Περσίας maniacs

Σε εμένα φαίνονται και μάλιστα τεράστιες. Δεν τις έχω στο γκάλερυ, τις φόρτωσα από τον υπολογιστή.
Τώρα τις ανέβασα πάλι για δες.
Πρέπει να φύγω αμέσως για τη δουλειά τα λέμε φιλάκια πολλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01450.jpg
    DSC01450.jpg
    168,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • DSC01343.jpg
    DSC01343.jpg
    121,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC01445.jpg
    DSC01445.jpg
    153,8 KB · Εμφανίσεις: 31
Σε εμένα φαίνονται και μάλιστα τεράστιες. Δεν τις έχω στο γκάλερυ, τις φόρτωσα από τον υπολογιστή.
Τώρα τις ανέβασα πάλι για δες.
Πρέπει να φύγω αμέσως για τη δουλειά τα λέμε φιλάκια πολλά.
Τωρα τις βλέπω ρε γαμωτο δεν τις είχα πιο νωρίς.:( μπες λίγο στα μέιλ κ πάρε ένα που σου έστειλα τώρα. Διάβασες η γατουλα που βρήκε η Δώρα πέθανε τελικά:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα τις βλέπω ρε γαμωτο δεν τις είχα πιο νωρίς.:( μπες λίγο στα μέιλ κ πάρε ένα που σου έστειλα τώρα. Διάβασες η γατουλα που βρήκε η Δώρα πέθανε τελικά:(
Μπήκα στο μέιλ πριν διαβάσω εδώ το μνμ σου. Και σου απήντησα Ελενάκι. Ναι το γατάκι το καημένο πέθνε. ΤΟ είδα το μεσημέρι. Κρίμα
Πάω για ύπνο κληνύχτα καλή μου. Νυστάζω πολύ:)

Μπήκα στο μέιλ πριν διαβάσω εδώ το μνμ σου. Και σου απήντησα Ελενάκι. Ναι το γατάκι το καημένο πέθνε. ΤΟ είδα το μεσημέρι. Κρίμα
Πάω για ύπνο κληνύχτα καλή μου. Νυστάζω πολύ:)

Ναι σου απάντησα κ εγώ
Δυστυχώς πέθανε το καημένο:(
Καληνύχτα Αναστασία μου

καλησπερα παιδια...
σας ομιλεί η νυσταγμένη μαμά των παιδιών...

μετά από τρείς γάτες έχω να σας ενημερώσω για κάτι....

στην πρώτη γάτα (βλέπε πρίνς) είχα μία δυσκολία στο να βγώ από το σπίτι. λυπόμουν το μοναχό γατάκι. λυπόμουν να το αφήσω μόνο του....

του πήρα δεύτερη γατούλα για παρέα... και ξαφνικά άρχισα να μην έχω ιδιαίτερα πολύ χρόνο αλλά οκ... μου άρεσε... :) δύο γάτες :)

με τον τρίτο γάτο τα πράγματα γίναν δύσκολα... δεν έχω χρόνο να ξύσω τη μύτη μου... μονίμως κατι μένει άφτιαχτο... δεν καταλαβαίνουν ότι θέλω να έχω καθαρό σπίτι... από τη μία καθαρίζω από την άλλη λερώνουν.....

συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος που χρειάζομαι για χτένισμα δεν τριαπλασιάστηκε απλώς (μικρό το κακό θα ήταν) αλλά υπέρ πολλαπλασιάστηκε γιατί όταν χτενίζω τον ένα γάτο ο άλλος του ορμάει... όταν δε χτενίζω τη ρέινα μου ορμάνε και οι δύο να την αφήσω ήσυχη....

το βασικό μου πρόβλημα είναι όταν ετοιμάζομαι για ύπνο... πρίν καν βάλω πυζάμες έχει ανέβει το πριν πρίν στο κρεβάτι μου.... έχει πιάσει θέση δίπλα από το μαξιλάρι μου... στο σεντόνι παρακαλώ... η ρέινα ανεβαίνει στη μέση του παπλώματος και ο πάρης περιφέρεται...

πείτε μου λοιπόν πώς θα έχω εγω προσωπική ζωή με τρείς αδιάκριτες γάτες...... δεν μετακινούνται ούτε χιλιοστό... εκεί που ξάπλωσαν εκεί μένουν μέχρι να ξανα σηκωθούν... βρε να τις σπρώχνεις τπτ... αν τις παραμερήσουμε λίγο ξανάρχονται και ξαναξαπλώνουν κουνώντας την ουρά με δύναμη..... προσωπική ζωή μηδέν.... δεν μας αφήνει η ρέινα που θέλει να ξαπλώνει ανάμεσά μας...

και όταν με τα πολλά κοιμηθούμε και κατα λάθος οι γάτες πεινάνε αρχίζουν και κόβουν βόλτες πάνω μας.... πηδάνε... νιαουρίζουν... μας δίνουν κουτουλιές... κλπ....

σορρύ για το νήμα... αλλά να σας πώ τον πόνο μου...

καλησπερα παιδια...

στην πρώτη γάτα (βλέπε πρίνς) είχα μία δυσκολία στο να βγώ από το σπίτι. λυπόμουν το μοναχό γατάκι. λυπόμουν να το αφήσω μόνο του....

του πήρα δεύτερη γατούλα για παρέα... και ξαφνικά άρχισα να μην έχω ιδιαίτερα πολύ χρόνο αλλά οκ... μου άρεσε... :) δύο γάτες :)

με τον τρίτο γάτο τα πράγματα γίναν δύσκολα... δεν έχω χρόνο να ξύσω τη μύτη μου... μονίμως κατι μένει άφτιαχτο... δεν καταλαβαίνουν ότι θέλω να έχω καθαρό σπίτι... από τη μία καθαρίζω από την άλλη λερώνουν.....

συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος που χρειάζομαι για χτένισμα δεν τριαπλασιάστηκε απλώς (μικρό το κακό θα ήταν) αλλά υπέρ πολλαπλασιάστηκε
γιατί όταν χτενίζω τον ένα γάτο ο άλλος του ορμάει... όταν δε χτενίζω τη ρέινα μου ορμάνε και οι δύο να την αφήσω ήσυχη....

το βασικό μου πρόβλημα είναι όταν ετοιμάζομαι για ύπνο... πρίν καν βάλω πυζάμες έχει ανέβει το πριν πρίν στο κρεβάτι μου.... έχει πιάσει θέση δίπλα από το μαξιλάρι μου... στο σεντόνι παρακαλώ... η ρέινα ανεβαίνει στη μέση του παπλώματος και ο πάρης περιφέρεται...

πείτε μου λοιπόν πώς θα έχω εγω προσωπική ζωή με τρείς αδιάκριτες γάτες...... δεν μετακινούνται ούτε χιλιοστό... εκεί που ξάπλωσαν εκεί μένουν μέχρι να ξανα σηκωθούν... βρε να τις σπρώχνεις τπτ... αν τις παραμερήσουμε λίγο ξανάρχονται και ξαναξαπλώνουν κουνώντας την ουρά με δύναμη..... προσωπική ζωή μηδέν.... δεν μας αφήνει η ρέινα που θέλει να ξαπλώνει ανάμεσά μας...

και όταν με τα πολλά κοιμηθούμε και κατα λάθος οι γάτες πεινάνε αρχίζουν και κόβουν βόλτες πάνω μας.... πηδάνε... νιαουρίζουν... μας δίνουν κουτουλιές... κλπ....

:lol::lol::lol::lol::lol:
Το γέλιο πάει για τα επόμενα μετά τα υπογραμμισμένα. Δηλ μηδέν προσωπική ζωή κ τα ρέστα!!!
Και νααααιιιιι φιλεναδα μου γελάω πώς να μην γελάσω με τα απαιτητικά γατουνια σου που είναι και τσοντόβια:lol::lol::lol:
Μωρέ τα μωράκια μου θέλουν παρεούλα. Και ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΤΟ΄ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ!!! που κοιμούνται όλα γύρω σου και αγκαλιά σου.
Τώρα για το πρώτο το σκέλος που εχω υπογραμμίσει στο μήνυμά σου, εεεε το ξέρω πολύ καλά πως είναι διαρκώς το σπίτι ατακτοποίητο με ... 3 ή...4 γάτες και ότι η δουλειά έχει πολλαπλασιαστεί. Αλλα είναι και όμορφα έεεε?
ΚΟΥΡΑΓΙΟ φιλενάδα!!!
Φίλησέ μου τα μικρά σου!!!:up::up:

τσοντοβια δεν θα πει τπτ... μιλαμε κοιτανε κανονικα.....

Βοήθεια - κόμποι

Γεια σας παιδια και συγχαρητήρια για το υπέροχο αυτό site! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι..Δεν ξερω αν το εγραψα στην σωστη τοποθεσία..
Έλειπα 2 βδομάδες απο την Ελλάδα και άφησα την γατα περσίας που έχω στο σπίτι να την προσέχει κάποιος φίλος μου! Αυτός όμως από ,τι καταλαβα δεν την χτένιζε και δημιουργήθηκαν κάποιοι μεγάλοι κόμποι!!!!!!:(:(:(
Δεν μπορώ να της τους αφαιρέσω γιατι είναι μεγάλοι και φοβάμαι μήπως την πονέσω ή της δημιουργήσω κάποιο σημάδι..Σας παρακαλώ θέλω την συμβουλή σας για το τι μπορώ να κάνω! Να την πάω σε κτηνίατρο που να μπορεί να τους αφαιρέσει; Είμαι απόλυτα κατά εναντιον του κουρέματος των περσικών γατών!! Σας παρακαλώ βοηθείστε με..Και επίσης αν ξέρετε να μου πείτε κάποιον καλό κτηνίατρο στα Άνω Πατησία!
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

kallia, καλωσήρθες στο mycat :)
Μετέφερα το θέμα σου εδώ, όπου θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν οι έμπειροι ιδιοκτήτες περσικών.;)
Όσο για τον κτηνίατρο, ρίξε μια ματιά εδώ, θα βρεις συνημμένη μια λίστα με κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη του mycat.

καλησπερα παιδια...

συνειδητοποίησα ότι ο χρόνος που χρειάζομαι για χτένισμα δεν τριαπλασιάστηκε απλώς (μικρό το κακό θα ήταν) αλλά υπέρ πολλαπλασιάστηκε γιατί όταν χτενίζω τον ένα γάτο ο άλλος του ορμάει... όταν δε χτενίζω τη ρέινα μου ορμάνε και οι δύο να την αφήσω ήσυχη....

Σταυρουλα μου γιατι δεν τα βγαζεις εξω? Επρεπε κατα τη γνωμη μου να το κανεις εδω και καιρο...
Εγω εξω τα βγαζω γιατι...οι μικρες θελουν να κοιμουνται στη μουρη μου και ο Μορφεας πηδαει με ποδοβολητα και νιαουριζει ολη νυχτα...
Συγνωμη που στο λεω αλλα η κοινωνια γατιων - ανθρωπων πρεπει να διεπεται απο κανονες που να μπαινουν απο τους ανθρωπους...

Για τη τριχα και τους κομπους εχεις δικιο...ο,τι και να πεις...η ζωη με τα πανεμορφα Περσακια εχει το τιμημα της:/:

Γεια σας παιδια και συγχαρητήρια για το υπέροχο αυτό site! Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι..Δεν ξερω αν το εγραψα στην σωστη τοποθεσία..
Έλειπα 2 βδομάδες απο την Ελλάδα και άφησα την γατα περσίας που έχω στο σπίτι να την προσέχει κάποιος φίλος μου! Αυτός όμως από ,τι καταλαβα δεν την χτένιζε και δημιουργήθηκαν κάποιοι μεγάλοι κόμποι!!!!!!:(:(:(
Δεν μπορώ να της τους αφαιρέσω γιατι είναι μεγάλοι και φοβάμαι μήπως την πονέσω ή της δημιουργήσω κάποιο σημάδι..Σας παρακαλώ θέλω την συμβουλή σας για το τι μπορώ να κάνω! Να την πάω σε κτηνίατρο που να μπορεί να τους αφαιρέσει; Είμαι απόλυτα κατά εναντιον του κουρέματος των περσικών γατών!! Σας παρακαλώ βοηθείστε με..Και επίσης αν ξέρετε να μου πείτε κάποιον καλό κτηνίατρο στα Άνω Πατησία!
kallia καλημέρα κ καλως ήρθες. Δυστυχώς οι κόμποι των περσικών είναι πάρα πολύ δύσκολη υποθεση κ όσο τους αφήνεις τόσο μεγαλώνουν κ επεκτείνονται. Λοιπόν εγώ έχω διαβάσει πάρα πολλές ιδεές για το πως να ξεμπλέξω τους κόμπους που όμως δεν έπισε καμία κ έτσι αναγκάστηκα να πάω τις γάτες μου για κούρεμα. Πρόσφατα έμαθα ότι ένα σπρέι που χρησιμοποιούνε τα κοριτσάκια για να ξεμπλέκουν τους κόμπους των μαλλιών τους κάνει θαύματα λέει στους κόμπους αυτό δεν το έχω δομιμάσει για να σου πω αν ισχύει ή όχι. Επίσης άλλοι τρόποι είναι με παιδική πουδρα κ μεγάλη υπομονή, ή με ειδικές χτένες που έκουνε κ ξυραφάκι, ή χρησιμοποιείς μαλακτική ειδική για μακρίτριχες γάτες κ πάλι με πολύ υπομονη κ χτένισμα. Όμως αν οι κόμποι είναι πάρα πολλοί κ σε πολλά σημεία πολύ φοβάμαι ότι δεν θα το αποφύγεις το κούρεμα:(

Καλημέρα 3τεκνη Σταυρούλα:up:
Μπορεί να κουράζεσαι δε λέω αλλά θα συμφωνήσω με την Αναστασία το να κοιμούνται τόσο όμορφες φατσούλες γύρω σου είναι μεγάλη τύχη. Βέβαια αυτό με το καθάρισμα είναι μεγάλο πρόβλημα κ προφανώς φταίει ότι οι εκτροφείς δεν τα είχαν εκπαιδεύσει σωστά. Έτσι νομίζω τουλάχιστον :hmm:
Κουράγιο σου εύχομαι και ίσως θα πρέπει να μη τους κάνεις κ τα χατίρια συνέχεια βάλε τους κ καμιά φωνή:lol:
Αλήθεια με τη Ρέινα τη γίνεται έμεινε έγκυος;
Αναστασία τα πειστήρια που σου έλεγα χθες Καντυ κ Μπατ κοιμούνται δίπλα δίπλα:blink:

Συνημμένα

• IMG236.jpg
    IMG236.jpg
    139,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • IMG238.jpg
    IMG238.jpg
    137,5 KB · Εμφανίσεις: 20
Αχ τι γλυκα...Οριστε Ελενα που γκρινιαζεις.

Αχ τι γλυκα...Οριστε Ελενα που γκρινιαζεις.
Ε καλά μη φανταστείς ότι θα μας γίνει κ συνήθεια:lol:

Μπορεί να κουράζεσαι δε λέω αλλά θα συμφωνήσω με την Αναστασία το να κοιμούνται τόσο όμορφες φατσούλες γύρω σου είναι μεγάλη τύχη. Βέβαια αυτό με το καθάρισμα είναι μεγάλο πρόβλημα κ προφανώς φταίει ότι οι εκτροφείς δεν τα είχαν εκπαιδεύσει σωστά. Έτσι νομίζω τουλάχιστον :hmm:
Κουράγιο σου εύχομαι και ίσως θα πρέπει να μη τους κάνεις κ τα χατίρια συνέχεια βάλε τους κ καμιά φωνή:lol:
Αναστασία τα πειστήρια που σου έλεγα χθες Καντυ κ Μπατ κοιμούνται δίπλα δίπλα:blink:

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ελενάκι!!!:)
Μωρέ τα ζουζουνάκια μου κοιμούνται δίπλα δίπλα... Και τι όμορφα που είναι κ τα δυο. Μάκρυνε κ το μαλλί τους κι είναι κουκλάκια! Δώσε τους φιλάκια από τη θεία Αναστασία πολλά πολλά:up:
Αλήθεια Έλενα κι εσενα ο Μπατουλίνος σαν τον Πέρση κ την Κάντυ δακρύζει πολύ? Γιατι τώρα που τον είδα απο κοντά στη φωτογραφία, σα να μου φαίνεται πως ίσωςνα μην δακρύζει τοσο.:D
Οσο για τα μωρά της Σταυρουλας, εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως ειναι μια ευτυχισμένη μαμα!:lol::D:up:
Αλλα επίσης, οπως είπες κι εσύ, πρέπει να βάλει τα όρια εκεί που της σπάνε τα νεύρα!!!
Σταυρούλααα, φίλησέ μου τα μικρά σου κ ιδιαιτέρως το κοριτσάκι σου! Το τοσο ντελικάτο:)

Συγνωμη μωρε μηπως εγω δεν καταλαβα καλα? :hmm:
Αλλα περαν της πλακας... Καταλαβα οτι η Σταυρουλα εχει προβλημα στον υπνο της εξαιτιας των γατιων και ισως ζηταει λυση περαν απο την καταθεση του προβληματος...:hmm:
Το οτι ειναι πανεμορφα δεν σταματα το βασανιστηκο της υπνο:/:...εκτος κι αν τα θελει ο ποπος της...:P:lol:

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και μην μείνεις μόνον σ΄αυτην την επικοινωνία μαζί μας! Θα χαρουμε να σε έχουμε κοντά μας και να μοιραζόμαστε τις χαρές μας και γενικά τους προβληματισμούς μας εδώ... Το φόρουμ προσφέρεται για πάρα πολλα θέματα και είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι απόψεις απ΄ότι θα δεις κι εσύ.:)
Οσο για το γατάκι σου κρίμα που το άφησε ο φίλος σου κ γέμισε κόμπους. Αλλα μην απογοητεύεσαι. Αν το γατάκι το έχεις συνηθίσει εσύ στο χτένισμα, τότε δεν είναι κ τοσο φοβερά τα πράγματα. Θα προσπαθήσεις με υπομονή και σιγά σιγά να του ξεμπερδέψεις τον κάθε κόμπο με μυτερό χτενάκι και με τα δάχτυλα. Ή μικρό χτενάκι ΄ή με τα δοντάκια της αραιής μεγάλης σιδερένιας χτένας που ίσως έχεις για το χτένισμα. Θα ξεμπερδευτουν μην ανησυχείς. Το πολύ πολύ να ρίξεις κ λίγο πούδρα για μωρα που βοηθά στο ξεμπέρδεμα. Και επίσης με προσοχη μπορεις να χρησιμοποιήσεις κ ψαλιδάκι να τους κόψεις αλλα με πολλή προσοχή. Καλή επιτυχία και περιμένουμε κ φωτογραφίες του γατουνίου σου να το καμαρώσουμε.:rolleyes:

Αναστασία όταν μπορέσεις κ θα είσαι σπίτι βάλε μια φωτογραφία της μαγικής σου χτένας που ξεμπερδεύει κ τα κομπάκια

Αναστασία όταν μπορέσεις κ θα είσαι σπίτι βάλε μια φωτογραφία της μαγικής σου χτένας που ξεμπερδεύει κ τα κομπάκια
την βρηκες Αναστασια αυτη που εψαχνες?:hmm:

Συγνωμη μωρε μηπως εγω δεν καταλαβα καλα? :hmm:
Αλλα περαν της πλακας... Καταλαβα οτι η Σταυρουλα εχει προβλημα στον υπνο της εξαιτιας των γατιων και ισως ζηταει λυση περαν απο την καταθεση του προβληματος...:hmm:
Το οτι ειναι πανεμορφα δεν σταματα το βασανιστηκο της υπνο:/:...εκτος κι αν τα θελει ο ποπος της...:P:lol:
Αλήθεια;:redface: εγω δεν το πήρα έτσι:redface: ίσως γιατί οι δικές μου εμπειρίες είναι πολύ διαφορετικές κ δεν μπόρεσα να καταλάβω΄ότι έχει μεγάλο πρόβλημα. Αν είναι έτσι μία λύση είναι να κοιμούνται εκτός δωματίου να έχουν το δικό τους δωμάτιο δλδ για να μπορέσει να κοιμηθεί κ να ηρεμήσει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back