ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να γίνεται άραγε; Εύχομαι σύντομα να έχουμε θετικά νέα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Από το πρωί στη δουλειά διαβάζω και κλαίω. Ευτυχώς είμαι μόνη μου στο χώρο και δεν με είδε κανένας. Ελένη, εύχομαι να πάνε όλα καλά και συγνώμη που δεν έγραψα πιο πριν, αλλά με αναγνωρίζει μόνο ως επισκέπτη από τον Η/Υ της δουλειάς.
ELENIP
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

Ελένη μου περιμένουμε με αγωνία τα νεότερα που θα είναι και καλύτερα.ειμαι σιγουρη
avtwvia
Διάσημο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Τωρα αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι υπομονη .Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπαρχει καποιος τροπος να αφαιρεσουν το υγρο απο τους πνευμονες οπως στους ανθρωπους?μονο με αντιβιωση,ορους? και οξυγονο?Λοιπόν, για συγκεντρωθείτε λίγο και στείλτε όση αγάπη και θετική σκέψη έχετε. Μόλις μίλησα με την Ελένη, με πήρε και μου ζήτησε να κάνω ένα update. Το μικρό μας γατάκι βγήκε για λίγο από τη μηχανική υποστήριξη του οξυγόνου και ανάσανε μόνο του. Όμως εάν κάνουν κάποια προσπάθεια για οποιαδήποτε θεραπεία στρεσάρεται και την πιάνει πάλι δύσπνοια. Τώρα μπήκε πάλι στο οξυγόνο, αλλά το ότι κατάφερε και χωρίς τη βοήθεια να ανασάνει, έστω και για λίγη ώρα, είναι θετικό σημάδι. Έχει δυνατή ψυχούλα αυτό το μωρό!
Ελένη μου, είμαστε εδώ, όπως είμαστε εδώ με όποιον τρόπο μπορούμε και σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα γατιά μας...
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Υποθέτω πως η αφαίρεση του υγρού με επέμβαση κτηνιάτρου δεν παίζει...Η εισροφητικη πνευμονια ειναι αρκετα δυσκολη στην αντιμετωπιση της και θελει τη γατα συνεχεια σε παροχη οξυγονου, αντιβιοτικα και κορτιζονες και αποσυμφορητικα για να μπορεσει να αναπνευσει, η κατασταση ειναι κρισιμη και η προγνωση δυσμενης. Τωρα αυτο που μπορειτε να κανετε ειναι υπομονη .
Πόσος χρόνος απαιτείται μέχρι π.χ. να απορροφηθεί αρκετό υγρό, ώστε να μπορεί να πει κανείς πως το γατί θα ξεπεράσει το πρόβλημα;
JohnDVM
Διάσημο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Πώς συσχετίζεται η στείρωση που έγινε με την συγκεκριμένη επιπλοκή γιατρέ?εξαρταται απο τον αργανισμο γιατι το υγρο το παραγει ο οργανισμος δεν ειναι μονο το υγρο που μπηκε κατα λαθος στους πνευμονες ειναι υγρο απο τη φλεγμονη![]()

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
δεν σχετιζεται αμεσα με τη στειρωση ειτε εκανε αναρροφηση τον εμετο κατα την διαρκεια της επεμβασης οποτε θα ειχε το προβλημα αμεσως ειτε αργοτερα αν η γατα ταϊζοταν με συριγγαΠώς συσχετίζεται η στείρωση που έγινε με την συγκεκριμένη επιπλοκή γιατρέ?![]()
και πηγε το υγρο στους πνευμονες
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Όλοι κάνουμε θετικές σκέψεις για σας
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ειμαι σιγουρη οτι καθε λεπτο παλευει σαν ηρωας για να κρατηθει στην ζωη.
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!

Ενα μεγαλο κυμα θετικης ενεργειας και αγαπης απο τον Βορρα στο μικρο Ελβιρακι.
Ας ειναι καλα τα νεα που περιμενουμε.
Κουραγιο Ελενη, με την σκεψη μας ειμαστε συνεχεια μαζι σου.

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Τόσα γατιά και δίποδα σου στέλνουν θετική ενέργεια!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
8ψυχο
9ψυχο
1000ψυχο Ελβιράκι
δυνατά όλα τα αδύνατα τελικά!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool