Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter tzoutzou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλησπερα περσακια!!!Δειτε εναν Λαρισαιο γατο που γνωρισα σε ενα κτηνιατρειο(περαστικη ημουν)!!!!Κουκλος αλλα το αφεντικο του(ο κτηνιατρος) δεν ηταν και πολυ συμπαθης...
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC01208.JPG
    DSC01208.JPG
    68,1 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSC01209.JPG
    DSC01209.JPG
    82,2 KB · Εμφανίσεις: 22
Ομορφη που ειναι!Γαλαζια ματια εχει Σταυρουλα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομορφη που ειναι!Γαλαζια ματια εχει Σταυρουλα;

ναι έχει απίστευτα γαλάζια μάτια το πρωί.. εν συνεχεία ανοίγει η κόρη και βλέπουμε μόνο το καφέ της κόρης της... αλλά πραγματικά είναι υπέροχη. το βλέμα της μαγεύει, μαγνητίζει.

πω πω ειναι κουκλα, να τη χαιρεσαι την καινουργια σου κοπελα, και ξανα μπραβο :):)

Νόνικα η λύση της Ασημίνας μου φαίνεται πολύ αποτελεσματική. :)
Σίγουρα το γατουλίνι σου αισθανεται ανασφάλεια και φοβαται τον αποχωρισμό! Και γι αυτο τα κάνει εκτός αμμολεκάνης οταν φεύγεις. Να τον περιορίζεις λοιπόν και να δεις που θα το κόψει.
Δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο που να τον φοβίζει? Δηλ για παραδειγμα ν σου πω ότι όταν έφερα τη Νάλα, μετά απο δέκα μέρες άρχισε να μας κατουράει μέρα παρά μέρα το πάπλωμά μας στο κρεβάτι και μάλιστα σχεδόν πάντα απο την μεριά του άνδρα μου. Κάθε βράδυ λοιπον έπλενα το πάπλωμα κ ήταν δυσκολο για εμενα. Παρατήρησα πως αυτο που ίσως συντελούσε σ΄αυτη την συμπεριφορά ήταν πως όταν πήγαινε τουαλέτα την παρίμενε πάνω απ την τουαλέτα για να βγει, ο Τίμυ (η τουαλέτα της είναι σκεπαστή). Το κακομοιρο φοβοταν τον Τίμυ... Μετά παρατήρησα πως ίσως να ήταν απο αντίδραση όταν έφτανε βράδυ (γιατι βράδυ το έκανε πάντα μόλις γύριζα εγώ απ΄τη δουλεια μου κατά τις 9.30) λόγω του ότι της λείπαμε και ιδιαίτερα ο άνδρας μου στη μεριά του οποίου κατουρούσε, και στον οποίο έχει και τρελή αδυναμία η Νάλα.
Της πέρασε όπως της ήρθε. ΤΗν μάλωσα κάθε φορα που το ειδα, κ την πήγαινα να μυρίσει τι είχε κάνει στο πάπλωμα, της έλεγα ΜΗ και μετά την πήγαινα αμέσως στην αμμολεκάνη της και την έβαζα μέσα και της έδειχνα την άμμο της.
Ελπίζω και μάλλον είμαι σίγουρη πως σύντομα το περσουλάκι σου θα πάψει να το κάνει αυτό και θα συμμορφωθει.....:D

lira01.jpg

H Λύρα μας ..... με φλάς...... στην αγαπημένη θέση του πρίνς...

και...

lira02.jpg

ο πάρης δυστιχώς δεν έχει φωτογένεια... :Ρ και η λύρα με κόκκινα μάτια λόγω φλάς..
Κουκλίτσα μουυυυυ!!! Να την χαίρεσαι Σταυρούλα μου!:up:

Καλησπερα περσακια!!!Δειτε εναν Λαρισαιο γατο που γνωρισα σε ενα κτηνιατρειο(περαστικη ημουν)!!!!Κουκλος αλλα το αφεντικο του(ο κτηνιατρος) δεν ηταν και πολυ συμπαθης...

Κουκλάκι το γατουλάκι αυτό. Πανέμοφο Αλίνα μου!!!:D

Πρωτον η Λυρα ειναι μια αρχοντοκουκλαρα!!!
Δευτερον χαζευα τα βιντεακια του Περση κ προσπαθω να φανταστω πως θα γινει κ ο δικος μου περσουλης οταν συνελθει,ενα λουκουμακι-by the way ακομη μια φορα θα σου πω οτι η Ναλα ειναι απο τις πιο ομορφες γατες στο φορουμ!
Τριτον ξεχασα να σας πω πως ανοιγει την πορτα της κουζινας οποτε ο εγκλεισμος ειναι λιγο δυσκολος.Για το μπανιο ουτε συζητηση,θα με διωξει ο φιλος μου αν μπει κ τον παρουν οι μυρωδιες!Τα υπολοιπα παντως θα τα κανω,επιβραβευση καθε φορα που παει στην αμμο κτλ-τον χαιδευα ποση ωρα πριν που κατουρησε στην αμμο,του εδωσα κ μεζεδακι!Τωρα καθομαι κ ξενυχταω για να ειμαι μαζι του,να αναπληρωσω τις ωρες που λειπω τη μερα.
Ελπιζω να μην εχω δυσαρεστη εκπληξη το πρωι.Παντως για τις φερομονες το ρωταω σοβαρα,το δοκιμασε καμια?Να ανοιξω θεματακι να το δουν ολες μηπως μαθω κριτικες?

Καλημερα!:)
Ο Περσης ειναι ο,τι πιο αθωο και γλυκο σε φατσακι γατιου που υπαρχει στο κοσμο:)
η Ναλα ειναι μια πραγματικη Βασιλισσα:)
και ο Σεβαχ, ενας απαξιωτικος αρχων που ξερει οτι ειναι γαμω τους γκομενους και σνομπαρει το φακο:P:lol:

Σταυρουλα...η Λυρα σου ειναι μια γαλανη ΘΕΑ!!
Welcome to the world of blue colorpoint cats:Pwe are the best:cool::lol::lol::lol:

καλημερα και απο εμενα!!
Αναστασια μου τα βιντεακια ειναι τελεια!!!
ο Σεβαχ ειναι...τα ζα μου αργα..:inlove::inlove::inlove:
αλλα το καλυτερο απο ολα ειναι ο Περσουλης...ειναι ΕΝΙΑΙΟΟΟΣ οταν παιζει!!!
ξεραθηκα στο γελιο!!!απιστευτος!!δεν τον ςεχω ξαναδει ετσι!!!:P:P:P:inlove:

Περσάκια μου για δείτε με να παίζω με τη μαμά μου και δείτε και την αδερφούλα μου Νάλα να παίζει κι αυτή.! Ο Σεβάχ μας ηταν μόνον περαστικός δεν καταδέχτηκε να παίξει μαζί μας:)

Καλά.... ο περσάκος είναι όλα τα λεφτά....:up::up:
Τέλειος κουκλάκος:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Το λουκουμι λεβαντας δε θελει να παιξει,αλλα ολο δηθεν αδιαφορα περναει μπροστα απο το φακο για να κλεβει την παραστααση...:P:lol:

Δουλειά δεν είχα να κάνω ούτε γώ ούτε οι γάτες μου και είπαμε να τραβήξουμε καμία φωτό να μας δείτε....

μόνο δύο μας έκατσαν απολαύστε τες...

lira03.jpg

όμορφη;... Αφιερωμένη σε όλες εσάς...

Η επόμενη είναι τραβηγμένη από την Ελένη.. έχει χέρι το κορίτσι....

lira04.jpg

είναι μούρλια; είναι απλά τέλεια στημένη η γάτα για φωτογραφία; χμμχ εμένα δεν μου κάθονται....

την επόμενη την αφιερώνω εξαιρετικά σε μία κυρία η οποία λατρεύει το πάρη μας :) οποίος μας έκανε τη χάρη να βγάλει μία φωτογραφία που να μοιάζει με γάτο....

paris_577016.jpg

κάι άλλη μία ολόκληρος...

paris01.jpg

ειμαστε μούρλια ή όχι;

Ειστε,ειστε...Σταυρουλα η Λύρα ειναι μπλε-κρεμ;

Ειστε,ειστε...Σταυρουλα η Λύρα ειναι μπλε-κρεμ;

είναι blue colorpoint ...

δεν θα το ελεγα κρεμ... απαλό ζαχαρί μαλλον..

Στη φατσουλα της εχει και λιγο κρεμ,ή εγω κανω λαθος;

Στη φατσουλα της εχει και λιγο κρεμ,ή εγω κανω λαθος;

δεν ξέρω να σου πώ καλά πέρα από το μπλέ κομμάτι είναι σαν να είναι μία ζαχαρή τρίχα μία μπλε... το σαγόνι είναι ζαχαρή. δεν είναι κρέμ όμως. το χρώμα του πάγου έχει

Είστε μούρλια!:up:Τί ράτσα είναι η Λύρα;:hmm:

Μπορει απλα να ειναι ετσι τα Point περσακια,δεν ξερω καθολου περα απο τα χρωματα αν πρεπει να εχουν ολοκληρη μασκα ή οχι.Ή μπορει απλα να τους βγηκε κρεμ μετα και να την εδωσαν για Pet.Εχει πολυ ομορφα ματια!

Μπορει απλα να ειναι ετσι τα Point περσακια,δεν ξερω καθολου περα απο τα χρωματα αν πρεπει να εχουν ολοκληρη μασκα ή οχι.Ή μπορει απλα να τους βγηκε κρεμ μετα και να την εδωσαν για Pet.Εχει πολυ ομορφα ματια!
Είναι δηλαδή από τα περσάκια που έχουν την κοινή φατσούλα και όχι την "πλακουτσωτή";:confused:

Η λύρα είναι περσική ιμαλαϊων blue point.

όσο για αυτό που λές Δώρα δεν ξέρω. η γάτα είναι ουκρανέζα χωρίς χαρτιά.... θα απευθυνθώ στον όμιλο γάτας με το διαβατήριο της γάτας που λέει στοιχεία του εκτροφέα να δούν αν υπάρχει πέντιγκρι εκεί να μου δωθεί να δούμε τι ακριβώς είναι η κούκλα.

πρέπει να σας σκανάρω την φωτογραφία από το διαβατήριο... είναι φάτσα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back