Περσίας maniacs

σορρυ παιδιά ψαχνω τρόπο να βάλω photos!!
είναι παρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης σου
heart.gif
heart.gif
για τις φωτογραφίες αν θέλεις ανεβασε τες πρώτα στο γκαλερι κ κάνε το δικό σου άλμπουμ από εκεί διαφορετικά πάτα αυτό το σύμβολο
attach.gif
στο παράθυρο των απαντήσεων κ από εκεί μετά θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είναι παρα πολύ γλυκούλης ο γατούλης σου
heart.gif
heart.gif
για τις φωτογραφίες αν θέλεις ανεβασε τες πρώτα στο γκαλερι κ κάνε το δικό σου άλμπουμ από εκεί διαφορετικά πάτα αυτό το σύμβολο
attach.gif
στο παράθυρο των απαντήσεων κ από εκεί μετά θα ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου
ευχαριστώ!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παναγια μου,τι παιδι ειναι αυτο!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Ιδιος ο Ραμσουλης ειναι!!!!!:D:D:D

:):) Καλημερα!!!Η Μπριζιτ πρωι-πρωι αποφασησε να σας δειξει το αλμπουμ της απο τα μικρατα της μεχρι σημερα.:up:
Πωωπωωωωω ομορφιά η Μπριζίτ. Να την χαίρεσαι!:up::up::up:

Ναι αλλά μήπως έτσι θα την ενοχλεί πολύ κ θα κόψει το νερό; :hmm:Εχω διαβάσει ότι η γάτα είναι πολύ ευαίσθητα στα μουστάκια κ δεν θέλουν να τους ενοχλεί κάτι γι αυτό κ τα μπολ του φαγητού κ του νερού πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην νιώθουν δυσφορία
Ναι πρόσεξέτο αυτο. Εχει δίκιο η Ελενα:)

καλημέρα,

καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα....

Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄.

αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει...

Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,...

αχ βαχ

Α!ξέχασα να πώ...

Το μικρό σκατό μέσα στο σπίτι μας βρήκε μια αληθινή μαμά.... Η λύρα το έχει υιοθετήσει. το γλύφει, το καθαρίζει, το χτενίζει, οτ παίζει, το εκπαιδεύει κλπ....

Και αυτό όμως.... όπου η λύρα και το μικρό σκατό....

:)

Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina...

Βρεθηκε περσικη γατουλα στο Μαρουσι..

Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος.
https://troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_4829.html
ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!!
f57c5f3e.jpg

Το βραδάκι θα ανεβάσω σκηνή χτενίσματος στο prince n reina...
Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα :lol: μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό:hmm:
Το διαβασα στο τρωκτικο και ειπα να το βαλω και εδω μηπως την εχασε καποιος.
https://troktiko.blogspot.com/2009/11...post_4829.html
ειναι πραγματικα πανεμορφη και μοιαζει και στη Σαλι μου!!
moz-screenshot.png
Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει :hmm:

Θα περιμε΄νουμε εναγωνίως τα μπάνια του Πρίγκιπα :lol: μακάρι κ η Κάντυ να υιοθετήσει την καινούρια μικρούλα γιατί το έχω ένα άγχος αυτό:hmm:

Αντωνία λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει :hmm:

εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε:hmm:

Δεν ανοίγει με τπτ παρεμπιπτόντως αυτό το τρωκτικό ειναι μεγάλη σαχλαμπουρδα:rolleyes:

εμενα την ανοιγει κανονικα για ξαναδοκιμασε:hmm:

και εμενα την δειχνει κανονικα..πανεμορφη ειναι..μακαρι να βρεθει το σπιτι της..

Τώρα ανοίγει κ σε μένα πράγματικά είναι πανέμορφη κ μοιάζει πολύ με τη Σαλυ Αντωνία αλλά κ με τον Ραμση μακάρι να χάθηκε κ να μην την παράτησαν στο δρόμο την καημενούλα:(

ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!ανεβάζω 3 φωτογραφίες ακόμα...ελπίζω σωστά!!

καλημέρα,

καλέ τι περσάκι είναι τούτο αλεξία....???? τρέλα....

Η γατοοικογένειά μου υγιένη καλώς... οι δικές σας; ελπίζω να σας βρίσκω όλους και όλες καλα΄.

αχ βαχ στεγνώνω ΄και εγώ τη ρέινα όποτε μπορώ και την βλέπωσε λαιμό και πόδια, αλλα δυστηχώς πάλι σκατί ειναι το τρίχωμά της.... κάνει μπλουμ στο νερό. δυστηχώς δεν μπορώ με τόσες γάτες να γεμίσω με δοσομετρητές εγώ... δεν παιζει...

Παιδιά έλεος σήμερα μου ψέκασε ο πρίνς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απελπισία. τον ειχα το πρωί στο κρεβάτι ανάσκελα και τον χάιδευα. όταν ο κύριος σηκώθηκε ψέκασε.... έιχε πάνω από ένα χρόνο να ψεκάσει.... το γαίδούρι. το φουστωτό μπαλόνι..... τι να πώ... το γαιδούρι,...

αχ βαχ

mail1.jpg

mail2.jpg

Τι ομορφο γατακι!Να το χαιρεσαι!

mail3.jpg
είναι λίγο χοντρούλης ή μου φαίνεται???

πραγματικά είναι πανέμορφο γατουλίνι κ έχει κ ωραίο σωματότυπο

και τα δικά σας είναι κουκλιά!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back