Περί στείρωσης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
το ξερω δωρα μ!!!δεν λεω οτι δεν εχεις δικιο και εσυ και τα υπολοιπα παιδια για την στειρωση...
καταλαβαινω πολυ καλα τι λετε :P αλλα η γατα οπως και να εχει ειναι ελευθερο ζωο -αν ολοι αποφασιζανε να στειρωνουν τα γατακια που ειναι στο δρομο δεν θα υπηρχε πλεον...γατα...θα υπηρχε μονο με ελεγχομενες γεννες.δεν διαφωνω με αυτα που λετε λογικα μου φαινονται αλλα σε καποια φαση περνατε στο σημειο της υπερβολης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλαδη μου προτεινεται να στειρωσω τη γατα μου παρολο που ειναι στο σπιτι και δεν υπαρχει προβλημα???ειναι 1 χρονων(και κατι μηνεσ) αλλα δεν την εχω στειρωσει.εχει κανει μια γεννα...διαβασα οτι οι λογοι για να στειρωσεις τ γατι σου ειναι οι εξης
  1. Για να αποφευχθούν τυχόν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.
  2. Για να σταματήσει η συχνά ενοχλητική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του οίστρου (π.χ. κραυγές τη νύχτα). Σημειωτέον ότι οι γάτες εμφανίζουν οίστρο από τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο έως το Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο κάθε 2-3 εβδομάδες.
  3. Για να μειωθούν οι τάσεις φυγής προς αναζήτηση αρσενικού και συνεπώς να μειωθούν οι πιθανότητες τροχαίων ατυχημάτων καθώς και οι πιθανότητες να χαθεί.
  4. Μια στειρωμένη γάτα αποκλείεται να εμφανίσει διάφορες ασθένειες όπως πυομήτρα, καρκίνο της μήτρας και των ωοθηκών, ενώ μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες εμφάνισης νεοπλασιών των μαστών.
ο μονος σοβαρος λογος ειναι ο 4..αν και πηγαμε προσφατα στο κτηνιατρο και το γατι μου ειναι υγειες

διαβασα ομως τ διαδικασια της επεμβασης και μου φαινεται...βουνο!επικινδυνη!!
ακουσα οτι στειρωσει μπορει να γινει και με χαπια..ποιον απο τους δυο τροπους εχετε προτιμησει?

*με εχετε βαλει σε σκεψεις με τη στειρωσει :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

****στειρωση!!!!
ορθογραφικο!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

Νομιζω οτι σε ολες τις χωρες του κοσμου οπου η στειρωση ειναι υποχρεωτικη,συνεχιζουν να υπαρχουν γατες.Και δεν το βρισκω κακο να φτασουμε σε σημειο οπου θα υπαρχουν μονο ελεγχομενες γεννες,ημιαιμων ή ρατσας,ετσι θα εχουν καλυτερη ποιοτητα ζωης τα ζωακια και θα ερχονται στον κοσμο για να χωθουν σε μια αγκαλια,οχι κατω απο καποιες ροδες.
Οσον αφορα τη στειρωση της γατουλας σου,τωρα εκανε μια γεννα.Τα μικρα τα κρατησες;Τον Αυγουστο θα ξαναζευγαρωσει.Θα τα κρατησεις κι αυτα;Και τον Γεναρη που θα αρχισουν να ζευγαρωνουν τα μικρα μεταξυ τους και με τη μαμα τους;Και θα γεννησουν ολα;Αυτο παει λεγοντας βεβαια,δυο-τρεις φορες το χρονο.Τα χαπια δε θα στα συνιστουσα,κατηγορουνται συχνα για καρκινους κτλ.Τι να σου πω,διαβασε το αρθρο για τη στειρωση,συζητησε και με το γιατρο σας και πραξε αναλογα.Εγω επελεξα την επεμβαση για το γατο μου,και το ιδιο θα κανω και για τη γατα μου.

Αγαπητή bastet_13, κάπου στην απάντησή σου πείρες δικό μου μήνυμα σε παράθεση, και αναφέρθηκες στην Δώρα. Δεν πειράζει, απλά εγώ δεν είμαι εκτροφέας, και ναι, θα στειρώσω ότι μπορώ, και ναι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνω απο γατιά.... Αυτό είναι ουτοπικό.
Δηλ στο εξωτερικό που η κάθε γάτα και σκύλος είναι σαν άτομο οικογενείας, στειρωμένο κλπ... και δεν κυκλοφορεί αδέσποτο έμειναν απο γάτες??:redface::lol:

Στις πόλεις είναι τόσα πολλά, η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου πλεόν, σε τέτοιο βαθμό που "αναγκάζονται" πολλές φορές ο Δήμος, ή οι καταστηματάρχες περιοχών, βλ. Φωκίωνος Νέγρη, να κάνουν εκκαθαρίσεις... ΜΑΖΙΚΕΣ, με αρσενικό, και άλλα ακαριαία δηλητήρια, που δεν σκοτώνουν μόνο αδέσποτα, αλλά και αθώα σπιτικά σκυλάκια που βγάζουν οι ιδιοκτήτες τους μια βόλτα, περιστέρια, γάτες, και φυσικά κινδυνεύουν και τα παιδιά που παίζουν εκεί.:(

Για το χάπι, ή ένεση που ρώτησες, ΔΕΝ είναι στείρωση, είναι απλά κατασταλτικό ενάντια στον οίστρο. Είναι παροδικό, και έχει φοβερές παρενέργειες. ΔΕΣ ΕΔΩ.. Προφανώς και συμφαίρει κάποιους Κτηνιάτρους να την προτείνουν, γιατί θα αναγκαστείς να την επαναλαμβάνεις 2 με 3 φορές τον χρόνο, ενώ η στείρωση είναι μία φορά και τέρμα.;)

Σχετικά με τον φόβο για την επέμβαση, είναι πλέον μια επέμβαση ρουτίνας για τους περισσότερους Κτηνιάτρους, είναι μια υπόθεση 10 λεπτών για το αρσενικό και 15-20 για το θηλυκό. Ανάλογα με τον γιατρό πάλι θα σου κάνει μεγαλύτερη ή μικρότερη τομή. Επίσης, μπορεί να σου κάνει και ενέσιμη αντιβίωση, και φυσικά απορροφήσιμα ράμματα, και να μην χρειαστεί ούτε εσύ να της δίνεις μετά για κάποιες μέρες αντιβοίωση, ούτε να την ξαναπάς για τα ράμματα. Έχω στειρώσει πολλές γατούλες, ήμερες, και άγριες, τις άγριες τις κρατάω ένα βράδυ μέσα στην γατοφόρο και την άλλη μέρα τις αφήνω ελεύθερες... δεν υπάρχει κανένα θέμα.:)

Μπορώ να σου στείλω φώτο απο τομές, και την γάτα πάνω στο δέντρο σκαρφαλωμένη, να παίζει το επόμενο πρωί!!:) Φυσικά, και όλα είναι θέμα γιατρού πάντα. ;)

Επίσης γάτες που είναι στειρωμένες, και αστείρωτες, ίδια ηλικίας... να δείς διαφορά, στο τρίχωμα, το σώμα, την υγεία. Στην συμπεριφορά, γίνονται πάλι παιδιά, παίζουν, είναι ευτυχισμένες, το δείχνουν, και χαίρονται την ζωή τους.

Τέλος πάντων, εσύ θα αποφασίσεις φυσικά, απλά ρώτα ότι θες, και ενημερώσου σωστά, γιατί συνήθως η κυρία Μαρίκα της γειτονιάς, έχει μείνει λίγο εως πολύ πίσω και βαθιά νυχτωμένη.:rolleyes:;)

Ελπίζω να ξέρεις ότι οι γάτες δεν προκαλούν στείρωση στις γυναίκες!!!;):lol::lol:

Εγω θα συμφωνησω με τις προλαλησαντες Τζουλια και Δωρα.Με καλυψατε απολυτα!:)

Απλα εχω να συμπληρωσω το εξης:Με το να κρατας ενα ζωο μεσα στο σπιτι,χωρις να το στειρωσεις,περιμενοντας καθε φορα να περασει ο οιστρος,ειναι τεραστια ταλαιπωρια και για τον ιδιοκτητη και για το ζωο.Η το αμολας εξω και ξεκιναει τα γεννοβοληματα καθε λιγο και λιγακι,η το στειρωνεις και ηρεμει μια και καλη.Οι μεσες λυσεις του τυπου,το ζευγαρωνω μια φορα,υπομενω τον επομενο οιστρο,και το ξαναζευγαρωνω του χρονου,ειναι απλα ενας φαυλος κυκλος.

Προσωπικα καταλαβαινω το σκεπτικο σου περι στειρωσης.Πιστευω οτι οι περισσοτεροι ιδιοκτητες ζωων,πριν κανουν την πρωτη στειρωση στο ζωακι τους,ενιωθαν οτι του κανουν κατι κακο και παρεμβαινουν στο καλεσμα της φυσης.Οταν ομως δεις το γατακι σου μετα απο την επεμβαση,θα καταλαβεις οτι ειναι μια χαρα και οτι πλεον δεν το ενδιαφερει το ζευγαρωμα.Ζει ακριβως οπως πριν και ακομα καλυτερα:)

Καλη επιτυχια σε οτι αποφασισεις:up:

ευχαριστω πολυ κοριτσια...θα το κοιταξω λοιπον εντατικα..υπαρχει ομως καποια συγκεκριμενη περιοδος που πρεπει να γινει η στειρωση??γιατι ο φιλος μου που εχει γατι και ειναι στειρωμενο μου ειπε οτι δεν πρεπει να τ στειρωνεις σε περιοδο..οιστρου!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια...θα το κοιταξω λοιπον εντατικα..υπαρχει ομως καποια συγκεκριμενη περιοδος που πρεπει να γινει η στειρωση??γιατι ο φιλος μου που εχει γατι και ειναι στειρωμενο μου ειπε οτι δεν πρεπει να τ στειρωνεις σε περιοδο..οιστρου!!

Εαν είναι ανάγκη γίνεται και σε οίστρο, απλά θα πρέπει να το ξέρει ο γιατρός να λάβει τα μέτρα του. Δηλ. απλά να είναι πιο προσεκτικός γιατί θα έχει λίγη περισσότερη αιμοραγία απο το κανονικό. Αυτό είναι όλο.:)

Αν μπορούμε να το κανονίσουμε, φυσικά και είναι καλύτερο, να μήν έχει οίστρο η γάτα. Απλά.:redface:;)

Καλό είναι επίσης, να ζητήσεις απο τον γιατρό σου να της κάνει έλεγχο πρίν την στείρωση. Να δεί την καρδιά της, την αναπνοή της κλπ. Αν έχει ή είχε κάποιο πρόβλημα υγείας να το πείς κλπ.

Και όλα θα πάνε καλά!!:)

ευχαριστω julia!!!
τωρα τελευταια καναμε εξετασεις και ειμαστε υγειεστατοι!!!!!
ευχαρισουμε:P

γεια σου,
νομιζω δεν καταλαβες τιποτα !!!
το μεγαλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις σε ενα ζωο σημερα ειναι να το στειρωσεις τοσο για την δικη του ευζωια οσο και για την ευζωια των υπολοιπων που ειτε θα προκυψουν απο γεννα ειτε υπαρχουν ηδη και εχουν την αναγκη σου , πιστεψε με τα γατακια ειναι ατελειωτα , κανεις δεν σου απαγορευει να ταισεις τα δικα σου τα διπλα και του διπλα νομου ακομα αν μπορεις ,ομως αν δεν στειρωνεις και απλως ταιζεις ικανοποιεις μονο τον εγωισμο σου
σκεψου λιγο , ψαξτε το και εδω , ρωτα , θα δεις ολοι το ιδιο θα σου πουν
περιμενω ανυπομονα να ακουσω την αποψη σου ......

γεια σου,
κανεις δεν σου απαγορευει να ταισεις τα δικα σου τα διπλα και του διπλα νομου ακομα αν μπορεις .

Είναι σίγουρο αυτό ??????? δεν απαγορεύετε να ταίζεις αδέσποτα ??
μου φαίνετε εδώ "παίζετε" μεγάλη συζύτηση .. εδώ ήρθε αστυνομικός στο σπίτι μας ( κατόπιν συνεννόησης με την @#$(* γειτόνισσα ) και έδειξε έναν νόμο στον πατέρα μου που λέει ότι απαγορεύετε να ταίζεις ζώα.

όσο για τα άλλα που έγραψες , θα σου απαντήσω , σε κανενα μισαωρο , γιατι μολις ξεκινησα το βραδινο μου ωραριο στο μαγαζι και θελω να πιω καφε .. επιστρεφω σε κανενα 30λεπτο :)

μου φαίνετε εδώ "παίζετε" μεγάλη συζύτηση .. εδώ ήρθε αστυνομικός στο σπίτι μας ( κατόπιν συνεννόησης με την @#$(* γειτόνισσα ) και έδειξε έναν νόμο στον πατέρα μου που λέει ότι απαγορεύετε να ταίζεις ζώα.

όσο για τα άλλα που έγραψες , θα σου απαντήσω , σε κανενα μισαωρο , γιατι μολις ξεκινησα το βραδινο μου ωραριο στο μαγαζι και θελω να πιω καφε .. επιστρεφω σε κανενα 30λεπτο :)

επαναλαμβανω αν και γινομαι κουραστικη , ΜΟΝΟ αυτο σου εκανε εντυπωση ?? τελος παντων σιγουρα δεν απαγορευεται , θα ειμαστε τοτε ολοι μαζι μια ευχαριστη ατμοσφαιρα στις φυλακες της ελλαδας , απαγορευετε να ρυπαινεις με αποφαγια κλπ αλλα να ταιζεις και να βαζεις και νερο σιγουρα δεν απαγορευετε
ομως θα επιμεινω μεχρι να καταλαβεις αν ΔΕΝ ΣΤΕΙΡΩΝΕΙΣ κανεις μια τρυπα στο νερο και μαλιστα εις βαρος των ζωων :down::down::down:
ψαξτο και μονος σου , βαλτο σε ψηφοφορια , κανεις δεν θα σου πει το αντιθετο
ευχομαι ειλικρινα να το καταλαβεις

Όχι μόνο δεν απαγορεύετε, αλλά είναι και υποχρέωση μας.... ΕΔΩ χωράει μεγάλη συζήτηση.:redface:

ακομα αυτος ο καφες ? γιατι χαθηκες ? μηπως φταιω ημουν λιγο πολυ επιθετικη , ισως εχεις και ενα δικιο , ξεχναω πως ξεκινησα εγω , ετσι και εγω στην αρχη μονο ταιζα και νομιζα οτι εκανα το παν , σιγα σιγα ανοιξα τα ματια μου , σαν κουταβι που ανακαλυπτει ενα καινουργιο κοσμο , πες μας την αποψη σου ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ................

ακομα αυτος ο καφες ? γιατι χαθηκες ?
Γιατί απλά και λογικά , ο τρόπος που μου μίλησες, και αυτά που είπες , με κάνανε όχι να "βάλω μυαλό" όπως εσύ νομίζεις και πιστεύεις οτι πρέπει να κάνω , αλλά απλά να σε αγνοήσω , με έναν πολύ "φιλικό" τρόπο λέγοντας σου .. ΝΑΙ .. Πετάγομαι για καφε.

μηπως φταιω ημουν λιγο πολυ επιθετικη
Λίγο ??
Ξαναδιάβασε τα μυνήματα σου και δες οτι μου λες ότι απλά "ταίζω τον εγωισμό μου".. ( μάλιστα ... ) και πάρα πολύ επιθετικά ...
Σε διαβεβαιώ ότι δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα,ούτε το κάνω από τύψεις.....

ισως εχεις και ενα δικιο , ξεχναω πως ξεκινησα εγω , ετσι και εγω στην αρχη μονο ταιζα και νομιζα οτι εκανα το παν , σιγα σιγα ανοιξα τα ματια μου , σαν κουταβι που ανακαλυπτει ενα καινουργιο κοσμο , πες μας την αποψη σου ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ................

Όχι , δεν έχω καθόλου δίκιο ! Αντιθέτως, είσαι 100% σωστή και αλάνθατη .. για αυτόν τον λόγο , δεν πρόκεται να σου ξανα-απαντήσω... γιατί απλά και λογικά , δεν θέλω να σε στεναχωρώ....

Υ.Γ Όλα εντάξει ? Ικανοποιήθηκες που σου έδωσα και δίκιο ? αν όχι , δικό σου πρόβλημα .. όσο για τα μυνήματα σου..γνωριζόμαστε και από χθες για να μου την πεις τόσο στεγνά ? ξέρεις τόσα πολλά για μένα ? για την προσωπική μου ζωή ? ξέρεις πόσο κοστίζει μια διαδικασία στείρωσης στην πόλη μου ? ξέρεις ?? όχι πες μου δηλαδή αν ξέρεις ...!!
Να δω τι άλλο ξέρεις για εμένα , που ΠΑΙΖΕΙ φυσικά και περίπτωση να μη το ξέρω ούτε εγώ !!!

Υ.Γ 2 : Η κάθε στείρωση μου βγένει στεγνά 90 ευρώ. Τον κτηνίατρο ,τον ενδιαφέρει αν το ζώο είναι αδέσποτο , γιατι αν είναι αδέσποτο , θέλει τα λεφτά όλα μετρητά .. μαζί με την μητέρα μου ταίζουμε -μετρημένα- 19 γατιά.. γιατί τόσα απομείνανε ζωντανά.
19 γατιά χ 90 = 1530 ?

Ο κτηνίατρος της πόλης μου , περιττό να πώ σε οποιονδήποτε διαβάζει αυτό το μύνημα, ότι είναι ο ποιο χειρότερος και άκαρδος κτηνίατρος που γνώρισα ποτέ στην ζωή μου. Τον δικό μου τον γάτο , παραλίγο να τον χάσω από γάγκραινα και αιμοραγία εξαιτίας του..
Όσο για τον κοινωτικό-κτηνίατρο της πόλης μου , όταν ένας Ισπανός τουρίστας ( 24 χρονών ήταν και το σκηνικό έγινε πέρσι κιόλας ) ζήτησε βοήθεια από αυτόν , γιατί το σκυλάκι του, του είχανε επιτεθεί κάτι σκυλιά εδώ στην πόλη , ο ίδιος ο κτηνίατρος εμφανίστηκε με μια βελόνα που δεν τολμάς , ούτε δινόσαυρο να ράψεις με αυτήν και αντί για κλωστή , κρατούσε πετονιά... δεν είχε καν , ΟΥΤΕ βαλιτσάκι βοηθειών..
Οχι δεν κάνω παράπονα, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ είναι ότι ο μοναδικός κτηνίατρος που ξέρω εγώ προσωπικά , ότι θα κάνει 100% σωστή δουλειά και δεν θα μου σκοτώσει τα γατιά μου , απέχει 100 χιλιόμετρα από εμένα.. και είναι παρα πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ να μετακινήσω 19 γατιά σε απόσταση 100 χιλιομέτρων..όταν την ημέρα, δουλεύω καθημερινές 12 ώρες.

ΛΟΙΠΟΝ......... :
Εδώ και 9,5 χρόνια, από τότε που ήρθαμε Πελοπόννησο , ταίζουμε , συνεχώς, καθημερινώς , 2 φορές την ημέρα, όλες τις ημέρες , 7 κονσέρβες σε 4 γειτονιές μέσα στην πόλη μου..Αν τα είχα κάνει στείρωση , όταν τα πρωτοβρήκα, ( τους προγόνους τους ) τώρα δεν θα είχα αυτά τα γατιά που έχω τώρα, και περιττό να σου πώ , ότι με τα μικρά πάντα παίζω μαζί τους και την βρίσκω πολύ αφασία μαζί τους ... τεσπα....απλά μετά από όλα αυτά , αν πιστεύεις , ότι το κάνω καθαρά για να "Ταίσω" τον εγωισμό μου , θα σε παρακαλέσω, σε περίπτωση που θέλεις ξανά να το διατυπώσεις, αυτήν την φορά κάντο καλύτερα...αλλα εγώ προσωπικά δεν πρόκειτα να σου ξανα-απαντήσω..

Δεν ήρθα εδώ για να τσακώνομαι με άγνωστους μέσω Internet .. αν θέλω να "Τσακώνομαι" ή να "λογομαχώ" , το κάνω και με τους "καλούς" τους γειτονές μου που έχω εδώ.
Ήρθα εδώ για τον ρόλο που παίζει η σελίδα, που την βρίσκω ποιο ενδιαφέρον από πολλές άλλες σελίδες με Flash-Games και blablabla.

Πιστεύω ότι .. "δυστυχώς" , είπα παρά πολλά πράγματα για την προσωπική μου ζωή , που ΔΕΝ ήθελα να πω .. αλλά αναγκάστικα και τα είπα..

Χάρηκα για την γνωριμία μαζί σου Υακίνθη αλλά δεν πρόκειτα να ξανα-απαντήσω σε μήνυμα σου.
Ακόμα και τώρα που σου απαντάω, ΔΟΥΛΕΥΩ

Πιστεύω ότι .. "δυστυχώς" , είπα παρά πολλά πράγματα για την προσωπική μου ζωή , που ΔΕΝ ήθελα να πω .. αλλά αναγκάστικα και τα είπα..

Χάρηκα για την γνωριμία μαζί σου Υακίνθη αλλά δεν πρόκειτα να ξανα-απαντήσω σε μήνυμα σου.
Ακόμα και τώρα που σου απαντάω, ΔΟΥΛΕΥΩ

ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χαρηκες , εγω ομως χαρηκα γιατι εισαι σαφεστατος στις αποψεις σου , γιατι τσακωνεσαι με τους γειτονες σου οπως και εγω γιατι ταιζεις οπως και εγω γιατι τελικα εισαι ενας απο αυτους που με κανουν να αισθανομαι οτι δεν ειμαι η τρελλη του χωριου , καπου υπαρχουν και αλλοι στα ιδια χαλια με μενα
10000000000 συγνωμη , δεν ειναι αρκετο τι αλλο πρεπει να πω ,ειπα ηδη οτι εχεις δικιο. το μονο που ηθελα ηταν να σε προφυλαξω οπως κανεις δεν προφυλαξε εμενα , που ξεκινησα με μια γατα στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας μου ,και βρεθηκα ξαφνικα με 1001 και δεν ηξερα τι να κανω , ηθελα μια περιουσια ανεξαντλητη να ταιζω και ποτε δεν εφθανε
οσον αφορα τον κτηνιατρο υπαρχουν τροποι να τον ταρακουνησουμε αρκει να το καταγγειλης , και οσον αφορα τις στειρωσεις αν σε ενδιαφερει, επαναλαμβανω ΑΝ, στειλε μου Pm να στις τακτοποιησω εγω σιγα σιγα και χωρις να κουραστεις καθολου ...

Υ.Γ 2 : Η κάθε στείρωση μου βγένει στεγνά 90 ευρώ. Τον κτηνίατρο ,τον ενδιαφέρει αν το ζώο είναι αδέσποτο , γιατι αν είναι αδέσποτο , θέλει τα λεφτά όλα μετρητά .. μαζί με την μητέρα μου ταίζουμε -μετρημένα- 19 γατιά.. γιατί τόσα απομείνανε ζωντανά.
19 γατιά χ 90 = 1530 ?

ΛΟΙΠΟΝ......... :
Εδώ και 9,5 χρόνια, από τότε που ήρθαμε Πελοπόννησο , ταίζουμε , συνεχώς, καθημερινώς , 2 φορές την ημέρα, όλες τις ημέρες , 7 κονσέρβες σε 4 γειτονιές μέσα στην πόλη μου..

7 κονσέρβες * 356 ημέρες = 2492?
7 κονσέρβες * 9 χρόνια = 22995?

χμμ και πάλι μια στείρωση φθηνότερα θα σου έβγαινε έστω εάν πήγαινες ένα ενα τα γατιά στο γιατρό.. :hmm:

7 κονσέρβες * 356 ημέρες = 2492?
7 κονσέρβες * 9 χρόνια = 22995?

χμμ και πάλι μια στείρωση φθηνότερα θα σου έβγαινε έστω εάν πήγαινες ένα ενα τα γατιά στο γιατρό.. :hmm:

ανθρωπος, που καταφερε να γινει κτηνιατρος, αλλα οταν του πηγαινω ζωο να το εξετασει , οι εκφρασεις που περνει και ο τροπος που του φερετε, μου δειχνουνε οτι ΟΧΙ δεν θελει να λερωσει τα χερια του , αλλα δεν τα γουσταρει, απο εμενα, δεν περνει ουτε 1 ευρω

του πηγα τον δικο μου τον γατο, τον 1ο μου γατο , ( που τον πρωτοπηραμε οταν ημουνα 13 χρονων ), του τον πηγα να τον δει , γιατι του ειχε δαγκωσει μια αδεσποτη γατα το αυτι του και του το ειχε κοψει .. λοιπον , ο τροπος που "μιλουσε" στην γατα, ο πατερας μου ο ιδιος, πηρε τον Αλεκο ( ετσι τον ελεγα ) μεσα απο τα χερια του και φυγαμε..

Ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν προκειται για ταινια επιστημονικης-φαντασιας, αλλα για πραγματικους ανθρωπους που υπαρχουνε και μαλιστα, εχουνε και δουλεια/εργασιες/λειτουργημα , σε αυτην εδω την χωρα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back