Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν μπορεί να είναι αλλεργική αντίδραση απο το αντίδοτο....:redface:
Η τομή είναι μεγάλη? Θερμοκρασία πήρες?? Αν μου πεις θερμοκρασία θα μπορέσω να σου πω.. τι θα μου πει ο γιατρός.

Η τομή ειναι 1,5 με 2 πόντους το πολύ! Δεν βρισκω το θερμόμετρο ρε γαμ......:(.και αμα το βρω δεν θα κανει σαν υστερική οταν το βαλω?φομαμαι μην γινει τιποτα στην τομή:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσπάθησε κι αν αντιδράσει άστην. Ή αν γίνεται, να την τυλίξεις με μια πετσέτα, ώστε να αποφύγεις ξαφνικά κουνήματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ήταν καλο να μπει θερμόμετρο...
Βάλτης γενικά να έχει φαγητό και λίγο νερό με ζάχαρη...και άστην κάτω να δεις τί θα κάνει...

Αν η τομή είναι στο πλάι είναι απο τον πόνο, πονάει τώρα πλέον, χωρίς την νάρκωση, και την παυσίπονη....Η πλάγια τομή πονάει παραπάνω γιατί έχει πειραχτεί ο μύς.

Αν δεν είναι στο πλάι και είναι στην κοιλιά, τότε είναι κάτι άλλο...

Αυτά απο μένα. Άντε να ηρεμήσεις και εσύ ελπίζω.

η πετσετα πιστευω ειναι χειρότερη για την τομή.τωρα αρχιζει να μου δειχνει εμπιστοσύνη .αμα το κάνω αυτο, θα αργησει πολυ να ξεπερασει το σοκ:(
Ηδη απ'οταν την πηρα αγκαλια εχει δειξει διαφορα.Γιατι μεχρι σημερα την ειχα μονη της για να ηρεμησει λιγο.Αλλα δεν θελει να ηρεμησει, θελει παρεούλα και χαδάκια

Οπως καποιοι ισως ξερετε, το Σαββατο πηγα την Ελβιριτσα για στειρωση.Μας ειπε ο γιατρος να μην φαει και να μην πιει τιποτα την ιδια μερα,αλλα απο την επομενη το πρωι να της δωσουμε.Η Ελβιρα ομως μεχρι και σημερα δεν εχει ορεξη για φαγητο.Της εδωσα χθες εγω με συριγγα την κονσερβουλα της hill's την a/d για να παρει την αντιβιωση της .Της εχω κοντα της ξηρα τροφη kitten μαζι με νερακι και σε ενα αλλο μπωλακι λιγα κομματακια κονσερβουλα και δεν αγγιζει τιποτα.Κατα τ'αλλα δεν δειχνει να ποναει και περπαταει κανονικα,αλλα προτιμαει να καθεται.Ισως να ειναι σοκαρισμενη ακομα???Τι να πω....Καμια ιδεα???

Ελενη μου μην ανυσηχεις η δικια μου εκανε 2 μερες να φαει μην την πιεζεις γιατι μπορει να κανει εμετο..μολις περασει το σοκ της ναρκωσης θα φαει απο μονη της..;);)

οσο για τα υπολοιπα μην φοβασαι και εγω ετσι ημουν στην αρχη δεν ηξερα τι ηθελε ασε που δεν καθοταν λεπτο περπατουσε και επεφτε... 5-7 φορες πηραμε τον κτηνιατρο....σημερα θα δεις πιστευω καποια διαφορα ...να δεις αν πηγε και στην τουαλετα για κακακια..περιμενουμε ευχαριστα νεα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια μετρησα τη θερμοκρασία της και ηταν 35.9.Υποθερμία.Πηρα τον γιατρό κατευθείαν και μου είπε να του την πάω το απόγευμα.Θα σας κρατάω ενήμερους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια μετρησα τη θερμοκρασία της και ηταν 35.9.Υποθερμία.Πηρα τον γιατρό κατευθείαν και μου είπε να του την πάω το απόγευμα.Θα σας κρατάω ενήμερους.

Ελένη μου, μη στεναχωριέσαι και περαστικά στο Ελβιράκι. Περιμένουμε τα καλά νέα.:)
Τελικά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εμένα το Μελάκι μου την ίδια μέρα χοροπηδούσε στον καναπέ και πλακωνόταν με τον αδερφό της στις σφαλιάρες γιατί της είχε κάνει παρατήρηση που έλειψε από το σπίτι χωρίς την έγκρισή του...:hmm:

Ναι Στελλάκι μου! Και η Νοριτσα την επομενη μερα έφαγε κανονικά και ήταν καλά.Η Ελβιρα ειναι και μικρόσωμη και ισως γι αυτο..:(Τωρα η θερμοκρασια της ειναι 36.9 απο 35.9 που ειχε πριν. Ευχαριστούμε πολυ πολυ! Θα σας ενημερώσω για ο,τι νεότερο:)

Περαστικά κι από μένα! Πάντως η θερμοκρασία μπορεί να μην είναι και 100% αξιόπιστη με το ηλεκτρονικό θερμόμετρο, μην πανικοβάλλεσαι. Ας την δει και ο γιατρός και βλέπουμε. Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς :)

Καλέ τί έγινε πια???:(
Επιδημία έπεσε στα προσφατο-στειρωμένα???
Περαστικά σε όλα!!!

Περαστικά κι από μένα! Πάντως η θερμοκρασία μπορεί να μην είναι και 100% αξιόπιστη με το ηλεκτρονικό θερμόμετρο, μην πανικοβάλλεσαι. Ας την δει και ο γιατρός και βλέπουμε. Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς :)

Ευχαριστούμε. Αληθεια?? Δεν το ηξερα αυτο για το θερμόμετρο.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα αναψω μια λαμπάδα ισα με το μπόι της(θα μου ρθει και οικονομικά:P)

Να το ταλαιπωρημένο Ελβιράκι
Φωτογραφία0309.jpg

Tης εβαλα και το κανονικό θερμόμετρο και ειχε 35,7.Χάλια:(

Tης εβαλα και το κανονικό θερμόμετρο και ειχε 35,7.Χάλια:(
Βάλε της μια θερμοφόρα ή αν δεν έχεις, ένα πλαστικό μπουκάλι με ζεστό, (όχι καφτό), νερό.Όταν πάτε στο γιατρό, βάλε και μέσα στη γατοφόρο να είναι ζεστά.Θα πάτε σήμερα έτσι δεν είναι;

Βάλε της μια θερμοφόρα ή αν δεν έχεις, ένα πλαστικό μπουκάλι με ζεστό, (όχι καφτό), νερό.Όταν πάτε στο γιατρό, βάλε και μέσα στη γατοφόρο να είναι ζεστά.Θα πάτε σήμερα έτσι δεν είναι;

Τωρα εχω αναψει το θερμοσιφωνο να γεμισω τη θερμοφορα.Πως ομως να τη βαλω τη γατούλα?Να κατσει πανω στη θερμοφορα ή να ειναι διπλα της και να την ακουμπάει?:hmm:

Βάλτην δίπλα της και αυτή θα βολευτεί, χουχούλισέ την και με ένα κουβερτάκι. Πάω να ψάξω, τί μπορεί να προκαλέσει υποθερμία στις γάτες, και θα σου πω.

99% προκαλείται υποθερμία από την αναισθησία και το αντίδοτό της. Προκαλεί επίσης υπογλυκαιμία, γι'αυτό δώστης λίγο μέλι και κουκούλωσέ την με ζεστά, ζεστές παγοκύστες, μπουκάλι, ό,τι έχεις. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τη νάρκωση του γιατρού, καθώς και η Ράνια έχει πρόβλημα με τον Αμίλιο. Και οι εμετοί, προκαλούνται από τη νάρκωση και η υπνηλία, μήπως και ο Λίλος εχει υποθερμία, πάω να δω.

ELENIP, είδα στο άλλο θέμα πως τα πράγματα είναι κάπως δύσκολα και σου εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει η ψιψίνα!

Εγω ευτιχος δεν εχω περασει κανενα προβλημε με της γατες που εχο στειροση, περιπου 25 (απο τους σταθμους φαγιτο που εχω στο νησι)
Μονο μια κοπελιτσα μια φορα δεν συμφονισε να φαε τιποτα κανονικο μετα, μονο το orijen (ειχε απετισεις για το καλητερο για την αναροση της:P)

Ομος εδω μου ειχε πει ο κτινιατρος οτι ειχε 2 περιστατικα οπου τα γατακια ειχαν μια γριπι που μαλλον δεν περασε εντελος και με τη ναρκοση ειπερχαν επιπλοκες και διστιχος μετα απο 4 μερες πεθανανε...:/: δεν ξερο ακριβος...

Εχω αλλες 3 θηληκες που θελο να στειροσο αλλα μετα απο αυτο που ακουσα φοβαμαι πολυ, ειδικα για 2 απο αυτες που ειναι συνεχια αροστες.... μηπος εχει ακουσει καπιον απο αυτο ;

Αχ, Ελένη, έχω πάθει κατάθλιψη με όσα διάβασα στο θέμα του Αιμίλιου για την Ελβίρα. Αυτό που λες με την αναρρόφηση μπορεί να έγινε, αλλά, μόνο αν την τάιζες ημιναρκωμένη. Αλλιώς, πολύ φοβάμαι ότι κάτι άλλο έγινε. Πες μας τα νέα σας όποτε μπορέσεις, ελπίζω να είναι ευχάριστα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back