elvenstar
Επιφανές μέλος
Βασιλική κ μένα 3.600 είναι η δική μου. Ο Bat βέβαια ως αρσενικός είναι πιο βαρύς. Πράγματι σ' αυτόν ευχαριστιέσαι ζούληγμα κ τσίμπημακαλέ τα ψήσατε τα παιδιά σας?παντως δεν μπορώ να πω είστε πιο βαριοι από τα βιρμανάκια το δικό μου είναι 7 και μισό μηνών και είναι 3,5 κιλά, τίποτα σε σχεση με τα δικά σας, τα βάζετε κατω τα παιδιά μας,έχετε να ζουλήξετε εσεις χιχι![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος

η daniela γιατι ειναι 7.200??????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αναρωτιέμαιη daniela γιατι ειναι 7.200??????
το δικό σού ή το δίκο μου δεν είναι φυσιολογικό;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Πηγαίνει καλύτερα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος
τι κάνετε βρε γατοπαιδιά?έχω ερώτηση για εσάς που είστε μαλλιάδες σαν εμάς τα βιρμανάκια.Αρχισε να αιωρείται η τρίχα πολύ απειλητικά στο σπίτι, τι κάνετε βρε παιδιά, σε λίγο θα σκουπίζω κάθε μέρα και πάλι θα είμαστε στην τρίχα.Συμβούλες προς ναυτιλομένους έχετε?![]()
Kαθημερινό χτένισμα/βούρτσισμα και στην πολλή ανάγκη κούρεμα σε κτηνίατρο.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
μωρέ αν την χτενίζω συνέχεια νομίχω ότι της φεύγει πολύ τρίχα και είναι χάλια.Κούρεμα δεν το συζητώ
Aν της φεύγει πολλή τρίχα μήπως της λείπει καμιά βιταμίνη? Τον δικό μου (περσικός) τον χτενίζω κάθε μέρα και ποτέ δεν ξεμένει

Raisa
Περιβόητο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
KΑΛΗΜΕΡΑ γατοφιλοιη zorica πού είναι ρε παιδιά ;;;;..Έχει μέρες να μπει...μήπως έγινε τίποτε;;;![]()

Εδω ειμαι τωρα...ειχα παθει total crash με το laptop και προσπαθουσα να το φτιαξω μονη μου

Τι νεα?Τι εχασα?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εμένα μου φαίνεται περσικός 100%!αυτή τη στήλη εδώ που ανοίξατε εγώ πώς τηνέχω χάσει?καλημέρα κ από μένα παιδιά κ από τον περσέα μου!εχω κ γω μια απορία.ο μικρουλης είναι 3 μηνών κ έχει μεν τρίχωμα αλλά όχι κάτι φοβερό που βλέπω αε φωτό περσικών.δηλ δε φτάνει κ μέχρι κάτω η τρίχα του.καλά φαίνεται κ από τις φωτό.όσο μεγαλώνει θα γίνει αυτό το φουντωτό που βλέπω στα δικά σας?κ επίσης η μούρη του δεν είναι τοοσο πλακουτσωτή όσο οι άλλες(εκτός από μύτη φυσικά που είναι).είναι τ΄ύπος περσικής ή επειδή είναι μικρούλι δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα?
Η γούνα του θα μεγαλώσει και θα μακρύνει κι άλλο!
Είναι ακόμα πολύ μικρούλης και πολύ γλυκούλης!
Στα λέω γιατί είχα κι εγώ χρόνια Περσική... και την έλεγα Πέρσα!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γιατί βρε... ο Μάρκος άσχημος είναι???
Στείλε μας μια καινούργια φωτο!!
Όσο θυμάμαι βρε Ζόριτσα που ήθελες να σου βρούμε όνομα και μετά από εβδομάδες μας είπες... εγώ λέω να τον πω Μάρκο... γελάω ακόμα!

zorica
Διάσημο μέλος
Nαι..ετσι ητανΓιατί βρε... ο Μάρκος άσχημος είναι???
Στείλε μας μια καινούργια φωτο!!
Όσο θυμάμαι βρε Ζόριτσα που ήθελες να σου βρούμε όνομα και μετά από εβδομάδες μας είπες... εγώ λέω να τον πω Μάρκο... γελάω ακόμα!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οι γνώμες δυίστανται!!
Εγώ έχω και τα δύο...Οι θηλυκές γενικώς είναι λιγότερο χαδιάρες και ανεξάρτητες (άσχετα αν εμένα η Καλυψώ μου έχει βγει πρόβατο και τη κάνω ό,τι θέλω... αυτό είναι σπάνιο) ενώ οι μπουνταλάδες οι αρσενικοί είναι αγαθιάρηδες και χαδιάρηδες... σαν το Μορφούλη μου...
Να'τα αγκαλίτσα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool