elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:24 Η elvenstar: #7.541 01-08-09 17:24 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Click για ανάπτυξη... αν έχεις κάποιο πρόγραμμα όπως το photoshop μπορείς να αλλάξεις από εκεί το μέγεθος διαφορετικά μπορείς να μπεις στο photobucket κ να κάνεις από εκεί την επεξεργασία. Είναι πανέμορφο πάντως γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Η CuteKitty: #7.542 01-08-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αν έχεις κάποιο πρόγραμμα όπως το photoshop μπορείς να αλλάξεις από εκεί το μέγεθος διαφορετικά μπορείς να μπεις στο photobucket κ να κάνεις από εκεί την επεξεργασία. Είναι πανέμορφο πάντως γατάκι Click για ανάπτυξη... Χμμ... δεν εχω το προγραμα που ειπες και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τη φωτομπακετ... Οποτε αστο καλυτερα... Εγω αλεγα αν μπορουσα να το μικρινω κατευθειαν απο το Επεξεργασια Υπογραφης, αν οχι αστο καλυτεαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:54 Η elvenstar: #7.543 01-08-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Χμμ... δεν εχω το προγραμα που ειπες και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τη φωτομπακετ... Οποτε αστο καλυτερα... Εγω αλεγα αν μπορουσα να το μικρινω κατευθειαν απο το Επεξεργασια Υπογραφης, αν οχι αστο καλυτεαρ... Click για ανάπτυξη... την έφτιαξα μικρότερη αν θέλεις χρησιμοποίησέ την Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 139686_10855_1c4ee62e19_p.jpg 6,7 KB · Εμφανίσεις: 1.940 CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Η CuteKitty: #7.544 01-08-09 18:04 Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Η elvenstar: #7.545 01-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε σιγά βρε δεν έκανα κ κάτι φοβερό, εσύ τόσες ευχές μας έδωσες να μη σε τρατάρουμε κ κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η staman2 έγραψε: #7.546 01-08-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε αγαπημένη μας Ελενα!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Click για ανάπτυξη... Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Η elvenstar: #7.547 01-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.548 01-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Click για ανάπτυξη... Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:15 Η CuteKitty: #7.549 01-08-09 20:15 Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Τη βρηκα στο google αλλα ειναι φτηστο με αυτο που εχω πισω απ' το σπιτι!!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια ομοιοτητα!! Επι την ευκαιρια, μηπως ξερεις πως τη μικραθινεις την εικονα??? Click για ανάπτυξη... αν έχεις κάποιο πρόγραμμα όπως το photoshop μπορείς να αλλάξεις από εκεί το μέγεθος διαφορετικά μπορείς να μπεις στο photobucket κ να κάνεις από εκεί την επεξεργασία. Είναι πανέμορφο πάντως γατάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:39 Η CuteKitty: #7.542 01-08-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αν έχεις κάποιο πρόγραμμα όπως το photoshop μπορείς να αλλάξεις από εκεί το μέγεθος διαφορετικά μπορείς να μπεις στο photobucket κ να κάνεις από εκεί την επεξεργασία. Είναι πανέμορφο πάντως γατάκι Click για ανάπτυξη... Χμμ... δεν εχω το προγραμα που ειπες και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τη φωτομπακετ... Οποτε αστο καλυτερα... Εγω αλεγα αν μπορουσα να το μικρινω κατευθειαν απο το Επεξεργασια Υπογραφης, αν οχι αστο καλυτεαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:54 Η elvenstar: #7.543 01-08-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Χμμ... δεν εχω το προγραμα που ειπες και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τη φωτομπακετ... Οποτε αστο καλυτερα... Εγω αλεγα αν μπορουσα να το μικρινω κατευθειαν απο το Επεξεργασια Υπογραφης, αν οχι αστο καλυτεαρ... Click για ανάπτυξη... την έφτιαξα μικρότερη αν θέλεις χρησιμοποίησέ την Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 139686_10855_1c4ee62e19_p.jpg 6,7 KB · Εμφανίσεις: 1.940 CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Η CuteKitty: #7.544 01-08-09 18:04 Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Η elvenstar: #7.545 01-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε σιγά βρε δεν έκανα κ κάτι φοβερό, εσύ τόσες ευχές μας έδωσες να μη σε τρατάρουμε κ κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η staman2 έγραψε: #7.546 01-08-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε αγαπημένη μας Ελενα!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Click για ανάπτυξη... Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Η elvenstar: #7.547 01-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.548 01-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Click για ανάπτυξη... Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:15 Η CuteKitty: #7.549 01-08-09 20:15 Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: αν έχεις κάποιο πρόγραμμα όπως το photoshop μπορείς να αλλάξεις από εκεί το μέγεθος διαφορετικά μπορείς να μπεις στο photobucket κ να κάνεις από εκεί την επεξεργασία. Είναι πανέμορφο πάντως γατάκι Click για ανάπτυξη... Χμμ... δεν εχω το προγραμα που ειπες και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τη φωτομπακετ... Οποτε αστο καλυτερα... Εγω αλεγα αν μπορουσα να το μικρινω κατευθειαν απο το Επεξεργασια Υπογραφης, αν οχι αστο καλυτεαρ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 17:54 Η elvenstar: #7.543 01-08-09 17:54 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Χμμ... δεν εχω το προγραμα που ειπες και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τη φωτομπακετ... Οποτε αστο καλυτερα... Εγω αλεγα αν μπορουσα να το μικρινω κατευθειαν απο το Επεξεργασια Υπογραφης, αν οχι αστο καλυτεαρ... Click για ανάπτυξη... την έφτιαξα μικρότερη αν θέλεις χρησιμοποίησέ την Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 139686_10855_1c4ee62e19_p.jpg 6,7 KB · Εμφανίσεις: 1.940 CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Η CuteKitty: #7.544 01-08-09 18:04 Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Η elvenstar: #7.545 01-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε σιγά βρε δεν έκανα κ κάτι φοβερό, εσύ τόσες ευχές μας έδωσες να μη σε τρατάρουμε κ κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η staman2 έγραψε: #7.546 01-08-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε αγαπημένη μας Ελενα!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Click για ανάπτυξη... Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Η elvenstar: #7.547 01-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.548 01-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Click για ανάπτυξη... Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:15 Η CuteKitty: #7.549 01-08-09 20:15 Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Χμμ... δεν εχω το προγραμα που ειπες και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τη φωτομπακετ... Οποτε αστο καλυτερα... Εγω αλεγα αν μπορουσα να το μικρινω κατευθειαν απο το Επεξεργασια Υπογραφης, αν οχι αστο καλυτεαρ... Click για ανάπτυξη... την έφτιαξα μικρότερη αν θέλεις χρησιμοποίησέ την Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 18:04 Η CuteKitty: #7.544 01-08-09 18:04 Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Η elvenstar: #7.545 01-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε σιγά βρε δεν έκανα κ κάτι φοβερό, εσύ τόσες ευχές μας έδωσες να μη σε τρατάρουμε κ κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η staman2 έγραψε: #7.546 01-08-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε αγαπημένη μας Ελενα!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Click για ανάπτυξη... Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Η elvenstar: #7.547 01-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.548 01-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Click για ανάπτυξη... Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:15 Η CuteKitty: #7.549 01-08-09 20:15 Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:10 Η elvenstar: #7.545 01-08-09 19:10 Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε σιγά βρε δεν έκανα κ κάτι φοβερό, εσύ τόσες ευχές μας έδωσες να μη σε τρατάρουμε κ κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η staman2 έγραψε: #7.546 01-08-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε αγαπημένη μας Ελενα!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Click για ανάπτυξη... Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Η elvenstar: #7.547 01-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.548 01-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Click για ανάπτυξη... Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:15 Η CuteKitty: #7.549 01-08-09 20:15 Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Ε, λοιπον εισαι σκετος θυσαυρος!!!!! Click για ανάπτυξη... Ε σιγά βρε δεν έκανα κ κάτι φοβερό, εσύ τόσες ευχές μας έδωσες να μη σε τρατάρουμε κ κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:21 Η staman2 έγραψε: #7.546 01-08-09 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε αγαπημένη μας Ελενα!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Click για ανάπτυξη... Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Η elvenstar: #7.547 01-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.548 01-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Click για ανάπτυξη... Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:15 Η CuteKitty: #7.549 01-08-09 20:15 Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν την είχα δει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ Ευχαριστούμε πολύ θεία Αναστασία κ αγαπητή γατο-σκυλοπαρέα Click για ανάπτυξη... Παρακαλούμε αγαπημένη μας Ελενα!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Του το είπα κ μου είπε ότι περιμένει κ το δώρο του εκτός από τις ευχαριστίες Σταυρούλα σου αφιερώνω την φωτογραφία μου κ κάτω χαμηλά έχω βάλει κ το αυτόγραφό μου Κάντυ Click για ανάπτυξη... Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 19:44 Η elvenstar: #7.547 01-08-09 19:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.548 01-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Click για ανάπτυξη... Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:15 Η CuteKitty: #7.549 01-08-09 20:15 Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλε τι όμορφο κοριτσάκι με το γλωσσάκι εξω είναι αυτό!!! ΦΙλάκια πολλα πολλα!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:12 Η staman2 έγραψε: #7.548 01-08-09 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Click για ανάπτυξη... Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:15 Η CuteKitty: #7.549 01-08-09 20:15 Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: ευχαριστώ πολύ θεία Αναστασία αν κ δεν φτάνω την ομορφιά της Νάλα έχω κ εγώ ως γυναίκα τις χάρες μου Click για ανάπτυξη... Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CuteKitty Δραστήριο μέλος Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:15 Η CuteKitty: #7.549 01-08-09 20:15 Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:27 Η elvenstar: #7.550 01-08-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ααααααααα ανηψούδι θα σε μαλώσω!!! Τι ομορφιά μου λες της Νάλα και αηδίες!!!! Κάθε γατόνι είναι όμορφο και πανέμορφο και εσύ είναι Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ εντάξει???? φιλάκια στο γλυκό πανέμορφο μουσουδι σου μωρο μου Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις ποια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Αρχική Δημοσίευση από CuteKitty: Δικιο εχεις... Αλλα παλι ευχαριστωωωωωωω!!! ... Click για ανάπτυξη... Παρακαλωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:30 Η staman2 έγραψε: #7.551 01-08-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έρθεις σύντομα να με χτενίσεις να δοκιμάσεις κ τις δικές μου τσιρίδες να δεις πια φωνάζει περισσότερο Κάντυ η πριμαντόνα Click για ανάπτυξη... Καλα οπως πάντα ξεκαρδίστηκα με τα σχόλια της μάνας σου Κάντυ μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 20:37 Η elvenstar: #7.552 01-08-09 20:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Αυγούστου 2009 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #7.553 01-08-09 22:36 Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:16 Η prince έγραψε: #7.554 07-08-09 20:16 Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Περιμένω νέα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #7.555 07-08-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πολυ μου αρεσε αυτο το δολοφονικο βλεμμα... Σειριος Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα καλησπέρα τι κάνετε μαλλιαρόγατα; γονείς μαλλιαρόγατων; εμείς είμαστε υπέροχα... Click για ανάπτυξη... Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:09 Η prince έγραψε: #7.556 07-08-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το ξέρουμε, το ξέρουμε ότι είσαστε υπέροχα Click για ανάπτυξη... αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #7.557 07-08-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: αμε.... αμέ... είμαστε δυο, είμαστε τρείς, είμαστε τέσσερις.... αισίως γίναμε έξι (και τέσσερα δίποδα εδώ μέσα πάμε στα δέκα ) Click για ανάπτυξη... πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:38 Η prince έγραψε: #7.558 07-08-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: πόσα ήταν τα δίποδα εκεί μέσα γιατί το ξέχασα; Click για ανάπτυξη... 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #7.559 07-08-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 376 377 378 379 380 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 378 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από prince: 4 ήμασταν από την αρχή... στα 4ποδα κάναμε αύξηση..... αμέ έχω ένα ασημί και ένα λευκό :Ρ Click για ανάπτυξη... δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2009 στις 21:56 Η prince έγραψε: #7.560 07-08-09 21:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δίποδα είπα 4ποδα ήθελα να γράψω Το λευκό θα γίνει colour point ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!! Click για ανάπτυξη... Η μικρή ελένη επιμένει ότι το λευκό είναι φτυστή η μαμά του παρά το γεγονός ότι εγώ το βλέπω ολόλευκο. Δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να βγεί κόλορ πόιντ... σε πόσες μέρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.