mimikaki
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Τώρα είναι και τα δυο κοιμησμένα πάνω σε μαξιλαράκια, τα μωρά μου. Σας βάζω και φωτογραφία τους.
Α, ρε Πέπε! Πού τα φανταζόσουνα εσύ αυτά τα μεγαλεία με μαξιλάρια και κουβέρτες, όταν μια σταλιά βρομερό και τρισάθλιο ψιψίνι έσκουζες δίπλα στ' αμάξια στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Λίλυ μου πρέπει να έρθεις όπωσδήποτε να τον δεις. Πραγματικά δεν θα πιστεύεις ότι εκείνο το -όντως- βρομερό και τρισάθλιο ψιψίνι έχει γίνει τώρα ένας πανέμορφος γατούλης!Α, ρε Πέπε! Πού τα φανταζόσουνα εσύ αυτά τα μεγαλεία με μαξιλάρια και κουβέρτες, όταν μια σταλιά βρομερό και τρισάθλιο ψιψίνι έσκουζες δίπλα στ' αμάξια στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης...
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
φιλακια και στα 2 ψιψινακιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Στα αγόρια μου ζήτησα από τον κτηνίατρο να τα κρατήσει πρώτη μέρα καθαρά για δικιά μου ανασφάλεια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Λίλυ μου πρέπει να έρθεις όπωσδήποτε να τον δεις. Πραγματικά δεν θα πιστεύεις ότι εκείνο το -όντως- βρομερό και τρισάθλιο ψιψίνι έχει γίνει τώρα ένας πανέμορφος γατούλης!
Κι εγώ θέλω να έρθω, να τους απολαύσω λιγάκι και τους δύο (εμφανισιακά, στα γούστα μου ταιριάζει καλύτερα ο Ποκιτούλης - χωρίς παρεξήγηση, πες στον Πέπε!) Ίσως κανένα απόγευμα, γυρνώντας από τη δουλειά... Αργότερα όμως, γιατί αυτό τον καιρό έχω πολλά τρεχάματα. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Όποτε θες καλή μου. Το ξέρεις ότι είσαι πάντα ευπρόσδεκτη! Όποτε μπορέσεις σε περιμένω...!Κι εγώ θέλω να έρθω, να τους απολαύσω λιγάκι και τους δύο (εμφανισιακά, στα γούστα μου ταιριάζει καλύτερα ο Ποκιτούλης - χωρίς παρεξήγηση, πες στον Πέπε!) Ίσως κανένα απόγευμα, γυρνώντας από τη δουλειά... Αργότερα όμως, γιατί αυτό τον καιρό έχω πολλά τρεχάματα. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
17/4 Στειρωθήκαμε!!!!!!!!!!!! Έχουμε 5 ραμματάκια στην κοιλίτσα μας και είμαστε ανήσυχες αυτή την ώρα κουτουλάμε από την νάρκωση. Την έχω αγκαλίτσα τώρα αλλά σε λίγο πρέπει να φύγω για δουλειά και είμαι πολύ ανήσυχη.
Σε μια αδέσποτη που είχα κάνει στείρωση η κτηνίατρος της είχε κάνει 2 ράμματα στα πλάγια της κοιλία της. Εσείς;
Έφαγε λίγο φαγητό.Όλο το βράδυ την πέρασε πάνω στο κρεβάτι και σε κάποια φάση μπήκε και μέσα από τα σκεπάσματα.
Την έπιασε παράνοια σε κάποια φάση και νόμιζε ότι κάποιος την πονούσε στη κοιλιά και πήγε να δαγκώσει την κοιλιά της, φοβήθηκα πολύ εκείνη την ώρα.
:cry: :cry: :cry: 18/4 Σήμερα όλη την ημέρα την έβγαλε κάτω από το κρεβάτι και τώρα το βράδυ βγήκε όταν με άκουσε να την φωνάζω.
Φαίνεται να πονάει πολύ και δεν έχει φάει καθόλου, τα ράμματα τις φαίνονται καλά (όχι ερεθισμένα). Θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα και πότε;
Έχω αρχίσει και νοιώθω τύψεις που με την απόφαση μου αυτή της προκαλώ τέτοιο πόνο…. :cry: :cry: :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δουλεύω πάντα απόγευμα και τα πρωινά μου ‘τρώει’ όλο τον χρόνο μου η φροντίδα της μητέρας μου (εγκεφαλική αιμορραγία στις 3/12/2006) και του σπιτιού.
Τώρα δείχνει ήρεμη και λαγοκοιμάται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
τώρα πιά ειναι τα κριτήρια για να γίνει στα πλάγια η κάτω στην κοιλίτσα δεν ξερω......
καλό κουράγιο σου εύχομαι......

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχομαι περαστικουλια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gattina
Νεοφερμένο μέλος
Μην στεναχωριέσαι όμως, αφού συνήλθε καλά από την νάρκωση, είναι θέμα πολύ λίγων ημερών να ανακτήσει την όρεξή της για φαγητό και παιχνίδι, σε δυο τρεις μέρες θα είναι πολύ καλύτερα.
Να την προσέχεις πολύ μέχρι τότε. Περαστικά!!!
Το βραδυ της στειρωσης εμεινε στο ιατρειο.
Περαστικα σας.

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μου θύμισε, η κατάσταση αυτή, μια φίλη μου που γέννησε με καισαρική! Τα ράμματα θα τα κόψουμε την άλλη Παρασκευή, μέχρι τότε πρέπει να παραμείνουν 5!
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά από ότι κατάλαβα είναι θέμα κτηνιάτρου το που θα γίνει η τομή. Πρέπει να προσέχω κάτι πέρα από τα ράμματα να είναι 5, όπως μου είπε ο κτηνίατρο μου;
Την έχω περιορισμένη στο δωμάτιο μου.
ruko
Διάσημο μέλος
Αλλά μην ανησυχείς, θα κοιμηθεί, θα ξεκουραστεί και αύριο θα είναι καλύτερα!
Περαστικά!
gattina
Νεοφερμένο μέλος
Είχα την εντύπωση, από τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον, ότι χρησιμοποιούν ράμματα τα οποία τα απορροφά το δέρμα ή πέφτουν μόνα τους ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.
Και όταν λες πέντε ράμματα, περίπου πόσα εκατοστά είναι η τομή;
Οι τομές που έχω δει εγώ ήταν μικρούτσικες 1-1,5 εκατοστό περίπου.
Μπορεί βέβαια ο κάθε γιατρός να έχει τη δική του μέθοδο...
Να την κρατάς ζεστή και σε 1-2 μέρες δεν θα πονάει -ή τουλάχιστον δεν θα δείχνει ότι πονάει- και θα μπορεί σιγά σιγά να σκαρφαλώνει μόνη της και να την παίρνεις αγκαλίτσα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool