elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:03 Η elvenstar: #8.841 01-12-09 21:03 Και μία φωτογραφία από το ένα από τα τρία λιλά περσικά που έχουμε στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG260.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 36 avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:08 Η avtwvia έγραψε: #8.842 01-12-09 21:08 Ελενα τουτο ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:15 Η bunny έγραψε: #8.843 01-12-09 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι το καινούριο μου γατουλίνι ήταν κ στην έκθεση μήπως κατα τύχη τράβηξες καμια φωτογραφία του; Click για ανάπτυξη... Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:17 Η avtwvia έγραψε: #8.844 01-12-09 21:17 και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #8.845 01-12-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.846 01-12-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ελενα τουτο ειναι;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιι αυτός είναι ο κούκλος μου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Click για ανάπτυξη... μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σου το πάρω αυτό το δώρο γιατί αυτό το μωράκι το λυπηθηκα πραγματικά. Αυτό δεν είναι το εξωτικό μπλε μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:24 Η avtwvia έγραψε: #8.847 01-12-09 21:24 Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η evelynkar: #8.848 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Click για ανάπτυξη... το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #8.849 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μία φωτογραφία από το ένα από τα τρία λιλά περσικά που έχουμε στην Ελλαδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:08 Η avtwvia έγραψε: #8.842 01-12-09 21:08 Ελενα τουτο ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:15 Η bunny έγραψε: #8.843 01-12-09 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι το καινούριο μου γατουλίνι ήταν κ στην έκθεση μήπως κατα τύχη τράβηξες καμια φωτογραφία του; Click για ανάπτυξη... Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:17 Η avtwvia έγραψε: #8.844 01-12-09 21:17 και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #8.845 01-12-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.846 01-12-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ελενα τουτο ειναι;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιι αυτός είναι ο κούκλος μου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Click για ανάπτυξη... μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σου το πάρω αυτό το δώρο γιατί αυτό το μωράκι το λυπηθηκα πραγματικά. Αυτό δεν είναι το εξωτικό μπλε μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:24 Η avtwvia έγραψε: #8.847 01-12-09 21:24 Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η evelynkar: #8.848 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Click για ανάπτυξη... το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #8.849 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενα τουτο ειναι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:15 Η bunny έγραψε: #8.843 01-12-09 21:15 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι το καινούριο μου γατουλίνι ήταν κ στην έκθεση μήπως κατα τύχη τράβηξες καμια φωτογραφία του; Click για ανάπτυξη... Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:17 Η avtwvia έγραψε: #8.844 01-12-09 21:17 και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #8.845 01-12-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.846 01-12-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ελενα τουτο ειναι;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιι αυτός είναι ο κούκλος μου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Click για ανάπτυξη... μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σου το πάρω αυτό το δώρο γιατί αυτό το μωράκι το λυπηθηκα πραγματικά. Αυτό δεν είναι το εξωτικό μπλε μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:24 Η avtwvia έγραψε: #8.847 01-12-09 21:24 Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η evelynkar: #8.848 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Click για ανάπτυξη... το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #8.849 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: είναι το καινούριο μου γατουλίνι ήταν κ στην έκθεση μήπως κατα τύχη τράβηξες καμια φωτογραφία του; Click για ανάπτυξη... Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:17 Η avtwvia έγραψε: #8.844 01-12-09 21:17 και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #8.845 01-12-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.846 01-12-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ελενα τουτο ειναι;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιι αυτός είναι ο κούκλος μου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Click για ανάπτυξη... μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σου το πάρω αυτό το δώρο γιατί αυτό το μωράκι το λυπηθηκα πραγματικά. Αυτό δεν είναι το εξωτικό μπλε μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:24 Η avtwvia έγραψε: #8.847 01-12-09 21:24 Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η evelynkar: #8.848 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Click για ανάπτυξη... το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #8.849 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #8.845 01-12-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.846 01-12-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ελενα τουτο ειναι;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιι αυτός είναι ο κούκλος μου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Click για ανάπτυξη... μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σου το πάρω αυτό το δώρο γιατί αυτό το μωράκι το λυπηθηκα πραγματικά. Αυτό δεν είναι το εξωτικό μπλε μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:24 Η avtwvia έγραψε: #8.847 01-12-09 21:24 Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η evelynkar: #8.848 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Click για ανάπτυξη... το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #8.849 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Α δεν το είδα! Δεν το ειχες εσυ? Πού ήταν? Ένα μαύρο μωρακι δεν ειχες πει πως θα παρεις; Πολλες ερωτήσεις.... Click για ανάπτυξη... Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:21 Η elvenstar: #8.846 01-12-09 21:21 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ελενα τουτο ειναι;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιι αυτός είναι ο κούκλος μου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Click για ανάπτυξη... μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σου το πάρω αυτό το δώρο γιατί αυτό το μωράκι το λυπηθηκα πραγματικά. Αυτό δεν είναι το εξωτικό μπλε μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:24 Η avtwvia έγραψε: #8.847 01-12-09 21:24 Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η evelynkar: #8.848 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Click για ανάπτυξη... το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #8.849 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ελενα τουτο ειναι;; Click για ανάπτυξη... ναιιιιιιιιιι αυτός είναι ο κούκλος μου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: και αν ειναι αυτο ζηταω προκαταβολικα και το δωρο μου.. Αυτο ειναι: Click για ανάπτυξη... μακάρι πραγματικά να μπορούσα να σου το πάρω αυτό το δώρο γιατί αυτό το μωράκι το λυπηθηκα πραγματικά. Αυτό δεν είναι το εξωτικό μπλε μωρό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:24 Η avtwvia έγραψε: #8.847 01-12-09 21:24 Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η evelynkar: #8.848 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Click για ανάπτυξη... το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #8.849 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η evelynkar: #8.848 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Click για ανάπτυξη... το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #8.849 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι δεν το είχα εγώ το είχε η εκτροφέας του ήταν στη γωνία τα είχε μία κοπέλα ξανθιά που είναι κ η εκτροφέας του Πέρση κ είχε κ μια ολόλευκη περσική γάτα κ δύο μωράκια τον δικό μου κ ένα κοριτσάκι μπλε αρλεκίνο Click για ανάπτυξη... το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:26 Η elvenstar: #8.849 01-12-09 21:26 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:28 Η elvenstar: #8.850 01-12-09 21:28 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το ειδα!!! να το χαιρεσαι ειναι κουκλι! μα γιατι ομως εγραφε στο κλουβακι του οτι ηταν διαθεσιμο? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η evelynkar: #8.851 01-12-09 21:29 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η elvenstar: #8.852 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... προς το παρών όχι γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα ίσως αργότερα κ αν ειναι ακόμα διαθέσιμο, θα δούμε... Τσακώθηκες;;; το ήθελες κ εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.853 01-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: και τον Σαλαζαρ γι αυτό θέλεις κ το κατιτίς σου Ναι ναι επαγγελματική δουλειά θα έλεγα Click για ανάπτυξη... Η μικρη τον τραβηξε τον δικο σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η bunny έγραψε: #8.854 01-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστώ πάρα πολύ τώρα είναι ακριβώς δίπλα μου κ κάνει ένα πουρ πουρ που μάλλον σημαίνει ότι σε ευχαριστεί κ αυτός Γιατί όταν το έγραφε ήταν κ μετά πέρασα εγώ κ αδιαθετήθηκε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: γι αυτο το γατι τσακωθηκα με την εκτροφεα του δεν πειραζει συμβαινουν αυτα το μαυρο δεν θα το παρεις τελικα? Click για ανάπτυξη... Ναι κι εγώ στο μαυρο εχω μεινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:35 Η elvenstar: #8.855 01-12-09 21:35 Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:37 Η bunny έγραψε: #8.856 01-12-09 21:37 Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχουτο μωρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η avtwvia έγραψε: #8.857 01-12-09 21:39 Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η avtwvia έγραψε: #8.858 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:42 Η elvenstar: #8.859 01-12-09 21:42 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 441 442 443 444 445 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 443 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Αχουτο μωρε Click για ανάπτυξη... Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... Η Ηλιάνα ποια είναι; Πάντως ένα ταμπυ περσικο που είδα εγώ ήταν από το εκτροφείο της Κύπρου με τις καταπληκτικές περσικές γάτες Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τελικα αρσενικο περσικο επρεπε να παρω!! Click για ανάπτυξη... καλα μην το λες γιατί κ ο Μπατ είναι πολύ τρυφερος αλλα μου λέει αγκαλιές κ άλλα τέτοια αδερφιστικά ξέχασέ τα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η bunny έγραψε: #8.860 01-12-09 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δεν είναι γλυκό Μπανάκι; Σαν κ εσένα Click για ανάπτυξη... Ιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.