Περσίας maniacs

της ROYAL CANIN Kitten 36

η συσκευασία λέει πάνω ανάλογα με το βάρος πόσο πρέπει να δίνεις...

η συσκευασία της πέρσιαν κιττεν λέει για παράδειγμα.. από 1.8 έως 2.8 κιλά δίνεις 55 γρ με 75 γρ από κει και πάνω μέχρι τα 6 κιλά δίνεις 60 με 80 γρ...

πόσο διαφορά να έχει αυτή η κίττεν?

αν δεν έχεις τη συσκευασία πήγαινε εκεί που την αγόρασες και ρώτα... να δούν το τσουβάλι...

τώρα στον δοσομετριτή βρές εκεί που λέει κίττεν 36 και κοιτάς μέχρι που πρέπει να το γεμίσεις τροφή... υπόψην ότι αυτή είναι ημερίσια ποσότητα.... (αν δεν σε βολεύει ο δοσομετριτής και έχεις ζυγαριά μέτρα εκεί...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμ με τα καμώματα των μικρών μας δεν γίνεται αλλιώς! :P

Εκτός αν κλεινω την πόρτα μου αλλά....δεν το βλέπω. Μ'αρέσει να κοιμάμαι αγκαλιά με γατούνι :D
Εγω παλι τον αφηνω απ`εξω...δεν μπορω να κλεισω ματι ολη τη νυχτα αμα τον εχω να με ζυμωνει...και να με σπροχνει...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η συσκευασία λέει πάνω ανάλογα με το βάρος πόσο πρέπει να δίνεις...

η συσκευασία της πέρσιαν κιττεν λέει για παράδειγμα.. από 1.8 έως 2.8 κιλά δίνεις 55 γρ με 75 γρ από κει και πάνω μέχρι τα 6 κιλά δίνεις 60 με 80 γρ...

πόσο διαφορά να έχει αυτή η κίττεν?

αν δεν έχεις τη συσκευασία πήγαινε εκεί που την αγόρασες και ρώτα... να δούν το τσουβάλι...

τώρα στον δοσομετριτή βρές εκεί που λέει κίττεν 36 και κοιτάς μέχρι που πρέπει να το γεμίσεις τροφή... υπόψην ότι αυτή είναι ημερίσια ποσότητα.... (αν δεν σε βολεύει ο δοσομετριτής και έχεις ζυγαριά μέτρα εκεί...)
ναι έχω τη συσκευασία και λέει γύρω στα 55-70 γραμμάρια για το βάρος του..ευχαριστώ για τη βοήθεια δεν το είχα προσέξει οτι τα γράφει από πίσω:redface:

όχι του δίνω μόνο ξηρά τροφή και φαίνεται να του αρέσει πολύ,της ROYAL CANIN για τα γατάκια.Έχω πάρει δοσομετρητή αλλά για να πω την αμαρτία μου δεν τον χρησιμοποιώ γτ δεν ξέρω πόσο πρέπει να του βάλω,οπότε υπολογίζω με το μάτι και φροντίζω να μην μένει για ώρα άδειο το μπωλάκι:hmm:
οχι..μη το κανεις να τρωει ολη την ωρα...γυρω στα 55-60 γραμμαρια πρεπει να του δωσεις την ημερα,ας πουμε καθε πρωϊ..:hmm:

πρόσεχε λοιπόν τα 55-70 γρ. είναι ημερήσια ποσότητα.. αν μπορείς στο δοσομετριτή να βρείς που λέει κίττεν 36 εκεί θα μετράς... γέμιζε την ημερίσια ποσότητα και ρίχνε από το δοσομετριτή σε 2 - 3 δόσεις.. (το υπόλοιπο φύλα το μαζί με την τροφή αεροστεγός κλεισμένο)

pet-rocker.jpg
:up::up::up::lol::lol::lol:

καλοοοοο αχαααχαααα

silly-cats-saying-about-blowing-up-kitty-comedy-pic.jpg
:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

cross-eyed-cat-fly-on-nose-feline-humor-pic.jpg

αυτη ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ!!!
Διαφημηση!!!
funny-shaved-cat-picture-Gilette-advertisement-for-razor-blades.jpg

Γεια σας περσάκια μου, τι κάνετε?:)
Σήμερα είχα την ανέλπιστη χαρά να πιω το καφεδάκι μου με την αγαπητή Έλενα. :D:rolleyes::rolleyes: Ήταν υπέροχα. Μιλήσαμε με τις ώρες για τα γατόνια μας και για πολλά άλλα. Ήταν σαν να την γνώριζα από παλιά:up:....περάσαμε τέλεια, και ελπίζω να ξαναβρεθούμε σύντομα!!!;):up::up:
Μπράβο παιδιά !!! Ζηλεύω κι εγώ θέλωωωω!!! φιλακια και από μένα!!!:up:

Όλοι σας ξέρετε πόσο "αγαπημένα" είναι τα γατιά μου και τι φάπες πέφτουν για μια θέση στο κρεβάτη μου.....

Τι γίνεται όταν ο πρίνς όμως κοιμάται στο κρεβάτι;

1104_171116.jpg

η κυρία ανεβηκε αλαφρωπατόντας .... ούτε εγώ δεν την πήρα είδηση... ξύπνησα και τα βρήκα έτσι!!!!
Τέλεια και απίστευτα τα μωρά σου!!!Νατα νάτα!!! Μήπως ένας έρως μεγάλος εγεννήθη????:lol::lol::lol:

[

funny-kitty-picture-sniper-kitten-cat-holding-rifle-saying-dogs-beware.jpg

αυτη ειναι ΤΡΟΜΕΡΗ!!!
Διαφημηση!!!
funny-shaved-cat-picture-Gilette-advertisement-for-razor-blades.jpg
:lol::lol::lol:Το καημένο πώς είναι έτσι!!! Τέρας!!

Ελααα Ζορίτσα!!! Οχι με περσικά!! Θα μας πάρουν στο ψιλό οι άλλοι!!:|

smart-pet-cat-thinking-of-stealing-goldfish-from-bowl.jpg

:lol::lol::lol:Το καημένο πώς είναι έτσι!!! Τέρας!!

Ελααα Ζορίτσα!!! Οχι με περσικά!! Θα μας πάρουν στο ψιλό οι άλλοι!!:|
καλα,καλα...:lol::lol::lol:
black-cat-with-yellow-eyes-and-pet-pillow.jpg

καπου εγω θα χωραγε και τον Μαρκο...:lol::lol::lol:δεν θα ξεχοριζε:lol:
Rutan-cat-food-advertisement.jpg

Lion%20Cut%20Funny.jpg
:/::/::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back