Περσίας maniacs

Καλημέρα μαλλιαροί μου φίλοι,
Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν:D Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία;)
Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τους υπότιτλους λες;

Απο τις δύο κ πάνω να αρχίσω να ανησυχώ;
δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα...:lol::lol::lol:

δεν είναι κουκλα???
οι γονείς της είναι αρκετα μεγαλόσωμοι...ξερετε πόσο μπορεί να φτάσει??
ειναι καρακουκλαρα!!!:)

Αναστασία σε ευχαριστούμε για το κοπλιμαν:D Του έδωσα δύο ρουφηχτα φιλιά στο μουσούδι από τη θεία Αναστασία;)
Ζορίτσα τώρα θα βάλω υπότιτλους στο έργο που κατέβασα για την Δανάη. Εσύ έβαλες στις Αριστόγατες;
ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss:
οι Αριστογατες τι ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ...:D

δεν θα το ελεγα...απο τις 100 και πανω!!!εχεις ψωμια ακομα...:lol::lol::lol:

ειναι καρακουκλαρα!!!:)

ααα ευχαριστω παααααρα πααααρα πολυ!!!!:kiss::kiss::kiss:
οι Αριστογατες τι ειναι?
ειναι αυτες...
https://www.youtube.com/watch?v=h4guRiNZLGQ

Εβαλα αλλα εχω προβλημα στο να το γραψω...δεν εχει τετοια επιλογη...πουθενα και εκει που εχει δεν εχει για υποτιτλους...δηλ.μονο μπορω να το δω στο κομπιουτερ...:D
Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες
Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό

Εννοείς να το γράψεις σε DVD; πριν τους υπότιτλους μπορούσες δλδ θέλω να πω φταίνε οι υπότιτλοι ή κ πριν δεν μπορούσες
Δανάη παρακαλω, αρκεί να μας βγει σωστό
Ναι...σε dvd δεν γινεται με υποτιτλους με το προγραμμα που εχω,δεν φταινε υποτιτλοι,φταιει το προγραμμα,μηπως ξερεις καννενα εσυ?

Καλε καλέ τον κούκλο σου τον Μπατουλίνο σου!!! Είναι η αδυναμία μου το ζουζουνάκι.!!! Ξαναφίλα τον βρε... Σήμερα με πήρε η Βασιλική στο βίντεο που χτένιζα τον Περσούλη μου. Θα σας το ανεβάσω σε λίγο ελπίζω... αν τα καταφέρω.

Ζορίτσα τι κάνετε??? Ο Μαρκουλίνος ο κούκλος?:up::)
Βάσω, το γατάκι σου είναι πανέμορφο!!! Πανέμορφο!!!
:):up:

Και για να δείτε ποσο μεγάλωσε ο Πέρσης μου, εδώ είναι ενός έτους.
_839879.jpg

Και τώρα είναι... δυόμισυ... άντρακλας σωστός έεεε???
DSC00396.JPG

_791914.jpg

και η Νάλα μας...σήμερα το πρωί...
DSC00393.JPG
και...

πω πω !!!οντως μεγαλωσε πολυ ο Περσης!!!!:up:

Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις?:D

Πω πω τι φωτο ειναι αυτες Αναστασιααααααααα πας να μας ξεκανεις?:D
Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!!:up:

Ευχαριστουμε Ζορίτσα για τα καλά σας λόγια. Ευχαριστούμε που μας αγαπάτε. Αλλά κι εμείς σας αγαπάμε πολύ κ σας θαυμάζουμε!!!:up:

θα σου απαντησω και με φωτο...ειχα εμπνευση τις aristocats...σε λιγο θα την ανεβασω...

Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη...

Πω πω Αναστασια ωραιος ο Περσης,μεγαλωσε πολυ!Η Ναλα εχει κανει φατσουλα γατας πια,δεν ειναι μωρουδιστικη...
Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!!:up:

"H μαμα προσπαθει να με κανει κουλτουριαρη...αλλα δυσκολα τα βλεπω εγω..."

www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1111.JPG
www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/1/9/7/IMG_1112.JPG
:lol::lol::lol:
ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε:up:

Ναι ναι η κουκλίτσα μου. Είναι πια μια ώριμη γατα. Ασχετα βέβαια με το βάρος της. <είναι πολύ μικρόσωμη η ζουζουνα μου!!!:up:

ΤΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕς ΦΩΤΟ. ΤΙ ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Ζήλεψα κ θα ακολουθήσουν προσεχώς παρόμοιες δικές μας.χε χε χε:up:
ναιιιιιιιιι....ελααααααα:up:
IMG_1111.JPG

Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος.
Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα:lol:

Τι αρχοντόγατο αυτός ο Πέρσης; Τι στυλ; Τι βλέμμα; Τι ομορφιά. Πανεμορφος γάτος.
Τι Νάλα την έχεις για τρατάρισμα:lol:
Σ΄ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Έλενα!!!! Φιλάκια από τον Πέρση στον Μπατουλίνο σου!!:up:
Οσο για τη Νάλα, για να καταλάβεις αυτός είναι ο αγαπημένος της δίσκος!!! τον οικειοποιήθηκε απ΄την πρώτη στιγμή που τον πήρα.!! Και σήμερα, ανέβηκε παρακαλώ επάνω στο τραπέζι, για να καθίσει η κυρία μέσα, παρόλο που είχα μέσα στον δίσκο, διάφορα μικροπραγματα. Εεε, τον άδειασα και την άφησα να καθίσει μέσα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back