giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giota:οντως θελει περιποιηση εκεινη η γουνα και γω περσιας εχω και με τους κομπους εχωουμε υποφερει![]()
δλδλ δε μου συστήνετε να πάρω περσίας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Και τη χτενίζαμε και σχεδόν κάθε μέρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christy
Νεοφερμένο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
εχω παρει ενα γαντι τους δινω λιχουδιες κ μετα ενας ενας καθαριζονται με μωρομαντηλα κανουμε αυτακια που εκει τρωω τις αναλογες σφαλιαρες στο χερι μου αλλα μολις δουν το γατι τρεχουν κ πηδανε πανω μουΑρχική Δημοσίευση από giota:εμας παλι δεν ειναι το φορτε του μολις δει την χτενα την κοπαναει δεν μ αφηνει να τον χτενισω τωρα τελευταια μαλιστα θυμωνει μαζι μου γι αυτο.Πριν απο ενα μηνα τον πηγα στον κτηνιατρο και τον κουρεψαμε κατω στην κοιλια γιατι ειχε τετοιους κομπους που πιστευω οτι υπεφερε αν και τον χτενιζω καθε μερα η προσπαθω εχει γινει θεμα διαμαχης

Christy
Νεοφερμένο μέλος
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ladycat:εχω παρει ενα γαντι τους δινω λιχουδιες κ μετα ενας ενας καθαριζονται με μωρομαντηλα κανουμε αυτακια που εκει τρωω τις αναλογες σφαλιαρες στο χερι μου αλλα μολις δουν το γατι τρεχουν κ πηδανε πανω μου![]()
για κάνε ενα explain, ποιοι καθαριζονται με μωρομάντηλα? τα γατια?
αυτάκια τι είναι αυτα?
Subject to change
e-steki.gr Founder

ladycat
Διάσημο μέλος
αχου θα με τρελλανετε εγω τους καθαριζω με τα μωρομαντηλα καλε αντι να τουσ κανω μπανιο μου ειπε η γιατρος οτι μπορω να τους καθαριζω με τα μωρομαντηλαΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Αυτάκια προφανώς εννοεί οτι τους καθαρίζει τα αυτιά. Τώρα αυτό με τα μωρομάντηλα όντως δεν το κατάλαβα ούτε εγώ. Πως δλδ καθαρίζονται μόνα τους??![]()
Subject to change
e-steki.gr Founder

ladycat
Διάσημο μέλος
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοοΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Αααα είπα κι εγώ! Έτσι βρε που το είπες νόμισα ότι καθαρίζονταν μόνα τους με δαύτα!![]()
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
Παρ'όλα αυτά μία γάτα Περσίας, εκτός του ότι είναι αξιολάτρευτο πλάσμα, θέλει πολύ περιποίηση.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
μακαρι να υπηρχε κανα χαπι να μην πεφτουν οι τριχες!!

Subject to change
e-steki.gr Founder
giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Αααα είπα κι εγώ! Έτσι βρε που το είπες νόμισα ότι καθαρίζονταν μόνα τους με δαύτα!![]()
και γω αυτό νόμισα

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
μπανιο δεν τον κανω...πρωτον φοβαμαι,δευτερον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κατσει να τον κανω μπανιο!!
εμενα το μονο μου προβλημα ειναι οι τριχες που γεμιζουν οι καναπεδες και τα ρουχα μας...

Subject to change
e-steki.gr Founder
) η μόνη λύση γι'αυτό είναι το ΠΟΛΥ τακτικό βούρτσισμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zoubi
Νεοφερμένο μέλος
. Ευτυχώς μέχρι να τη βρούμε και να την υιοθετήσουμε τη φρόντιζε μία κοπέλα στη γειτονιά!) Είναι ήδη 2-3 ετών όπως μας είπε η κτηνίατρος, άρα δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο αν δεν έχει ξανακάνει μπάνιο στη ζωή της (εδώ δεν την ταίζανε, σιγά μην την καθαρίζανε...)Η λύση με τα μωρομάντηλα ακούγεται καλή
! Υπάρχει άλλη πρόταση?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool