elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 21:38 Η elvenstar: #8.741 16-11-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από alexia: σορρυ παιδιά ψαχνω τρόπο να βάλω photos!! Click για ανάπτυξη... είναι παρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης σου για τις φωτογραφίες αν θέλεις ανεβασε τες πρώτα στο γκαλερι κ κάνε το δικό σου άλμπουμ από εκεί διαφορετικά πάτα αυτό το σύμβολο στο παράθυρο των απαντήσεων κ από εκεί μετά θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 21:50 Η alexia έγραψε: #8.742 16-11-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι παρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης σου για τις φωτογραφίες αν θέλεις ανεβασε τες πρώτα στο γκαλερι κ κάνε το δικό σου άλμπουμ από εκεί διαφορετικά πάτα αυτό το σύμβολο στο παράθυρο των απαντήσεων κ από εκεί μετά θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:08 Η Nonika έγραψε: #8.743 16-11-09 22:08 Παναγια μου,τι παιδι ειναι αυτο!!!!! Ιδιος ο Ραμσουλης ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:47 Η staman2 έγραψε: #8.744 16-11-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλημερα!!!Η Μπριζιτ πρωι-πρωι αποφασησε να σας δειξει το αλμπουμ της απο τα μικρατα της μεχρι σημερα. Click για ανάπτυξη... Πωωπωωωωω ομορφιά η Μπριζίτ. Να την χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι αλλά μήπως έτσι θα την ενοχλεί πολύ κ θα κόψει το νερό; Εχω διαβάσει ότι η γάτα είναι πολύ ευαίσθητα στα μουστάκια κ δεν θέλουν να τους ενοχλεί κάτι γι αυτό κ τα μπολ του φαγητού κ του νερού πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην νιώθουν δυσφορία Click για ανάπτυξη... Ναι πρόσεξέτο αυτο. Εχει δίκιο η Ελενα Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:30 Η brigite έγραψε: #8.745 17-11-09 08:30 Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Τι ομορφο μπουμπουκακι ειναι τουτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:48 Η prince έγραψε: #8.746 17-11-09 08:48 καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:17 Η prince έγραψε: #8.747 17-11-09 09:17 Α!ξέχασα να πώ... Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ.... Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό.... Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:16 Η avtwvia έγραψε: #8.748 17-11-09 14:16 Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι.. Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η elvenstar: #8.749 17-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alexia: σορρυ παιδιά ψαχνω τρόπο να βάλω photos!! Click για ανάπτυξη... είναι παρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης σου για τις φωτογραφίες αν θέλεις ανεβασε τες πρώτα στο γκαλερι κ κάνε το δικό σου άλμπουμ από εκεί διαφορετικά πάτα αυτό το σύμβολο στο παράθυρο των απαντήσεων κ από εκεί μετά θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 21:50 Η alexia έγραψε: #8.742 16-11-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι παρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης σου για τις φωτογραφίες αν θέλεις ανεβασε τες πρώτα στο γκαλερι κ κάνε το δικό σου άλμπουμ από εκεί διαφορετικά πάτα αυτό το σύμβολο στο παράθυρο των απαντήσεων κ από εκεί μετά θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:08 Η Nonika έγραψε: #8.743 16-11-09 22:08 Παναγια μου,τι παιδι ειναι αυτο!!!!! Ιδιος ο Ραμσουλης ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:47 Η staman2 έγραψε: #8.744 16-11-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλημερα!!!Η Μπριζιτ πρωι-πρωι αποφασησε να σας δειξει το αλμπουμ της απο τα μικρατα της μεχρι σημερα. Click για ανάπτυξη... Πωωπωωωωω ομορφιά η Μπριζίτ. Να την χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι αλλά μήπως έτσι θα την ενοχλεί πολύ κ θα κόψει το νερό; Εχω διαβάσει ότι η γάτα είναι πολύ ευαίσθητα στα μουστάκια κ δεν θέλουν να τους ενοχλεί κάτι γι αυτό κ τα μπολ του φαγητού κ του νερού πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην νιώθουν δυσφορία Click για ανάπτυξη... Ναι πρόσεξέτο αυτο. Εχει δίκιο η Ελενα Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:30 Η brigite έγραψε: #8.745 17-11-09 08:30 Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Τι ομορφο μπουμπουκακι ειναι τουτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:48 Η prince έγραψε: #8.746 17-11-09 08:48 καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:17 Η prince έγραψε: #8.747 17-11-09 09:17 Α!ξέχασα να πώ... Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ.... Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό.... Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:16 Η avtwvia έγραψε: #8.748 17-11-09 14:16 Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι.. Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η elvenstar: #8.749 17-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι παρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης σου για τις φωτογραφίες αν θέλεις ανεβασε τες πρώτα στο γκαλερι κ κάνε το δικό σου άλμπουμ από εκεί διαφορετικά πάτα αυτό το σύμβολο στο παράθυρο των απαντήσεων κ από εκεί μετά θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου Click για ανάπτυξη... ευχαριστώ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:08 Η Nonika έγραψε: #8.743 16-11-09 22:08 Παναγια μου,τι παιδι ειναι αυτο!!!!! Ιδιος ο Ραμσουλης ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:47 Η staman2 έγραψε: #8.744 16-11-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλημερα!!!Η Μπριζιτ πρωι-πρωι αποφασησε να σας δειξει το αλμπουμ της απο τα μικρατα της μεχρι σημερα. Click για ανάπτυξη... Πωωπωωωωω ομορφιά η Μπριζίτ. Να την χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι αλλά μήπως έτσι θα την ενοχλεί πολύ κ θα κόψει το νερό; Εχω διαβάσει ότι η γάτα είναι πολύ ευαίσθητα στα μουστάκια κ δεν θέλουν να τους ενοχλεί κάτι γι αυτό κ τα μπολ του φαγητού κ του νερού πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην νιώθουν δυσφορία Click για ανάπτυξη... Ναι πρόσεξέτο αυτο. Εχει δίκιο η Ελενα Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:30 Η brigite έγραψε: #8.745 17-11-09 08:30 Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Τι ομορφο μπουμπουκακι ειναι τουτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:48 Η prince έγραψε: #8.746 17-11-09 08:48 καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:17 Η prince έγραψε: #8.747 17-11-09 09:17 Α!ξέχασα να πώ... Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ.... Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό.... Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:16 Η avtwvia έγραψε: #8.748 17-11-09 14:16 Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι.. Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η elvenstar: #8.749 17-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παναγια μου,τι παιδι ειναι αυτο!!!!! Ιδιος ο Ραμσουλης ειναι!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Νοεμβρίου 2009 στις 22:47 Η staman2 έγραψε: #8.744 16-11-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλημερα!!!Η Μπριζιτ πρωι-πρωι αποφασησε να σας δειξει το αλμπουμ της απο τα μικρατα της μεχρι σημερα. Click για ανάπτυξη... Πωωπωωωωω ομορφιά η Μπριζίτ. Να την χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι αλλά μήπως έτσι θα την ενοχλεί πολύ κ θα κόψει το νερό; Εχω διαβάσει ότι η γάτα είναι πολύ ευαίσθητα στα μουστάκια κ δεν θέλουν να τους ενοχλεί κάτι γι αυτό κ τα μπολ του φαγητού κ του νερού πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην νιώθουν δυσφορία Click για ανάπτυξη... Ναι πρόσεξέτο αυτο. Εχει δίκιο η Ελενα Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:30 Η brigite έγραψε: #8.745 17-11-09 08:30 Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Τι ομορφο μπουμπουκακι ειναι τουτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:48 Η prince έγραψε: #8.746 17-11-09 08:48 καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:17 Η prince έγραψε: #8.747 17-11-09 09:17 Α!ξέχασα να πώ... Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ.... Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό.... Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:16 Η avtwvia έγραψε: #8.748 17-11-09 14:16 Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι.. Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η elvenstar: #8.749 17-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλημερα!!!Η Μπριζιτ πρωι-πρωι αποφασησε να σας δειξει το αλμπουμ της απο τα μικρατα της μεχρι σημερα. Click για ανάπτυξη... Πωωπωωωωω ομορφιά η Μπριζίτ. Να την χαίρεσαι! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι αλλά μήπως έτσι θα την ενοχλεί πολύ κ θα κόψει το νερό; Εχω διαβάσει ότι η γάτα είναι πολύ ευαίσθητα στα μουστάκια κ δεν θέλουν να τους ενοχλεί κάτι γι αυτό κ τα μπολ του φαγητού κ του νερού πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην νιώθουν δυσφορία Click για ανάπτυξη... Ναι πρόσεξέτο αυτο. Εχει δίκιο η Ελενα Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:30 Η brigite έγραψε: #8.745 17-11-09 08:30 Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Τι ομορφο μπουμπουκακι ειναι τουτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:48 Η prince έγραψε: #8.746 17-11-09 08:48 καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:17 Η prince έγραψε: #8.747 17-11-09 09:17 Α!ξέχασα να πώ... Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ.... Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό.... Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:16 Η avtwvia έγραψε: #8.748 17-11-09 14:16 Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι.. Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η elvenstar: #8.749 17-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alexia: Click για ανάπτυξη... Τι ομορφο μπουμπουκακι ειναι τουτο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 08:48 Η prince έγραψε: #8.746 17-11-09 08:48 καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:17 Η prince έγραψε: #8.747 17-11-09 09:17 Α!ξέχασα να πώ... Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ.... Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό.... Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:16 Η avtwvia έγραψε: #8.748 17-11-09 14:16 Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι.. Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η elvenstar: #8.749 17-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 09:17 Η prince έγραψε: #8.747 17-11-09 09:17 Α!ξέχασα να πώ... Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ.... Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό.... Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:16 Η avtwvia έγραψε: #8.748 17-11-09 14:16 Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι.. Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η elvenstar: #8.749 17-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α!ξέχασα να πώ... Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ.... Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό.... Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:16 Η avtwvia έγραψε: #8.748 17-11-09 14:16 Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι.. Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η elvenstar: #8.749 17-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι.. Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:24 Η elvenstar: #8.749 17-11-09 14:24 Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina... Click για ανάπτυξη... Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος. https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!! Click για ανάπτυξη... Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:31 Η avtwvia έγραψε: #8.750 17-11-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει Click για ανάπτυξη... εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 14:38 Η elvenstar: #8.751 17-11-09 14:38 Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:13 Η Hlianna έγραψε: #8.752 17-11-09 15:13 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε Click για ανάπτυξη... και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 15:16 Η elvenstar: #8.753 17-11-09 15:16 Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:26 Η alexia έγραψε: #8.754 17-11-09 16:26 ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!! Αρχική Δημοσίευση από prince: καλημέρα, καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα.... Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄. αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει... Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,... αχ βαχ Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:37 Η alexia έγραψε: #8.755 17-11-09 16:37 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:40 Η alexia έγραψε: #8.756 17-11-09 16:40 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:42 Η moukelis έγραψε: #8.757 17-11-09 16:42 Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:44 Η alexia έγραψε: #8.758 17-11-09 16:44 είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:45 Η elvenstar: #8.759 17-11-09 16:45 πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 436 437 438 439 440 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 438 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia Εκκολαπτόμενο μέλος Η alexia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 152 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:48 Η alexia έγραψε: #8.760 17-11-09 16:48 και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.