Περσίας maniacs

Εχω δει φωτο απο μικρα κι εχουν πολυ πλακα με τις κεφαλουμπες τους!:lol:
Ναι κ είναι κ τρομερά αδέξια κ είναι απόλαυση να τα βλέπεις να προσπαθούν να ανέβουν κάπου κ αντί γι αυτό να κάνουν τούμπες :lol::lol::lol:
Εδώ που τα λέμε τα δικα μου το κάνουν αυτό κ τώρα που μεγάλωσαν:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ισχυει και για τον Ραμση,οσο κομψη και γεματη χαρη ειναι η Μπιζου τοσο ατσαλος και αδεξιος ειναι η αφεντια του,λες και δεν ειναι γατα αυτος!:rolleyes::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο ισχυει και για τον Ραμση,οσο κομψη και γεματη χαρη ειναι η Μπιζου τοσο ατσαλος και αδεξιος ειναι η αφεντια του,λες και δεν ειναι γατα αυτος!:rolleyes::lol:
Ναι πραγματικά αυτό λένε για τα περσικά ότι απ όλες τις φυλές οι περσικές είναι η λιγότερο γάτες απ όλες. Άλλωστε είδες πόσο γρήγορα αντιγράφουν τις ανθρώπινες συνήθειες;
Λοιπών αυτή η ατσαλοσύνη κ η αδεξιότητα εμένα με τρελένει έτσι είναι ο Μπατμαν κυρίως γιατί η άλλη έχει πολύ τσιντσιλά μέσα της κ είναι πιο επιδέξια στις κινήσεις κ στα άλματα

Εχουν πολυ γελιο:P,οντως,ακομα κι οταν κατεβαινει απο το τραπεζακι ατσαλα προσγειωνεται,μιλαμε για ουτε μισο μετρο υψος!:rolleyes::lol::blink:

Εχουν πολυ γελιο:P,οντως,ακομα κι οταν κατεβαινει απο το τραπεζακι ατσαλα προσγειωνεται,μιλαμε για ουτε μισο μετρο υψος!:rolleyes::lol::blink:
:lol::lol::lol::lol: απίστευτο. Ο δικός μου όταν θέλει να πηδήσει κάπου πηδάει όλοκληρος σα να του έχουν βάλει ελατήρια στα πόδια δεν κάνει το άλμα όπως όλα τα αιλουροειδή που πρώτα πηδάνε με τα 2 μπροστινά κ μετά ακολουθούν κ τα πίσω, κάθομαι στο κρεββάτι κ βλέπω έναν Μπατμαν να προσγειώνεται ξαφνικά :lol::lol:

:lol::lol::lol:Φανταζομαι!:lol::lol::rolleyes:

Θα βαλω σε 5λεπτα βιντεακι του Ραμση-στο θεμα του- που παιζει με το ραβδακι,ειναι πολυ φατσας!:inlove:

:lol::lol::lol:Φανταζομαι!:lol::lol::rolleyes:

Θα βαλω σε 5λεπτα βιντεακι του Ραμση-στο θεμα του- που παιζει με το ραβδακι,ειναι πολυ φατσας!:inlove:
Δεν φαντάζεσαι πίστεψέ με:lol::lol:
Τρέχω να τον δω:up:

Φωλιά στομάχι;;;;

Έλεος, ξύπνησα κατά της 4 το πρωί από νιαουριτά, ένα σούρσημο στο πόδι, και την πηγή των νιαουριτών να στρογγυλοκάθεται στο στομάχι μου. Είχε πάρει το ένα γατί (το ασπρουλιάρικο) και το είχε αφήσει στο πόδι μου και είχε ανέβει η κυρία στο στομάχι και το καλούσε να έρθει....
Αναστατωθηκαμε... Αφού της γλυκομιλήσαμε και της είπαμε να το πάρει να φύγει, το πήρε όντως και το έφερε στα πλευρά μου (στο στρώμα) ανέβηκε στο στομάχι μου και το καλούσε να σκαρφαλώσει!!!!
Στο τέλος σαλτάραμε σηκωθήκαμε να τακτοποιήσουμε τα γατιά, η κυρία μόλις σηκώσαμε το γατί να το πάμε πίσω γκρίνιαζε!!!

Και το αποκορύφωμα; Η κυρία έχει οίστρο!!!!!!!!!!!! Δεν κάθεται καθόλου στα γατάκια!!! Σήμερα το πρωί αναγκάστηκα να τα ταϊσω εγώ γιατί η κυρία από ώρα γκρίνιαζε να της ανοίξουμε την πόρτα που ήταν οι άλλοι απ έξω...

Το ασπρούλι κλαίει και τρέμει. Η κυρία πιο πολύ ασχολείται με το γκρίζο που είναι ζωηρό παρά με το άσπρο....

Τα βάζω στις φωλιές και τα παίρνει και τα αφήνει στο πάτωμα. Μήπως τελικά να κάτσω να κάνω τη φωλιά;

lira_481585.jpg

Το λυράκι μας κοιμάται πάντα ανάσκελα..

paris2.jpg

Ο κύριος πάρης μας..... αφιερωμένος στην θεία Έλενα...

paris_624425.jpg

Μαύρος χρυσός όμως.... δεν είναι κούκλος; Αν δεν ήταν και ύπουλος .....

reina.jpg

Η μπουμπού μας.....

prinprin3.jpg

Το μωρό μου... Η αγάπη μου.... Το αγόρι μου...

prinprin2.jpg

Πάνω στο κρεβάτι μου... στο κεφαλάρι....

prinprin_148743.jpg

Και μία ξαπλωτός..

Δεν είναι τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεελα;

Τα μικρά δεν τα έχω σε ωραίες φωτογραφίες... Θα περιμένετε....

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!!!!!!
Μα είναι γλύκα!!! :D :D :D

Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!!!!!!
Μα είναι γλύκα!!! :D :D :D

ειναι δεν είναι γλύκες τα μωρά μου;

θα ανεβάσω σε λίγο τα νιανιαρίνια... τα δύο μικρά :)

πάω να τις φτιάξω...

agoria.jpg

ώρα του παιχνιδιού.... το πριν μου παραφυλάει τον πάρη να του την χώσει (και του την έχωσε κανονικά....)

το πριν πριν μου είναι πολύ στεναχωρημένο γιατί τον έχω κλείσει έξω από την κρεβατοκάμαρα πια.... :(

Οικογένεια...

family_369473.jpg

τρυφεράδες... :)

leuko.jpg

Το ασπρουλιάρικο... σήμερα το είδα στο φώς του ήλιου δεν είναι ακριβώς άσπρο αλλά προς το κρέμ, και στα αυτιά τα χέρια ποδιά και την ουρά είναι ροζουλί...

fatsas.jpg

Βλέπετε το γκριζούλι να κοιμάται με το κεφάλι προς τα πάνω. Δυστηχώς καθώς κοιμόντουσαν δεν τα ενόχλησα... :(
fatsas2.jpg

Περίεργα κοιμάται γμτ..... τι να πείς... όπως βολεύεται κανείς...

Έχωσα τα μωρά μόνη μου στην κούτα τους γιατί η κυρία τα πηγαινόφερνε μέσα στο δωμάτιο και τα άφηνε στο πάτωμα. το πρωί το ασπρουλιάρικο κρύωνε, έτρεμε και συγχίστηκα.

Μόλις τα έβαλα στην κούτα μπήκε και αυτή μέσα και από εκείνη την ώρα κάθεται μέσα. Ελπίζω το βράδυ να μην μου ξαναφέρει κανένα πεσκέσι στο κρεβάτι την ώρα που κοιμάμαι.....

Γιατί καλέ το καημένο... :(
Άντε η βασίλισσα των γατιών είναι αυτή η ράτσα, ας της δείξουμε κάτι παραπάνω... ;)

Αλλά μην της κακομάθουμε κιόλας!!! :lol:

Αχ τι ΚΟΥΚΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Είσαι πολυ τυχερη!!!!! ;)

Αχ τι ΚΟΥΚΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Είσαι πολυ τυχερη!!!!! ;)

μιλαμε έχω ξετρελαθεί.... είναι γλυκες..

Τα μικρά περσικά σοκολατάκια... :inlove: Άντε να σου ζήσουν! :)

Σταυρουλα μου ειναι ολα τους πανεμορφα....!!!:D:up: Να σου ζησουν ολα και μικρα και μεγαλα!! :)

Αμαν βρε Σταυρούλα τι ξελιγωτικές φωτογραφίες είναι αυτές πρωί πρωί
heart.gif

Μήπως να έβαζες μία θερμοφόρα μέσα στη φωλιά να κρατιέται ζεστό κ το ασπράκι;
Ροζουλί; Τελικά λες το ασπράκι να μας βγει red point:lol:

fatsas.jpg

fatsas2.jpg

Σταυρούλα θέλω να δαγκώσω τη μύτη από το μπλεδάκι:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back