Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
και για μια που ρωταω 100 ? μου λενε. η φιλοζωικη μονο ειπε 90? τη μια.
Ενας μαλιστα ειχε το θρασος να μου πει με υφος οτι επειδη ειναι ρατσας η γατες μου και οχι κεραμηδογατες θελει 120?. (αμα θυμαστε αυτος που μου ελεγε ο φιλος μου οτι κανει στειρωσεις με 30? στα πατησια) Αφου δε τον εβρησα παλι καλα. Δηλαδη μια κεραμηδογατα δεν εχει την ιδια αξια με μια ρατσας γατα? Δεν αξιζει την ιδια προσοχη? Δεν καταλαβαινω πως σκεφτονται μερικοι. Αστε που οταν ειδα το ιατρειο του απ εξω ηταν σε μαυρο χαλι.

Δεν το πιστεύω αυτό!!!! Επειδή είναι ράτσας παίρνουν πιο πολλά;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν το πιστεύω αυτό!!!! Επειδή είναι ράτσας παίρνουν πιο πολλά;;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ???
Υπαρχει και μαλιστα δεν πιστευα στα αυτια μου..
Δεν τον εχω δει απο κοντα. Μιλησα στο τηλ μαζι του και περασα απο το ιατρειο οταν ηταν κλειστος. (καμια σχεση με τα ιατρεια που εχω δει.Χαλι ηταν. Μεχρι και γυψοσανιδες ειχε πεταμενες πισω απο καρεκλες)
Καλα δεν τους ελεγχει κανεις αυτους?? Δεν παμε καλα...:down:
και μαλιστα ετσι για να δω το θρασος του του ειπα να μου πει τιμη για κεραμηδογατα και ειπε 80 ? αν θυμαμαι καλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουουουφφφ!!! Πηρα τον Ντιναλεξη στη Νεα Μακρη και θελει 50? για στειρωση.
Αντε να δουμε.. σε εναν με ενα μιση μηνα θα κλεισω ραντεβου και για τις 2 μαζι. Μαλλον βρηκα και δουλεια οποτε θα τους κανω ενα... ρεκτιφιε γενικο.
Τωρα βεβαια εχω αλλο προβλημα.. και το βλεπετε εδω: https://www.mypetz.gr/threads/Χρειάζεται-εγχείρηση.223702/

Ευχαριστω βοηθησατε πολυ!!!:up:

Aνορεξια μετα τη στειρωση

Οπως καποιοι ισως ξερετε, το Σαββατο πηγα την Ελβιριτσα για στειρωση.Μας ειπε ο γιατρος να μην φαει και να μην πιει τιποτα την ιδια μερα,αλλα απο την επομενη το πρωι να της δωσουμε.Η Ελβιρα ομως μεχρι και σημερα δεν εχει ορεξη για φαγητο.Της εδωσα χθες εγω με συριγγα την κονσερβουλα της hill's την a/d για να παρει την αντιβιωση της .Της εχω κοντα της ξηρα τροφη kitten μαζι με νερακι και σε ενα αλλο μπωλακι λιγα κομματακια κονσερβουλα και δεν αγγιζει τιποτα.Κατα τ'αλλα δεν δειχνει να ποναει και περπαταει κανονικα,αλλα προτιμαει να καθεται.Ισως να ειναι σοκαρισμενη ακομα???Τι να πω....Καμια ιδεα???

ειναι φυσιολογικό να κάνουν ανορεξία μετά την νάρκωση...δοκίμασε να της δώσεις ότι ετρωγε πιο πολύ...κονσέρβα, κάποιο μεζεδάκι, κοτοπουλο, οτιδήποτε τρελαινόταν να φάει ας ήταν και απαγορευμένο...;)αν συνεχιστεί η ανορεξία μέχρι το απογευμα τηλεφώνησε στον κτηνίατρο σου

Mήπως έχει ανεβάσει πυρετό μωρέ?
Πάντως αφού έφαγε, έστω και με την σύριγγα, καλό είναι.
Απλώς παρακολούθησε το μήπως χρειάζεται κάποια αντιβίωση.

Mήπως έχει ανεβάσει πυρετό μωρέ?
Πάντως αφού έφαγε, έστω και με την σύριγγα, καλό είναι.
Απλώς παρακολούθησε το μήπως χρειάζεται κάποια αντιβίωση.

Τι να πω...:cry:
Μπορει.Γιατι ειναι κακοδιαθετη.Με οδηγιες του γιατρου της εδωσα χθες αντιβιωση και θα της δωσω και σημερα.Θα του κανω ενα τηλεφωνο

Μου ειπε οτι 2-5 μερες ειναι φυσιολογικο να εχει τετοια συμπεριφορα.Συμβαινει...Και να της δινω με τη συριγγα

ολα καλα να πανε κι απο μενα, ενημερωνε μας για την πορεια του. :)

ολα καλα να πανε κι απο μενα, ενημερωνε μας για την πορεια του. :)

Ευχαριστουμε μαμα της Πασχαλιτσας:). Εννοειται θα σας ενημερωνω.Ξερω οτι το ενδιαφερον σας δεν ειναι ψευτικο:)

οχι δεν ειναι ψευτικο..και γω οταν εκανε στειρωση η δικια μου με στηριξατε στο αγχος μου, να της δωσεις φιλι απο μενα και την πασχαλιτσα μου ! :rolleyes:

Ελένη, 2 μέρα δεν είναι???:hmm: Κατα την γνώμη μου είσαι ακόμα μέσα στα λογικά. Εμένα μια, με 10 πόντους τομή... δεν ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ 2 μέρες.

Θα δείς ξαφνικά θα σηκωθεί και θα πάει να φάει, εσύ να έχεις πάντα φαγητό στα μπολάκια και νερό.;)

Άντε περαστικά!:)

Ευχαριστώ πολυ Τζούλια μου!
Παιδιά δεν πάει καλα το Ελβιράκι μου.Ειμαι σε απόγνωση.Περισσότερο σοκαρισμένη δείχνει παρά άρρωστη.Απο χθες περπάτάει 3-4 βηματα κανονικά χωρις να δειχνει να πονάει και κατ ευθείαν καθεται πάλι:/:.Οι αναπνοούλες της ειναι γρήγορες και μεγάλες(όπως κάνουμε εμείς οταν τρομάζουμε) και το στόμα της το έχει κλειστό(σαν να ρουθουνιζει συνεχόμενα και βαθιά δηλαδή.)
Φυσικά δεν έχει όρεξη, μόνο το μεσημερι ήπιε νεράκι.Την ταιζω και της δινω νερο με σύριγγα και αντιβίωση.Τι άλλο μπορώ να κάνω.???:cry:

Μήπως έχει πυρετό; Επειδή γράφεις ότι αναπνέει γρήγορα, πήγε εκεί το μυαλό μου.:(Δεν το είχα δει το θέμα με το Ελβιράκι:(Τί πάθανε όλα τα γατάκια του φόρουμ που κάνανε στείρωση; Σιδερένια η αγαπουλίτσα σου/μας:):)

Μήπως έχει πυρετό; Επειδή γράφεις ότι αναπνέει γρήγορα, πήγε εκεί το μυαλό μου.:(Δεν το είχα δει το θέμα με το Ελβιράκι:(Τί πάθανε όλα τα γατάκια του φόρουμ που κάνανε στείρωση; Σιδερένια η αγαπουλίτσα σου/μας:):)

Μπορει.Συμβαίνει σε μερικά να έχουν πυρετο μετα την αναισθησια???????Η γρήγορη αναπνοή ειναι ενδειξη?Αν με αφήσει θα της βάλω θερμόμετρο.Εχω ηλεκτρονικό ειδικά για τα γατιά μου.
Της δινω και αντιβίωση οπότε δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κατι άλλο:hmm:

Τα μάτια πώς είναι? Κανονικά ή κοκκαλωμένα, και διεσταλμένες οι κόρες?
Σκέφτομαι μήπως είναι αλλεργική αντίδραση στο αντίδοτο... αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό μετά απο 2 μέρες..

Σε τόσα που στείρωσα, δεν το έχω ξαναδεί... και δεν μπορώ να καταλάβω και απο την περιγραφή..είναι σίγουρα σε κάποιο είδος σοκ μάλλον....

Αν αύριο δεν είναι καλύτερα, θα σου έλεγα να την πάς στον γιατρό.:hmm:

Και πάλι περαστικά.

Βρήκα και μίλησα με Κτηνίατρο.. είναι μάλλον σε σόκ και πονάει.. έτσι όπως το ακούει.. πρέπει να πάρεις θερμοκρασία για αρχή.

Τα μάτια πώς είναι? Κανονικά ή κοκκαλωμένα, και διεσταλμένες οι κόρες?
Σκέφτομαι μήπως είναι αλλεργική αντίδραση στο αντίδοτο... αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό μετά απο 2 μέρες..

Σε τόσα που στείρωσα, δεν το έχω ξαναδεί... και δεν μπορώ να καταλάβω και απο την περιγραφή..είναι σίγουρα σε κάποιο είδος σοκ μάλλον....

Αν αύριο δεν είναι καλύτερα, θα σου έλεγα να την πάς στον γιατρό.

Και πάλι περαστικά.

:hmm:Οι κόρες των ματιών αντιδρούν.Κουνιούνται.Απλα κοιτάει σε ενα σημείο συνεχεια . Πριν της εκανα θόρηβο με τον αναπτηρα και κουνησε τις κορες και το κεφαλι της προς τον θορυβο.Αντιδρα τωρα καλυτερα.Απλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η αναπνοή:/:
Ευχαριστούμε πολύ

Δεν μπορεί να είναι αλλεργική αντίδραση απο το αντίδοτο....:redface:
Η τομή είναι μεγάλη? Θερμοκρασία πήρες?? Αν μου πεις θερμοκρασία θα μπορέσω να σου πω.. τι θα μου πει ο γιατρός.

Την εχω αγκαλιτσα τωρα και γουργουριζει,κανει πατουσακια, χωνει μουσουδιτσα,παω να τη χαιδεψω και σηκωνει κεφαλακι.Πραγματα που δεν εκανε πριν:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back