elvenstar
Επιφανές μέλος
Μα κάνω κ τίποτα άλλο; Ολο φάπες ρίχνω αλλά μπαααα δεν διορθώνεται με τίποτα αυτή η τύπισσα, χαμένη περίπτωση κ όταν λεω χαμένη το εννοώΧτυπα τη λιγο με το ασημενιο σου πατουσι λατρεια μου να σε βγαλει καμια φωτο.Θες να στειλω εγω καμια ξυλια με τη μαμα μου που θα τη δει;Ηταν να ερθει κι απο εδω,θα της την εδινα αυτοπροσωπως αλλα τελευταια στιγμη λακισε.

Λακισε ε; Δεν πειράζει κράτα καβα εσύ κ όταν την δεις να τις ρίξεις όλες τις φάπες μαζί, θα την κρατάω κ εγώ ζεστή να μη ξεχνιόμαστε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
ελπίζω να υγιένετε ...
Πώς είστε σήμερα; Καλό μήνα κι όλας... εμείς μια χαρά... Πρωί πρωί χτενίστηκε μιάμιση γάτα έτσι για να ξεκινήσει καλά η ημέρα... Ρέινα και λίλιμπελ....
Τη ρέινα την έκανα μπάνιο να ξεβρωμίσει ξανα μανά χτές.. Για να πώ την αλήθεια ένα σχεδόν ολοκληρωμένο γκρούμιν της έκανα έτσι για να μην ξεχάσω την τέχνη.... Νύχια, καλό χτένισμα, ένα στριπάρισμα χμχμ χμμχμχμχ (εντάξει ακόμη το μαθαινω αυτό), της έκανα τα ματάκια της, της έβγαλ α μέχρι και της γωνιακές τρίχες στα αυτιά της, να φανεί η στρογυλλάδα τους, και την μπανιάααααρισα.... δίς με σαμπουάν , και μία με κοντίσιονερ... την στέγνωσα και την ΄φούντωσα... (μόνο πούδρα δεν έβαλα) παιδιά έγινε φουφούκα.... Η κακομοίρα διαμαρτυρήθηκε μόνο στο σεσουάρ αλλά και εκεί είχα βοήθεια από το γιώργο σε ταυτόχρονο στέγνωμα χτένισμα οπότε κοντά μιαμιση ώρα μετ΄ατην άφησα στην ησυχία της....
Τα αγόρια μια χα΄ρά είναι... Στην κοσμα΄ρα τους... το ίδιο και η λύρα... έχει κατασκηνώσει απέναντι από το ψυγείο και περιμένει....
Εσέις καλά;
avtwvia
Διάσημο μέλος

Εμεις χθες στειρωθηκαμε και μας πηρανε και αιμα για γενικες εξετασεις και για pkd και ειμαστε ολο νευρα..
prince
Διάσημο μέλος
Τολμώ να πώ ότι η συγκεκριμένη κριτής ήταν μάλλον αξιαγάπητη για τα ζωάκια μας. Πέρα από τη lilibel που προσπαθούσε να της τραβήξει την προσοχή, η γάτα της δώρας (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο της φανταστικά γατιά) στον τελικό της κυριακής αφού τον εξέτασε η κριτής αυτή και τη χάιδεψε μου είπε να την πάρω, η γάτα λοιπόν πριν προλάβω να την πάρω κόλησε πάνω στην κριτή της τρίφτηκε και επιχείρησε να κατέβει από το τραπέζι στην αγκαλιά της. Η κριτής έλιωσε περιτό να σας το πώ...
Αναφορικά πάντως με το χνουδωτό μπαλάκι είναι εξαιρετικά ζωντανή μέσα στο άντρο των κοιμήσιδων γατιών μου :Ρ μέχρι και με την ουρά του πρίνς παίζει :Ρ
moukelis
Επιφανές μέλος
Για ποια απο τις τρεις κριτες μιλας Σταυρουλα;Δεν το ειδα αυτο,αλλα μαλλον ηταν το γαλακτομπουρεκο ο Υο-Υο που αγαπα παρα πολυ τον κοσμο κι ετσι και τον χαϊδεψεις την εβαψες.Τολμώ να πώ ότι η συγκεκριμένη κριτής ήταν μάλλον αξιαγάπητη για τα ζωάκια μας. Πέρα από τη lilibel που προσπαθούσε να της τραβήξει την προσοχή, η γάτα της δώρας (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο της φανταστικά γατιά) στον τελικό της κυριακής αφού τον εξέτασε η κριτής αυτή και τη χάιδεψε μου είπε να την πάρω, η γάτα λοιπόν πριν προλάβω να την πάρω κόλησε πάνω στην κριτή της τρίφτηκε και επιχείρησε να κατέβει από το τραπέζι στην αγκαλιά της. Η κριτής έλιωσε περιτό να σας το πώ...

prince
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Περαστικά σας ελπίζω να είναι σύντομα υγιήςκαλησπέρα σε όλους!!πήγαμε τελικά στο γιατρό και έχει ελαφριά λοίμωξη ανωτέρου αναπνευστικού...μου είπε να δίνω για 10 μέρες αντιβίωση και στη μυτούλα φυσιομέρ...ήδη είναι καλύτερα....χθες κόντεψα να πεθάνω!!!ανέβηκα σε ένα τραπεζάκι που ποτέ δεν είχε ξαναανέβει και είχε πάνω κερί αναμμένο και καψαλίστηκαν τα φρύδια του!!πριν ένα μήνα έπεσε στη λεκάνη της τουαλέτας και πριν 3 μήνες εκανε σάλτο από το μπαλκόνι!!!ελπίζω να τρίτωσε!!!
κ από εδώ κ πέρα να μη συμβεί τίποτα αλλονα πως τα πήρε τα κύπελλα έγλειφε τους κριτέςΟ Υο Υο διακριθηκε την Κυριακη,οποτε αυτος ηταν.Βρε το μπαγασα,δεν τον ειχα για τοσο μαλαγανα.![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
και έκανε τα ΠΑΝΤΑ για να το αποκτήσει, έτσι δεν κάνουν κ τα μοντέλα; μπήκε λοιπόν στο πετσί του ρόλουΜαλλον ο Γιογιο το ηθελε ΠΟΛΥ το βραβειο!!!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
ειδες τι σου κάνει η σωστή εκπαίδευση από το εκτροφείοΑντε μωρε ζουλιαρες που μου κακολογειτε το αγορι μου,απλα ειναι πολυ γλυκος και χαδιαρης και τους αγαπαει ολους (τους κριτες λιιιιγο παραπανω,τον δασκαλεψα η κακια εκτροφεας)![]()

φατε μάτια Πέρση

Συνημμένα
avtwvia
Διάσημο μέλος
φατε μάτια Πέρση![]()
χωρις λογια..

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
ναι κ όπως δίνει το μουσουδι είναι σα να σου λέει ρουφήξτε μεΣτην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος!

Αντωνία αυτή είναι καταπληκτική φαίνεται όλο το μεγαλείο του Πέρση. Το δικό μας το μωγιο το είδες;
bunny
Περιβόητο μέλος
Έλενα,ποιο είναι το ασπρόμαυρο στο avatar?
elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool