nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μια χαρα ετοιμάστηκες.Κριτικές άμμου,τροφών κτλ θα βρεις στη στήλη με τα reviews.Επισης στα άρθρα θα βρειες πολλά σχετικά με την ανατροφή μικρών γατιών,την συμπεριφορά και την υγεια τους.Θα δεις και εμπειρικά τι άλλο ίσως χρειαστείς.Μην ανησυχεις για τις πετρες,συσσωρευονται στους μεγαλύτερους και στειρωμενους γάτους,αλλα με μια τροφή ειδική για στειρωμένα θα είναι καλυμμενος.Καλως να τον δεχτεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η άμμος είναι ένα ζήτημα γιατί αυτές που είναι καλές είναι κάπως ακριβές, μία πολύ καλή είχε το Plus που δυστηχώς έκλεισε, εγώ εναλλατική λύση βρήκα στην άμμο του Μαρινόπουλου που λεγεται Master&Cat που είναι εξίσου φτηνή κ δημιουργεί ένα σβόλο εκεί που κάνει την ανάγκη της η γάτα οπότε είναι πολύ εύκολο να πετάξεις μόνο αυτό κ όχι όλη την άμμο. Τώρα για το νερό θα σου πρότεινα να πάρεις ένα εμφιαλωμένο εγώ αυτό κάνω κ όταν είχα πάρει τα γατάκια μου, η εκτροφέας επέμενε γιατί είναι στειρωμένα κ θέλει πολύ προσοχή. Καλως να τον δεχτείς λοιπόνγεια σας και παλι!!!περιμενω το γατουλι μου-british(γιος raisas!),3μηνων.ετσι θα ηθελα να με ενημερωσετε για το τι πρεπει να εχω.Με προβληματιζει αρκετα το θεμα της αμμου γιατι στα προηγουμενα γατακια που ειχα παλιοτερα ειχαμε αυλη και πηγαιναν εκει.τωρα ειμαι σε διαμερισμα με πολυ μεγαλο μπαλκονι βεβαια.διαβασα σε μαι εγκυκλοπαιδεια οτι η αρρωματικη αμμος μπορει να προκαλεσει ξηροδερμια στα πατουσακια του και οτι ισωσ να μην ειναι τοσο ευχαριστη για το ιδιο.τι ειδους αμμο να προτιμησω?μαρκα?οσο για τα αλλα του εχω αγορασει ηδη μπολακια,ταυτοτητα,κρεβατακι σκεπαστο,ονυχοδρομιο μεγαλο και ενα μικρο.το μεγαλο εχει και για να καθεται και για να παιζει εχει ενα ποντικακι.ακομα του εχω παρει διαφορα παιχνιδια ποντικακια,μπαλακια...αν θελετε στελνω φωτο.οσο για τη διατροφη?να εχω παντα διαθεσιμη ξηρα τροφη και 2φορες την ημερα αλλο γευμα?νερο τρεχουμενο?γιατι ο παλιος μου γατος ειχε παθει πετρα στε νεφρα απο το νερο και τον χειρουργησαμε τοτε.ακομα το μπαλκονι...στα καγκελα εβαλα προστασια.εχω αφησει μια μερια ακαλυπτη.χρειαζεται να βαλω και εκει?συγγνωμη για το μεγαλο μηνυμα και τις πολλες αποριες μου...![]()

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
μονος του μεσα στο σπιτι θα ειναι καλα?!μονο ξηρα τροφη του εβαζες?πια 3μηνων μπορει να φαει κονσερβα η σπιτικο φαγητο εκτος απο την ξηρα τροφη του?ρωταω ολα αυτα για την διατροφη γιατι ξερω οτι ειναι πολυ σημαντικο να τρεφεται σωστα και ολοκληρωμενα ιδιαιτερα το πρωτο χρονο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Για τις απορίες σου, διάβασε τα Άρθρα και κάνε μια αναζήτηση στα παλιότερα θέματα του φόρουμ, όλα αυτά που ρωτάς νομίζω τα έχουμε καλύψει λίγο-πολύ.

Ρίξε μια ματιά και σ' αυτό το φυλλάδιο.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα οσα και να διαβασω παντα κατι δεν θα το ξερω και ιδιαιτερα για αμμος υγιεινης γιατι οπως ειπα και πριν δεν ειχα καμια σχεση.απ΄οτι διαβασα και σε ενα παλιοτερο αρθρο δεν ειναι καλο να μαθαινει εξω ετσι?στο μπαλκονι μονο με επιβλεψη και το μπαλκονι με προστασια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

σε βλέπω καλά προετοιμασμένη ...όλη η προίκα κομπλέ
!Χαίρομαι που βλέπω να προβληματίζεσαι για το τι είναι σωστό για το γατάκι σου....αυτό δείχνει ότι θα το προσέχεις και θα το αγαπάς!

Για την άμμο δεν ξέρω να σου προτείνω κάποια ....και γω εκτός από την everclean έπαιρνα αυτή από τα plus που δυστυχώς έκλεισαν...δοκίμασε αυτή από το Μαρινόπουλο που πρότεινα η Σλιθεριν... όσο για την τροφή τους εγώ τους δίνω την pro plan kitten και τους αρέσει πολύ....αλλά και Hills που τους έδωσα μια φορά, γιατί ξέμεινα, την έφαγαν (όχι όμως με τόση όρεξη
)....τους δίνω και 1 φορά την βδομάδα κονσερβούλες της purina ,κάτι μικρές που έχει...καλά, γι΄αυτές τρελαίνονται
...γάλα δεν τους δίνω άλλο και νερό εμφιαλωμένο ....αυτά....ό,τι άλλες απορίες έχεις μπορείς ευχαρίστως να με παίρνεις και τηλέφωνο....δε με ζαλίζεις! 

Υ.Γ. Φαντάζομαι....μετράς τις μέρες, έτσι?

Raisa
Περιβόητο μέλος
σε ευχαριστω aretha για το φυλλαδιο.τα αρθρα τα ειχα διαβασει και πριν στειλω.οπως ευχαριστω και για την αναζητηση γιατι δεν την ειχα ανακαλυψει!!!αλλα οσα και να διαβασω παντα κατι δεν θα το ξερω και ιδιαιτερα για αμμος υγιεινης γιατι οπως ειπα και πριν δεν ειχα καμια σχεση.απ΄οτι διαβασα και σε ενα παλιοτερο αρθρο δεν ειναι καλο να μαθαινει εξω ετσι?στο μπαλκονι μονο με επιβλεψη και το μπαλκονι με προστασια?
Πραγματικά το φυλλάδιο της Αλίκης είναι σούπερ!!!!!

ΜΟΝΟ στο μπαλκόνι αν θέλεις να τον χαίρεσαι για πολλά χρόνια....και οπωσδήποτε στείρωση περίπου στους 6 μήνες...θα σου πει και ο γιατρός σου
Στο μπαλκόνι καλό είναι να βάλεις δίχτάκι για προστασία...αν και σε μένα βγαίνουν τώρα στο μπαλκόνι και δεν κάνουν τίποτε το επικίνδυνο ...αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...καλό είναι να έχεις στα κάγκελα το δίχτυ γύρω γύρω.

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
θελω να εχει τα παντα και να μεγαλωσει σωστα με υγεια!!!και επειδη αυτο εξαρταται απο μενα δεν θελω να κανω τιποτα λαθος...για αυτη την τροφη ειδα και εγω στα αρθρα για την καλυτερα και αυτη θα του επαιρνα.οσο για την αμμο θα την δοκιμασω και εγω αυτη απο το μαρινοπουλο...μονο μετραω μερες?τον εχω βαλει επιφανεια εργασιας φωτο!!

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Πραγματικά το φυλλάδιο της Αλίκης είναι σούπερ!!!!!
ΜΟΝΟ στο μπαλκόνι αν θέλεις να τον χαίρεσαι για πολλά χρόνια....και οπωσδήποτε στείρωση περίπου στους 6 μήνες...θα σου πει και ο γιατρός σου![]()
Στο μπαλκόνι καλό είναι να βάλεις δίχτάκι για προστασία...αν και σε μένα βγαίνουν τώρα στο μπαλκόνι και δεν κάνουν τίποτε το επικίνδυνο ...αλλά ποτέ δεν ξέρεις ...καλό είναι να έχεις στα κάγκελα το δίχτυ γύρω γύρω.![]()
ναι το ειδα και εγω στην εγκυκλοπαιδεια στειρωση μετα τους 6μηνες.εχω βαλει ηδη διχτακι απλα αφησα ενα μικρο κομματι...αλλα τωρα θα βαλω και εκει..
Raisa
Περιβόητο μέλος
...μονο μετραω μερες?τον εχω βαλει επιφανεια εργασιας φωτο!!![]()
σε καταλαβαίνω

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εκτός από διχτάκι να βάλεις κ φωτογραφίες του γιούναι το ειδα και εγω στην εγκυκλοπαιδεια στειρωση μετα τους 6μηνες.εχω βαλει ηδη διχτακι απλα αφησα ενα μικρο κομματι...αλλα τωρα θα βαλω και εκει..

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκτός από διχτάκι να βάλεις κ φωτογραφίες του γιού![]()
εννοειται...!!θα τον βλεπετε οποτε θελετε!!!θα σας στειλω μολις μου ερθει...

moukelis
Επιφανές μέλος
Όποτε θέλουμε ε;Καλά,κάνε εσυ δηλώσεις...εννοειται...!!θα τον βλεπετε οποτε θελετε!!!θα σας στειλω μολις μου ερθει...![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος

μετά αναλαμβάνεις εσύ τον ρόλο του φωτογράφου

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool