Περσίας maniacs

Να τη και η Λουση...τωρα καταλαβα γιατι την εχετε στο σπιτι!!!:lol::lol::lol:
dog_helping_in_kitchen.jpg
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλοοοοοοοο:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sli8 ποια ειναι αυτή η μαλλιαρή χτενισμένη γάτα; το πρίν και το μετά είναι; έτσι ξυρισμένος έτσι με μαλλί;
Έλα μου ντε, ποια είναι? Αφού όλοι ξέρουμε ότι η Σλιθ δεν έχει (πια):P μαλλιαρές γάτες:lol::lol::lol::lol::lol:
(γμτ δεν έχει το μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από τα γέλια):D

όχι είναι ο Μπατ όταν είχε μαλλί τον έβαλα γιατί δεν άντεχα άλλο τη Νικολέτα να μας δουλεύει:mad:

Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάλι εγώ φταίωωωω???:cry::cry::P
οχι παιδι μου!!!δεν εχουμε πει παντα φταινε οι αλλοι?:lol::lol::lol:

Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα!

Νικολεταααααααααααααααα μην μου θυμιζεις...ΝΑΙ παλι εσυ φταις!Και εσενα και την Ελενα μισω(που ηρθε και ζούπηξε) ειστε και οι δυο στα μαυρα γαταστιχα!
:bleh::bleh::bleh::bleh:
καλέ σου είπε κανείς εσύ να μην έρθεις για ζούπισμα, για χούφτι χούφτι όπως λέει και η Zbeebz:lol::lol::lol:

Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια...

Απο που να ερθω καλε,εχετε συνειδητοποιησει που ειμαι;;;;;;Βγαλτε χαρτες και ριξτε μια ματια...
Σιγά καλέ...πώς κάνεις έτσι?:confused:
Αεροπλάνα και πλοία δεν έχει εκεί που είσαι?:hmm::P:lol::lol:

Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται;:P

Το αεροπλανο μας ειναι μονο για Αθηνα και πεταει οποτε θυμηθει...Καραβι για ΘΕσσαλονικη εχει μονο το καλοκαιρι και κανει 18 ωρες.Πως σου φαινεται;:P

Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο....;):D
Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ...:P:lol::lol:

Α, αν είναι έτσι πάρε την υποθαλάσσια και έλα με αυτοκίνητο....;):D
Και μη μου πεις τώρα δεν έχω αυτοκίνητο ...:P:lol::lol:

Ποια υποθαλασσία? :confused:

Ποια υποθαλασσία? :confused:
ακριβώς:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ:mad:

ακριβώς:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ. θέλω μπαρμπαδέλι που χτυπιέται από το γέλιο ΤΩΡΑ:mad:

Α είπα και γω! Κανουν 10 χρόνια να κάνουν ένα μετρό και την υποθαλάσσια την ξεπέταξαν σε ένα μήνα? Είναι δυνατον??

Μπαρμπαδέλι δεν γνωρίζω που μπορείτε να βρέιτε. Συγνωμιζέ . :redface:

Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε...:lol:

Καλε ειπαμε αφου την υποθαλασσια την ανελαβε ο Ψωμιαδης θα γινει στο αψε σβησε...:lol:

Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο....:lol::lol:

Ναι θα βάλει την μάσκα του (του ζορο) και με το σπαθί του θα την σκάψει στο πιτς φυτίλι. Θα βάλει φυσικά και την υπογραφή τους στους τοίχους της υποθαλάσσιας.....κάθε 1 μέτρο θα βλέπουμε το Ζ του ζορο....:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: ποιος τη χάρη μας!!!!:lol::lol::lol:

αναστασία τώρα ο κύριος πέρσης είναι πολύ πιο όμορφος.. άντε...

έτσι είναι ο μπατ με τρίχε;!!!!!!!!!! τι λες τώρα. τέτοια ομορφιά; καλέ γιατί σε κορόιδευε; κοτσιδάκια είναι να του κάνεις; καλε γιατί το κούρεψες; (τελικά ειναι το πρίν και το μετά...)
Ναι έτσι είναι με τρίχες:lol: τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ:lol: Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν

Ναι έτσι είναι με τρίχες:lol: τον κούρεψα γιατί είχε πιάσει πολλούς κόμπους κ εγώ δεν τα καταφέρνω σαν κ σένα στο χτένισμα κ έτσι έγινε Βαν Ντίζελ:lol: Οχι η αλλη είναι η Κάντυ στο παρόν

έλεος.. θα με αποτρελάνεις.. τώρα βλέπουμε μία γάτα σε παράθεση ή δύο γάτες;

Καλησπέρα περσάκια!!! Ξετρύπωσα κάτι φωτογραφίες του Περσούλη μου.
Θυμήθηκα τα πρώτα μου συναισθήματα όταν τον αντίκρυσα για πρώτη φορά και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας...:) Είναι αυτές που τον πρωτοείδα στο σάιτ της εκτροφέως και τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή... Σε δυο μερες βρισκόταν σπίτι μου....
:redface::D
Απο τότε έχει φέρει κι αυτός όπως και τα άλλα μου γατουνια, την ευτυχία στην ψυχή μου...:up:

Συνημμένα

• dancer1106w.jpg
    dancer1106w.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • dancer1206.jpg
    dancer1206.jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 24

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back