Περσίας maniacs

λες? και γώ που χάρηκα....

πάντως δεν μου αφήνει χώρο στο κρεβάτι.. όπως βλέπετε τεντώνεται να καλύψει όσο περισσότερο μπορεί.. και με την κοντέσα να κουλουριάζεται ανάμεσά μας... παραλίγο να πέσω κάτω από το κρεβάτι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λες? και γώ που χάρηκα....

πάντως δεν μου αφήνει χώρο στο κρεβάτι.. όπως βλέπετε τεντώνεται να καλύψει όσο περισσότερο μπορεί.. και με την κοντέσα να κουλουριάζεται ανάμεσά μας... παραλίγο να πέσω κάτω από το κρεβάτι...

Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει....μήπως εκείνο το βράδυ που βρέθηκα φαρδιά πλατιά στο πάτωμα (μονό κρεβάτι) ενώ ο Φρίξος με κοιτούσε με μια αφέλεια του στυλ "ουφ τι φωνάζεις μωρε? Δεν βλέπεις οτι κοιμάμαι?"......απο την μέση του κρεβατιού!!! :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελέναααααααααααααααααααααααααααα

Που είσαι?????

Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει....μήπως εκείνο το βράδυ που βρέθηκα φαρδιά πλατιά στο πάτωμα (μονό κρεβάτι) ενώ ο Φρίξος με κοιτούσε με μια αφέλεια του στυλ "ουφ τι φωνάζεις μωρε? Δεν βλέπεις οτι κοιμάμαι?"......απο την μέση του κρεβατιού!!! :mad:

χαχαχα να πάρεις μεγαλύτερο κρεβάτι ήθελε να σου πεί ο Φρίξος.. για αυτό σε κοίταγε... σου έλεγε "καλέ μαμά δεν βλέπεις ότι δεν χωράμε και οι δύο; γιατί δεν πέρνεις πιο μεγάλο κρεβάτι;"

χαχαχα να πάρεις μεγαλύτερο κρεβάτι ήθελε να σου πεί ο Φρίξος.. για αυτό σε κοίταγε... σου έλεγε "καλέ μαμά δεν βλέπεις ότι δεν χωράμε και οι δύο; γιατί δεν πέρνεις πιο μεγάλο κρεβάτι;"

Πίστεψε με μετά απο αυτό το σκηνικό ακολούθησε και το διπλό κρεβατι. Αλλά μάντεψε. Πάλι τσίμα τσίμα ήμουν στην άκρη του κρεβατιού! Τι να πεις....όλα δικά του ο κύριος!! Κατάλαβες?

κατάλαβα... ο άντρας είναι άντρας έστω και αν έχει 4 πόδια.... και γώ νόμιζα ότι μόνο οι δύποδοι αρσενικοί έχουν αυτό το "πλεονέκτημα"

κατάλαβα... ο άντρας είναι άντρας έστω και αν έχει 4 πόδια.... και γώ νόμιζα ότι μόνο οι δύποδοι αρσενικοί έχουν αυτό το "πλεονέκτημα"

Άντρες παιδί μου....ότι είδος και να είναι παραμένουν άντρες! Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα....

μια λύση έχω να σου προτείνω... να ακουμπήσεις τη μία μεριά του κρεβατιού στον τοίχο.... βάλε κανένα χοντρό χαλί από κείνα του τοίχου που χαν οι γιαγιάδες μας (χειμώνας έρχεται μη πουντιάσεις) και να φροντίσεις να κοιμάσαι από μέσα....

μια λύση έχω να σου προτείνω... να ακουμπήσεις τη μία μεριά του κρεβατιού στον τοίχο.... βάλε κανένα χοντρό χαλί από κείνα του τοίχου που χαν οι γιαγιάδες μας (χειμώνας έρχεται μη πουντιάσεις) και να φροντίσεις να κοιμάσαι από μέσα....

Έτσι ακριβώς ήταν το κρεβάτι μου! Ετσι! Και κολούσα με την πλάτη στον τοίχο! Αλλά ο Φρίξος ήθελε παντα μα παντα να κοιμάται απο την μέσα μεριά! Τον επαιρνα αγκαλιά τον έβγαζα απο την έξω σηκωνόταν ερχόταν στριμωχνόταν και έμπαινε πάλι απο την μέσα. Ωρες ώρες που δεν του έκανα χώρο και καθομουν με το ζορι με την πλατη στον τοιχο απο πείσμα ανέβαινε στα πλευρά μου και σφήνωνε στην κυριολεξία ανάμεσα σε μένα και τον τοίχο με την μούρη χωμένη κιόλας ανάμεσα σε μένα και τον τοίχο. Ελεγα "αναπνέει η δεν αναπνέει τώρα?". Μέχρι να αγανακτήσω και να πάω παραπέρα. Ξεροκέφαλο γατί παιδι μου. Η άλλες φορές όταν έβλεπε οτι δεν τον έπαιρνε το έπαιζε καλός και κοιμόταν στα πόδια μου. Και σιγά σιγά τσουπ τσουπ το έπαιζε οτι γυρνουσε απο εδω γυρνουσε απο εκει να βολευτει, τεντωνόταν και σε καμια ώρα είχε βρεθεί πάλι πίσω απο την πλάτη μου και εγώ έτοιμη να πέσω απο το κρεβάτι. Δεν έβγαζες άκρη παιδί μου μ'αυτόν....

ελπίζω με το μεγαλύτερο κρεβάτι να χωράτε πλέον...

ελπίζω με το μεγαλύτερο κρεβάτι να χωράτε πλέον...

Κοίτα.....αν μου κάνει και η Ιριδα τα ίδια....θ'αδειάσω όλα τα έπιπλα απο το δωμάτιο θα κάνω παραγγελία ένα κρεβάτι που θα πιάνει όλο το δωμάτιο απο τοίχο σε τοίχο να μην μπορώ να πέσω απο πουθενά! Απότι φαίνεται είναι η μόνη λύση :P

μπορείς να διαμορφώσεις αλλιώς το χώρο σου...

καταρχήν πέτα το κρεβάτι... κράτα το στρώμα... Να αγοράσεις ένα μεγάλο υπόστρωμα όχι σχετικά σκληρό... σα δύο διπλά κρεβάτια...και πάνω εκεί να βάλεις (στη μέση) το στρώμα σου.. να αφήσεις χώρο και δεξιά και αριστερά να έχεις να πέφτεις στα μαλακά... γύρω γύρω από το υπόστρωμα τοποθέτησε μεγάλες μαξιλάρες από αυτές που καθόμαστε στο πάτωμα, μικρά μαξιλάρια, μαξιλάρια καραμέλες κλπ... βάλε και ότι αρκούδι έχεις από την προσχολική σου ηλικία και νομίζω είσαι έτοιμη... χωράτε να κοιμιθήτε

μπορείς να διαμορφώσεις αλλιώς το χώρο σου...

καταρχήν πέτα το κρεβάτι... κράτα το στρώμα... Να αγοράσεις ένα μεγάλο υπόστρωμα όχι σχετικά σκληρό... σα δύο διπλά κρεβάτια...και πάνω εκεί να βάλεις (στη μέση) το στρώμα σου.. να αφήσεις χώρο και δεξιά και αριστερά να έχεις να πέφτεις στα μαλακά... γύρω γύρω από το υπόστρωμα τοποθέτησε μεγάλες μαξιλάρες από αυτές που καθόμαστε στο πάτωμα, μικρά μαξιλάρια, μαξιλάρια καραμέλες κλπ... βάλε και ότι αρκούδι έχεις από την προσχολική σου ηλικία και νομίζω είσαι έτοιμη... χωράτε να κοιμιθήτε

Καλέ αυτό είναι ωραία λύση! Ευχαριστώ!! Πολύ ωραία ιδέα. Μάλλον θα την εφαρμόσω! Μ'αρεσε! ;)

Γεια σας κοπελιές...τι μου κάνετε;Έχω αγκαλίτσα το μικρό μου χνουδομπαλάκι και είπα να πω μια καλησπέρα...έχω και μια απορία:πόσο να του βάζω να τρώει;Έχει πολύ όρεξη,δεν τον προλαβαίνω:rolleyes:του βάζω μια μικρή χουφτίτσα περίπου και την τρώει σχεδόν αμέσως και του βάζω άλλο τόσο το απόγευμα,πάλι εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα το φαγητό..πόσο πρέπει να του βάζω;Είναι 2 μηνών περίπου και ζύγιζε 1.100 πριν μια εβδομάδα που τον πήρα,τώρα δεν τον έχω ζυγίσει...

Καλέ αυτό είναι ωραία λύση! Ευχαριστώ!! Πολύ ωραία ιδέα. Μάλλον θα την εφαρμόσω! Μ'αρεσε! ;)
αμα δεν γινεται αλλιως...:P

Γεια σας κοπελιές...τι μου κάνετε;Έχω αγκαλίτσα το μικρό μου χνουδομπαλάκι και είπα να πω μια καλησπέρα...έχω και μια απορία:πόσο να του βάζω να τρώει;Έχει πολύ όρεξη,δεν τον προλαβαίνω:rolleyes:του βάζω μια μικρή χουφτίτσα περίπου και την τρώει σχεδόν αμέσως και του βάζω άλλο τόσο το απόγευμα,πάλι εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα το φαγητό..πόσο πρέπει να του βάζω;Είναι 2 μηνών περίπου και ζύγιζε 1.100 πριν μια εβδομάδα που τον πήρα,τώρα δεν τον έχω ζυγίσει...

σα γατάκι έχει ανάγκη από πολύ φαγητό... η χουφτίτσα δεν είναι μέτρο μέτρησης φαγητού.... παρόλα αυτά πιστεύω ότι θέλει προσοχή.... πετάξου το πρωί σε πετ σοπ πάρε δοσομετρητή και ρώτα....

δεν θυμάμαι γμτ ότνα ο πρίνς ήταν σε αυτή την ηλικία έτρωγε κονσέρβες μόνο... οπότε έβαζα 3 ημερησίως τις μικρές της sheva και άφηνα και το μπώλ με την ξηρά που ποτέ δεν έτρωγε γεμάτο... έφτυσα αίμα για να φάει ξηρά τροφή...

αμα δεν γινεται αλλιως...:P

Εμ με τα καμώματα των μικρών μας δεν γίνεται αλλιώς! :P

Εκτός αν κλεινω την πόρτα μου αλλά....δεν το βλέπω. Μ'αρέσει να κοιμάμαι αγκαλιά με γατούνι :D

σα γατάκι έχει ανάγκη από πολύ φαγητό... η χουφτίτσα δεν είναι μέτρο μέτρησης φαγητού.... παρόλα αυτά πιστεύω ότι θέλει προσοχή.... πετάξου το πρωί σε πετ σοπ πάρε δοσομετρητή και ρώτα....

δεν θυμάμαι γμτ ότνα ο πρίνς ήταν σε αυτή την ηλικία έτρωγε κονσέρβες μόνο... οπότε έβαζα 3 ημερησίως τις μικρές της sheva και άφηνα και το μπώλ με την ξηρά που ποτέ δεν έτρωγε γεμάτο... έφτυσα αίμα για να φάει ξηρά τροφή...
όχι του δίνω μόνο ξηρά τροφή και φαίνεται να του αρέσει πολύ,της ROYAL CANIN για τα γατάκια.Έχω πάρει δοσομετρητή αλλά για να πω την αμαρτία μου δεν τον χρησιμοποιώ γτ δεν ξέρω πόσο πρέπει να του βάλω,οπότε υπολογίζω με το μάτι και φροντίζω να μην μένει για ώρα άδειο το μπωλάκι:hmm:

αύριο πέρνα και ρώτα από πετ σοπ ή πάρε τηλέφωνο τον κτηνίατρο να σου πεί...

τι τροφή ακριβώς δίνεις στο γατάκι;

αύριο πέρνα και ρώτα από πετ σοπ ή πάρε τηλέφωνο τον κτηνίατρο να σου πεί...

τι τροφή ακριβώς δίνεις στο γατάκι;
της ROYAL CANIN Kitten 36

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back