Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 01:13 Η Nonika έγραψε: #8.301 15-10-09 01:13 Ψαχνουμε ηδη για ονομα; Δεν με ενθουσιασε κατι απο τα παραπανω,συνεχισε την αναζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 08:57 Η elvenstar: #8.302 15-10-09 08:57 the seeker of holy grail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.303 15-10-09 09:09 Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:10 Η moukelis έγραψε: #8.304 15-10-09 09:10 Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.305 15-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Click για ανάπτυξη... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ωραιο και παραπεμπει και στο Ner(a)ida οπου ολοι ξερουμε ποσο αρεσουν στο Λενιω μας Μαυρο Νεραιδακι το γατονακι μας το καινουργιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:23 Η elvenstar: #8.306 15-10-09 09:23 Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.307 15-10-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Click για ανάπτυξη... ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:26 Η elvenstar: #8.308 15-10-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Click για ανάπτυξη... Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματα Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η elvenstar: #8.309 15-10-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψαχνουμε ηδη για ονομα; Δεν με ενθουσιασε κατι απο τα παραπανω,συνεχισε την αναζητηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 08:57 Η elvenstar: #8.302 15-10-09 08:57 the seeker of holy grail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.303 15-10-09 09:09 Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:10 Η moukelis έγραψε: #8.304 15-10-09 09:10 Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.305 15-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Click για ανάπτυξη... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ωραιο και παραπεμπει και στο Ner(a)ida οπου ολοι ξερουμε ποσο αρεσουν στο Λενιω μας Μαυρο Νεραιδακι το γατονακι μας το καινουργιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:23 Η elvenstar: #8.306 15-10-09 09:23 Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.307 15-10-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Click για ανάπτυξη... ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:26 Η elvenstar: #8.308 15-10-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Click για ανάπτυξη... Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματα Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η elvenstar: #8.309 15-10-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
the seeker of holy grail Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.303 15-10-09 09:09 Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:10 Η moukelis έγραψε: #8.304 15-10-09 09:10 Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.305 15-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Click για ανάπτυξη... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ωραιο και παραπεμπει και στο Ner(a)ida οπου ολοι ξερουμε ποσο αρεσουν στο Λενιω μας Μαυρο Νεραιδακι το γατονακι μας το καινουργιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:23 Η elvenstar: #8.306 15-10-09 09:23 Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.307 15-10-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Click για ανάπτυξη... ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:26 Η elvenstar: #8.308 15-10-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Click για ανάπτυξη... Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματα Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η elvenstar: #8.309 15-10-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:10 Η moukelis έγραψε: #8.304 15-10-09 09:10 Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.305 15-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Click για ανάπτυξη... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ωραιο και παραπεμπει και στο Ner(a)ida οπου ολοι ξερουμε ποσο αρεσουν στο Λενιω μας Μαυρο Νεραιδακι το γατονακι μας το καινουργιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:23 Η elvenstar: #8.306 15-10-09 09:23 Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.307 15-10-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Click για ανάπτυξη... ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:26 Η elvenstar: #8.308 15-10-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Click για ανάπτυξη... Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματα Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η elvenstar: #8.309 15-10-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.305 15-10-09 09:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Click για ανάπτυξη... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ωραιο και παραπεμπει και στο Ner(a)ida οπου ολοι ξερουμε ποσο αρεσουν στο Λενιω μας Μαυρο Νεραιδακι το γατονακι μας το καινουργιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:23 Η elvenstar: #8.306 15-10-09 09:23 Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.307 15-10-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Click για ανάπτυξη... ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:26 Η elvenstar: #8.308 15-10-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Click για ανάπτυξη... Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματα Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η elvenstar: #8.309 15-10-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα! Ελενα υπαρχει και το Nerida,που εχει και σχεση με το χρωμα της. Click για ανάπτυξη... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ωραιο και παραπεμπει και στο Ner(a)ida οπου ολοι ξερουμε ποσο αρεσουν στο Λενιω μας Μαυρο Νεραιδακι το γατονακι μας το καινουργιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:23 Η elvenstar: #8.306 15-10-09 09:23 Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.307 15-10-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Click για ανάπτυξη... ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:26 Η elvenstar: #8.308 15-10-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Click για ανάπτυξη... Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματα Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η elvenstar: #8.309 15-10-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.307 15-10-09 09:25 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Click για ανάπτυξη... ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:26 Η elvenstar: #8.308 15-10-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Click για ανάπτυξη... Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματα Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η elvenstar: #8.309 15-10-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου άρεσε αυτό το όνομα Για πες την εξήγηση του ονόματος Δώρα Click για ανάπτυξη... ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:26 Η elvenstar: #8.308 15-10-09 09:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Click για ανάπτυξη... Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματα Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η elvenstar: #8.309 15-10-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημερα!!! Καλα παρελασαν ΤΑ ονοματα απο το thread χθες!!! Επειδη αναμενομεν μωρα του χρονου και θα ειναι και παρα πολλα 1-2 κρατησαμε τις σχετικες σημειωσεις Ελενακι!! Για λεγε! Τι ονειρευτηκες χθες?? μη μου πεις οτι υπνοβατησες μεχρι το φουρνο περιμενοντας ξεφουρνισμα Click για ανάπτυξη... Εχω κι άλλα ονοματα για μωράκια να σου στείλω όταν θα έχουμε καινούρια βιρμανομωράκια. Κατεβάζω συνέχεια ονόματα Ναι ονειρευόμουν καμένα κρουασανάκια φουσκωτά κοίταξέ εδώ https://whisperingworlds.com/fairies/fairynames_x.php έχει νεραϊδοονόματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:28 Η elvenstar: #8.309 15-10-09 09:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι παρα πολυ ωραιο Ελενα!! Οσο το σκεφτομαι τοσο πιο πολυ μου αρεσει!! Αντε βγαλτην ετσι να κανεις νονα τη Δωρα, να σας φερνει και παπουτσια το πασχα και αυγο και λαμπαδα! Click για ανάπτυξη... Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.310 15-10-09 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ξέχασες το σοκολατένιο λαγό Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:29 Η moukelis έγραψε: #8.311 15-10-09 09:29 The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.312 15-10-09 09:36 Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:37 Η elvenstar: #8.313 15-10-09 09:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: The girl's name Nerida \n(e)-ri-da\ is a variant of Nereida (Spanish, Greek) and Nerine (Greek), and the meaning of Nerida is "sea nymph". Sea nymph; daughter of Nereus. In Greek mythology the Nereids were mermaids and deities of the seas.Επισης ειναι νεραϊδοονομα και σημαινει λουλουδι ή κρινος του νερου στη γλωσσα των Αβοριγινων. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Στα Ελληνικα ειναι Νηρηιδα δηλαδη? Εχει σχεση με το θαλασσινο στοιχειο τοτε... Click για ανάπτυξη... ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.314 15-10-09 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ααα μ αρέσει το στοιχείο του νερού Το λέτε κ για το Sinistra; Click για ανάπτυξη... Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #8.315 15-10-09 09:41 Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι Γιουλιτσκα. Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:45 Η elvenstar: #8.316 15-10-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αριστερη? δε μου αρεσει...βγαλτη και Communista τοτε το Σεληνη μου αρεσει πολυ...αλλα για ασημενια γατα... Για Ελληνικα δεν το συζηταμε Λενακι ε? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω για Ελληνικά δεν υπάρχει κάτι που να με ενθουσιάζει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι δε μ'αρεσει καθολου,ειναι πολυ οξινο για το μωρο μας. Click για ανάπτυξη... Τι λες τότε για Sinistra-Caramel να είναι σαν κινέζικο με γλυκόξινη σάλτσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.317 15-10-09 09:47 Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? η Friday's ισως που εχει ολο burger? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:54 Η elvenstar: #8.318 15-10-09 09:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λοιπον εχω βαλει το μπιφτεκακι ταπετσαρια στον υπολογιστη και σκεφτομαι τι του παει... Burger?? Click για ανάπτυξη... απλό ή cheeseburger Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 09:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.319 15-10-09 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: απλό ή cheeseburger Click για ανάπτυξη... οχι cheeseburger...απλο και ψημενο πολυ...πααααρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2009 στις 11:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 15-10-09 11:20 Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λενακι, το αποκλεισμενο απο internet φιλεναδακι μαςσε χαιρεταει και σου στελνει πολλα πολλα φιλακια!!! :kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.