Περσίας maniacs

Τι όμορφος που είναι στις φωτο Αναστασια...Σαν ψευτικος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είναι κουκλάκι Δώρα μου?
Ετσι τον είδα και τον ερωτεύτηκα... Και είναι τόσο καλός στην ψυχή....
Σε καταλαβαίνω που λες για τη Μόιρα πως έιναι τόσο καλόψυχη η κουκλίτσα σου...:)
Να φανταστείς σήμερα τα πήγε η Βασιλική στον γιατρό όλα: Πέρση, Νάλα, Σεβάχ και Σιμπα για εμβόλια και επειδή τον είχαμε στην ίδια γατοφόρο με τη Νάλα, για να της κάνει χώρο, ενώ είχε μέρος να κάτσει, στεκόταν όλη την ώρα όρθιος το μωρό μου για να μην την ενοχλεί...
Υ.Γ Ο Σίμπα έκανε σημερα εξετάσεις αίματος!Την παρασκευή τα αποτελέσματα.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα μου ντε, ποια είναι? Αφού όλοι ξέρουμε ότι η Σλιθ δεν έχει (πια):P μαλλιαρές γάτες:lol::lol::lol::lol::lol:
(γμτ δεν έχει το μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από τα γέλια):D

Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry::P
ααααααααααα (δεν έχε το μπαρμπαδέλι που ουρλιάζει) τώρα το βλέπω αυτό το ποστ τι λέτε όταν λείπω :mad: κάτσε να μας βγάλω μια φωτογραφία με την μαύρη γούνα να ζηλέψεις:mad::mad::mad:
έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες;
Βλέπεις τη Κάντυ με χαλάουα κ τον Μπατ οταν ήταν στις δόξες του
Αναστασία ο Πέρσης ήταν κούκλος κ πιο μικρός είχε πιο έντονα το μπεζ χρώμα νομίζω

ααααααααααα (δεν έχε το μπαρμπαδέλι που ουρλιάζει) τώρα το βλέπω αυτό το ποστ τι λέτε όταν λείπω :mad: κάτσε να μας βγάλω μια φωτογραφία με την μαύρη γούνα να ζηλέψεις:mad::mad::mad:

Βλέπεις τη Κάντυ με χαλάουα κ τον Μπατ οταν ήταν στις δόξες του
Αναστασία ο Πέρσης ήταν κούκλος κ πιο μικρός είχε πιο έντονα το μπεζ χρώμα νομίζω
Ναι και εγώ το νομιζω. Ελενα μου δεν βλέπω καμιά φωτογραφία. Εχεις βάλει καμιά ή εγω δεν τις βλεπω????:hmm:

download.jpg
Δεν είναι κουκλάκι Δώρα μου?
Ετσι τον είδα και τον ερωτεύτηκα... Και είναι τόσο καλός στην ψυχή....
Σε καταλαβαίνω που λες για τη Μόιρα πως έιναι τόσο καλόψυχη η κουκλίτσα σου...:)
Να φανταστείς σήμερα τα πήγε η Βασιλική στον γιατρό όλα: Πέρση, Νάλα, Σεβάχ και Σιμπα για εμβόλια και επειδή τον είχαμε στην ίδια γατοφόρο με τη Νάλα, για να της κάνει χώρο, ενώ είχε μέρος να κάτσει, στεκόταν όλη την ώρα όρθιος το μωρό μου για να μην την ενοχλεί...
Υ.Γ Ο Σίμπα έκανε σημερα εξετάσεις αίματος!Την παρασκευή τα αποτελέσματα.:up:
Αχ μωρε η ψυχουλα...
Ναι κι εμεις πρεπει να το βαλουμε στο προγραμμα,θα περασω απο βδομαδα να της πω να μας βαλει στο προγραμμα,γιατι την περασμενη βδομαδα ειχε ενα σκυλακι με σηψαιμια κι ενα με τυφο και ειχε πολυ δουλεια...

Ναι και εγώ το νομιζω. Ελενα μου δεν βλέπω καμιά φωτογραφία. Εχεις βάλει καμιά ή εγω δεν τις βλεπω????:hmm:
Η Σταυρούλα μιλούσε για τις φωτογραφίες της υπογραφής δεν τις βλέπετε γιατί μερικές φορές υπάρχει πρόβλημα με την υπογραφή

Αχ μωρε η ψυχουλα...
Ναι κι εμεις πρεπει να το βαλουμε στο προγραμμα,θα περασω απο βδομαδα να της πω να μας βαλει στο προγραμμα,γιατι την περασμενη βδομαδα ειχε ενα σκυλακι με σηψαιμια κι ενα με τυφο και ειχε πολυ δουλεια...
Τα καημένα τα ζωάκια... σώθηκαν τελικά?
Με το καλό να πάτε κι εσείς για εξετάσεις!:)

Η Σταυρούλα μιλούσε για τις φωτογραφίες της υπογραφής δεν τις βλέπετε γιατί μερικές φορές υπάρχει πρόβλημα με την υπογραφή
Αααα για αυτές μιλούσε?? Εγώ τις βλέπω πάντα στην υπογραφή σου. Αλλωστε μου τον έχεις στείλει κ σε άλλες και τρελαίνομαι με την ομορφια του!!!Φιλησέ μου τον:up:

Δεν ξερω,το ενα με τη σηψαιμια το πηραν ακρωτηρισμενο,το αλλο με τον τυφο οταν το ειδα ηταν η δευτερη μερα και συνηθως η τριτη ειναι αποφασιστικη για το αν θα τα καταφερει ή όχι...:(

Τα καημένα τα ζωάκια... σώθηκαν τελικά?
Με το καλό να πάτε κι εσείς για εξετάσεις!:)

Αααα για αυτές μιλούσε?? Εγώ τις βλέπω πάντα στην υπογραφή σου. Αλλωστε μου τον έχεις στείλει κ σε άλλες και τρελαίνομαι με την ομορφια του!!!Φιλησέ μου τον:up:
Ναι το υπόλοιπο ήταν για την Σταυρούλα, μάλλον θα ξέχασα να το βάλω.
Φυσικά θα σου τον φιλήσω όταν τον βρω γιατί προς το παρόν κυνηγάει μύγα. :lol: Αλήθεια δεν μου απάντησες τώρα δεν έχει τόσο έντονο μπεζ στη γούνα του ή δεν φαίνεται από το φακό Αν έχεις κ άλλες φωτο του Πέρση όταν ήταν μικρός θα ήθελα να τις δω:up:

Και επειδή σας αγαπώ πολύ... Και θέλω να σας χαροποιήσω, να μερικά περσάκια σούπερ τα οποια βλέπω καθημερινώς στην προφύλαξη της οθόνης μου καθότι τα έχω επιλέξει για την ομορφιά τους!!!:up:

Συνημμένα

• kitty9_fix_.jpg
    kitty9_fix_.jpg
    67,7 KB · Εμφανίσεις: 16
  • kitty14_fix_.jpg
    kitty14_fix_.jpg
    96,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Smallnewparis.jpg
    Smallnewparis.jpg
    107,6 KB · Εμφανίσεις: 47
  • victoriachesirecatpose.jpg
    victoriachesirecatpose.jpg
    156,9 KB · Εμφανίσεις: 25
Ναι το υπόλοιπο ήταν για την Σταυρούλα, μάλλον θα ξέχασα να το βάλω.
Φυσικά θα σου τον φιλήσω όταν τον βρω γιατί προς το παρόν κυνηγάει μύγα. :lol: Αλήθεια δεν μου απάντησες τώρα δεν έχει τόσο έντονο μπεζ στη γούνα του ή δεν φαίνεται από το φακό Αν έχεις κ άλλες φωτο του Πέρση όταν ήταν μικρός θα ήθελα να τις δω:up:
Εχω την εντύπωση πως τώρα δεν είναι τοσο έντονο το μπεζ. Μπορεί όμως και να κάνω λάθος γιατί καμιά φορά είναι κ το πώς πεφτει και το φως στις φωτογραφίες. Πάντως στους 7 μήνες που τον πήρα εγώ δεν είχε τοσο έντονο. Και δεν νομίζω να αλλαξε ίιισως λιγο λέω ίσως λίγο να ανοιξε..:hmm:

Ωραία η κύρια αλλά την Νάλα δεν την φτάνει σε ομορφια. Αυτή είναι λίγο πιο άγρια

Αυτό όμως είναι τρέλα:up:
heart.gif
heart.gif

Ωραία η κύρια αλλά την Νάλα δεν την φτάνει σε ομορφια. Αυτή είναι λίγο πιο άγρια

Αυτό όμως είναι τρέλα:up:
heart.gif
heart.gif
Ελενάκι η Νάλα μας σε ευχαριστεί ιδιαιτέρως!!:up: Το μεσημέρι πήρες το μέιλ που σου έστειλα??? Τι έχεις να μου πείς?;)

Ελενάκι η Νάλα μας σε ευχαριστεί ιδιαιτέρως!!:up: Το μεσημέρι πήρες το μέιλ που σου έστειλα??? Τι έχεις να μου πείς?;)
Να μου την φιλήσεις ρουφηχτά.πηρα ένα μέιλ κ σ απάντησα μετά δεν ξαναπήρα άλλο έστειλες κ άλλο;

Eίναι φοβερά τα περσάκια σου staman αλλά ....η Νάλα είναι άλλο! ......
Και ποιος είν' αυτός ο κύριος που στεκόταν όρθιος? ο Πέρσης?
Φιλιά στα μουστακάκια τους!

Να μου την φιλήσεις ρουφηχτά.πηρα ένα μέιλ κ σ απάντησα μετά δεν ξαναπήρα άλλο έστειλες κ άλλο;
Δεν πήρα την απάντησή σου. Δεν ξέρω τι έγινε. Στείλε μου ξανά αν θες. :D

Eίναι φοβερά τα περσάκια σου staman αλλά ....η Νάλα είναι άλλο! ......
Και ποιος είν' αυτός ο κύριος που στεκόταν όρθιος? ο Πέρσης?
Φιλιά στα μουστακάκια τους!
Γεια σου!!
Δεν ξέρω ποια γατάκια εννοείς. Αυτά που έβαλα ακριβώς πιο πάνω με τα έντονα χρώματα και αυτή η τσιντσιλά, είναι από ξένα σάιτ και τα έβαλα για οφθαλμόλουτρο. Ο Πέρσης είναι στις φωτο που έβαλα ακόμη πιο πριν, κ είναι από παλιά που ήταν μικρούλης. Είναι επίσης στο γκάλερι.
Νάτος κι εδώ. Σου αφιερώνει μια φωτο με αγάπη...:)
DSC00278.jpg

Και η Νάλα μας επισης...:D
DSC00288.jpg

Αγαπω Ναλα!Ουγκ!:lol:

εγώ έίμαι φαν πέρση....:)

χτες ο ιδιοκτήτης στην κόρινθο είδε τον Πάρη του γιω΄ργου.... Μας είπε "ζωντανό είναι αυτό το πράγμα;" "ναι" του λέμε.... "τεράστιο είναι, τι το ταϊζετε;" "ειδική τροφή για περσικά" "Α! εντάξη" (τι μπορεί να το ταϊζαμε δηλαδή και έδειξε ανακουφισμένος; κουφώματα και μπαντζούρια;)

και μετά μας σάλταρε....

"Μπορείτε να μην κάνετε φασαρία στις 2 το πρωί" (ακόμη δεν έχουμε μετακομίσει!!!) "ενοχλείται ο γείτονας, δεν τα πάει καλά με παιδιά σκυλιά και συναφή ζώα" (μα δεν ήταν εκεί την ώρα που ενοχλήθηκε ο γείτονας) "αυτό το πράγμα" (γάτος) "δεν κουνιέται, έτσι; αρα δεν κάνει φασαρία.... Μην κατουρήσει στο μπαλκόνι του διπλανού σας παρακαλώ"....

τι να του πεις; ότι θα φροντίσουμε να κρατάμε τις 3 γάτες μας ακίνητες γιατί ο διπλανός είναι ανώμαλος; ότι δεν είναι μαθημένη να τα κανει στο μπαλκόνι; ότι δεν είχα όυτως η άλλως σκοπό να επιτρέψω στις γάτες μου να αλωνίζουν όλα τα μπαλκόνια;

από την ανακούφισή του μάλλον έχουν ποντίκια στην πολυκατοικία..... ευτιχώς με τα ζώα ο ίδιος δεν έχει προβλημα (έχουμε βάλει στο συμβόλαιο ότι ό,τι ζημιά γίνει θα την πληρώσουμε) αλλα ο διπλανός είναι ανώμαλος... και ο απέναντι στο βάθος αγριάνθρωπος μου φάνηκε!!! τι να πώ

Ωχ prince λίγο στριφνός μου φαίνεται αυτός:/:. Ελπίζω να μην έχετε πρόβλημα αργότερα.

https://www.youtube.com/watch?v=jUqtC1oiztw

χαχαχχαχαα καλημερααααααα σας :D:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back