Περσίας maniacs

καλέ τα ψήσατε τα παιδιά σας?παντως δεν μπορώ να πω είστε πιο βαριοι από τα βιρμανάκια το δικό μου είναι 7 και μισό μηνών και είναι 3,5 κιλά, τίποτα σε σχεση με τα δικά σας, τα βάζετε κατω τα παιδιά μας,έχετε να ζουλήξετε εσεις χιχι:)
Βασιλική κ μένα 3.600 είναι η δική μου. Ο Bat βέβαια ως αρσενικός είναι πιο βαρύς. Πράγματι σ' αυτόν ευχαριστιέσαι ζούληγμα κ τσίμπημα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm::hmm:η daniela γιατι ειναι 7.200??????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm::hmm::hmm:η daniela γιατι ειναι 7.200??????
Αναρωτιέμαι :hmm: το δικό σού ή το δίκο μου δεν είναι φυσιολογικό;

μπα ρε ειναι εγκυως..... κανονικα ειναι 4:cool:

Zorica είναι καλυτερα ο μικρός μας Μάρκος;Διάβαζα αυτά που έγραφες στο άλλο θρεντ και απελπίστηκα...:(Πηγαίνει καλύτερα;

τι κάνετε βρε γατοπαιδιά?έχω ερώτηση για εσάς που είστε μαλλιάδες σαν εμάς τα βιρμανάκια.Αρχισε να αιωρείται η τρίχα πολύ απειλητικά στο σπίτι, τι κάνετε βρε παιδιά, σε λίγο θα σκουπίζω κάθε μέρα και πάλι θα είμαστε στην τρίχα.Συμβούλες προς ναυτιλομένους έχετε?:(

τι κάνετε βρε γατοπαιδιά?έχω ερώτηση για εσάς που είστε μαλλιάδες σαν εμάς τα βιρμανάκια.Αρχισε να αιωρείται η τρίχα πολύ απειλητικά στο σπίτι, τι κάνετε βρε παιδιά, σε λίγο θα σκουπίζω κάθε μέρα και πάλι θα είμαστε στην τρίχα.Συμβούλες προς ναυτιλομένους έχετε?:(

Kαθημερινό χτένισμα/βούρτσισμα και στην πολλή ανάγκη κούρεμα σε κτηνίατρο.

μωρέ αν την χτενίζω συνέχεια νομίχω ότι της φεύγει πολύ τρίχα και είναι χάλια.Κούρεμα δεν το συζητώ

μωρέ αν την χτενίζω συνέχεια νομίχω ότι της φεύγει πολύ τρίχα και είναι χάλια.Κούρεμα δεν το συζητώ

Aν της φεύγει πολλή τρίχα μήπως της λείπει καμιά βιταμίνη? Τον δικό μου (περσικός) τον χτενίζω κάθε μέρα και ποτέ δεν ξεμένει :lol:

η zorica πού είναι ρε παιδιά ;;;;..Έχει μέρες να μπει...μήπως έγινε τίποτε;;;:(

η zorica πού είναι ρε παιδιά ;;;;..Έχει μέρες να μπει...μήπως έγινε τίποτε;;;:(
KΑΛΗΜΕΡΑ γατοφιλοι:):):):P:P:P
Εδω ειμαι τωρα...ειχα παθει total crash με το laptop και προσπαθουσα να το φτιαξω μονη μου:down:.Δεν ειχα ουτε τα windows..Τωρα καπος καλυτερευσε η κατασταση(δηλ.εχω τα Windows)και μπαινω στο Internet αλλα με πεταει εξω οποτε γουσταρει...:mad:
Τι νεα?Τι εχασα?

πολλά έχεις χάσει!έχετε μείνει πισω κατ' αρχήν δεν μιλάτε καθόλου μαζί με τις british.Είμαι με τη Γιούλη και κάνουμε γνωριμία στα παιδια.Βασικά τι γνωριμία μετά τα χουχου και τα γκρ της Αθηνάς, τώρα είναι σε διαφορετικά δωμάτια.

αυτή τη στήλη εδώ που ανοίξατε εγώ πώς τηνέχω χάσει?καλημέρα κ από μένα παιδιά κ από τον περσέα μου!εχω κ γω μια απορία.ο μικρουλης είναι 3 μηνών κ έχει μεν τρίχωμα αλλά όχι κάτι φοβερό που βλέπω αε φωτό περσικών.δηλ δε φτάνει κ μέχρι κάτω η τρίχα του.καλά φαίνεται κ από τις φωτό.όσο μεγαλώνει θα γίνει αυτό το φουντωτό που βλέπω στα δικά σας?κ επίσης η μούρη του δεν είναι τοοσο πλακουτσωτή όσο οι άλλες(εκτός από μύτη φυσικά που είναι).είναι τ΄ύπος περσικής ή επειδή είναι μικρούλι δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα?

αυτή τη στήλη εδώ που ανοίξατε εγώ πώς τηνέχω χάσει?καλημέρα κ από μένα παιδιά κ από τον περσέα μου!εχω κ γω μια απορία.ο μικρουλης είναι 3 μηνών κ έχει μεν τρίχωμα αλλά όχι κάτι φοβερό που βλέπω αε φωτό περσικών.δηλ δε φτάνει κ μέχρι κάτω η τρίχα του.καλά φαίνεται κ από τις φωτό.όσο μεγαλώνει θα γίνει αυτό το φουντωτό που βλέπω στα δικά σας?κ επίσης η μούρη του δεν είναι τοοσο πλακουτσωτή όσο οι άλλες(εκτός από μύτη φυσικά που είναι).είναι τ΄ύπος περσικής ή επειδή είναι μικρούλι δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα?
Εμένα μου φαίνεται περσικός 100%!
Η γούνα του θα μεγαλώσει και θα μακρύνει κι άλλο!
Είναι ακόμα πολύ μικρούλης και πολύ γλυκούλης!
Στα λέω γιατί είχα κι εγώ χρόνια Περσική... και την έλεγα Πέρσα!!

Γεια σου Ζόριτσα...
Αυτή είναι η Ιμαλαιούλα του Μιχάλη...
Καλούλα ε?? :up:

Συνημμένα

• CIMG0579.JPG
    CIMG0579.JPG
    51,8 KB · Εμφανίσεις: 31
  • CIMG0580.JPG
    CIMG0580.JPG
    51,6 KB · Εμφανίσεις: 26
Αχου....βρε Γιουλη τη μου κανεις πρωί,πρωϊ... Τετοια γατα θελω !!!

Αχου....βρε Γιουλη τη μου κανεις πρωί,πρωϊ... Τετοια γατα θελω !!!

Γιατί βρε... ο Μάρκος άσχημος είναι???
Στείλε μας μια καινούργια φωτο!!

Όσο θυμάμαι βρε Ζόριτσα που ήθελες να σου βρούμε όνομα και μετά από εβδομάδες μας είπες... εγώ λέω να τον πω Μάρκο... γελάω ακόμα! :lol:

Γιατί βρε... ο Μάρκος άσχημος είναι???
Στείλε μας μια καινούργια φωτο!!

Όσο θυμάμαι βρε Ζόριτσα που ήθελες να σου βρούμε όνομα και μετά από εβδομάδες μας είπες... εγώ λέω να τον πω Μάρκο... γελάω ακόμα! :lol:
Nαι..ετσι ηταν ...δεν μπορω να πω τιποτα για το Μαρκο..ειναι τρελογατο και τον λατρευουμε αλλα μια τετοια θηλυκια την ηθελα ΠΑΝΤΑ!!!:redface:

Nαι..ετσι ηταν ...δεν μπορω να πω τιποτα για το Μαρκο..ειναι τρελογατο και τον λατρευουμε αλλα μια τετοια θηλυκια την ηθελα ΠΑΝΤΑ!!!:redface:

Οι γνώμες δυίστανται!!
Εγώ έχω και τα δύο...Οι θηλυκές γενικώς είναι λιγότερο χαδιάρες και ανεξάρτητες (άσχετα αν εμένα η Καλυψώ μου έχει βγει πρόβατο και τη κάνω ό,τι θέλω... αυτό είναι σπάνιο) ενώ οι μπουνταλάδες οι αρσενικοί είναι αγαθιάρηδες και χαδιάρηδες... σαν το Μορφούλη μου...
Να'τα αγκαλίτσα!

CIMG0455.JPG

H Καλυψω ποσο ειναι τωρα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back