Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter bunny
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Η λύρα είναι περσική ιμαλαϊων blue point.

όσο για αυτό που λές Δώρα δεν ξέρω. η γάτα είναι ουκρανέζα χωρίς χαρτιά.... θα απευθυνθώ στον όμιλο γάτας με το διαβατήριο της γάτας που λέει στοιχεία του εκτροφέα να δούν αν υπάρχει πέντιγκρι εκεί να μου δωθεί να δούμε τι ακριβώς είναι η κούκλα.

πρέπει να σας σκανάρω την φωτογραφία από το διαβατήριο... είναι φάτσα...
Α,ευχαριστώ.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πρωτον η Λυρα ειναι μια αρχοντοκουκλαρα!!!
Δευτερον χαζευα τα βιντεακια του Περση κ προσπαθω να φανταστω πως θα γινει κ ο δικος μου περσουλης οταν συνελθει,ενα λουκουμακι-by the way ακομη μια φορα θα σου πω οτι η Ναλα ειναι απο τις πιο ομορφες γατες στο φορουμ!
Τριτον ξεχασα να σας πω πως ανοιγει την πορτα της κουζινας οποτε ο εγκλεισμος ειναι λιγο δυσκολος.Για το μπανιο ουτε συζητηση,θα με διωξει ο φιλος μου αν μπει κ τον παρουν οι μυρωδιες!Τα υπολοιπα παντως θα τα κανω,επιβραβευση καθε φορα που παει στην αμμο κτλ-τον χαιδευα ποση ωρα πριν που κατουρησε στην αμμο,του εδωσα κ μεζεδακι!Τωρα καθομαι κ ξενυχταω για να ειμαι μαζι του,να αναπληρωσω τις ωρες που λειπω τη μερα.
Ελπιζω να μην εχω δυσαρεστη εκπληξη το πρωι.Παντως για τις φερομονες το ρωταω σοβαρα,το δοκιμασε καμια?Να ανοιξω θεματακι να το δουν ολες μηπως μαθω κριτικες?
Νόνικα σ΄ευχαριστεί η Ναλίτα μας για τα καλά σου λόγια και σου στέλνει ένα γατοφιλάκι στο μαγουλάκι σου!!:D
Ναι ο γατουλίνος σου έτσι θα γίνει οταν συνέλθει και μακρύνει το μαλλί του.:up: Σαν τον Πέρση μου και θα μας βάζεις κι εσύ τα βιντεάκια του να τον καμαρώνουμε. Ο Περσούλης σου αφιερώνει μια γλυκιά ανασουλα του στο αφτί σου. Εμένα με τρελαίνει αυτο. Κολλάω το αφτί μου στο μυτάκι του και τρελαίνομαι να τον ακούω να ανασαίνει:):)

Καλημερα!
Ο Περσης ειναι ο,τι πιο αθωο και γλυκο σε φατσακι γατιου που υπαρχει στο κοσμο
η Ναλα ειναι μια πραγματικη Βασιλισσα
και ο Σεβαχ, ενας απαξιωτικος αρχων που ξερει οτι ειναι γαμω τους γκομενους και σνομπαρει το φακο
Φιλενάδα μου, Πέρσης, Νάλα και Σεβάχ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ για τα καλά σου λόγια!!!:)Ο Περσούλης σου αφιερώνει κι εσένα μια γλυκια απαλή ανασουλα στο αφτάκι σου!:up::up::up:

καλημερα και απο εμενα!!
Αναστασια μου τα βιντεακια ειναι τελεια!!!
ο Σεβαχ ειναι...τα ζα μου αργα..:inlove:
αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι ο Περσουλης...ειναι ΕΝΙΑΙΟΟΟΣ οταν παιζει!!!
ξεραθηκα στο γελιο!!!απιστευτος!!δεν τον ςεχω ξαναδει ετσι!!!:inlove:
Κι εγώ Γιάννα μου τρελαίνομαι όταν τον βλέπω να κάνει χοροπηδητά σαν μπαλάκι μαλλιαρό του πινγκ πονγκ:lol::lol::lol:Ειναι πολύ γλυκούλης και αθώος και μου ΄ρχεται να τον δαγκώσω:up:

Καλά.... ο περσάκος είναι όλα τα λεφτά....:up::up:
Τέλειος κουκλάκος:inlove::inlove:
Σ΄ευχαριστουμε πάααρα πολύ gourgourako!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ισως ετσι βγαλεις μια ακρη...Δεν βρισκεις τον εκτροφεα απο τα χαρτια της να του στειλεις ενα μειλ να δεις τι εχει γινει;

Δουλειά δεν είχα να κάνω ούτε γώ ούτε οι γάτες μου και είπαμε να τραβήξουμε καμία φωτό να μας δείτε....
μόνο δύο μας έκατσαν απολαύστε τες...όμορφη;... Αφιερωμένη σε όλες εσάς...

Η επόμενη είναι τραβηγμένη από την Ελένη.. έχει χέρι το κορίτσι....

lira04.jpg

είναι μούρλια; είναι απλά τέλεια στημένη η γάτα για φωτογραφία; χμμχ εμένα δεν μου κάθονται....

την επόμενη την αφιερώνω εξαιρετικά σε μία κυρία η οποία λατρεύει το πάρη μας :) οποίος μας έκανε τη χάρη να βγάλει μία φωτογραφία που να μοιάζει με γάτο....

paris_577016.jpg

κάι άλλη μία ολόκληρος...

paris01.jpg

ειμαστε μούρλια ή όχι;
Σταυρούλαααα!!!:D
Η Λύρα είναι πανέμορφη!! Μια θαλασσινή θεά!!!:up:Τι φωτο είναι αυτη που τράβηξε το παιδί!!! Να γίνει φωτογραφος:up:. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ το κορίτσι. :up:Και πάψε να της λες όχι!:lol::lol:
Κι ο Πάρης επιτέλους να φαίνεται η ομορφιά του!!! Τι γάταρος με τα όλα του!!! Εμ έτσι μπράβο να αναδειχθουν τα μάτια του επιτέλους!:up:

καλέ σουςςςςς...

liritsa.jpg

αλλη μία χαλαρή...

liritsa2.jpg

μία καθιστή.... (έτσι γιατί μου είπαν μαλλον την έχω πουλήσει..)

liritsa3.jpg

και επειδή είστε καλά παιδιά άλλη του πρίνς δώρο..... :Ρ

prinsakos.jpg

δεν είναι κούκλος;

αφιερωμένη σε όλες και όλους σας... Ο Πάρης με τη Λύρα....

parisliraaa.jpg

κάνουν μυτούλες....
και κάνουν και παρεούλα...

parislira.jpg

και μία τιμής ένεκεν από τη λύρα μας....

liraaa.jpg

πώς σας φαίνονται;

δεν μπορείτε να πείτε μπορεί να κάνω μήνες να βάλω αλλά μετά σας τις βάζω μαζεμένες..

περιμένω σχόλια...

καλέ σουςςςςς...

liritsa.jpg

αλλη μία χαλαρή...

liritsa2.jpg

μία καθιστή.... (έτσι γιατί μου είπαν μαλλον την έχω πουλήσει..)

liritsa3.jpg

και επειδή είστε καλά παιδιά άλλη του πρίνς δώρο..... :Ρ

prinsakos.jpg

δεν είναι κούκλος;
Εχω μείνει ΑΝΑΥΔΗ!!!!:up: Τι ομορφιές είναι αυτές!!!! :up:ΤΙ πανέμορφη γατα η Λύρα!!! Δώσε της πολλά φιλάκια απο εμάς!!!! :up:ΤΙ ξάπλες ρίχνει το μωρό μου:up::up::up:και με το κόκκινο φόντο είναι μια ζωγραφιά.!
Και ο Πρινσάκος δεν πάει πίσω!!! Κούκλος και ένα με το στρώμα παρακαλώ. Πέφτει ύπνοςςςς σ΄αυτο το σπίτι!!!
Και εμείς δεν πάμε πίσω όμως...:)

αφιερωμένη σε όλες και όλους σας... Ο Πάρης με τη Λύρα....

parisliraaa.jpg

κάνουν μυτούλες....
και κάνουν και παρεούλα...

parislira.jpg

και μία τιμής ένεκεν από τη λύρα μας....

liraaa.jpg

πώς σας φαίνονται;

δεν μπορείτε να πείτε μπορεί να κάνω μήνες να βάλω αλλά μετά σας τις βάζω μαζεμένες..

περιμένω σχόλια...
Καλέεεε Πάρης και Λύρα μαζί σε πόζα? Δεν το πιστεύω το πόσο γρήγορα εγκλιματιστηκαν!!! Μπράβο! ΦΙλάκια στα φιλαράκια παρακαλώ απο εμάς!:up::up::up:

Τα μωρά μου είναι καλομαθημένα έχουν και τρόπους.... σου είπα η μόνη παρενέργεια είναι η κυρία ρέινα που αποφάσισε όταν την αγκαλιάζουμε να κάθεται στην αγκαλιά μας και να μην κατεβαίνει....

Τα μωρά μου είναι καλομαθημένα έχουν και τρόπους.... σου είπα η μόνη παρενέργεια είναι η κυρία ρέινα που αποφάσισε όταν την αγκαλιάζουμε να κάθεται στην αγκαλιά μας και να μην κατεβαίνει....
Καλομαθημένα και.... ζηλιάρικα...:lol::lol::lol:

Καλομαθημένα και.... ζηλιάρικα...:lol::lol::lol:

δεν ζηλεύουμε απλά αποφασίσαμε ότι μας αρέσουν οι αγκαλιές... ξαφνικά σκεφτήκαμε ότι είναι όμορφα στην αγκαλιά της μαμάς και δεν υπάρχει λόγος να δυσανασχετούμε γιατί αν μας κατεβάσει κινδυνεύει να κάνει αγκαλιά καμιά άλλη... οπότε.... ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ :Ρ:P:P:P:P:P:P

δεν ζηλεύουμε απλά αποφασίσαμε ότι μας αρέσουν οι αγκαλιές... ξαφνικά σκεφτήκαμε ότι είναι όμορφα στην αγκαλιά της μαμάς και δεν υπάρχει λόγος να δυσανασχετούμε γιατί αν μας κατεβάσει κινδυνεύει να κάνει αγκαλιά καμιά άλλη... οπότε.... ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΓΚΑΛΙΑ :Ρ:P:P:P:P:P:P
Αμμμ έτσι πες μου!!!! Εμένα η Νάλα όμως όταν ήρθε ο Σεβάχ κράταγε μούτρα σε όλους ακόμη και στον άνδρα μου που του έχει αδυναμία τρελή... ΤΟν απεφευγε και δεν ήθελε να την ακουμπάμε.! ΣΤριγγλίτσα με τα όλα της!:lol::lol::lol::lol::lol:

ριξτε μια ματια.... ο πρινς και ο παρης με τις καλτσες βαλεριανας που τους εχω φτιαξει....

https://www.youtube.com/watch?v=dukgt4aDgFQ

ριξτε μια ματια.... ο πρινς και ο παρης με τις καλτσες βαλεριανας που τους εχω φτιαξει....

https://www.youtube.com/watch?v=dukgt4aDgFQ
Αααα τα κουκλιά μου. Ειδες πώς τρελαίνονται και τους αρέσει η βαλεριάνα?

Σταυρουλα θεα η μικρα...:up:και πραγματικα ξερει να στηνεται στο φακο:)
εγω την βλεπω καθαρα blue point doll face Himallayan...κι αυτο το doll μου αρεσει πααααρα πολυ:)

Σταυρουλα θεα η μικρα...:up:και πραγματικα ξερει να στηνεται στο φακο:)
εγω την βλεπω καθαρα blue point doll face Himallayan...κι αυτο το doll μου αρεσει πααααρα πολυ:)

Η μικράν είναι μια μικρή κουτσομπόλα που φοβάται να μείνει μόνη της χωρίς άλλη γάτα ή άνθρωπο κοντά της... αν την πάρει ο ύπνος και ξυπνήσει εντελώς μόνη νιαουρίζει μέχρι να βρεί κάποιον.

και από κει και πέρα ξέρει πώς να χαλάει τον ύπνο του κοσμάκη τσαλαπατώντας τον... :P:P

και ναι αυτό το doll είναι κάτι που και γώ λατρεύω πάνω της. :) ειναι ομορφούλα :)

Δουλειά δεν είχα να κάνω ούτε γώ ούτε οι γάτες μου και είπαμε να τραβήξουμε καμία φωτό να μας δείτε....

μόνο δύο μας έκατσαν απολαύστε τες...

lira03.jpg

όμορφη;... Αφιερωμένη σε όλες εσάς...

Η επόμενη είναι τραβηγμένη από την Ελένη.. έχει χέρι το κορίτσι....

lira04.jpg

είναι μούρλια; είναι απλά τέλεια στημένη η γάτα για φωτογραφία; χμμχ εμένα δεν μου κάθονται....

την επόμενη την αφιερώνω εξαιρετικά σε μία κυρία η οποία λατρεύει το πάρη μας :) οποίος μας έκανε τη χάρη να βγάλει μία φωτογραφία που να μοιάζει με γάτο....

paris_577016.jpg

κάι άλλη μία ολόκληρος...

paris01.jpg

ειμαστε μούρλια ή όχι;
Και οι 4 είναι υπέροχη αν κ αδίκησες τη Ρέινα λίγο θα σε συγχωρήσω γιατί μου έβαλες καταπληκτικές φωτογραφίες του Πάρη (ελπίζω να είμαι εγώ η κυρία του κύριου που την αφιερώνεις:lol: )
Και γαλάζια κουκλίτσα ειναι καταπληκτική κ όπως είδα ασυγκράτητη με όλα τα αρσενικά του σπιτιού:up:
Τέλεια κ η υπογραφή σου Σταυρούλα

Και οι 4 είναι υπέροχη αν κ αδίκησες τη Ρέινα λίγο θα σε συγχωρήσω γιατί μου έβαλες καταπληκτικές φωτογραφίες του Πάρη (ελπίζω να είμαι εγώ η κυρία του κύριου που την αφιερώνεις:lol: )
Και γαλάζια κουκλίτσα ειναι καταπληκτική κ όπως είδα ασυγκράτητη με όλα τα αρσενικά του σπιτιού:up:
Τέλεια κ η υπογραφή σου Σταυρούλα

Μαλιστα κυρία το πιάσατε το υπονοούμενο... είστε από τις λίγες δηλωμένες θαυμάστριες του πάρη και καθώς το αγόρι μας μάς έκανε την τιμή να στηθεί στο φακό της ελένης, της ζήτησα την άδεια και στις αφιερώσαμε :)

όσο για την μπουμπού μου δεν την αδικησα απλά συνήθως καθεται ή με την ουρά για μαξιλάρι και ροχαλίζει ή τώρα τελευταία αγκαλιά σε μένα παντελώς ακίνητη μη και ανέβει κανένας ή καμία άλλη..... :Ρ

σήμερα είμαι περιορισμένη στο κρεβάτι και νωρίς το πρωί είχα τρεις γάτες γύρω μου και τη ρέινα πάνω μου να τις κοιτάζει εχθρικά... έκατσα πολύ ώρα ακίνητη μέχρι να αποφασίσει η μπουμπού ότι κανείς δεν με παίρνει και να κατέβει να κουλουριαστεί δίπλα μου και ναμε κάνει μαξιλάρι.... !

τώρα; ο πρίνς γλύφει τη λύρα και ο πάρης σκεπάζει με την ουρά του τη ρέινα που ροχαλίζει...

Αλήθεια δεν μας είπατε τη φωτογραφία που κάνει η Λύρα μυτάκια στον πάρη πώς την είδατε; τον πρίνς ένα με το στρώμα;;

Μαλιστα κυρία το πιάσατε το υπονοούμενο... είστε από τις λίγες δηλωμένες θαυμάστριες του πάρη και καθώς το αγόρι μας μάς έκανε την τιμή να στηθεί στο φακό της ελένης, της ζήτησα την άδεια και στις αφιερώσαμε :)

όσο για την μπουμπού μου δεν την αδικησα απλά συνήθως καθεται ή με την ουρά για μαξιλάρι και ροχαλίζει ή τώρα τελευταία αγκαλιά σε μένα παντελώς ακίνητη μη και ανέβει κανένας ή καμία άλλη..... :Ρ

σήμερα είμαι περιορισμένη στο κρεβάτι και νωρίς το πρωί είχα τρεις γάτες γύρω μου και τη ρέινα πάνω μου να τις κοιτάζει εχθρικά... έκατσα πολύ ώρα ακίνητη μέχρι να αποφασίσει η μπουμπού ότι κανείς δεν με παίρνει και να κατέβει να κουλουριαστεί δίπλα μου και ναμε κάνει μαξιλάρι.... !

τώρα; ο πρίνς γλύφει τη λύρα και ο πάρης σκεπάζει με την ουρά του τη ρέινα που ροχαλίζει...

Αλήθεια δεν μας είπατε τη φωτογραφία που κάνει η Λύρα μυτάκια στον πάρη πώς την είδατε; τον πρίνς ένα με το στρώμα;;
Ε όχι κ από τις λίγες τόσο όμορφος γατος δεν μπορώ να το πιστέψω οτι δεν έχει εκατομμύρια θαυμάστριες στα πόδια του.;)
Οπότε αφού δεν την αδικήσατε κυρία μου της δεσποινίδα μπουμπού μας χρωστάτε Ρεινοφωτογραφίες. Όσο για τι φωτογραφία Πάρη κ Λύρας την είδα κ ένα έχω να πω ότι η μικρή είναι ξετσίπωτη θέλει όλους τους άντρες του σπιτιού δικούς της:lol: Έλπίζω ο Πάρης να μείνει πιστός στην Ελένη του αν κ με τους άντρες ποτέ δεν ξέρεις:hmm:
Πολύ όμορφες κ τρυφερές οι στιγμές αυτές που περιγράφεις Σταυρούλα με δύο ευτυχισμένα ζευγαράκια το μπλε ζευγαράκι κ το πολύχρωμο:up:
Είσαι πολύ τυχερή που μπορείς να έχεις τόσα γατάκια στο σπίτι κ εγώ θα ήθελα γαμώτο ένα ακόμα αλλά δυστυχώς προς το παρών δεν γίνεται ευελπιστώ στο τέλος του μήνα να την έχω κ εγω αυτή τη δυνατότητα οπότε θα αρχίσω το ψάξιμο για το κατάλληλο εκτροφείο:up:

τα γατουνια μου κοιμούνται...

η Ρέινα στην νέα αγαπημένη της θέση...

mpoumpou.jpg

και ναι είναι μέσα την μπανιέρα όπως πολύ καλά σκεφτήκατε.... μάλλον είναι δροσερά... πέρσι στο παλιόμου σπίτι ο πρίνς την έβγαζε στην ντουζιέρα... πρέπει να πώ ότι η ρέινα πίνει και νερό από το τηλεφωνάκι της μπανιέρας... 2 σε ένα κρεβάτοβρύση...

paris_272209.jpg

λατρεύω να τραβάω τον πάρη σε κόκκινα φόντα... εδώ στο κρεβάτι της ελένης κοιμάται... καθώς έχω κλείσει τα ρολά για να έχει μία σχετική δροσιά το σπίτι που το βαράει όλη μέρα ο ήλιος δυστηχώς βγήκε με φλας η φωτό...

prinprin.jpg

το μικρό μου μπογαλάκι κοιμάται στην αγαπημένη του πρωινή θέση... πάνω στην ταράτσα της πολυκατοικίας του... με το κεφάλι και να κρέμεται και να εποπτεύει...

tafilarakia.jpg

και αυτή δώρο ... δεν ταιριάζει με τ θέμα αλλά είναι όμορφη... :)

σχόλια πλιζ.. και μη μου ξαναπείτε ότι αδικό τη μπουμπού μου... απλά είναι τρελή υπναρού... εδώ μέσα είναι το σπίτι του ύπνου. φωτεινή εξαίρεση η Λύρα....

Δεν θα πω ότι την αδικείς αλλά πρέπει να σου πω ότι τα γατιά σου πρέπει να έχουν φετιχ με την τουαλέτα:lol: (περιμένουμε κ μια ακόμα Ρεινοφωτογραφία γιατί σ αυτή μας έγραψε κανονικά η κυρία μπουμπου)
Καλά ο Πάρης στο κοκκινο πάπλωμα ειναι το κάτι άλλο θεϊκός τέλειος καταπληκτικός και ΜΑΥΡΟΣ!!!όσο κ αν θέλεις να του υποβαθμίσεις το χρώμα:mad::P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back