καλησπέρα... ξέρω ότι ανυπομονείτε και ξέρω ότι είμαι απαράδεκτη... απλά έμπλεξα με οδοντιάτρους κομμωτήρια κτηνιάτρους χτενίσματα γατιών κλπ... (+ το μαγείρεμα για τα παιδιά...)
΄
λοιπόν μπροστά μου κυκλοφορεί το ζόμπι εν ονόματι ελένη που γνώρισε την βραδυνή λατρεία της Λύρας.... έχετε δεί μικρό παιδί με μαύρυς κύκλους; η Λύρα από την άλλη κυρία.. δεν σταματάει το γουργούρισμα
Τόσο εγώ όσο και ο Γιώργο με τα παιδιά νιώθουμε ότι μας έγινε μια μεγάλη χάρη από την Lily που μας έδωσε το γλυκό κοριτσάκι της, και της το οφείλουμε αυτό πραγματικά. Εβλεπα προχθές ότι δεν της ήταν εύκολο να την αποχωριστεί αλλά την έδωσε και έκανε εμάς ευτιχισμένους. Όποιος δεν γνωρίσει το γουργουριτό της Λύρας δεν ξέρει τι πάει να πεί χαρά. Δεν είναι πιο δύσκολη από τη Ρέινα και εμείς οκ... τα βγάζουμε πέρα. Γρήγορα αντιληφθήκαμε ότι η Λύρα γουργουρίζει μόνο όταν απλώς τη χαϊδεύουμε. Κάθεται στην αγκαλιά μας αλλά δεν γουργουρίζει.
Πρωί πρωί γραντζούνισε και την ελένη στο χέρι... αλλά καλά να πάθει. τους έχω πει τα γατιά θέλουν να έχουν επιλογή στο πότε θα τα κάνουμε αγκαλιά..
Τώρα είναι η ώρα του ύπνου. ο πρίνς στην ταράτσα της πολυκατοικίας του. η ρέινα που ξαναβρήκε τη συντροφιάτου πάρη πάνω στο κρεβάτι μου ροχαλίζει... η Λύρα κάτω από το κρεβάτι της ελένης κοιτάει.... δεν έχει μάθει τέτοια ώρα μάλλον να κοιμάται ή φοβάται μην την ξαναπάρω από τον ύπνο να την πάω κτηνίατρο... :Ρ

η μικρή μας (κατά μία μέρα μικρότερη του Πάρη μόνο) είναι 2.700. αμέ ζυγιστήκαμε

ο κτηνίατρος έμεινε με το στόμα ανοιχτό... μέχρι που τον δάγκωσε... μετά θυμήθηκε ότι κάτι έχει και τα ζώα μου δεν τον συμπαθούν :Ρ
Φωτογραφίες θα βγάλουμε από το απόγευμα και μετά... οπότε ή το βράδυ ή αύριο θα δείτε τα μωρά μου....
(ο κτηνίατρος είπε ότι η γατοοικογένειά μας πολλαπλασιάζεται με γρήγορους ρυθμούς και να το προσέξουμε γιατί θα μας κατατάξουν στην κατηγορία συλλέκτες.. λέτε; απλά αγαπάμε πολύ τις μαλλιαρές γάτες)