες ειναι υγρο απο τη φλεγμονη:(
Πώς συσχετίζεται η στείρωση που έγινε με την συγκεκριμένη επιπλοκή γιατρέ?:hmm:

Κρίνοντας από τους ανθρώπους, κάθε σοβαρά άρρωστος προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή. Το ίδιο ασφαλώς ισχύει και για τα άλλα ζώα. Ας ελπίσουμε ότι η Ελβίρα θα νικήσει σ' αυτό τον μεγάλο αγώνα που δίνει...

Πώς συσχετίζεται η στείρωση που έγινε με την συγκεκριμένη επιπλοκή γιατρέ?:hmm:
δεν σχετιζεται αμεσα με τη στειρωση ειτε εκανε αναρροφηση τον εμετο κατα την διαρκεια της επεμβασης οποτε θα ειχε το προβλημα αμεσως ειτε αργοτερα αν η γατα ταϊζοταν με συριγγα:hmm: και πηγε το υγρο στους πνευμονες:/:

Ας ευχηθούμε να έχουμε καλά νέα. :(

Eλένη μου κι απο εμάς πολλές ευχές για την γρήγορη αποκατάσταση της υγείας της Ελβίρας.
Όλοι κάνουμε θετικές σκέψεις για σας

Ειναι πολυ κρισιμες οι ωρες για το Ελβιρακι.:( Ειμαι σιγουρη οτι καθε λεπτο παλευει σαν ηρωας για να κρατηθει στην ζωη.:hmm:
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!:)
Ενα μεγαλο κυμα θετικης ενεργειας και αγαπης απο τον Βορρα στο μικρο Ελβιρακι.:)Ας ειναι καλα τα νεα που περιμενουμε.:)
Κουραγιο Ελενη, με την σκεψη μας ειμαστε συνεχεια μαζι σου.:)

Άντε βρε Ελβίρα, λίγο ακόμα και τη φάγαμε την κακιά την πνευμονία! :up:
Τόσα γατιά και δίποδα σου στέλνουν θετική ενέργεια! :cool::cool::cool::cool:

7ψυχο
8ψυχο
9ψυχο
1000ψυχο Ελβιράκι
δυνατά όλα τα αδύνατα τελικά!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back