Περσίας maniacs

Συγνωμη μωρε μηπως εγω δεν καταλαβα καλα? :hmm:
Αλλα περαν της πλακας... Καταλαβα οτι η Σταυρουλα εχει προβλημα στον υπνο της εξαιτιας των γατιων και ισως ζηταει λυση περαν απο την καταθεση του προβληματος...:hmm:
Το οτι ειναι πανεμορφα δεν σταματα το βασανιστηκο της υπνο...εκτος κι αν τα θελει ο ποπος της...:lol:
Καλημέρα Γιουλάκο μας!!!:)
Τα μωρά σου είναι καλά????Φιλησέ μου τα στα μουσούδια με πίεση από εμένα.:lol::lol::lol:είμαι κακούργα έεε?
Και επίσης κάνε τους κ ζουληχτό μασάζ στα πατουσάκια τους!!!:)
Τώρα όσον αφορά την Σταυρουλα μας κ κουμπάρα μου:lol::lol: (καθότι και νονά του Σεβάχ μας):lol::lol:
εεε μωρέ δε νομίζω πως ζητά βοήθεια:):P:D. Απλά μας λέει τον πόνο της.:lol::lol::lol: Εντός εισαγωγικών βεβαιως βεβαίως χιχιχιχι!!!!:lol:
Πολλά Ανθρωπο -γατο φιλάκια .:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Γιουλάκο μας!!!:)
Τα μωρά σου είναι καλά????Φιλησέ μου τα στα μουσούδια με πίεση από εμένα.:lol:είμαι κακούργα έεε?
Και επίσης κάνε τους κ ζουληχτό μασάζ στα πατουσάκια τους!!!:)
Τώρα όσον αφορά την Σταυρουλα μας κ κουμπάρα μου:lol: (καθότι και νονά του Σεβάχ μας):lol:
εεε μωρέ δε νομίζω πως ζητά βοήθεια:):P:D. Απλά μας λέει τον πόνο της.:lol::lol::lol: Εντός εισαγωγικών βεβαιως βεβαίως χιχιχιχι!!!!:lol:
Πολλά Ανθρωπο -γατο φιλάκια .:up:
Να τους φιλησω τη κοιλιτσα που το προτιμω?:P:lol:
Α...δηλ. τα θελει ο ποπος της κι ειναι παραπονιαρα - γκρινιαρου ε? :hmm::P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας Περσακια!
Tatoobrown-tabby-van1.jpg

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές σας αλλα δεν νομίζω πως μπορώ μόνη μου να κάνω κάτι με τους κόμπους..Φοβάμαι πολύ, μην την πονέσω :( Μήπως μπορείτε να μου πείτε πιο αναλυτικά για την πούδρα και πως μπορώ να το κάνω;
Είδα και τα υπόλοιπα θέματα κ μπορώ να πω πως έχω αποφσίσει να την πάω στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας..Νομίζετε πως με βολεύει αφού μένω Α. Πατήσια; :redface: Δεν είμαι από Αθήνα και δεν ξέρω πολλά πράγματα! Θα σας βάλω σύντομα φώτο από την Σίσσυ μου!! :happy:

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις συμβουλές σας αλλα δεν νομίζω πως μπορώ μόνη μου να κάνω κάτι με τους κόμπους..Φοβάμαι πολύ, μην την πονέσω :( Μήπως μπορείτε να μου πείτε πιο αναλυτικά για την πούδρα και πως μπορώ να το κάνω;
Είδα και τα υπόλοιπα θέματα κ μπορώ να πω πως έχω αποφσίσει να την πάω στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας..Νομίζετε πως με βολεύει αφού μένω Α. Πατήσια; :redface: Δεν είμαι από Αθήνα και δεν ξέρω πολλά πράγματα! Θα σας βάλω σύντομα φώτο από την Σίσσυ μου!! :happy:
Λοιπόν με την πουδρα είναι πάρα πολύ απλά θα ρίξεις πουδρα στα σημεία αυτά που έχει κόμπους κ μετά με την ειδική χτένα για περσικά όπως σου είπε πιο πάνω η Αναστασία, θα αρχίσεις επιμελώς να προσπαθείς να λύσεις τους κόμπους. Να σε ρωτήσω έχει πάρα πολλούς κόμπους;
Και μία συμβουλή επειδή δυστηχώς για να κουρέψουν τη γατούλα θα πρέπει να τη νακρώσουν κ επειδή η νάρκωση πολλές φορές είναι επικύνδυνη για το ζώο θα έλεγα ο γνώμονας που θα επιλέξης τον γιατρό να είναι η εμπειρία του. Ουτε κ εγώ μένω Αθήνα αλλά από τα μέλη που ακούω καθημερινά ενας από τους καλύτερους κτηνίατρους είναι ο Αίλουρος

Γεια σας Περσακια!
καλέ που το βρήκες αυτό;;;; σαν μπάμπουσκα είναι:lol:
αφρατο αφράτο κ τσουπωτό:up:

καιρο ειχα να ερθω στο θεμα των πλακουτσομουρικων. μου λειψατε
ευχες λοιπον πολλες απο
μελινα, παρασκευα, μαργαριτα
φιλια πολλα

Απο ένα εκτροφειο,δεν ειναι κουκλι;:D

Λοιπόν με την πουδρα είναι πάρα πολύ απλά θα ρίξεις πουδρα στα σημεία αυτά που έχει κόμπους κ μετά με την ειδική χτένα για περσικά όπως σου είπε πιο πάνω η Αναστασία, θα αρχίσεις επιμελώς να προσπαθείς να λύσεις τους κόμπους. Να σε ρωτήσω έχει πάρα πολλούς κόμπους;
Και μία συμβουλή επειδή δυστηχώς για να κουρέψουν τη γατούλα θα πρέπει να τη νακρώσουν κ επειδή η νάρκωση πολλές φορές είναι επικύνδυνη για το ζώο θα έλεγα ο γνώμονας που θα επιλέξης τον γιατρό να είναι η εμπειρία του. Ουτε κ εγώ μένω Αθήνα αλλά από τα μέλη που ακούω καθημερινά ενας από τους καλύτερους κτηνίατρους είναι ο Αίλουρος

Κοίτα, οι πιο δύσκολοι κόμποι είναι ανάμεσα στα 2 μπροστινα ποδαράκια της! και μου είναι πολύ δύσκολο εκεί! Φοβάμαι να την κουρέψω και νομίζω πως είμαι κατά γιατι έχω ακούσει ότι παθαίνουν μελαγχολία. Α, έχει και 2 πίσω από το ένα αυτί. :/:

ευχες λοιπον πολλες απο
φιλια πολλα
Απο τον Βούδα δεν έχουμε φιλί:mad: πολλά πλακουτσά φιλάκια κ από μας:kiss:
Απο ένα εκτροφειο,δεν ειναι κουκλι;:D
Τέλειο είναι :up:να το φας σου ρχεται:lol:
Κοίτα, οι πιο δύσκολοι κόμποι είναι ανάμεσα στα 2 μπροστινα ποδαράκια της! και μου είναι πολύ δύσκολο εκεί! Φοβάμαι να την κουρέψω και νομίζω πως είμαι κατά γιατι έχω ακούσει ότι παθαίνουν μελαγχολία. Α, έχει και 2 πίσω από το ένα αυτί. :/:
ναι εκεί πιάνουν αμέσως στις μασχάλες στα αυτάκια κ μπροστά στο στέρνο:(:( λοιπόν αν δεν έχεις εμπειρία από κούρεμα κ εγώ θα σου έλεγα να μη το επιχειρήσεις γιατί στα περσικά δεν καταλαβαίνεις πότε τελειώνει η τρίχα κ πότε αρχίζει το δερμα κ μπορεί να κάνεις πληγή στο γατάκι. Τώρα για την κατάθλιψη έχεις δίκιο κάποια γατάκια το παθαίνουν όχι όμως όλα. Η Κάντυ αντιδρα πάρα πολύ άσχημα όταν τη κουρέβουν κ νιώθει πολύ άσχημα ειδικά τις 2 πρώτες εβδομαδες. ο Μπατ όμως μάλλον το χάρηκε όταν τον κουρεψα:lol: Αν τωρα η δική σου δεν έχει πολλους κόμπους μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια να τους ξεμπερδέψεις αξίζει τον κοπο να μην πάρει την ναρκωση. Αν όμως δεις ότι δε γίνεται τπτ μπορείς να πεις το γιατρό να κουρέψει μονο τα σημεία που έχει κόμπους κ όχι ολόκληρο το γατάκι

καλέ που το βρήκες αυτό;;;; σαν μπάμπουσκα είναι:lol:
αφρατο αφράτο κ τσουπωτό:up:

Και εκπαιδευμένο να δίνει χεράκι:lol:...ΤΕΛΕΙΟ!!:up:

DSC00011.jpg

αυτή είναι η σίσσυ μου!!!:inlove::inlove: ειναι 3 χρόνων!! σύντομα και άλλες φωτο για να την απολαύσετε..

Ουαου!
Συγνωμη,αλλα μου εχει πεσει το σαγονι!
Απο που την πηρες αν επιτρεπεται;

Γεια σας Περσακια!
Χριστιανή μου μας ξέρανες με την φωτο αυτη!!! Τι μωρό τέλειο και τσουπωτο είναι αυτό! Τι ματάρες εκφραστικές και στρογγυλές στρογγυλές!!!!:rolleyes:

ευχες λοιπον πολλες απο
φιλια πολλα
Καλώς την!! Κι από εμάς πολλά πολλά φιλάκια στα μουστάκια παρακαλώ πάντα και στα πατουσάκια!!!:):)

Απο τον Βούδα δεν έχουμε φιλί:mad: πολλά πλακουτσά φιλάκια κ από μας:kiss:

Τέλειο είναι :up:να το φας σου ρχεται:lol:

ναι εκεί πιάνουν αμέσως στις μασχάλες στα αυτάκια κ μπροστά στο στέρνο:(:( λοιπόν αν δεν έχεις εμπειρία από κούρεμα κ εγώ θα σου έλεγα να μη το επιχειρήσεις γιατί στα περσικά δεν καταλαβαίνεις πότε τελειώνει η τρίχα κ πότε αρχίζει το δερμα κ μπορεί να κάνεις πληγή στο γατάκι. Τώρα για την κατάθλιψη έχεις δίκιο κάποια γατάκια το παθαίνουν όχι όμως όλα. Η Κάντυ αντιδρα πάρα πολύ άσχημα όταν τη κουρέβουν κ νιώθει πολύ άσχημα ειδικά τις 2 πρώτες εβδομαδες. ο Μπατ όμως μάλλον το χάρηκε όταν τον κουρεψα:lol: Αν τωρα η δική σου δεν έχει πολλους κόμπους μπορείς να κάνεις μια προσπάθεια να τους ξεμπερδέψεις αξίζει τον κοπο να μην πάρει την ναρκωση. Αν όμως δεις ότι δε γίνεται τπτ μπορείς να πεις το γιατρό να κουρέψει μονο τα σημεία που έχει κόμπους κ όχι ολόκληρο το γατάκι[/quote]
Συμφωνώ με την Έλενα και αν μπορείς κάνε το έτσι. Αν και κατα βάθος νομίζω πως θα τα καταφέρεις. Μωρέ προσπάθησε σιγά σιγά όσο θα την κρατάς αγκαλιά να της ξεμπερδεύεις την βάση του κόμπου κ μ΄ένα μικρό ψαλιδάκι να τεμαχίσεις τον κόμπο -δηλ να κόψεις -ακριβώς επάνω του . Οχι να προσπαθήσεις να τον ξεκολλήσεις. Ετσι, θα αρχίσει να διαλύεται σιγά σιγα κ εσύ με τα δάχτυλα θα τον ξεμπερδεύεις όλο κ περισσότερο. Μετά αφου θα τον έχεις κάπως απομακρύνει ακριβώς από τη ρίζα, θα προσπαθήσεις παλι με το μικρό ψαλιδάκι να τον κόψεις με προσοχή. Αν πάλι φοβασαι πολύ ας το ξυρίσει ο γιατρος αλλα μονον στα σημεία που το γατάκι έχει κόμπους.
Αλήθεια όμως για να έχει φτάσει σε ηλικία 3 ετών κ ν μην είχε ως τωρα κόμπους, την έχεις εκπαιδεύσει ώστε ν δέχεται το χτένισμα. Λοιπόν προσπάθησέ το πριν κάνεις οποιαδήποτε άλλη κίνσηση .
.:)

Αναστασια εχω κι αλλα!Δε θα σταματησω αν δεν παραδεχτεις οτι ο Edward ειναι κουκλος!:lol:

DSC00011.jpg

αυτή είναι η σίσσυ μου!!!:inlove::inlove: ειναι 3 χρόνων!! σύντομα και άλλες φωτο για να την απολαύσετε..[/quote]
Πωπω πωπω γατάρα!!!! Τι ομορφιά είναι αυτή!!!! Καλέ τι τέλειο χρώμα. Να την χαίρεσαι!:up::up::up:

DSC00011.jpg
Τελειο μωροοοοο:up:
και μεγαλόσωμη

Σας ευχαριστω πολύ!! Αλλα αν σας πω οτι την βρήκα μέσω ίντερνετ πριν 1.5 χρόνο; Θα με πιστεψετε? και φυσικά μου την χάρισαν..θελετε και αλλες φώτο της σισσυς? :D:D

Σας ευχαριστω πολύ!! Αλλα αν σας πω οτι την βρήκα μέσω ίντερνετ πριν 1.5 χρόνο; Θα με πιστεψετε? και φυσικά μου την χάρισαν..θελετε και αλλες φώτο της σισσυς? :D:D
Ναιιιιιιι ναιιιιιι!Παιδια εχω ξετρελαθει,τι ομορφη που ειναι!

DSC00906.jpg

:inlove::inlove::greycat:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back