Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
γινεται και εγω το εκανα με τον δικο μου και με πολλους αλλους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα είναι και τα δυο κοιμησμένα πάνω σε μαξιλαράκια, τα μωρά μου. Σας βάζω και φωτογραφία τους.

Α, ρε Πέπε! Πού τα φανταζόσουνα εσύ αυτά τα μεγαλεία με μαξιλάρια και κουβέρτες, όταν μια σταλιά βρομερό και τρισάθλιο ψιψίνι έσκουζες δίπλα στ' αμάξια στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στα στειρωμένα και να ειναι όλα στις ζωές σου καλά!!! Γρήγορα σιδερένια!!!!

Α, ρε Πέπε! Πού τα φανταζόσουνα εσύ αυτά τα μεγαλεία με μαξιλάρια και κουβέρτες, όταν μια σταλιά βρομερό και τρισάθλιο ψιψίνι έσκουζες δίπλα στ' αμάξια στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης...
Λίλυ μου πρέπει να έρθεις όπωσδήποτε να τον δεις. Πραγματικά δεν θα πιστεύεις ότι εκείνο το -όντως- βρομερό και τρισάθλιο ψιψίνι έχει γίνει τώρα ένας πανέμορφος γατούλης!

αχου μωρε :D φιλακια και στα 2 ψιψινακια

Περαστικούλια σε όλα τα γατσουλινια.:up: Στα αγόρια μου ζήτησα από τον κτηνίατρο να τα κρατήσει πρώτη μέρα καθαρά για δικιά μου ανασφάλεια.

Λίλυ μου πρέπει να έρθεις όπωσδήποτε να τον δεις. Πραγματικά δεν θα πιστεύεις ότι εκείνο το -όντως- βρομερό και τρισάθλιο ψιψίνι έχει γίνει τώρα ένας πανέμορφος γατούλης!

Κι εγώ θέλω να έρθω, να τους απολαύσω λιγάκι και τους δύο (εμφανισιακά, στα γούστα μου ταιριάζει καλύτερα ο Ποκιτούλης - χωρίς παρεξήγηση, πες στον Πέπε!) Ίσως κανένα απόγευμα, γυρνώντας από τη δουλειά... Αργότερα όμως, γιατί αυτό τον καιρό έχω πολλά τρεχάματα. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.

Κι εγώ θέλω να έρθω, να τους απολαύσω λιγάκι και τους δύο (εμφανισιακά, στα γούστα μου ταιριάζει καλύτερα ο Ποκιτούλης - χωρίς παρεξήγηση, πες στον Πέπε!) Ίσως κανένα απόγευμα, γυρνώντας από τη δουλειά... Αργότερα όμως, γιατί αυτό τον καιρό έχω πολλά τρεχάματα. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.
Όποτε θες καλή μου. Το ξέρεις ότι είσαι πάντα ευπρόσδεκτη! Όποτε μπορέσεις σε περιμένω...!:)

Στειρωθήκαμε!!!

17/4 Στειρωθήκαμε!!!!!!!!!!!! Έχουμε 5 ραμματάκια στην κοιλίτσα μας και είμαστε ανήσυχες αυτή την ώρα κουτουλάμε από την νάρκωση. Την έχω αγκαλίτσα τώρα αλλά σε λίγο πρέπει να φύγω για δουλειά και είμαι πολύ ανήσυχη. :( Σε μια αδέσποτη που είχα κάνει στείρωση η κτηνίατρος της είχε κάνει 2 ράμματα στα πλάγια της κοιλία της. Εσείς; :hmm: Έφαγε λίγο φαγητό.
Όλο το βράδυ την πέρασε πάνω στο κρεβάτι και σε κάποια φάση μπήκε και μέσα από τα σκεπάσματα. :/: Την έπιασε παράνοια σε κάποια φάση και νόμιζε ότι κάποιος την πονούσε στη κοιλιά και πήγε να δαγκώσει την κοιλιά της, φοβήθηκα πολύ εκείνη την ώρα.:eek: :cry: :cry: :cry:
18/4 Σήμερα όλη την ημέρα την έβγαλε κάτω από το κρεβάτι και τώρα το βράδυ βγήκε όταν με άκουσε να την φωνάζω.:happy: Φαίνεται να πονάει πολύ και δεν έχει φάει καθόλου, τα ράμματα τις φαίνονται καλά (όχι ερεθισμένα). Θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα και πότε;:hmm: :confused: Έχω αρχίσει και νοιώθω τύψεις που με την απόφαση μου αυτή της προκαλώ τέτοιο πόνο…. :cry: :cry: :cry:

Καλό κουράγιο! Από στείρωση στα θυληκά δεν ξέρω και πολλά, να πω την αλήθεια. Δεν έχεις κανένα να την αφήσεις αυτή τη στιγμή;

Ναι μαζί της είμαι τώρα, αυτή πάνω στο κρεβάτι και εγώ δίπλα της! :) Δουλεύω πάντα απόγευμα και τα πρωινά μου ‘τρώει’ όλο τον χρόνο μου η φροντίδα της μητέρας μου (εγκεφαλική αιμορραγία στις 3/12/2006) και του σπιτιού. :redface: Τώρα δείχνει ήρεμη και λαγοκοιμάται!

Η αλήθεια ειναι οτι στα θηλυκά ειναι λίγο πιο επώδυνο απο τα αρσενικά......όντως τώρα πιά (τό είδα και στον δίκό μου γιατρό) κάνουν την επέμβαση στ απλάγια της κοιλιάς, και αυτό απότι μου εξήγησε ο γιατρός ειναι για να μην κινδυνεύουν να σπάσουν τα ράμματα και να μην τα εμποδίσει στην κίνηση.......
τώρα πιά ειναι τα κριτήρια για να γίνει στα πλάγια η κάτω στην κοιλίτσα δεν ξερω......
καλό κουράγιο σου εύχομαι......:/:

τη δικια μας εμπειρια δε θελω καν να τη θυμαμαι...:/: ευχομαι περαστικουλια!!!

Και στις δυο γατούλες που έχω στειρώσει, η τομή έγινε στα πλάγια της κοιλίτσας. Με τη μία ήταν πιο ζόρικα τα πράγματα γιατί έπαθε κάτι σαν μικρή επιπλοκή με τη νάρκωση...και ναι, γενικά είναι πολύ στενάχωρο να τις βλέπεις έτσι.
Μην στεναχωριέσαι όμως, αφού συνήλθε καλά από την νάρκωση, είναι θέμα πολύ λίγων ημερών να ανακτήσει την όρεξή της για φαγητό και παιχνίδι, σε δυο τρεις μέρες θα είναι πολύ καλύτερα.
Να την προσέχεις πολύ μέχρι τότε. Περαστικά!!!

Σε εμας η τομη εγινε απο κατω, με συνεχομενα ραμματα(οχι ξεχωριστα)και για μια μερα ημασταν ζαλισμενες...
Το βραδυ της στειρωσης εμεινε στο ιατρειο.:)

Περαστικα σας.:)

Εχθές είχε αρκετή δυσκολία να κινηθεί και καμπούριαζε την πλάτη της….:cry: :cry: :cry: Δεν το συζητώ βέβαια για να την πάρω αγκαλιά…..:cry: :cry:Σήμερα κινείται λίγο πιο άνετα και ελπίζω αύριο να είναι πολύ καλύτερα!!! :) Μου θύμισε, η κατάσταση αυτή, μια φίλη μου που γέννησε με καισαρική! Τα ράμματα θα τα κόψουμε την άλλη Παρασκευή, μέχρι τότε πρέπει να παραμείνουν 5! :/:

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση! :up: Τελικά από ότι κατάλαβα είναι θέμα κτηνιάτρου το που θα γίνει η τομή. Πρέπει να προσέχω κάτι πέρα από τα ράμματα να είναι 5, όπως μου είπε ο κτηνίατρο μου; :hmm: Την έχω περιορισμένη στο δωμάτιο μου.:/:

Είναι, πράγματι, πολύ θλιβερό να τα βλέπεις έτσι.:(
Αλλά μην ανησυχείς, θα κοιμηθεί, θα ξεκουραστεί και αύριο θα είναι καλύτερα!
Περαστικά!

Γιατί πρέπει να πάτε να κόψετε τα ράμματα;
Είχα την εντύπωση, από τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον, ότι χρησιμοποιούν ράμματα τα οποία τα απορροφά το δέρμα ή πέφτουν μόνα τους ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.
Και όταν λες πέντε ράμματα, περίπου πόσα εκατοστά είναι η τομή;
Οι τομές που έχω δει εγώ ήταν μικρούτσικες 1-1,5 εκατοστό περίπου.
Μπορεί βέβαια ο κάθε γιατρός να έχει τη δική του μέθοδο...
Να την κρατάς ζεστή και σε 1-2 μέρες δεν θα πονάει -ή τουλάχιστον δεν θα δείχνει ότι πονάει- και θα μπορεί σιγά σιγά να σκαρφαλώνει μόνη της και να την παίρνεις αγκαλίτσα...

Αντιβιωση σας εδωσε?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back