Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το απόγευμα, στις 5 .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μεχρι τοτε αν μπορουμε να κανουμε κατι πες μας, ο,τιδηποτε !:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Προσευχες να κάνετε και να παρακαλάτε για ένα θαύμα. Πηγα και άναψα 2 κεράκια για το Ελβιράκι

Ψυχη μου...Παντα ησουν μικρουλι αλλα εκανες μεγαλα θαυματα.Ησουν προορισμενο να ζησεις,κι αυτο δεν αλλαζει.Υπομονη και κουραγιο Ελβιρακι μου,θα τα καταφερεις.

Κουράγιο Ελένη μου κουράγιο για το Ελβιράκι μας. Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να τα καταφέρει και αύριο να είμαστε χαρούμενες και οι δύο και να γελάμε με τα αστειάκια από τα ζουζούνια μας

Περαστικά και απο μένα... τί να πω.:( Κουράγιο και είσαι στις σκέψεις μου.

(Μάλλον είχα το κινητό της αλλα μου το έκλεψαν εχτές...έχασα 200 τηλέφωνα και μαζεύω σιγά σιγα.)

αμα λεω γω οτι ειναι σκατομερα η σημερινη...

Περαστικά και απο μένα... τί να πω.:( Κουράγιο και είσαι στις σκέψεις μου.

(Μάλλον είχα το κινητό της αλλα μου το έκλεψαν εχτές...έχασα 200 τηλέφωνα και μαζεύω σιγά σιγα.)

Μίλησα εγώ με την Ελένη, κράτησα και το κινητό της. Όπως μας τα είπε, δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο, ούτε φυσικά άλλη νάρκωση στην παρούσα φάση για να τραβηχτεί το υγρό. Περιμένουμε κι ελπίζουμε. Ελπίζουμε στη δύναμη της γάτας και στη δύναμη της πίστης της καθεμιάς μας...:(

αμα λεω γω οτι ειναι σκατομερα η σημερινη...

Και εγω παραλιγο να τρακαρω.:hmm::( Πραγματικα σαν να πλαναται αρνητικη ενεργεια.:hmm:

Ελβιρακι ψυχη μου, κρατησου μην εγκαταλειψεις τον αγωνα και εμεις θα κανουμε οτι μπορουμε να φυγει η αρνητικη ενεργεια.Θα τα καταφερεις θα δεις.:)
Ελενη κουραγιο καλη μου, μακαρι να μπορουσα να σας βοηθησω ουσιαστικα.:(

και γω νιωθω εντονη αρνητικη ενεργεια.:(

Το θέμα δεν είναι τι νιώθουμε, είναι τι εκπέμπουμε. Στην προκειμένη περίπτωση (αλλά και γενικότερα) εγώ διαλέγω να εκπέμπω ΜΟΝΟ θετική ενέργεια, ό,τι και να γίνει. Αυτό χρειάζονται τώρα η ELENIP και η Ελβίρα της.

Κι όποιος/όποια νομίζει πως θετική ενέργεια = ανόητη αισιοδοξία, ας μου στείλει πμ να κλείσουμε ραντεβού για να του κοπανήσω τη χύτρα ταχύτητας στο κεφάλι! :P:lol::lol::lol::lol:

εχεις δικιο. θετικη ενεργεια για ελενη και ρανια.:)

Λοιπόν, για συγκεντρωθείτε λίγο και στείλτε όση αγάπη και θετική σκέψη έχετε. Μόλις μίλησα με την Ελένη, με πήρε και μου ζήτησε να κάνω ένα update. Το μικρό μας γατάκι βγήκε για λίγο από τη μηχανική υποστήριξη του οξυγόνου και ανάσανε μόνο του. Όμως εάν κάνουν κάποια προσπάθεια για οποιαδήποτε θεραπεία στρεσάρεται και την πιάνει πάλι δύσπνοια. Τώρα μπήκε πάλι στο οξυγόνο, αλλά το ότι κατάφερε και χωρίς τη βοήθεια να ανασάνει, έστω και για λίγη ώρα, είναι θετικό σημάδι. Έχει δυνατή ψυχούλα αυτό το μωρό!

Ελένη μου, είμαστε εδώ, όπως είμαστε εδώ με όποιον τρόπο μπορούμε και σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν τα γατιά μας...

Το μωρο αυτο εχει δειξει ηδη μια φορα οτι δεν το βαζει κατω!Και στο κατω κατω της γραφης,κανε μια προπαθεια για ολους εμας τους κοντους και μικροσωμους βρε Ελβιρακι,δε μασαμε!Ωωωωωμμμμμμ!:up:

Μπορεί να μην έχει περάσει ακόμα το κρίσιμο διάστημα για την ψιψίνα αλλά, λογικά, όσο περισσότερο περνάει η ώρα και αντέχει, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Μακάρι, μακάρι!!!
Η θετική μας ενέργεια είναι το οξυγόνο της!

Άντε και όσο περνάει η ώρα όλο και καλύτερα να μαθαίνουμε. Δε μπορεί, αν και ξεκίνησε άσχημα η σημερινή μέρα με τόσα ζωάκια άρρωστα:(, που θα πάει... το λογικό είναι να αρχίσουν τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα.
Δε δέχομαι κάτι άλλο!!!!

Ας αρχίσουμε να χαμογελάμε, έτσι για να πάρουμε κουράγιο και δύναμη:):)
Βρε Θεά Μπασσέτ, τί προστάτης των γάτων είσαι;Μόνο τις Αιγύπτιες γάτες προστάτευες; Κάνε κάτι για το Ελβιράκι μας:)Ορίστε, εικόνισμα σου κάνω

Συνημμένα

• BASTET.jpg
    BASTET.jpg
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 23
Ο χρονος που περναει ειναι υπερ της Ελβιρουλας.Σγουρα οι κρισιμες στιγμες δεν εχουν περασει ακομη.:hmm::(
Θελουμε να ελπιζουμε ομως οτι βλεπουμε ενα φωτακι στην ακρη του τουνελ.Ελβιρακι συνεχισε και αλλο την προσπαθεια που καταβαλεις.Θα νικησεις.:)
Ολη μας η αγαπη και ολες μας οι ευχες ειναι μαζι σου.:)
Εισαι συνεχεια στην σκεψη μας.:)
Νικη, Μυρτω και Αρης.:)

Ολη μας η αγαπη και ολες μας οι ευχες ειναι μαζι σου.:)
Εισαι συνεχεια στην σκεψη μας.:)

Έτσι ακριβώς είναι...είσαι συνέχεια στην σκέψη μας....και σου στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια....θα τα καταφέρεις κοριτσάκι μου!!!:)

ελβιρακι μου γλυκο σε εχω στο μυαλο μου κ στελνω μονο θετικη ενεργεια για σενα κουκλακι μου, να γινεις καλα γατακι μου ομορφο.
δεν μπορω αλλη κατηφεια πια. πολυ ασχημες ημερες καποιος μας μουντζωσε
ειμαι πολυ στεναχωρημενη:cry::cry::cry::cry::cry:κ σου στελνω την αγαπη μου :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
θα πανε ολα καλα βαζω στοιχημα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back