Περσίας maniacs

Οχι Γιουλι μου ακομα του μετραω ολα τα κοκκαλακια...αυτο ελεγα τωρα και σε ενα αλλο ποστ..μα περασαν τωρα αρκετες μερες που του εκανα αποπαρασιτωση που νομιζα οτι ειναι απ`αυτο αδυνατος..μηπως επειδι ειναι στην αναπτηξη?Τρωει συνεχεια..τι να πω:hmm::(
Είναι όμως ευδιάθετος και κινητικός ε?
Τι τροφή του δίνεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλί το νεό μέλος, να σας ζήσει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zorica μην αγχώνεσαι αυτό λέγαμε και στα british χτες, τελικά κάποια γατάκια είναι πιο αδύνατα από τα άλλα, αρκεί να τρώει και να είναι αυδιάθετο, τι θες να ειναι χοντρο και να του κάνεις δίαιτα μετά?έτσι κι αλλιως ειναι μικρό ακόμα, κατσε να το στειρώσεις να δεις πόσο θα γίνει!:D

Zorica μην αγχώνεσαι αυτό λέγαμε και στα british χτες, τελικά κάποια γατάκια είναι πιο αδύνατα από τα άλλα, αρκεί να τρώει και να είναι αυδιάθετο, τι θες να ειναι χοντρο και να του κάνεις δίαιτα μετά?έτσι κι αλλιως ειναι μικρό ακόμα, κατσε να το στειρώσεις να δεις πόσο θα γίνει!:D
Καλημέρα Zorica πραγματι αυτά λέγαμε κ χθες και η δική μου αδύνατη είναι και που την στείρωσα πάλι αδύνατη ειναι. Και αυτή δεν τρώει κ πάρα πολύ προσέχει την σιλουέτα της. Τεσπα μην ανυσηχείς γιατί όπως κ στους ανθρώπους υπάρχουν λεπτοί κ χονδροί άνθρωποι. Το ζήτημα είναι να είναι ζωηρό, αφού λες ότι δεν αφήνει τίποτα όρθιο μη φοβάσαι είναι ο σωματοτυπός του τέτοιος.

μαλλον λιλα ειμαστε...θα βγαλω εν καιρο κι αλλες και θα μας δειτε καλυτερα.αρα μαλλον ειμαστε colour poin persian lila?
εγω την ταιζω την royan canin persian kitten και απο τοτε που της την ξεκινησα εχει αφρατεψει..εσεις τι ταιζετε?:redface:

μαλλον λιλα ειμαστε...θα βγαλω εν καιρο κι αλλες και θα μας δειτε καλυτερα.αρα μαλλον ειμαστε colour poin persian lila?
εγω την ταιζω την royan canin persian kitten και απο τοτε που της την ξεκινησα εχει αφρατεψει..εσεις τι ταιζετε?:redface:
Αλήθεια λες;;;; Να τα πάρω και εγώ τότε γιατί η διακιά μου είναι αδύνατη πολύ. Hills τους δίνω εγώ

τι να σου πω..μπορεις να την δοκιμασεις.βγαινει σε μικρη συσκευασια 400γρ οποτε αν δεν την φαει δεν εχεις πεταξει τα λεφτα σου!!!εγω παντως την hills την εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια στα σκυλια που εχω λογω του αυξημενου ποσοστου καλαμποκιου που περιεχει(ε δεν ειναι κοτες).δεν ξερω αν ισχυει το ιδιο και στην γατησια αλλα αφου δεν την δινω στα σκυλια μου δεν την δινω και στην μικρη!!

Μου την συστήσαν για πολύ καλή. Και επειδή είναι ειδική κ για το τρίχωμα αλλά κ για τις τρίχες που μαζεύουν στο στομάχι έπερνα αυτή. Θα δοκιμάω όμως κ αυτή που είπες εσύ γιατί είναι πολύ αδύνατη μήπωε κ δούμε φως στο τούνελ:)

Οχι Γιουλι μου ακομα του μετραω ολα τα κοκκαλακια...αυτο ελεγα τωρα και σε ενα αλλο ποστ..μα περασαν τωρα αρκετες μερες που του εκανα αποπαρασιτωση που νομιζα οτι ειναι απ`αυτο αδυνατος..μηπως επειδι ειναι στην αναπτηξη?Τρωει συνεχεια..τι να πω:hmm::(

Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά ένα γατάκι που είχα κάποτε και σαν το δικό σου έτρωγε και δεν έπαιρνε βάρος (και πίστευα ότι ήταν σκουληκάκια ή κάτι τέτοιο), τελικά είχε καλικοϊό. Μήπως να του κάνεις καμιά εξέταση αίματος?

Colour point ειναι σίγουρα η μικρή σου. Και το λιλά μου φαίνεται πιθανό από τη φωτογραφία(αν και είναι σπάνιο χρώμα).
Ξέρεις τι χρώμα είναι οι γονείς της?

Δεν παίρνει βάρος γιατί δεν τρώει πολύ. Της έχω κάνει εξετάσεις είναι υγιέστατη. Η Candy (αυτη που δεν τρώει) είναι στο Avatar στην υπογραφή είναι ο αρσενικός και είναι Seal Point

Και εγώ persian kitten royal canin δίνω στον μικρό μου και έχει γίνει σαν ....ντόπερμαν, που λέει μια φίλη μου:lol:. Άσε που ξετρελαίνεται!!!

Και εγώ persian kitten royal canin δίνω στον μικρό μου και έχει γίνει σαν ....ντόπερμαν, που λέει μια φίλη μου:lol:. Άσε που ξετρελαίνεται!!!
Είναι το ντο... εννοώ ο γάτος που βλέπω στο Avatar; Εντάξει με πείσατε θα πάω τη Δευτέρα να πάρω ένα σακουλάκι για αρκουδοποιήση

Είναι το ντο... εννοώ ο γάτος που βλέπω στο Avatar; Εντάξει με πισατε θα πάω τη Δευτέρα να πάρω ένα σακουλάκι για αρκουδοποιήση

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ναι αυτός είναι! 6 μηνών και ήταν ήδη 4.200, ένας θεός ξέρει πόσο θα έχει φτάσει τώρα 3 μήνες μετά. Ο Αίλουρος πάντως μου είπε ότι τον υπολογίζει να φτάσει στην πλήρη ανάπτυξη του κοντά στα 8 κιλά!:blink: Φεύγω σε λίγο να πάω να ψάξω για μεγαλύτερη αμμολεκάνη (έχουμε αλλάξει τρεις ως τώρα). Το Πάσχα μόνο να προσέχω να μην τον περάσουν για αρνάκι....

Ο Αίλουρος πάντως μου είπε ότι τον υπολογίζει να φτάσει στην πλήρη ανάπτυξη του κοντά στα 8 κιλά!:blink: Το Πάσχα μόνο να προσέχω να μην τον περάσουν για αρνάκι....

Ούτε για αρνάκι γάλακτος δεν κάνει.....αυτά είναι 5-6 κιλά:blink::blink:
Αρνί κανονικό παιδί μου:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν παίρνει βάρος γιατί δεν τρώει πολύ. Της έχω κάνει εξετάσεις είναι υγιέστατη. Η Candy (αυτη που δεν τρώει) είναι στο Avatar στην υπογραφή είναι ο αρσενικός και είναι Seal Point

Στη zorica ελεγα αν του έχει κάνει εξετάσεις επειδή λέει ότι τρώει πολύ και δεν παίρνει βάρος.

εγω τα ταιζω purina one zorica κοιτα να δεις πωσ εχουν τα πραγματα τα γατακια μια παιρνουν βαρος και μια χανουν ειναι σαν τα παιδακια που λεμε οτι η κοιλια θα γινει υψος ετσι λοιπον γιμαιται και με τα γατακια μια παχαινουν μια αδυνατιζουν και μακραινουν γενικα μεγαλωνουν αυτα ομωσ ξεκιναν μετα τον 5 μηνα πιο μπροστα τα πραγματα ειναι λιγο αδυνατα ή πολυ χοντρα.........

zorica μηπως εχει ταινια?(σκουλικακια δηλαδη?)ο δικος μου μικρος ειχε και ηταν πολυ αδυνατος αν και ετρωγε παααρα πολυ.Απο τοτε παιρνουμε το χαπακι μας και ειμαστε ενταξει.

Ούτε για αρνάκι γάλακτος δεν κάνει.....αυτά είναι 5-6 κιλά:blink::blink:
Αρνί κανονικό παιδί μου:lol::lol::lol::lol::lol:
Είναι αρνί κανονικό με την ψησταριά μαζί. μακάρι να ήταν κ η candy έτσι. Όσο για την αμμολεκάνη καλύτερα να πάρεις αμμομπανιέρα με τον γατούλι που έχεις Dark

καλέ τα ψήσατε τα παιδιά σας?παντως δεν μπορώ να πω είστε πιο βαριοι από τα βιρμανάκια το δικό μου είναι 7 και μισό μηνών και είναι 3,5 κιλά, τίποτα σε σχεση με τα δικά σας, τα βάζετε κατω τα παιδιά μας,έχετε να ζουλήξετε εσεις χιχι:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back