marigo173
Δραστήριο μέλος
Και μενα η Λουκρητία μου σερνότανε και τη δεύτερη μέρα. Την πρώτη μέρα δεν είχε φάει και τη δεύτερη δύο μπουκιές και δυο βήματα, από την τρίτη και μετά άρχισε να συνέρχεται. Τις πρώτες μέρες δεν με άφηνε ούτε να την χαϊδεύω γιατί πονούσε. Χρειάστηκε μια βδομαδούλα όμως να βρει τον εαυτό της.
Η κόρη της Λουκρητίας ωστόσο που στείρωσα πρόσφατα (το γατάκι που μου επιστρέψαν μετά από ένα χρόνο
Τι να πω; Και τις δύο ο ίδιος κτηνίατρος τις στείρωσε με ραμματάκια κάτω από την κοιλιά (3 εξωτερικά και αρκετά εσωτερικά απ' ότι θυμάμαι) και δεν είχαν καμιά ιδιαίτερη επιπλοκή. Ίσως η Λουκρη πονούσε πιο πολύ γιατί τότε θήλαζε ακόμη τα μωρά της.
Υπομονή και σιδερένια εύχομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο για το μεγεθος της τομης ποικιλει πολυ απο ο,τι εχω καταλαβει.της Τσικι ηταν γυρωστα 3εκατοστα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Φαίνεται να πονάει πολύ και δεν έχει φάει καθόλου, τα ράμματα τις φαίνονται καλά (όχι ερεθισμένα). Θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα και πότε;![]()
Έχω αρχίσει και νοιώθω τύψεις που με την απόφαση μου αυτή της προκαλώ τέτοιο πόνο…. :cry: :cry: :cry:
Μην ανησυχείς, θα "στρώσει" πολύ σύντομα και θα ξαναβρεί τα παλιά της κέφια.
τα πρωινά μου ‘τρώει’ όλο τον χρόνο μου η φροντίδα της μητέρας μου (εγκεφαλική αιμορραγία στις 3/12/2006) και του σπιτιού.!
Αυτό είναι μεγάλο "πακέτο"... Τι λένε οι γιατροί; Θα βελτιώνεται με τον καιρό η κατάσταση της μητέρας σου ή θα μείνει σταθερή; Καλή δύναμη πάντως, όπως και να 'χει.

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ, κι εγώ το σκέφτομαι για την Αρήθα και με πιάνει ένας ψιλο-παινκός...Καλημέρα παιδιά.. πωπω, πως θα το κανω αυτο στο ψηστιράκι μου??![]()
Αλλά το να μην το κάνουμε είναι πολύ πολύ χειρότερο για το γατάκι που και ταλαιπωρείται και κινδυνεύει από ένα σωρό προβλήματα (ψυχικής και σωματικής) υγείας...
Το ίδιο εύχομαι και για τη μαμά σου.
Καλή σου δύναμη για να μπορέσεις να σταθείς όρθια μέχρι όλα να ξαναγίνουν καλά.

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ξέρω ότι πρέπει να γίνει... την πήγα και στον γιατρο προχθες το βραδάκι (πολυ άνετη ήταν, σαν τρελος έκανε ο γιατρός κ η νοσοκόμα ) και μου τα εξήγησε και αυτος... αλλά πανικοβάλομαι.. την καυμενούλα...
Ismini
Διάσημο μέλος
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω χαζέψει εντελώς με το γατόνι μου.. ειναι γεγονός...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Είναι αδερφάκια, δεν είναι; Από όσο ξέρω δεν είναι και πολύ καλό να ζευγαρώνουν αδέρφια... Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να εμφανίσουν διάφορα προβλήματα υγείας τα μωρά τουςΑσε που λέμε με την αδερφή μου μια φορα να τα αφήσουμε να γονιμοποιήσουν μεταξύ τους (με τον Darko) και μετά να τα στειρώσουμε και τα 2..
Κάπου έχει συζητηθεί το θέμα νομίζω, αλλά δε θυμάμαι τώρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Της πήγα το νερό κοντά για να πιει και ήπιε κανά δυο γουλίτσες, δεν έχει φάει από προχθές και κακάκια πολύ λίγα όπως και τσίσα της. Η τομή μου φαίνεται για 5εκ. , ανά εκατοστό και ράμμα, μου είπε ότι έκανε 10 ράμματα εσωτερικά, μου είπε επίσης ότι ήταν έτοιμη να ζητήσει και πάλι ίσως γι’ αυτό η ‘μεγάλη’ τομή και ‘πολλά’ τα εσωτερικά ράμματα όπως και εξωτερικά. Για 4 μέρες αντιβίωση, μισό χάπι Baytril. Οι κόρες των ματιών της είναι ακόμα διεσταλμένες λες και δεν έχει φύγει η νάρκωση, λέτε να είναι αυτό που είναι έτσι;
Για την μανούλα μου τώρα, οι γιατροί μας είπαν ότι είμαστε πολύ τυχεροί!
Η δεξιά παραπληγία που υποτίθεται θα της έμενε έχει σχεδόν φύγει, λίγο το χέρι της δεν είναι ακόμα δυνατό και περπατάει μια χαρά, καλύτερα και από πριν γιατί έχει χάσει σχεδόν 20 κιλά! Τα μάτια της που μας είπαν ότι θα έχει σκότωμα στο μισό μάτι, από κάθε μάτι, δεν υπάρχει πια! Τα λογικά της είναι εδώ και μας μουρλαίνει! Επικοινωνεί πολύ καλά απλός δεν θυμάται όλες τις λέξεις και δεν μπορεί να διαβάσει και να γράψει, έχει ανομία μας είπε ο λογοθεραπευτής. Σε κανά δυο μήνες θα έρθει και αυτό. Και μας έμεινα οι επιληψίες! Τις οποίες τις ελέγχουμε με φάρμακα, έτσι αν κάνει όποτε είναι στενοχωρημένη ή αγχωμένη ή κουρασμένη κάνει μόνο εστιακές, πρόσωπο μόνο και αν είναι δυνατή/ μεγάλη κάνει πρόσωπο-μάτι-χέρι κάτι σαν τρέμουλο σαν σπασμό, δεξιά μεριά πάντα. Και όλα αυτά μετά από 3 μήνες από όπου βγήκαμε από το νοσοκομείο και αφού μείναμε μέσα για 44 μέρες σε ημικωματόδη κατάσταση, κάθε μέρα οι γιατροί μας έλεγαν ότι θα πεθάνει!
aretha
Περιβόητο μέλος
Αν διαβάζεις αγγλικά, δες αυτό το άρθρο, είναι πολύ αναλυτικό, εξηγεί τα υπέρ και τα κατά με αρκετά καλή επιστημονική τεκμηρίωσηΑλήθεια?? Ο Γιατρός μου είπε ότι δεν έχουν πρόβλημα.. Βασικά και γώ το σκεφτόμουν αυτο.. μήπως δεν κάνει.. θα ψάξω το θέμα, σ'ευχαριστώ Aretha μου..

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψωρογατάκι περαστικά σας βρε!! Κουράγιο..
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
....και το συντομότερο δυνατόν να περάσουν τα τόσο δύσκολα που αντιμετωπίζετε!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όλα για τους ανθρώπους είναι. Έχουμε όμως συνοδοιπόρους καλούς που όταν νοιώθουμε χάλια, το καταλαβαίνουν και σκαρφαλώνουν πάνω στην αγκαλιά μας και γουργουρίζουν και ζυμώνουν… Εσύ απλός χαμογελάς και για λίγο ξεχνάς τα προβλήματα σου! Δώρα Θεού στον άνθρωπο!
Το Μαρικάκι κατέβηκε τώρα από το κρεβάτι και τρώει και πίνει νεράκι! Για περιμένετε, πάει για την τουαλέτα της! Περπατάει λίγο μυστήρια άλλα είναι καλύτερα!
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπράβο! Άντε, σιδερένια!Το Μαρικάκι κατέβηκε τώρα από το κρεβάτι και τρώει και πίνει νεράκι! Για περιμένετε, πάει για την τουαλέτα της! Περπατάει λίγο μυστήρια άλλα είναι καλύτερα!![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Έχω αρχίσει και νοιώθω τύψεις που με την απόφαση μου αυτή της προκαλώ τέτοιο πόνο…. :cry: :cry: :cry: