Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Μην ανησυχείς. Μόλις τη σφίξει η πείνα, θα προσκυνήσει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ,Εγώ λέω πως μέχρι αύριο θα φάει. Ζέστη-ζέστη, εγχείρηση-εγχείρηση, αλλά και λόρδα-λόρδα!
Μην ανησυχείς. Μόλις τη σφίξει η πείνα, θα προσκυνήσει...

αφού πίνει και νερό κανονικά (δεν υπάρχει ο κίνδυνος για αφυδάτωση), είναι νωρίς ακόμα. Περαστηκά στη γατούλα και πολλά χάδια από μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
russianblue
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Fotini
Διάσημο μέλος
Νερό πίνει κανονικά... θα περιμένω λίγες μέρες και ελπίζω να ξαναβρεί την παλιά της όρεξη...
Ευχαριστώ...
Όχι μόνο θα ξαναβρεί την παλιά της όρεξη, αλλά θα πάρει και την όρεξη κανα-δυο άλλων γατιών ακόμα και θα τρώει τον άμπακα
Γι΄αυτό θα πρέπει να της δίνεις τη συγκεκριμένη ποσότητα που θα σου πει ο κτηνίατρος και, γενικά, να προσέχεις πόσο τρώει για να μην γίνει παχύσαρκη και έχεις άλλα μετά
russianblue
Νεοφερμένο μέλος
Όχι μόνο θα ξαναβρεί την παλιά της όρεξη, αλλά θα πάρει και την όρεξη κανα-δυο άλλων γατιών ακόμα και θα τρώει τον άμπακαΓι΄αυτό θα πρέπει να της δίνεις τη συγκεκριμένη ποσότητα που θα σου πει ο κτηνίατρος και, γενικά, να προσέχεις πόσο τρώει για να μην γίνει παχύσαρκη και έχεις άλλα μετά
![]()
Σωστά
Ελπίζω η light της Hill's να της αρέσει και με τη σωστή ποσότητα να την κρατήσει στα φυσιολογικά της κιλά 
Fotini
Διάσημο μέλος
ΣωστάΕλπίζω η light της Hill's να της αρέσει και με τη σωστή ποσότητα να την κρατήσει στα φυσιολογικά της κιλά
![]()
Και όχι μόνο η τροφή. Και το κατάλληλο παιχνίδι για να αθλείται!

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Α τι ωραία, είδες που ανησυχούσες ; τώρα θα πρέπει να την κυνηγάς να μη τρώει πολλήΌλα καλά με τη Μαρμίτα, σήμερα το πρωί είδα ότι το είχε φάει σχεδόν όλο το φαγητό της και άρχισε να δείχνει πιο ζωηρή, όπως και πριν τη στείρωση
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας![]()

gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
Πάντα είχα γάτες και γάτους αλλά ποτέ δεν στείρωσα κανένα. Είχα την πίστη ότι τα ζωάκια θα πρέπει να απολαμβάνουν όλες τις χαρές της ζωής και ειδικά το σεξ. Δεν μπορούσα δηλαδή να διανοηθώ το αφεντικό τους (εγώ) να είμαι ζωηρός και μπερμπάντης και ο Μπίλης ή ο Μένιος να είναι ευνουχισμένοι και να μην κυνηγούν γατούλες. Βέβαια το ότι τους έχασα κάποια στιγμή μου στοίχησε και εκεί το ξανασκέφτηκα το πράγμα. Επίσης με στεναχωρούσε να βλέπω τις γατούλες μου να γεννάνε συνεχώς και να μου φαίνονται ταλαιπωρημένες, αν και είχα βρει τότε κάτι άτομα που ήθελαν γατάκια και τα έδινα. Κάποια στιγμή είχα 5 πανέμορφα ψιψίνια και όλα καλοχαϊδεμένα εκτός από ένα που ήταν ημιάγριο και το άφησα έτσι. Τα 4 εξαφανίστηκαν μέσα σε 2 μέρες (πιθανή αιτία φόλα) και δεν τα ανακάλυψα ποτέ. Ήταν η περίοδο που έκαναν σουλάτσα μακριά από το σπίτι. Το μόνο που δεν έπαθε τίποτε και μάλιστα τώρα τελευταία άρχισε να χαϊδεύεται και αυτός και να γίνεται πιο ήμερος είναι ο ημιάγριος που σας είπα, ο Τσίκος. Τις τελευταίες μέρες βρήκα και πήρα ένα μικρούλη κοριτσάκι, το οποίο σκέφτομαι να το στειρώσω για να το προστατέψω. Κατά βάθος όμως με πιάνουν πάλι τα ηθικά μου διλλήματα. Επιπλέον ανησυχώ για το τι θα του κάνει ο γιατρός. Πώς γίνεται μια στείρωση; Πονάει; Θα νοιώθει ξένο απέναντι στις άλλες τις γάτες τις μη ευνουχισμένες; Θα διαισθάνεται ότι στερείται κάτι; Θα κυνηγάει σαυράκια στον κήπο ή θα γίνει αδιάφορο για την ζωή; Επίσης ανώδυνη μέθοδο στείρωσης υπάρχει;
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
και αυτοί που παράτησαν τα γατάκια μέσα στην κούτα είχαν ηθικά δηλλήματα περί στείρωσης αλλά απότι φάνηκε δεν είχαν καθόλου ηθικούς ενδιασμούς για το αν τα γατάκια θα ζήσουν ή αν θα τα φάνε τα σκουλήκια

δεν μιλάω με κακία αλλά ούτε και με ρομαντισμό, οι γατούληδες που σου έφυγαν για να βρουν γατούλες το ποιό πιθανό είναι να μην ζουν πιά

αν προχωρήσεις στην στήρωση η γατούλα μπορεί να πονέσει λίγο αλλά την επόμενη κιόλας μέρα θα κινηγάει ότι κινήτε
οι άλλοι γάτοι και γάτες θα την σνομπάρουν από την άποψη ότι δεν θα την δαγκώνουν και δεν θα ζευγαρώνουν μαζί της οπότε και δεν θα την κολλήσουν κάπια ανίατη ασθένεια που οδηγεί με ακρήβια στον θάνατο
gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Μην ανησυχείς ολα θα πανε καλά ειναι επεμβαση πραγματικά ρουτίνας
moukelis
Επιφανές μέλος

gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Αν δεν θελεις να ξαναχασεις γατουλη...

gatatoulis
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμένα πιο πολύ με στενοχώρησε η νάρκωση,παρά η στείρωση.Δεν είναι τίποτα,θα δεις,κι αν σκεφτείς απο ποσα τη γλιτώνεις...Οκ, εξάλλου έχουμε ακόμη 4 μήνες μπροστά μας, μέχρι τότε θα το έχω πάρει και εγώ απόφαση.

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
"Και η γάτα τηρεί τη συμφωνία. Σφάζει τα ποντίκια και είναι τρυφερή με τα μωρά όταν είναι στο σπίτι, φτάνει να μην της τραβάνε την ουρά. Αφού, όμως κάνει το καθήκον της, όταν έρχεται η νύχτα και βγαίνει το φεγγάρι, είναι πάντα η γάτα που περπατάει μονάχη κι όπου εκείνη θέλει."
ΡΑΝΤΓΙΑΡΝΤ ΚΙΠΛΙΓΚ (Η γάτα που περπατάει μονάχη)
BerZerK
Νεοφερμένο μέλος
Σε μια θηλυκή γατούλα που μενει στο σπίτι η στείρωση είναι απαραίτητη? αν δεν γίνει τι μειονεκτήματα μπορεί να έχει?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool