ELENIP
Διάσημο μέλος
Δεν μπορεί να είναι αλλεργική αντίδραση απο το αντίδοτο....
Η τομή είναι μεγάλη? Θερμοκρασία πήρες?? Αν μου πεις θερμοκρασία θα μπορέσω να σου πω.. τι θα μου πει ο γιατρός.
Η τομή ειναι 1,5 με 2 πόντους το πολύ! Δεν βρισκω το θερμόμετρο ρε γαμ......
.και αμα το βρω δεν θα κανει σαν υστερική οταν το βαλω?φομαμαι μην γινει τιποτα στην τομή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Βάλτης γενικά να έχει φαγητό και λίγο νερό με ζάχαρη...και άστην κάτω να δεις τί θα κάνει...
Αν η τομή είναι στο πλάι είναι απο τον πόνο, πονάει τώρα πλέον, χωρίς την νάρκωση, και την παυσίπονη....Η πλάγια τομή πονάει παραπάνω γιατί έχει πειραχτεί ο μύς.
Αν δεν είναι στο πλάι και είναι στην κοιλιά, τότε είναι κάτι άλλο...
Αυτά απο μένα. Άντε να ηρεμήσεις και εσύ ελπίζω.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Ηδη απ'οταν την πηρα αγκαλια εχει δειξει διαφορα.Γιατι μεχρι σημερα την ειχα μονη της για να ηρεμησει λιγο.Αλλα δεν θελει να ηρεμησει, θελει παρεούλα και χαδάκια
ria23
Διάσημο μέλος
Οπως καποιοι ισως ξερετε, το Σαββατο πηγα την Ελβιριτσα για στειρωση.Μας ειπε ο γιατρος να μην φαει και να μην πιει τιποτα την ιδια μερα,αλλα απο την επομενη το πρωι να της δωσουμε.Η Ελβιρα ομως μεχρι και σημερα δεν εχει ορεξη για φαγητο.Της εδωσα χθες εγω με συριγγα την κονσερβουλα της hill's την a/d για να παρει την αντιβιωση της .Της εχω κοντα της ξηρα τροφη kitten μαζι με νερακι και σε ενα αλλο μπωλακι λιγα κομματακια κονσερβουλα και δεν αγγιζει τιποτα.Κατα τ'αλλα δεν δειχνει να ποναει και περπαταει κανονικα,αλλα προτιμαει να καθεται.Ισως να ειναι σοκαρισμενη ακομα???Τι να πω....Καμια ιδεα???
Ελενη μου μην ανυσηχεις η δικια μου εκανε 2 μερες να φαει μην την πιεζεις γιατι μπορει να κανει εμετο..μολις περασει το σοκ της ναρκωσης θα φαει απο μονη της..

οσο για τα υπολοιπα μην φοβασαι και εγω ετσι ημουν στην αρχη δεν ηξερα τι ηθελε ασε που δεν καθοταν λεπτο περπατουσε και επεφτε... 5-7 φορες πηραμε τον κτηνιατρο....σημερα θα δεις πιστευω καποια διαφορα ...να δεις αν πηγε και στην τουαλετα για κακακια..περιμενουμε ευχαριστα νεα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Παιδια μετρησα τη θερμοκρασία της και ηταν 35.9.Υποθερμία.Πηρα τον γιατρό κατευθείαν και μου είπε να του την πάω το απόγευμα.Θα σας κρατάω ενήμερους.
Ελένη μου, μη στεναχωριέσαι και περαστικά στο Ελβιράκι. Περιμένουμε τα καλά νέα.
Τελικά κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Εμένα το Μελάκι μου την ίδια μέρα χοροπηδούσε στον καναπέ και πλακωνόταν με τον αδερφό της στις σφαλιάρες γιατί της είχε κάνει παρατήρηση που έλειψε από το σπίτι χωρίς την έγκρισή του...

ELENIP
Διάσημο μέλος
Τωρα η θερμοκρασια της ειναι 36.9 απο 35.9 που ειχε πριν. Ευχαριστούμε πολυ πολυ! Θα σας ενημερώσω για ο,τι νεότερο
Desdemona
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος

Επιδημία έπεσε στα προσφατο-στειρωμένα???
Περαστικά σε όλα!!!
ELENIP
Διάσημο μέλος
Περαστικά κι από μένα! Πάντως η θερμοκρασία μπορεί να μην είναι και 100% αξιόπιστη με το ηλεκτρονικό θερμόμετρο, μην πανικοβάλλεσαι. Ας την δει και ο γιατρός και βλέπουμε. Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς![]()
Ευχαριστούμε. Αληθεια?? Δεν το ηξερα αυτο για το θερμόμετρο.
Μακάρι να πάνε όλα καλά και θα αναψω μια λαμπάδα ισα με το μπόι της(θα μου ρθει και οικονομικά
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Φωτογραφία0309.jpg
ELENIP
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Βάλε της μια θερμοφόρα ή αν δεν έχεις, ένα πλαστικό μπουκάλι με ζεστό, (όχι καφτό), νερό.Όταν πάτε στο γιατρό, βάλε και μέσα στη γατοφόρο να είναι ζεστά.Θα πάτε σήμερα έτσι δεν είναι;Tης εβαλα και το κανονικό θερμόμετρο και ειχε 35,7.Χάλια![]()
ELENIP
Διάσημο μέλος
Βάλε της μια θερμοφόρα ή αν δεν έχεις, ένα πλαστικό μπουκάλι με ζεστό, (όχι καφτό), νερό.Όταν πάτε στο γιατρό, βάλε και μέσα στη γατοφόρο να είναι ζεστά.Θα πάτε σήμερα έτσι δεν είναι;
Τωρα εχω αναψει το θερμοσιφωνο να γεμισω τη θερμοφορα.Πως ομως να τη βαλω τη γατούλα?Να κατσει πανω στη θερμοφορα ή να ειναι διπλα της και να την ακουμπάει?

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
rrrrr
Νεοφερμένο μέλος
Μονο μια κοπελιτσα μια φορα δεν συμφονισε να φαε τιποτα κανονικο μετα, μονο το orijen (ειχε απετισεις για το καλητερο για την αναροση της
) Ομος εδω μου ειχε πει ο κτινιατρος οτι ειχε 2 περιστατικα οπου τα γατακια ειχαν μια γριπι που μαλλον δεν περασε εντελος και με τη ναρκοση ειπερχαν επιπλοκες και διστιχος μετα απο 4 μερες πεθανανε...
δεν ξερο ακριβος... Εχω αλλες 3 θηληκες που θελο να στειροσο αλλα μετα απο αυτο που ακουσα φοβαμαι πολυ, ειδικα για 2 απο αυτες που ειναι συνεχια αροστες.... μηπος εχει ακουσει καπιον απο αυτο ;
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool