elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 14:59 Η elvenstar: #8.441 21-10-09 14:59 Να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου έλενα!!! Παιδιά δεν έχω ιδέα πότε είναι η έκθεση. Και φυσικά δεν ξέρω αν θα μπορώ να έρθω. Πότε είναι?[/quote] Ευχαριστωωωω Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #8.442 21-10-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου έλενα!!! Παιδιά δεν έχω ιδέα πότε είναι η έκθεση. Και φυσικά δεν ξέρω αν θα μπορώ να έρθω. Πότε είναι? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωω Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις;[/quote] Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #8.443 21-10-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ευχαριστωωωω Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις; Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει.[/quote] Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου. Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Η aalyah έγραψε: #8.444 21-10-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει. Click για ανάπτυξη... Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου. Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις.[/quote] Ευχαριστώ Νεκταρία. 28-29 ε? 2 μέρες αυτήν τη φορά? Θα θελα πολύ να έρθω αλλά υπάρχει ένα θέμα με τα οικονομικά γι'αυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Ειδικά για να φέρω την μικρή το κόβω πολύ δύσκολο. Αν και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε συμετοχές. Αλλά δεν με παίρνει. Θα δούμε όμως ώς τότε. Μέχρι τις 15 έχω λιγο καιρό ν'αποφασίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η elvenstar: #8.445 21-10-09 22:15 Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #8.446 22-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ Ε αφού είσαι η καλύτερη θα είσαι ο Πίκος Απίκος βέβαια στης μέρες μας δεν ακούγετε κ τοσο καλό να είσαι δημοσιογράφος αλλά στη σειρά ήταν ο πρωταγωνιστής Ευχαριστώωωωωωω προσωπική μου ζουλήχτρα να το ζουλήξεις πολύ πολύ να το ευχαριστηθώ. Ναι ναι πραγματικά δεν της ταιριάζει το ονοματάκι είναι για γατάκια σαν την Νάλα Click για ανάπτυξη... Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Click για ανάπτυξη... Ναι Θένια μου ναι όπως λέει και η Ελενα έλα να σε δουμε αν μπορεσεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.447 22-10-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ ζουληχτοτάτη μου. Να μου πεις κ τις εντυπώσεις σου από κοντά γιατί όπως έχω μάθει είναι ακόμα πιο κούκλα αλλά την αδικεί ο φακός (το ξέρω ότι είμαι νούμερο αλλά όχι μηδενικό) Πότε θα πάτε Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:07 Η aalyah έγραψε: #8.448 22-10-09 16:07 Κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ειλικρινά. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την δουλειά και εκείνη την εποχή θα μας τρελάνουν στις υπερωρίες. Εγώ μπορεί να κλείσω να έρθω και ξαφνικά να μάθω τελευταία στιγμή ότι θα δουλέυω σαββάτο. Και μετά τι θα κάνω? Άσε που σε ξενοδοχείο δεν με παίρνει να μείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η elvenstar: #8.449 22-10-09 16:34 Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου έλενα!!! Παιδιά δεν έχω ιδέα πότε είναι η έκθεση. Και φυσικά δεν ξέρω αν θα μπορώ να έρθω. Πότε είναι?[/quote] Ευχαριστωωωω Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 17:15 Η aalyah έγραψε: #8.442 21-10-09 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου έλενα!!! Παιδιά δεν έχω ιδέα πότε είναι η έκθεση. Και φυσικά δεν ξέρω αν θα μπορώ να έρθω. Πότε είναι? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωω Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις;[/quote] Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #8.443 21-10-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ευχαριστωωωω Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις; Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει.[/quote] Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου. Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Η aalyah έγραψε: #8.444 21-10-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει. Click για ανάπτυξη... Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου. Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις.[/quote] Ευχαριστώ Νεκταρία. 28-29 ε? 2 μέρες αυτήν τη φορά? Θα θελα πολύ να έρθω αλλά υπάρχει ένα θέμα με τα οικονομικά γι'αυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Ειδικά για να φέρω την μικρή το κόβω πολύ δύσκολο. Αν και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε συμετοχές. Αλλά δεν με παίρνει. Θα δούμε όμως ώς τότε. Μέχρι τις 15 έχω λιγο καιρό ν'αποφασίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η elvenstar: #8.445 21-10-09 22:15 Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #8.446 22-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ Ε αφού είσαι η καλύτερη θα είσαι ο Πίκος Απίκος βέβαια στης μέρες μας δεν ακούγετε κ τοσο καλό να είσαι δημοσιογράφος αλλά στη σειρά ήταν ο πρωταγωνιστής Ευχαριστώωωωωωω προσωπική μου ζουλήχτρα να το ζουλήξεις πολύ πολύ να το ευχαριστηθώ. Ναι ναι πραγματικά δεν της ταιριάζει το ονοματάκι είναι για γατάκια σαν την Νάλα Click για ανάπτυξη... Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Click για ανάπτυξη... Ναι Θένια μου ναι όπως λέει και η Ελενα έλα να σε δουμε αν μπορεσεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.447 22-10-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ ζουληχτοτάτη μου. Να μου πεις κ τις εντυπώσεις σου από κοντά γιατί όπως έχω μάθει είναι ακόμα πιο κούκλα αλλά την αδικεί ο φακός (το ξέρω ότι είμαι νούμερο αλλά όχι μηδενικό) Πότε θα πάτε Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:07 Η aalyah έγραψε: #8.448 22-10-09 16:07 Κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ειλικρινά. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την δουλειά και εκείνη την εποχή θα μας τρελάνουν στις υπερωρίες. Εγώ μπορεί να κλείσω να έρθω και ξαφνικά να μάθω τελευταία στιγμή ότι θα δουλέυω σαββάτο. Και μετά τι θα κάνω? Άσε που σε ξενοδοχείο δεν με παίρνει να μείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η elvenstar: #8.449 22-10-09 16:34 Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Να το χαίρεσαι το ζουζούνι σου έλενα!!! Παιδιά δεν έχω ιδέα πότε είναι η έκθεση. Και φυσικά δεν ξέρω αν θα μπορώ να έρθω. Πότε είναι? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστωωωω Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις;[/quote] Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 17:55 Η Νεκταρια έγραψε: #8.443 21-10-09 17:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ευχαριστωωωω Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις; Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει.[/quote] Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου. Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Η aalyah έγραψε: #8.444 21-10-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει. Click για ανάπτυξη... Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου. Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις.[/quote] Ευχαριστώ Νεκταρία. 28-29 ε? 2 μέρες αυτήν τη φορά? Θα θελα πολύ να έρθω αλλά υπάρχει ένα θέμα με τα οικονομικά γι'αυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Ειδικά για να φέρω την μικρή το κόβω πολύ δύσκολο. Αν και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε συμετοχές. Αλλά δεν με παίρνει. Θα δούμε όμως ώς τότε. Μέχρι τις 15 έχω λιγο καιρό ν'αποφασίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η elvenstar: #8.445 21-10-09 22:15 Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #8.446 22-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ Ε αφού είσαι η καλύτερη θα είσαι ο Πίκος Απίκος βέβαια στης μέρες μας δεν ακούγετε κ τοσο καλό να είσαι δημοσιογράφος αλλά στη σειρά ήταν ο πρωταγωνιστής Ευχαριστώωωωωωω προσωπική μου ζουλήχτρα να το ζουλήξεις πολύ πολύ να το ευχαριστηθώ. Ναι ναι πραγματικά δεν της ταιριάζει το ονοματάκι είναι για γατάκια σαν την Νάλα Click για ανάπτυξη... Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Click για ανάπτυξη... Ναι Θένια μου ναι όπως λέει και η Ελενα έλα να σε δουμε αν μπορεσεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.447 22-10-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ ζουληχτοτάτη μου. Να μου πεις κ τις εντυπώσεις σου από κοντά γιατί όπως έχω μάθει είναι ακόμα πιο κούκλα αλλά την αδικεί ο φακός (το ξέρω ότι είμαι νούμερο αλλά όχι μηδενικό) Πότε θα πάτε Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:07 Η aalyah έγραψε: #8.448 22-10-09 16:07 Κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ειλικρινά. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την δουλειά και εκείνη την εποχή θα μας τρελάνουν στις υπερωρίες. Εγώ μπορεί να κλείσω να έρθω και ξαφνικά να μάθω τελευταία στιγμή ότι θα δουλέυω σαββάτο. Και μετά τι θα κάνω? Άσε που σε ξενοδοχείο δεν με παίρνει να μείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η elvenstar: #8.449 22-10-09 16:34 Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ευχαριστωωωω Είναι στο τέλος του Νοέμβρη. Τι λες θα μπορέσεις να έρθεις; Click για ανάπτυξη... Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει.[/quote] Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου. Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 18:05 Η aalyah έγραψε: #8.444 21-10-09 18:05 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει. Click για ανάπτυξη... Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου. Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις.[/quote] Ευχαριστώ Νεκταρία. 28-29 ε? 2 μέρες αυτήν τη φορά? Θα θελα πολύ να έρθω αλλά υπάρχει ένα θέμα με τα οικονομικά γι'αυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Ειδικά για να φέρω την μικρή το κόβω πολύ δύσκολο. Αν και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε συμετοχές. Αλλά δεν με παίρνει. Θα δούμε όμως ώς τότε. Μέχρι τις 15 έχω λιγο καιρό ν'αποφασίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η elvenstar: #8.445 21-10-09 22:15 Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #8.446 22-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ Ε αφού είσαι η καλύτερη θα είσαι ο Πίκος Απίκος βέβαια στης μέρες μας δεν ακούγετε κ τοσο καλό να είσαι δημοσιογράφος αλλά στη σειρά ήταν ο πρωταγωνιστής Ευχαριστώωωωωωω προσωπική μου ζουλήχτρα να το ζουλήξεις πολύ πολύ να το ευχαριστηθώ. Ναι ναι πραγματικά δεν της ταιριάζει το ονοματάκι είναι για γατάκια σαν την Νάλα Click για ανάπτυξη... Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Click για ανάπτυξη... Ναι Θένια μου ναι όπως λέει και η Ελενα έλα να σε δουμε αν μπορεσεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.447 22-10-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ ζουληχτοτάτη μου. Να μου πεις κ τις εντυπώσεις σου από κοντά γιατί όπως έχω μάθει είναι ακόμα πιο κούκλα αλλά την αδικεί ο φακός (το ξέρω ότι είμαι νούμερο αλλά όχι μηδενικό) Πότε θα πάτε Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:07 Η aalyah έγραψε: #8.448 22-10-09 16:07 Κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ειλικρινά. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την δουλειά και εκείνη την εποχή θα μας τρελάνουν στις υπερωρίες. Εγώ μπορεί να κλείσω να έρθω και ξαφνικά να μάθω τελευταία στιγμή ότι θα δουλέυω σαββάτο. Και μετά τι θα κάνω? Άσε που σε ξενοδοχείο δεν με παίρνει να μείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η elvenstar: #8.449 22-10-09 16:34 Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Ημερομηνια ξέρουμε? Γιατί έτσι στο κουτουρου δεν μπορω να ξέρω. Αν και με την μικρή το κόβω δύσκολο. Οικονομικά δεν με παίρνει. Click για ανάπτυξη... Θενια μου, γλυκο μου κοριτσι θα βρεις ο`τι ζητας στην υπογραφη μου. Μακαρι κοριτσι μου να τα καταφερεις και ναρθεις.[/quote] Ευχαριστώ Νεκταρία. 28-29 ε? 2 μέρες αυτήν τη φορά? Θα θελα πολύ να έρθω αλλά υπάρχει ένα θέμα με τα οικονομικά γι'αυτό δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Ειδικά για να φέρω την μικρή το κόβω πολύ δύσκολο. Αν και ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε συμετοχές. Αλλά δεν με παίρνει. Θα δούμε όμως ώς τότε. Μέχρι τις 15 έχω λιγο καιρό ν'αποφασίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2009 στις 22:15 Η elvenstar: #8.445 21-10-09 22:15 Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #8.446 22-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ Ε αφού είσαι η καλύτερη θα είσαι ο Πίκος Απίκος βέβαια στης μέρες μας δεν ακούγετε κ τοσο καλό να είσαι δημοσιογράφος αλλά στη σειρά ήταν ο πρωταγωνιστής Ευχαριστώωωωωωω προσωπική μου ζουλήχτρα να το ζουλήξεις πολύ πολύ να το ευχαριστηθώ. Ναι ναι πραγματικά δεν της ταιριάζει το ονοματάκι είναι για γατάκια σαν την Νάλα Click για ανάπτυξη... Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Click για ανάπτυξη... Ναι Θένια μου ναι όπως λέει και η Ελενα έλα να σε δουμε αν μπορεσεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.447 22-10-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ ζουληχτοτάτη μου. Να μου πεις κ τις εντυπώσεις σου από κοντά γιατί όπως έχω μάθει είναι ακόμα πιο κούκλα αλλά την αδικεί ο φακός (το ξέρω ότι είμαι νούμερο αλλά όχι μηδενικό) Πότε θα πάτε Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:07 Η aalyah έγραψε: #8.448 22-10-09 16:07 Κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ειλικρινά. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την δουλειά και εκείνη την εποχή θα μας τρελάνουν στις υπερωρίες. Εγώ μπορεί να κλείσω να έρθω και ξαφνικά να μάθω τελευταία στιγμή ότι θα δουλέυω σαββάτο. Και μετά τι θα κάνω? Άσε που σε ξενοδοχείο δεν με παίρνει να μείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η elvenstar: #8.449 22-10-09 16:34 Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 00:12 Η staman2 έγραψε: #8.446 22-10-09 00:12 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ Ε αφού είσαι η καλύτερη θα είσαι ο Πίκος Απίκος βέβαια στης μέρες μας δεν ακούγετε κ τοσο καλό να είσαι δημοσιογράφος αλλά στη σειρά ήταν ο πρωταγωνιστής Ευχαριστώωωωωωω προσωπική μου ζουλήχτρα να το ζουλήξεις πολύ πολύ να το ευχαριστηθώ. Ναι ναι πραγματικά δεν της ταιριάζει το ονοματάκι είναι για γατάκια σαν την Νάλα Click για ανάπτυξη... Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Click για ανάπτυξη... Ναι Θένια μου ναι όπως λέει και η Ελενα έλα να σε δουμε αν μπορεσεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.447 22-10-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ ζουληχτοτάτη μου. Να μου πεις κ τις εντυπώσεις σου από κοντά γιατί όπως έχω μάθει είναι ακόμα πιο κούκλα αλλά την αδικεί ο φακός (το ξέρω ότι είμαι νούμερο αλλά όχι μηδενικό) Πότε θα πάτε Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:07 Η aalyah έγραψε: #8.448 22-10-09 16:07 Κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ειλικρινά. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την δουλειά και εκείνη την εποχή θα μας τρελάνουν στις υπερωρίες. Εγώ μπορεί να κλείσω να έρθω και ξαφνικά να μάθω τελευταία στιγμή ότι θα δουλέυω σαββάτο. Και μετά τι θα κάνω? Άσε που σε ξενοδοχείο δεν με παίρνει να μείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η elvenstar: #8.449 22-10-09 16:34 Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ Ε αφού είσαι η καλύτερη θα είσαι ο Πίκος Απίκος βέβαια στης μέρες μας δεν ακούγετε κ τοσο καλό να είσαι δημοσιογράφος αλλά στη σειρά ήταν ο πρωταγωνιστής Ευχαριστώωωωωωω προσωπική μου ζουλήχτρα να το ζουλήξεις πολύ πολύ να το ευχαριστηθώ. Ναι ναι πραγματικά δεν της ταιριάζει το ονοματάκι είναι για γατάκια σαν την Νάλα Click για ανάπτυξη... Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αν τελικά δεν μπορέσεις να φέρεις τη μικρή (να πάρει το βραβείο της ) 'ελα τουλάχιστων εσύ για να σε δούμε κ να κατινάρουμε κ λίγο Click για ανάπτυξη... Ναι Θένια μου ναι όπως λέει και η Ελενα έλα να σε δουμε αν μπορεσεις...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 12:21 Η elvenstar: #8.447 22-10-09 12:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ ζουληχτοτάτη μου. Να μου πεις κ τις εντυπώσεις σου από κοντά γιατί όπως έχω μάθει είναι ακόμα πιο κούκλα αλλά την αδικεί ο φακός (το ξέρω ότι είμαι νούμερο αλλά όχι μηδενικό) Πότε θα πάτε Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:07 Η aalyah έγραψε: #8.448 22-10-09 16:07 Κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ειλικρινά. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την δουλειά και εκείνη την εποχή θα μας τρελάνουν στις υπερωρίες. Εγώ μπορεί να κλείσω να έρθω και ξαφνικά να μάθω τελευταία στιγμή ότι θα δουλέυω σαββάτο. Και μετά τι θα κάνω? Άσε που σε ξενοδοχείο δεν με παίρνει να μείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η elvenstar: #8.449 22-10-09 16:34 Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ωραιο το όνομα! Η προσωπική σας ζουλήχτρα κυρία μου θα αναλάβει με χαρά τα καθήκοντα της μόλις αντικρυσει το νέο σας νινάκι. Και.... ελπίζω να το μεινει τρίχα γιατι έχω μεγάααλη αδυναμία στα τριχωτά χνουδωτά μαύρα μπαλάκια!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ ζουληχτοτάτη μου. Να μου πεις κ τις εντυπώσεις σου από κοντά γιατί όπως έχω μάθει είναι ακόμα πιο κούκλα αλλά την αδικεί ο φακός (το ξέρω ότι είμαι νούμερο αλλά όχι μηδενικό) Πότε θα πάτε Αναστασάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:07 Η aalyah έγραψε: #8.448 22-10-09 16:07 Κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ειλικρινά. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την δουλειά και εκείνη την εποχή θα μας τρελάνουν στις υπερωρίες. Εγώ μπορεί να κλείσω να έρθω και ξαφνικά να μάθω τελευταία στιγμή ότι θα δουλέυω σαββάτο. Και μετά τι θα κάνω? Άσε που σε ξενοδοχείο δεν με παίρνει να μείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η elvenstar: #8.449 22-10-09 16:34 Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ειλικρινά. Τα πράγματα είναι δύσκολα με την δουλειά και εκείνη την εποχή θα μας τρελάνουν στις υπερωρίες. Εγώ μπορεί να κλείσω να έρθω και ξαφνικά να μάθω τελευταία στιγμή ότι θα δουλέυω σαββάτο. Και μετά τι θα κάνω? Άσε που σε ξενοδοχείο δεν με παίρνει να μείνω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Οκτωβρίου 2009 στις 16:34 Η elvenstar: #8.449 22-10-09 16:34 Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά βρε Θενάκι μου εσύ να είσαι καλά, προσπάθησε όμως κ αν μπορέσεις θα ηταν ωραία να βρεθούμε πάλι στην έκθεση γιατί είναι κ σαν reunion είναι η μόνη ημερομηνία που μαζευόμαστε όλες μαζί Ασχετο τώρα βάλε καμία φωτογραφία από το γατουλίνι σου να το δω, θα έχει μεγαλώσει τώρα φαντάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 10:54 Η moukelis έγραψε: #8.450 23-10-09 10:54 Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα περσομανεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 17:41 Η moukelis έγραψε: #8.451 23-10-09 17:41 Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2009 στις 22:26 Η elvenstar: #8.452 23-10-09 22:26 Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 00:25 Η moukelis έγραψε: #8.453 24-10-09 00:25 Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα μιλαμε εχω την ομορφοτερη νυφη ολου του φορουμ!Ματαρες μου σμαραγδια σε ασημενιο δισκο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:07 Η elvenstar: #8.454 24-10-09 14:07 Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η moukelis έγραψε: #8.455 24-10-09 14:13 Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην τη λες μουλαρα τη νυφαδια μου ατιμη ΚΑΙ 3αθλια 3καλινη (ειδες πηρες προαγωγη),ειναι ντιβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:17 Η elvenstar: #8.456 24-10-09 14:17 Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εννοείς ότι έγινα κ άτιμη; Όπως πας σε λίγο θα με πεις κ πολιτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 14:20 Η moukelis έγραψε: #8.457 24-10-09 14:20 Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 20:08 Η elvenstar: #8.458 24-10-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Eοχι και πολιτικο,ειπαμε,μην το χοντρυνουμε τοσο. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:14 Η staman2 έγραψε: #8.459 24-10-09 22:14 Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 421 422 423 424 425 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 423 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα ζουζουνάκια μου περσάκια μου αγαπάκια μου!!!!!!!!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσομανεις! Click για ανάπτυξη... Πωωωωω πωωωωωωωωω ένας Περσουλης στο ύφος και... σχεδόν στο χρώμααααααα!!! Ευχαριστουμε ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και μια και σας γλυκανα,καποιος ειχε πει κατι για περσες αναρριχητες... Φατε τη νορβηγικη σκονη μας: Click για ανάπτυξη... Εεεε δεν μπορω να πω τίποτα μπροστα σ΄αυτο το ντοκουμεντο. Απλά οτι εμεις κυρία μου είμαστε μόνον για τα σαλόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2009 στις 22:18 Η staman2 έγραψε: #8.460 24-10-09 22:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο Click για ανάπτυξη... Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!! Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε για τα όμορφα κομπλιμέντα Ντρέπομαι εγώ για την Κάντυ (γιατί αυτή είναι πολύ μουλάρα για να ντραπεί) Click για ανάπτυξη... Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!! Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.