Περσίας maniacs

Χτυπα τη λιγο με το ασημενιο σου πατουσι λατρεια μου να σε βγαλει καμια φωτο.Θες να στειλω εγω καμια ξυλια με τη μαμα μου που θα τη δει;Ηταν να ερθει κι απο εδω,θα της την εδινα αυτοπροσωπως αλλα τελευταια στιγμη λακισε.
Μα κάνω κ τίποτα άλλο; Ολο φάπες ρίχνω αλλά μπαααα δεν διορθώνεται με τίποτα αυτή η τύπισσα, χαμένη περίπτωση κ όταν λεω χαμένη το εννοώ:lol:
Λακισε ε; Δεν πειράζει κράτα καβα εσύ κ όταν την δεις να τις ρίξεις όλες τις φάπες μαζί, θα την κρατάω κ εγώ ζεστή να μη ξεχνιόμαστε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα σε όλους!!πήγαμε τελικά στο γιατρό και έχει ελαφριά λοίμωξη ανωτέρου αναπνευστικού...μου είπε να δίνω για 10 μέρες αντιβίωση και στη μυτούλα φυσιομέρ...ήδη είναι καλύτερα....χθες κόντεψα να πεθάνω!!!ανέβηκα σε ένα τραπεζάκι που ποτέ δεν είχε ξαναανέβει και είχε πάνω κερί αναμμένο και καψαλίστηκαν τα φρύδια του!!πριν ένα μήνα έπεσε στη λεκάνη της τουαλέτας και πριν 3 μήνες εκανε σάλτο από το μπαλκόνι!!!ελπίζω να τρίτωσε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα γατούλες και γατούλιδες,

ελπίζω να υγιένετε ...

Πώς είστε σήμερα; Καλό μήνα κι όλας... εμείς μια χαρά... Πρωί πρωί χτενίστηκε μιάμιση γάτα έτσι για να ξεκινήσει καλά η ημέρα... Ρέινα και λίλιμπελ....

Τη ρέινα την έκανα μπάνιο να ξεβρωμίσει ξανα μανά χτές.. Για να πώ την αλήθεια ένα σχεδόν ολοκληρωμένο γκρούμιν της έκανα έτσι για να μην ξεχάσω την τέχνη.... Νύχια, καλό χτένισμα, ένα στριπάρισμα χμχμ χμμχμχμχ (εντάξει ακόμη το μαθαινω αυτό), της έκανα τα ματάκια της, της έβγαλ α μέχρι και της γωνιακές τρίχες στα αυτιά της, να φανεί η στρογυλλάδα τους, και την μπανιάααααρισα.... δίς με σαμπουάν , και μία με κοντίσιονερ... την στέγνωσα και την ΄φούντωσα... (μόνο πούδρα δεν έβαλα) παιδιά έγινε φουφούκα.... Η κακομοίρα διαμαρτυρήθηκε μόνο στο σεσουάρ αλλά και εκεί είχα βοήθεια από το γιώργο σε ταυτόχρονο στέγνωμα χτένισμα οπότε κοντά μιαμιση ώρα μετ΄ατην άφησα στην ησυχία της....

Τα αγόρια μια χα΄ρά είναι... Στην κοσμα΄ρα τους... το ίδιο και η λύρα... έχει κατασκηνώσει απέναντι από το ψυγείο και περιμένει....

Εσέις καλά;

Σταυρουλα το μικρο σου το νινακι τι κανει;; καλα το θυμαμαι στην εκθεση πως επαιζε με την κριτη και τι γελιο εριξε εκεινη, στο σπιτι ειναι ετσι ζουζουνιαρα;;:)
Εμεις χθες στειρωθηκαμε και μας πηρανε και αιμα για γενικες εξετασεις και για pkd και ειμαστε ολο νευρα..

Η μικρή lilibel είναι ένα κινούμενο παιχνίδι. Είναι εξαιρετικά ζωηρή, το κουκλάκι μου, εξαιρετικά παιχνιδιάρα, και μέσα στο νεύρο. Το σαββάτο έδειξε πραγματικά τον καλύτερό της εαυτό. Αν σκεφτείς ότι είναι και τσαντίλα.... μόλις την πλησιάζουμε εμείς και την πέρνουμε στην αγκαλιά μας μάς κάνει νιαααααα...

Τολμώ να πώ ότι η συγκεκριμένη κριτής ήταν μάλλον αξιαγάπητη για τα ζωάκια μας. Πέρα από τη lilibel που προσπαθούσε να της τραβήξει την προσοχή, η γάτα της δώρας (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο της φανταστικά γατιά) στον τελικό της κυριακής αφού τον εξέτασε η κριτής αυτή και τη χάιδεψε μου είπε να την πάρω, η γάτα λοιπόν πριν προλάβω να την πάρω κόλησε πάνω στην κριτή της τρίφτηκε και επιχείρησε να κατέβει από το τραπέζι στην αγκαλιά της. Η κριτής έλιωσε περιτό να σας το πώ...

Αναφορικά πάντως με το χνουδωτό μπαλάκι είναι εξαιρετικά ζωντανή μέσα στο άντρο των κοιμήσιδων γατιών μου :Ρ μέχρι και με την ουρά του πρίνς παίζει :Ρ

Τολμώ να πώ ότι η συγκεκριμένη κριτής ήταν μάλλον αξιαγάπητη για τα ζωάκια μας. Πέρα από τη lilibel που προσπαθούσε να της τραβήξει την προσοχή, η γάτα της δώρας (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο της φανταστικά γατιά) στον τελικό της κυριακής αφού τον εξέτασε η κριτής αυτή και τη χάιδεψε μου είπε να την πάρω, η γάτα λοιπόν πριν προλάβω να την πάρω κόλησε πάνω στην κριτή της τρίφτηκε και επιχείρησε να κατέβει από το τραπέζι στην αγκαλιά της. Η κριτής έλιωσε περιτό να σας το πώ...
Για ποια απο τις τρεις κριτες μιλας Σταυρουλα;Δεν το ειδα αυτο,αλλα μαλλον ηταν το γαλακτομπουρεκο ο Υο-Υο που αγαπα παρα πολυ τον κοσμο κι ετσι και τον χαϊδεψεις την εβαψες.:lol::lol::lol:

Δώρα μιλάμε για την χοντρούλα κριτή. Λίλη την λέγανε; που καθόταν παντα δεξιά όπως κοιτάγαμε. Την ώρα που τον εξέταζε στο τελικά το γατί σου, και μου έκανε νόημα να τον πάρω, εκείνο είχε απλά άλλη άποψη. Ήθελε αγκαλιά και η κυρία ξεκαρδίστηκε και το χάιδεψε ξανά και κάτι είπε στη γλώσσα της. Νομίζω σε εκείνη τη φάση ξεχώρισε η μιά σου γάτα από τις άλλες που διαγωνίζονταν. Τότε πρέπει να ήταν . Ποια γάτα σου ήταν;

Ο Υο Υο διακριθηκε την Κυριακη,οποτε αυτος ηταν.Βρε το μπαγασα,δεν τον ειχα για τοσο μαλαγανα.:lol:

καλησπέρα σε όλους!!πήγαμε τελικά στο γιατρό και έχει ελαφριά λοίμωξη ανωτέρου αναπνευστικού...μου είπε να δίνω για 10 μέρες αντιβίωση και στη μυτούλα φυσιομέρ...ήδη είναι καλύτερα....χθες κόντεψα να πεθάνω!!!ανέβηκα σε ένα τραπεζάκι που ποτέ δεν είχε ξαναανέβει και είχε πάνω κερί αναμμένο και καψαλίστηκαν τα φρύδια του!!πριν ένα μήνα έπεσε στη λεκάνη της τουαλέτας και πριν 3 μήνες εκανε σάλτο από το μπαλκόνι!!!ελπίζω να τρίτωσε!!!
Περαστικά σας ελπίζω να είναι σύντομα υγιής:up: κ από εδώ κ πέρα να μη συμβεί τίποτα αλλο
Ο Υο Υο διακριθηκε την Κυριακη,οποτε αυτος ηταν.Βρε το μπαγασα,δεν τον ειχα για τοσο μαλαγανα.:lol:
να πως τα πήρε τα κύπελλα έγλειφε τους κριτές :lol::P

Μαλλον ο Γιογιο το ηθελε ΠΟΛΥ το βραβειο!!!:lol::lol::lol:

Μαλλον ο Γιογιο το ηθελε ΠΟΛΥ το βραβειο!!!:lol::lol::lol:
και έκανε τα ΠΑΝΤΑ για να το αποκτήσει, έτσι δεν κάνουν κ τα μοντέλα; μπήκε λοιπόν στο πετσί του ρόλου:lol::P:up:

Αντε μωρε ζουλιαρες που μου κακολογειτε το αγορι μου,απλα ειναι πολυ γλυκος και χαδιαρης και τους αγαπαει ολους (τους κριτες λιιιιγο παραπανω,τον δασκαλεψα η κακια εκτροφεας):P

Ωχ μωε ο αρκουδοαγκαλίτσας:)

Αντε μωρε ζουλιαρες που μου κακολογειτε το αγορι μου,απλα ειναι πολυ γλυκος και χαδιαρης και τους αγαπαει ολους (τους κριτες λιιιιγο παραπανω,τον δασκαλεψα η κακια εκτροφεας):P
ειδες τι σου κάνει η σωστή εκπαίδευση από το εκτροφείο :lol:
φατε μάτια Πέρση:inlove:

Συνημμένα

• IMG254.jpg
    IMG254.jpg
    134,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • IMG247.jpg
    IMG247.jpg
    172,4 KB · Εμφανίσεις: 25
  • IMG251.jpg
    IMG251.jpg
    149 KB · Εμφανίσεις: 23
Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος!

κ απο μενα μερικες του γαμπρουλη μου..:redface:
100_2718.jpg

100_2717.jpg

Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος!
ναι κ όπως δίνει το μουσουδι είναι σα να σου λέει ρουφήξτε με:up:
heart.gif

100_2718.jpg

Αντωνία αυτή είναι καταπληκτική φαίνεται όλο το μεγαλείο του Πέρση. Το δικό μας το μωγιο το είδες;

Το άσχετο:
Έλενα,ποιο είναι το ασπρόμαυρο στο avatar?

είναι το καινούριο μου γατουλίνι ήταν κ στην έκθεση μήπως κατα τύχη τράβηξες καμια φωτογραφία του;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back