Περιποίηση της γάτας

giota

Πολύ δραστήριο μέλος

Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα.
οντως θελει περιποιηση εκεινη η γουνα και γω περσιας εχω και με τους κομπους εχωουμε υποφερει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από giota:
οντως θελει περιποιηση εκεινη η γουνα και γω περσιας εχω και με τους κομπους εχωουμε υποφερει:)

δλδλ δε μου συστήνετε να πάρω περσίας:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπω τι ιστορία κι αυτοί οι κόμποι!!! Μεγάλο ζόρι, το θυμάμαι απο τη Ζαν! Μια φορά είχε κάνει έναν τόσο τεράστιο κόμπο που τον έβαλα για στολίδι στην πόρτα! :lol: Και τη χτενίζαμε και σχεδόν κάθε μέρα!

Εξαρτάται... εγώ με τις αδέσποτες περνάω μια χαρά :D

αχ δεν ξερετε τι τραβαω για να χτενιστουμε σφαζονται οι λεβεντες μου ποιον θα πρωτοβουρτσισω
:rolleyes:

εμας παλι δεν ειναι το φορτε του μολις δει την χτενα την κοπαναει δεν μ αφηνει να τον χτενισω τωρα τελευταια μαλιστα θυμωνει μαζι μου γι αυτο.Πριν απο ενα μηνα τον πηγα στον κτηνιατρο και τον κουρεψαμε κατω στην κοιλια γιατι ειχε τετοιους κομπους που πιστευω οτι υπεφερε αν και τον χτενιζω καθε μερα η προσπαθω εχει γινει θεμα διαμαχης

Αρχική Δημοσίευση από giota:
εμας παλι δεν ειναι το φορτε του μολις δει την χτενα την κοπαναει δεν μ αφηνει να τον χτενισω τωρα τελευταια μαλιστα θυμωνει μαζι μου γι αυτο.Πριν απο ενα μηνα τον πηγα στον κτηνιατρο και τον κουρεψαμε κατω στην κοιλια γιατι ειχε τετοιους κομπους που πιστευω οτι υπεφερε αν και τον χτενιζω καθε μερα η προσπαθω εχει γινει θεμα διαμαχης
εχω παρει ενα γαντι τους δινω λιχουδιες κ μετα ενας ενας καθαριζονται με μωρομαντηλα κανουμε αυτακια που εκει τρωω τις αναλογες σφαλιαρες στο χερι μου αλλα μολις δουν το γατι τρεχουν κ πηδανε πανω μου:cool:

Giota αυτό με το κούρεμα εγώ το σκέφτομαι για όταν αποκτήσουμε παιδί. Είναι η μόνη λύση που έχω σκεφτεί για να αποφύγω τις τρίχες στο μωρό.

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
εχω παρει ενα γαντι τους δινω λιχουδιες κ μετα ενας ενας καθαριζονται με μωρομαντηλα κανουμε αυτακια που εκει τρωω τις αναλογες σφαλιαρες στο χερι μου αλλα μολις δουν το γατι τρεχουν κ πηδανε πανω μου:cool:

για κάνε ενα explain, ποιοι καθαριζονται με μωρομάντηλα? τα γατια?:redface: αυτάκια τι είναι αυτα?:redface:

Αυτάκια προφανώς εννοεί οτι τους καθαρίζει τα αυτιά. Τώρα αυτό με τα μωρομάντηλα όντως δεν το κατάλαβα ούτε εγώ. Πως δλδ καθαρίζονται μόνα τους?? :blink:

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Αυτάκια προφανώς εννοεί οτι τους καθαρίζει τα αυτιά. Τώρα αυτό με τα μωρομάντηλα όντως δεν το κατάλαβα ούτε εγώ. Πως δλδ καθαρίζονται μόνα τους?? :blink:
αχου θα με τρελλανετε εγω τους καθαριζω με τα μωρομαντηλα καλε αντι να τουσ κανω μπανιο μου ειπε η γιατρος οτι μπορω να τους καθαριζω με τα μωρομαντηλα

Αααα είπα κι εγώ! Έτσι βρε που το είπες νόμισα ότι καθαρίζονταν μόνα τους με δαύτα! :P

Αααα είπα κι εγώ! Έτσι βρε που το είπες νόμισα ότι καθαρίζονταν μόνα τους με δαύτα! :P
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλοοοοοοοοοοοοοοοο

Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με το βούρτσισμα, μόλις βλέπει τη χτένα του τρέχει σαν παλαβός κοντά μου. Κάθε 3μηνο τον κουρεύω και του αρέσει, κάθεται στην κομμώτρια ήσυχα-ήσυχα χωρίς παράπονο. Μια φορά το μήνα κάνει και το μπανάκι του. Δεν μπορώ να πω, είναι σωστός κύριος :cool: Παρ'όλα αυτά μία γάτα Περσίας, εκτός του ότι είναι αξιολάτρευτο πλάσμα, θέλει πολύ περιποίηση.

εμενα παρολο που εχει φουντωτη γουνα...δεν γινονται κομποι (τον βουρτσιζω καθε 2-3 μερες)....αλλα το προβλημα μου ειναι οτι βγαζει πολυ μαλλι...και παντου εχω τριχες και καθαριζω....:confused:
μακαρι να υπηρχε κανα χαπι να μην πεφτουν οι τριχες!!:P

marikaity έχει σχέση νομίζω και με το είδος της τρίχας. Η Ζαν που ήταν καθαρόαιμη Τσιντσιλά (ράτσα που ανήκει στις περσικές) είχε εκτός απο πολύ μακριά τρίχα (δες την στη Gallery) και πολύ μαλακιά, σαν μπαμπάκι, οπότε μπλεκόταν πολύ. Η κόρη της η Εύα, κληρονόμησε μεν απο αυτή το μακρύ τρίχωμα αλλά απο τον πατέρα της κληρονόμησε το είδος της τρίχας και ήταν πολύ πιο "σκληρές" οι τρίχες της οπότε δεν χρειαζόταν χτένισμα σχεδόν ποτέ, δεν είχε κάνει ούτε έναν κόμπο!

και γω αυτό νόμισα:lol:

κι εγω του καθαριζω ποπο-χερακια-ποδαρακια με μωρομαντιλα...!!!
μπανιο δεν τον κανω...πρωτον φοβαμαι,δευτερον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κατσει να τον κανω μπανιο!!
εμενα το μονο μου προβλημα ειναι οι τριχες που γεμιζουν οι καναπεδες και τα ρουχα μας...:/:

marikaity (αλήθεια Μαίρη σε λένε εσένα ή Καίτη; :P) η μόνη λύση γι'αυτό είναι το ΠΟΛΥ τακτικό βούρτσισμα...

Επειδή είμαι καινούρια γατομαμά, πως μπορεί να καθαρίζει-πλένει κάποιος τη γάτα του? Είχα την εντύπωση ότι γάτα και νερό δεν ...μιλιούνται μεταξύ τους...! Αλλά σε ένα site είδα σαμπουάν για γάτες. Για να είμαι ειλικρινής το βλέπω σχεδόν απίθανο να καθίσει η Λουκρητία να την λούσω... Ήταν ημι-αδέσποτη (ένας κύριος που την είχε, αποφάσισε ότι δεν τη θέλει πια :mad: . Ευτυχώς μέχρι να τη βρούμε και να την υιοθετήσουμε τη φρόντιζε μία κοπέλα στη γειτονιά!) Είναι ήδη 2-3 ετών όπως μας είπε η κτηνίατρος, άρα δε νομίζω ότι θα είναι εύκολο αν δεν έχει ξανακάνει μπάνιο στη ζωή της (εδώ δεν την ταίζανε, σιγά μην την καθαρίζανε...)
Η λύση με τα μωρομάντηλα ακούγεται καλή :up: ! Υπάρχει άλλη πρόταση?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back