Περσίας maniacs

Ναιιιιιιιιιιιι:up::lol::lol::lol:

Εδω καμαρωστε μας...

IMG_1117.JPG
Πωπω γαταροοοοοοος κ αυτή η φατσούλα είναι γλύκας
heart.gif
heart.gif
heart.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωωωωωω...Αρχοντας!

Πωπω γαταροοοοοοος κ αυτή η φατσούλα είναι γλύκας
heart.gif
heart.gif
heart.gif

Αντε να δεις τα τσιντσιλα πιουτερ που ηθελες...τα εβαλα στο θεμα τους:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναιιιιιιιιιιιι:up::lol::lol::lol:

Εδω καμαρωστε μας...

IMG_1117.JPG
Τι κούκλος γάταρος!!! Τι αγέρωχο βλέμμα!!!Σαν λιονταράκι είναι μ΄αυτή του τη χαίτη. Να μου τον φιλήσεις τον κούκλο Ζορίτσα!:up:
Όχι απλά παίζουν αλλά η πολυκατοικία έχει αποδειχθεί φρούριο γιατί όταν τους κυνηγάει το μικρό κρύβονται εκεί πάνω γιταί αυτό δεν μπορεί να πηδήξει ακόμα τόσο ψηλα
:lol::lol::lol::lol:Ψάχνουν να βρουν την ησυχία τους τα καημένα έεε??? Το ξέρω τα μικρά είναι παιχνιδιάρικα κ τα μεγάλα θέλουν το ραχάτι τους.:D

Τι κούκλος γάταρος!!! Τι αγέρωχο βλέμμα!!!Σαν λιονταράκι είναι μ΄αυτή του τη χαίτη. Να μου τον φιλήσεις τον κούκλο Ζορίτσα!
Βαιβαια!!!Και εσυ τα δικα σου(αλλα λιγο πιο πολυ τη Ναλα)...:up::lol:

εγώ έίμαι φαν πέρση....:)

χτες ο ιδιοκτήτης στην κόρινθο είδε τον Πάρη του γιω΄ργου.... Μας είπε "ζωντανό είναι αυτό το πράγμα;" "ναι" του λέμε.... "τεράστιο είναι, τι το ταϊζετε;" "ειδική τροφή για περσικά" "Α! εντάξη" (τι μπορεί να το ταϊζαμε δηλαδή και έδειξε ανακουφισμένος; κουφώματα και μπαντζούρια;)

και μετά μας σάλταρε....

"Μπορείτε να μην κάνετε φασαρία στις 2 το πρωί" (ακόμη δεν έχουμε μετακομίσει!!!) "ενοχλείται ο γείτονας, δεν τα πάει καλά με παιδιά σκυλιά και συναφή ζώα" (μα δεν ήταν εκεί την ώρα που ενοχλήθηκε ο γείτονας) "αυτό το πράγμα" (γάτος) "δεν κουνιέται, έτσι; αρα δεν κάνει φασαρία.... Μην κατουρήσει στο μπαλκόνι του διπλανού σας παρακαλώ"....

τι να του πεις; ότι θα φροντίσουμε να κρατάμε τις 3 γάτες μας ακίνητες γιατί ο διπλανός είναι ανώμαλος; ότι δεν είναι μαθημένη να τα κανει στο μπαλκόνι; ότι δεν είχα όυτως η άλλως σκοπό να επιτρέψω στις γάτες μου να αλωνίζουν όλα τα μπαλκόνια;

από την ανακούφισή του μάλλον έχουν ποντίκια στην πολυκατοικία..... ευτιχώς με τα ζώα ο ίδιος δεν έχει προβλημα (έχουμε βάλει στο συμβόλαιο ότι ό,τι ζημιά γίνει θα την πληρώσουμε) αλλα ο διπλανός είναι ανώμαλος... και ο απέναντι στο βάθος αγριάνθρωπος μου φάνηκε!!! τι να πώ
Ο Πέρσης σε ευχαριστεί Σταυρούλα μου για την προτίμηση που του δειχνεις!!! Γι΄αυτό σου αφιερώνει μια φωτογραφία του.:D Δεν είναι καλός ο φωτισμός και φαίνεται σκούρος στα ματάκια του.
DSC00262.JPG

Οσο για τον ιδιοκτήτη είναι καλό που θέλει τα ζώα. Για τον διπλανό τώρα... πρόσεξε μην πάνε καθόλου από εκεί τα ζωα. κλείσε από κάτω απ΄το διαχωριστικό τον χώρο.
:up:

Τι κούκλος γάταρος!!! Τι αγέρωχο βλέμμα!!!Σαν λιονταράκι είναι μ΄αυτή του τη χαίτη. Να μου τον φιλήσεις τον κούκλο Ζορίτσα!:up:

:lol::lol::lol::lol:Ψάχνουν να βρουν την ησυχία τους τα καημένα έεε??? Το ξέρω τα μικρά είναι παιχνιδιάρικα κ τα μεγάλα θέλουν το ραχάτι τους.:D

Ο Πέρσης σε ευχαριστεί Σταυρούλα μου για την προτίμηση που του δειχνεις!!! Γι΄αυτό σου αφιερώνει μια φωτογραφία του.:D Δεν είναι καλός ο φωτισμός και φαίνεται σκούρος στα ματάκια του.
DSC00262.JPG

Οσο για τον ιδιοκτήτη είναι καλό που θέλει τα ζώα. Για τον διπλανό τώρα... πρόσεξε μην πάνε καθόλου από εκεί τα ζωα. κλείσε από κάτω απ΄το διαχωριστικό τον χώρο.:up:
Εγω θελω μια φωτο εξερετικα αφιερωμενη ...Ναλιτα!!!:up::lol:

Να κάνω και μια άσχετη ερώτηση,κάτι κακαδάκια που έχει ο μικρούλης στη μυτούλα του πως να του τα βγάλω χωρίς να τον πονέσω;Προσπάθησα με λίγο βρεγμένο βαμβάκι αλλά δεν βγαίνουν είναι σκληρά και εκτός αυτού δεν πολυκάθεται και ακίνητος να με βοηθήσει...στα μάτια δεν έχουμε θέμα,τρέχουν λίγο και καθαρίζονται εύκολα αλλά η μυτούλα μας παιδεύει:hmm:

Να κάνω και μια άσχετη ερώτηση,κάτι κακαδάκια που έχει ο μικρούλης στη μυτούλα του πως να του τα βγάλω χωρίς να τον πονέσω;Προσπάθησα με λίγο βρεγμένο βαμβάκι αλλά δεν βγαίνουν είναι σκληρά και εκτός αυτού δεν πολυκάθεται και ακίνητος να με βοηθήσει...στα μάτια δεν έχουμε θέμα,τρέχουν λίγο και καθαρίζονται εύκολα αλλά η μυτούλα μας παιδεύει:hmm:
Προσπαθησε να τα μαλακωσεις με λιγο χλυαρο χαμομιλακι...και με μια γαζα να τα αφερεσεις...;)

Προσπαθησε να τα μαλακωσεις με λιγο χλυαρο χαμομιλακι...και με μια γαζα να τα αφερεσεις...;)
Ευχαριστώ:)θα το προσπαθήσω και αυτό

Δεν φαντάζεσαι πόσο ενοχλητικό είναι καμπερώνεται πίσω από έπιπλα ή κουρτινες κ ορμάει έγω εχω σημάδι στον αστράγαλο από τα δόντια του:mad:

Ο Πέρσης σε ευχαριστεί Σταυρούλα μου για την προτίμηση που του δειχνεις!!! Γι΄αυτό σου αφιερώνει μια φωτογραφία του.
DSC00262.JPG

.
Η δική μας η αφιέρωση κύριε Πέρση που είναι;;;;:mad:

Να κάνεις ή αυτό που είπε η Ζορίτσα ή να βάλεις λίγο νεράκι η σε μια μπατονέτα κ σιγά σιγά να του τα βγάζεις

Δεν φαντάζεσαι πόσο ενοχλητικό είναι καμπερώνεται πίσω από έπιπλα ή κουρτινες κ ορμάει έγω εχω σημάδι στον αστράγαλο από τα δόντια του:mad:

Η δική μας η αφιέρωση κύριε Πέρση που είναι;;;;:mad:
Πουθενα...που βοσκει η κυρια ...ουτε δικη μου ουτε δικη σου...:hmm::lol:

Να κάνεις ή αυτό που είπε η Ζορίτσα ή να βάλεις λίγο νεράκι η σε μια μπατονέτα κ σιγά σιγά να του τα βγάζεις
αυτό ήταν το πρώτο που έκανα αλλά δεν έπιασε δεν την ήθελε την μπατονέτα την πήρε για παιχνίδι και την γράπωνε με τα νυχάκια του...

αυτό ήταν το πρώτο που έκανα αλλά δεν έπιασε δεν την ήθελε την μπατονέτα την πήρε για παιχνίδι και την γράπωνε με τα νυχάκια του...
Δοκιμασε ετσι που σου ειπα αλλα προσεχε μην το πνηξεις στο χαμομιλι...να ειναι βρεγμενη γαζα αλλα οχι και να σταζει...

Πουθενα...που βοσκει η κυρια ...ουτε δικη μου ουτε δικη σου...:hmm::lol:
Ναι τώρα τελευταία όλο σουρτα φέρτα είναι :hmm:

:lol::lol::lol: το καθαρματάκι. Λοιπόν εγώ στον δικό μου κάνω το εξής γιατί δεν μ αφήνει να το καθαρίζω τα ματια έχω μια μικρή πετσετούλα, από αυτές που χρησιμοποιούνται αντί για σφουγγάρι πολύ μικρή δλδ, κ μ αυτή του καθαρίζω τα δάκρυα που τρέχουν στα μάγουλα. γιατί μερικές φορές ξερένονται κ δεν βγαίνουν ίσως αν έκανες κάτι τέτοιο κ στο μικρό;

Δοκιμασε ετσι που σου ειπα αλλα προσεχε μην το πνηξεις στο χαμομιλι...
:lol::lol:μην ανησυχείς προσέχω...δεν είμαι και τόσο άσχετη απλά με τη μεγάλη μου δεν είχα τέτοια το περσακι μου είναι πιο ευαισθητούλι:baby:

:lol::lol::lol: το καθαρματάκι. Λοιπόν εγώ στον δικό μου κάνω το εξής γιατί δεν μ αφήνει να το καθαρίζω τα ματια έχω μια μικρή πετσετούλα, από αυτές που χρησιμοποιούνται αντί για σφουγγάρι πολύ μικρή δλδ, κ μ αυτή του καθαρίζω τα δάκρυα που τρέχουν στα μάγουλα. γιατί μερικές φορές ξερένονται κ δεν βγαίνουν ίσως αν έκανες κάτι τέτοιο κ στο μικρό;
μάλλον εκεί θα καταλήξω γτ έχουν ξεραθεί και δεν βγαίνουν εύκολα

Εινα μεσα στη μυτουλα Σλιθ...πως θα του βαλει πετσετουλα μεσα στη μυτη!!!???:lol::lol::lol:

Εινα μεσα στη μυτουλα Σλιθ...πως θα του βαλει πετσετουλα μεσα στη μυτη!!!???:lol::lol::lol:
Εγώ νομιζα ότι είναι απέξω όπως πιανουν κ τα δικά μου.
Ναι μέσα στην μυτη κ μετά θα την τραβήξει από το ένα ρουθούνι στο άλλο όπως κάνουν στα παιδικά:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back