Περσίας maniacs

Ειναι κανεις εδω??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω δυστυχως......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτή τη στήλη εδώ που ανοίξατε εγώ πώς τηνέχω χάσει?καλημέρα κ από μένα παιδιά κ από τον περσέα μου!εχω κ γω μια απορία.ο μικρουλης είναι 3 μηνών κ έχει μεν τρίχωμα αλλά όχι κάτι φοβερό που βλέπω αε φωτό περσικών.δηλ δε φτάνει κ μέχρι κάτω η τρίχα του.καλά φαίνεται κ από τις φωτό.όσο μεγαλώνει θα γίνει αυτό το φουντωτό που βλέπω στα δικά σας?κ επίσης η μούρη του δεν είναι τοοσο πλακουτσωτή όσο οι άλλες(εκτός από μύτη φυσικά που είναι).είναι τ΄ύπος περσικής ή επειδή είναι μικρούλι δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα?

Ειναι τσιντσιλλα περσιας αυτη θα γινει πανεμορφη

Aααααααα,ωραια δεν ειμαι η μονη με ζουρλομανδια:lol::lol::lol:

Aααααααα,ωραια δεν ειμαι η μονη με ζουρλομανδια:lol::lol::lol:

δυστυχως οχι.....................................................'

εεε?

να

η γατα τελικα ειχε ανεμογαστρι.........

μ!@$#$% ?????

Ουφ...
Τι γατουνια ειναι στην υπογραφη σου?Εχω χασει πολλα επισοδια!

ρε συ που βρισκεσαι????????

η μανα μου εχει εκτροφειο μακρυτριχων στην Αμερικη

γιαυτο γνωριζω τοσα για την μορφολογια της γατας συνγεκριμενα εκτρεφει ragdoll ,ragamuffin,persian και νορβιγικου δασους

για να ειμαι ειληκρινης η θεια μου εκτρεφει τα ragamuffin και τα νορβιγικου δασους

ρε συ που βρισκεσαι????????

η μανα μου εχει εκτροφειο μακρυτριχων στην Αμερικη

γιαυτο γνωριζω τοσα για την μορφολογια της γατας συνγεκριμενα εκτρεφει ragdoll ,ragamuffin,persian και νορβιγικου δασους

για να ειμαι ειληκρινης η θεια μου εκτρεφει τα ragamuffin και τα νορβιγικου δασους
Kαλα βρε συ το ηξερα οτι η μανα σου εχει καποιο εκτροφειο αλλα δεν ηξερα ολα τα αλλα,νομιζα μονο περσιας...Τα ragamuffin τι ειναι?πρωτη φορα τ`ακουω..

Καλησπερα fantom θελω να σε ρωτησω μερικα πραγματα μιας και βλεπω οτι ξερεις πολλα σχετικα με το θεμα.1 σου στελνω μια φοτο της μπουμπουκας μου αν μπορεις να μου διευκρινησεις τι ρατσα ειναι κτλ.(την βρηκα στο δρομο μωρακι)
2.Ειναι 8 μηνων τωρα και εδω και ενα μηνα αρχισε να κατουραει παντου, και μιαουριζει ολο το βραδυ,απο οτι διαβασα θελει γαμπρο και πρεπει να την στειρωσω,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως υπαρχει αλλη λυση?γιατι εκτος οτι θελω να με κανει παππου καποια στιγμη αργοτερα, την λυπαμαι και δεν θελω να πονεσει,επισης αν δεν υπαρχει αλλη λυση και πρεπει να στειρωθει ακουσα οτι πρεπει να ζευγαρωσει εστω μια φορα,τι λες γι αυτο????

Καλησπερα fantom θελω να σε ρωτησω μερικα πραγματα μιας και βλεπω οτι ξερεις πολλα σχετικα με το θεμα.1 σου στελνω μια φοτο της μπουμπουκας μου αν μπορεις να μου διευκρινησεις τι ρατσα ειναι κτλ.(την βρηκα στο δρομο μωρακι)
2.Ειναι 8 μηνων τωρα και εδω και ενα μηνα αρχισε να κατουραει παντου, και μιαουριζει ολο το βραδυ,απο οτι διαβασα θελει γαμπρο και πρεπει να την στειρωσω,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι μηπως υπαρχει αλλη λυση?γιατι εκτος οτι θελω να με κανει παππου καποια στιγμη αργοτερα, την λυπαμαι και δεν θελω να πονεσει,επισης αν δεν υπαρχει αλλη λυση και πρεπει να στειρωθει ακουσα οτι πρεπει να ζευγαρωσει εστω μια φορα,τι λες γι αυτο????
Καλως ηρθες με τη Μπουμπου...ομως η φωτο ειναι πολυ μικρη

ειναι ειδος ragadoll

Logan-Sable-RagaMuffin-Male-Kitten.jpg.jpg

Axooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuu......................
Kαι τα χρωματα της ειναι μονο αυτα η παιζουν?Τριχα μακρυα η ημιτριχη?

Axooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuu......................
Kαι τα χρωματα της ειναι μονο αυτα η παιζουν?Τριχα μακρυα η ημιτριχη?

διαβασε εδω https://www.mypetz.gr/threads/Ράγκντολ.219034/

Ειναι πανεμορφες...αλλα τελικα εγω προσωπικα δεν προκειτε να βγαλω ακρη ΠΟΤΕ με τις ρατσες...Ειδες την τελευταια φωτο που ειναι μαζι μια Ραγκντολ με ενα σκυλο?Ειναι σαν αλλη ρατσα,πολυ φουντωτη...:blink::blink:

στην ραγκαμαφιν επιτρεπετε και μακρυ και κοντο τριχωμα

Ωραια...και η αλλη γατα που εχεις στην υπογραφη ειναι Ν.δασους?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back