ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είναι όμως ευδιάθετος και κινητικός ε?Οχι Γιουλι μου ακομα του μετραω ολα τα κοκκαλακια...αυτο ελεγα τωρα και σε ενα αλλο ποστ..μα περασαν τωρα αρκετες μερες που του εκανα αποπαρασιτωση που νομιζα οτι ειναι απ`αυτο αδυνατος..μηπως επειδι ειναι στην αναπτηξη?Τρωει συνεχεια..τι να πω![]()
Τι τροφή του δίνεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλημέρα Zorica πραγματι αυτά λέγαμε κ χθες και η δική μου αδύνατη είναι και που την στείρωσα πάλι αδύνατη ειναι. Και αυτή δεν τρώει κ πάρα πολύ προσέχει την σιλουέτα της. Τεσπα μην ανυσηχείς γιατί όπως κ στους ανθρώπους υπάρχουν λεπτοί κ χονδροί άνθρωποι. Το ζήτημα είναι να είναι ζωηρό, αφού λες ότι δεν αφήνει τίποτα όρθιο μη φοβάσαι είναι ο σωματοτυπός του τέτοιος.Zorica μην αγχώνεσαι αυτό λέγαμε και στα british χτες, τελικά κάποια γατάκια είναι πιο αδύνατα από τα άλλα, αρκεί να τρώει και να είναι αυδιάθετο, τι θες να ειναι χοντρο και να του κάνεις δίαιτα μετά?έτσι κι αλλιως ειναι μικρό ακόμα, κατσε να το στειρώσεις να δεις πόσο θα γίνει!![]()
ΕΥΗ.Τ
Νεοφερμένο μέλος
εγω την ταιζω την royan canin persian kitten και απο τοτε που της την ξεκινησα εχει αφρατεψει..εσεις τι ταιζετε?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αλήθεια λες;;;; Να τα πάρω και εγώ τότε γιατί η διακιά μου είναι αδύνατη πολύ. Hills τους δίνω εγώμαλλον λιλα ειμαστε...θα βγαλω εν καιρο κι αλλες και θα μας δειτε καλυτερα.αρα μαλλον ειμαστε colour poin persian lila?
εγω την ταιζω την royan canin persian kitten και απο τοτε που της την ξεκινησα εχει αφρατεψει..εσεις τι ταιζετε?![]()
ΕΥΗ.Τ
Νεοφερμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Οχι Γιουλι μου ακομα του μετραω ολα τα κοκκαλακια...αυτο ελεγα τωρα και σε ενα αλλο ποστ..μα περασαν τωρα αρκετες μερες που του εκανα αποπαρασιτωση που νομιζα οτι ειναι απ`αυτο αδυνατος..μηπως επειδι ειναι στην αναπτηξη?Τρωει συνεχεια..τι να πω![]()
Δε θέλω να σε τρομάξω αλλά ένα γατάκι που είχα κάποτε και σαν το δικό σου έτρωγε και δεν έπαιρνε βάρος (και πίστευα ότι ήταν σκουληκάκια ή κάτι τέτοιο), τελικά είχε καλικοϊό. Μήπως να του κάνεις καμιά εξέταση αίματος?
Elena_p
Δραστήριο μέλος
μαλλον λιλα ειμαστε...θα βγαλω εν καιρο κι αλλες και θα μας δειτε καλυτερα.αρα μαλλον ειμαστε colour poin persian lila?
εγω την ταιζω την royan canin persian kitten και απο τοτε που της την ξεκινησα εχει αφρατεψει..εσεις τι ταιζετε?![]()
Colour point ειναι σίγουρα η μικρή σου. Και το λιλά μου φαίνεται πιθανό από τη φωτογραφία(αν και είναι σπάνιο χρώμα).
Ξέρεις τι χρώμα είναι οι γονείς της?
elvenstar
Επιφανές μέλος
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαλλον λιλα ειμαστε...θα βγαλω εν καιρο κι αλλες και θα μας δειτε καλυτερα.αρα μαλλον ειμαστε colour poin persian lila?
Και εγώ persian kitten royal canin δίνω στον μικρό μου και έχει γίνει σαν ....ντόπερμαν, που λέει μια φίλη μου
. Άσε που ξετρελαίνεται!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι το ντο... εννοώ ο γάτος που βλέπω στο Avatar; Εντάξει με πείσατε θα πάω τη Δευτέρα να πάρω ένα σακουλάκι για αρκουδοποιήσηΚαι εγώ persian kitten royal canin δίνω στον μικρό μου και έχει γίνει σαν ....ντόπερμαν, που λέει μια φίλη μου. Άσε που ξετρελαίνεται!!!
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι το ντο... εννοώ ο γάτος που βλέπω στο Avatar; Εντάξει με πισατε θα πάω τη Δευτέρα να πάρω ένα σακουλάκι για αρκουδοποιήση

Ναι αυτός είναι! 6 μηνών και ήταν ήδη 4.200, ένας θεός ξέρει πόσο θα έχει φτάσει τώρα 3 μήνες μετά. Ο Αίλουρος πάντως μου είπε ότι τον υπολογίζει να φτάσει στην πλήρη ανάπτυξη του κοντά στα 8 κιλά!
Φεύγω σε λίγο να πάω να ψάξω για μεγαλύτερη αμμολεκάνη (έχουμε αλλάξει τρεις ως τώρα). Το Πάσχα μόνο να προσέχω να μην τον περάσουν για αρνάκι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ο Αίλουρος πάντως μου είπε ότι τον υπολογίζει να φτάσει στην πλήρη ανάπτυξη του κοντά στα 8 κιλά!Το Πάσχα μόνο να προσέχω να μην τον περάσουν για αρνάκι....
Ούτε για αρνάκι γάλακτος δεν κάνει.....αυτά είναι 5-6 κιλά

Αρνί κανονικό παιδί μου

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Δεν παίρνει βάρος γιατί δεν τρώει πολύ. Της έχω κάνει εξετάσεις είναι υγιέστατη. Η Candy (αυτη που δεν τρώει) είναι στο Avatar στην υπογραφή είναι ο αρσενικός και είναι Seal Point
Στη zorica ελεγα αν του έχει κάνει εξετάσεις επειδή λέει ότι τρώει πολύ και δεν παίρνει βάρος.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι αρνί κανονικό με την ψησταριά μαζί. μακάρι να ήταν κ η candy έτσι. Όσο για την αμμολεκάνη καλύτερα να πάρεις αμμομπανιέρα με τον γατούλι που έχεις DarkΟύτε για αρνάκι γάλακτος δεν κάνει.....αυτά είναι 5-6 κιλά
Αρνί κανονικό παιδί μου![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool