Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter prince
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
καλημέρα η Λύρα μας χαίρει άκρας υγείας, είναι πανέμορφη, άφοβη, και τα έκανε στην άμμο της σήμερα... και το ψιλό και το χοντρό... το χοντρό ήταν κάτι μεταξύ διαρροιας και μή. μάλλον σκουλικάκια. έχει κτηνίατρο να πάει... θα γράψω αναλυτικά πιο μετά ....
:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα η Λύρα μας χαίρει άκρας υγείας, είναι πανέμορφη, άφοβη, και τα έκανε στην άμμο της σήμερα... και το ψιλό και το χοντρό... το χοντρό ήταν κάτι μεταξύ διαρροιας και μή. μάλλον σκουλικάκια. έχει κτηνίατρο να πάει... θα γράψω αναλυτικά πιο μετά ....
:)
Καλώς την δεχτήκαμε στην παρεούλα μας την Λύρα!!!:up:
Να την χαίρεσαι Σταυρούλα μου και να ζήσετε μαζί για πολλά χρονια ευτυχισμένοι όλοι σας. Τετράποδα και δίποδα!:up::up::up:
Με αγάπη απο εμάς και την τετράποδη οικογένειά μας:
Τίμυ, Πέρσης, Νάλα, Σεβάχ και Λού
ση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Λύρα Αναστασία μου ήταν κ πιο πριν στην παρεούλα μας απλά άλλαξε διεύθυνση;)
Και τώρα θα σας βάλουμε φρεσκιες φωτογραφίες μας

Συνημμένα

• IMG912.jpg
    IMG912.jpg
    153,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • IMG910.jpg
    IMG910.jpg
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG922.jpg
    IMG922.jpg
    146,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IMG920.jpg
    IMG920.jpg
    193,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG928.jpg
    IMG928.jpg
    140,6 KB · Εμφανίσεις: 22
Ανοιξιάτικη κακίστρω!:lol:

Ε ναι ειναι διαχρονικη η κακία...:lol:

Ε ναι ειναι διαχρονικη η κακία...:lol:
Γενικα δεν ξέρω πάντως της Καντυ είναι αυτά για να μη νομίζεις ότι σου δώσαμε ότι κ ότι :lol:

Τελικα ειχαμε δικιο οτι η Λυρα ειναι δυστυχισμενη,γι'αυτο κ φερεται σαν κυρια στο νεο σπιτακι!

Πρωτα πρεπει να τον πιασουμε τον ειδαν περνωντας και ειπαν θα ξαναπανε να τον πιασουν, ξερουν που τριγυρναει. ( Δεν εχουμε και σπιτι για σπιτι αδειο βρε παιδακι μου να τον βαλουμε, σε γιατρο θα παει)

Τελικα ειχαμε δικιο οτι η Λυρα ειναι δυστυχισμενη,γι'αυτο κ φερεται σαν κυρια στο νεο σπιτακι!

μπα δεν θα το έλεγα αυτό.. εδω απλά έχει αγνωστα άτομα. δείχνει προσεκτική, επιπλέον έχει δύο γάτους υποπόδιό της και δύο παιδιά να τρεχουν ξοπίσω της όλη την ώρα... Λύρα και λύρα είναι όλη την ώρα...... καλέ φάπα να δείτε που έριξε στον άμοιρο τον πάρη.... και έχουμε μία ρέινα μουτρωμένη για παρέα. ... πλέον η ρέινά μας δεχεται να την κάνουμε αγκαλιά... (μη νομίζετε ότι γουργουρίζει κι όλας....)

το καλύτερο με την νέα συγκάτοικο είναι η αλλαγή της ρέινας... που από κοντέσσα που μας κοίταγε αφ υψηλού σήμερα είναι όλ μέρα μαζί μας και κοιτάει την καινούρια. και την κάναμε όλοι αγκαλιά!!! μιλάμε για τη ρέινα να μας ανεχτεί τόσο πολύ...

έριξα μια ματιά στο κρεβάτι μου.... ρέινα λύρα στην κορυφή πάρης πρίνς δεξιά αριστερά κυνηγάνε το ποντίκι με το καλάμι στο χέρι της ελένης... τα χάζεψε....

Η Λύρα Αναστασία μου ήταν κ πιο πριν στην παρεούλα μας απλά άλλαξε διεύθυνση;)
Και τώρα θα σας βάλουμε φρεσκιες φωτογραφίες μας
Ναι δίκιο έχεις ήταν εδώ η Λύρα μας! Και τώρα να την βλέπουμε και περισσότερο!!:D
Ελενα τι ομορφιές είναι αυτές! ΤΙ ανοιξιάτικες φωτογραφίες και τι έκφραση έχουν τα γατουνια σου!!!:up::up:
:up:

Περσάκια μου για δείτε με να παίζω με τη μαμά μου και δείτε και την αδερφούλα μου Νάλα να παίζει κι αυτή.! Ο Σεβάχ μας ηταν μόνον περαστικός δεν καταδέχτηκε να παίξει μαζί μας:)

Και να΄μαι κι εγώ η Ναλίτα με τον Σεβαχουλη μου! Την δεύτερη μέρα του Πάσχα που η μαμα η τρελέγκο μας έλεγε και χρόνια πολλα λόγω Πάσχα και μας έδινε να μυρίσουμε και το κερί.:P:lol:
Καλά η τρέλα δεν πάει στα βουνά....

καλησπέρα... ξέρω ότι ανυπομονείτε και ξέρω ότι είμαι απαράδεκτη... απλά έμπλεξα με οδοντιάτρους κομμωτήρια κτηνιάτρους χτενίσματα γατιών κλπ... (+ το μαγείρεμα για τα παιδιά...)
΄
λοιπόν μπροστά μου κυκλοφορεί το ζόμπι εν ονόματι ελένη που γνώρισε την βραδυνή λατρεία της Λύρας.... έχετε δεί μικρό παιδί με μαύρυς κύκλους; η Λύρα από την άλλη κυρία.. δεν σταματάει το γουργούρισμα :)

Τόσο εγώ όσο και ο Γιώργο με τα παιδιά νιώθουμε ότι μας έγινε μια μεγάλη χάρη από την Lily που μας έδωσε το γλυκό κοριτσάκι της, και της το οφείλουμε αυτό πραγματικά. Εβλεπα προχθές ότι δεν της ήταν εύκολο να την αποχωριστεί αλλά την έδωσε και έκανε εμάς ευτιχισμένους. Όποιος δεν γνωρίσει το γουργουριτό της Λύρας δεν ξέρει τι πάει να πεί χαρά. Δεν είναι πιο δύσκολη από τη Ρέινα και εμείς οκ... τα βγάζουμε πέρα. Γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι η Λύρα γουργουρίζει μόνο όταν απλώς τη χαϊδεύουμε. Κάθεται στην αγκαλιά μας αλλά δεν γουργουρίζει.

Πρωί πρωί γραντζούνισε και την ελένη στο χέρι... αλλά καλά να πάθει. τους έχω πει τα γατιά θέλουν να έχουν επιλογή στο πότε θα τα κάνουμε αγκαλιά..

Τώρα είναι η ώρα του ύπνου. ο πρίνς στην ταράτσα της πολυκατοικίας του. η ρέινα που ξαναβρήκε τη συντροφιάτου πάρη πάνω στο κρεβάτι μου ροχαλίζει... η Λύρα κάτω από το κρεβάτι της ελένης κοιτάει.... δεν έχει μάθει τέτοια ώρα μάλλον να κοιμάται ή φοβάται μην την ξαναπάρω από τον ύπνο να την πάω κτηνίατρο... :Ρ

:):):) η μικρή μας (κατά μία μέρα μικρότερη του Πάρη μόνο) είναι 2.700. αμέ ζυγιστήκαμε :) ο κτηνίατρος έμεινε με το στόμα ανοιχτό... μέχρι που τον δάγκωσε... μετά θυμήθηκε ότι κάτι έχει και τα ζώα μου δεν τον συμπαθούν :Ρ

Φωτογραφίες θα βγάλουμε από το απόγευμα και μετά... οπότε ή το βράδυ ή αύριο θα δείτε τα μωρά μου....

(ο κτηνίατρος είπε ότι η γατοοικογένειά μας πολλαπλασιάζεται με γρήγορους ρυθμούς και να το προσέξουμε γιατί θα μας κατατάξουν στην κατηγορία συλλέκτες.. λέτε; απλά αγαπάμε πολύ τις μαλλιαρές γάτες)

Περιμενουμε!!!Με την τουαλετα πως τα παει,ολα οκ?Πες μου τι εκανες γιατι εχω τρελλαθει με τον περσουλη,παλι στο μπανιο τα εκανε κ δεν ξερω τι να κανω!

Περιμενουμε!!!Με την τουαλετα πως τα παει,ολα οκ?Πες μου τι εκανες γιατι εχω τρελλαθει με τον περσουλη,παλι στο μπανιο τα εκανε κ δεν ξερω τι να κανω!

εγώ δεν έκανε τίποτε περισσότερο πέρα από το να της κάνω τα πατουσάκια χρουτς χρουτς στην άμμο το βράδυ που την έφερα σπίτι. όλα τα υπόλοιπα μόνη της τα κάνει. Τις μισές φορές σκεπάζει ότι κάνει τις υπόλοιπες όχι. το μόνο που θέλει είναι καθαρή άμμο....

χτες το ξημέρωμα με ξύπνησε στις 5 να της καθαρίσω στην άμμο. νιαούριζε δυνατά μπροστά στην άμμο της. από όσο ξέρω σήμερα τα χαράματα σηκώθηκε η ελένη και καθάρισε την άμμο της. το βράδυ που κοιμάται με τα παιδιά έχει μία μικρή σκαφίτσα που είναι ότι πρέπει για μια γάτα. την ημέρα πάει στις δύο τεράστιες.

δεν ξέρω. έχω ανοιχτές τουαλέτες και βάζω μέσα Ever Clean που μου είχε συστήσει η staman/αναστασία. (δυστυχώς τα μικρά μου το χοντρό τους το κάνουν όρθια σκαρφαλωμένα στον τοίχο... δεν τους πήρα ποτέ κλειστή γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα μπαίνουν).

τι άμμο βάζεις στον περσούλη σου; μήπως δεν του αρέσει η υφή; μήπως να μετακινήσεις την σκαφούλα του εκεί που τα κάνει; μπορεί να μην του αρέσει το σημείο που είναι η άμμος. για παράδειγμα εμένα πάνε όλα στη σκάφη στη μεγάλη τουαλέτα και μόνο αν δεν χωράνε πάνε στην εξίσου μεγάλη σκάφη στη μικρή τουαλέτα που είναι πιο σκοτεινή και πιο στριμωγμένη.

το έχεις σκεφτεί να της αλλάξεις μέρος;

Παει στην τουαλετα του οταν ειμαι εκει κ παει εκτος οταν λειπω ή οταν κλεινομαι στην κρεβατοκαμαρα να κοιμηθω,εχει αγχος αποχωρισμου νομιζω.Του εχω δοκιμασει 3 αμμους,αναμεσα κ η κατσαν,δεν ειναι η υφη το προβλημα.Ετσι κ το παρει χαμπαρι ο φιλος μου θα εχω σουπερ προβλημα,αυτο με αγχωνει περισσοτερο.Εχω ψεκασει με απωθητικο μερη που τα εχει κανει αλλα βρισκει καινουρια,εχω σαλταρει!

Καλυτερα ειναι λοιπον να του μαθεις να χειριζεται τον αποχωρισμο.
Δοκίμασε να του δινεις ενα παιχνιδι μαλακο με τη μυρωδια σου οταν λειπεις και να τον χαιδευεις. Καλυτερα ειναι να τον εχεις λιγες μερες στο μπανιο για εκπαιδευση , οταν θα πηγαινεις θα τον βαζεις να σκαβει αφου τον ταισεις κα τρυφερα θα τον επαινεις.
Οταν θα ειναι να φυγεις θα του δινεις το κουκλακι το φουντωτο με τη μυρωδια σου, και θα του δειχνεις την αμμο. Εννοειται οτι στο μπανιο χρειαζονται χαλακια και αλλα παιχνιδακια αλλα οχι φαγητο. Μετα απο λιγη ωρα θα πηγαινεις να δεις τι εκανε και θα βαζεις αλου το κουκλακι( αφου θα εισαι η ιδια εκει), αν τα εκανε μεσα θα τον επαινεις και θα του ξαναδινεις μια κουταλια απο οτι του αρεσει. Αν τα εκανε εξω θα τον μαλωνεις με μη, θα τα μαζευεις με λιγη φωνη( οχι πολύ) και δε θα τον χαιδευεις, αλλα θα του ξαναδινεις το κουκλακι. Μετα παλι θα ερχεσαι οταν θα ειναι η ωρα φαγητου , τρυφερη θα τον χαιδευεις και παλι θα του δειχνεις την αμμο και αφου φαει θα του δειχνεις να σκαβει κλπ κα φευγοντας παλι το κουκλακι.
Αν το κανεις αυτο λιγες μερες θα καταλαβει οτι δεν σου αρεσει να τα κανει εξω και οτι θα ξαναγυρνας δεν θα φυγεις για παντα ( αυτο φοβαται σαν εγκατελειμένος που ειναι).

Ναι,μωρε το ξερω οτι ειναι ψυχολογικο το προβλημα,γι'αυτο κ τον εχω απο διπλα μου κ τον χαιδευω οσες ωρες ειμαι σπιτι κ βλεπω τηλεοραση.Οταν δοκιμασα να τον κλεισω στεναχωριοταν χειροτερα,νομιζε οτι τον τιμωρουσα,γι'αυτο τον εχω ελευθερο,ασε που το μπανιο ειναι μικροσκοπικο κ χωρις παραθυρο οποτε δε θα μπορουσα να μπω εγω μετα.Αυτο με την φωνη/επιβραβευση παντως το κανω,ξερει ποιο ειναι σωστο κ λαθος,μονο ως ενδειξη διαμαρτυριας το κανει.Αν βαζω αρωμα φερομονης στην πριζα οταν λειπω θα κανει δουλεια???

lira01.jpg

H Λύρα μας ..... με φλάς...... στην αγαπημένη θέση του πρίνς...

και...

lira02.jpg

ο πάρης δυστιχώς δεν έχει φωτογένεια... :Ρ και η λύρα με κόκκινα μάτια λόγω φλάς..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back