Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η Nonika έγραψε: #8.861 01-12-09 21:50 Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:14 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.862 01-12-09 23:14 Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η staman2 έγραψε: #8.863 01-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποια απο τις τρεις κριτες μιλας Σταυρουλα;Δεν το ειδα αυτο,αλλα μαλλον ηταν το γαλακτομπουρεκο ο Υο-Υο που αγαπα παρα πολυ τον κοσμο κι ετσι και τον χαϊδεψεις την εβαψες. Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωω θέλω κι εγώ να την βάψω όταν θα τον χαϊδέψω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μωρε ζουλιαρες που μου κακολογειτε το αγορι μου,απλα ειναι πολυ γλυκος και χαδιαρης και τους αγαπαει ολους (τους κριτες λιιιιγο παραπανω,τον δασκαλεψα η κακια εκτροφεας) Click για ανάπτυξη... Και καλά έκανες κακιά εκτροφέα! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε συμπεθέρα. Θυμίσου να σε κεράσουμε ένα γλυκό του κουταλιου κι ένα φοντάν οταν μας ξανάρθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #8.864 01-12-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.865 02-12-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η Πουπουλίνα: #8.866 02-12-09 00:09 Ελενα........να σου ζησει το μωρουλινι......ειναι εκπληκτικο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Hlianna έγραψε: #8.867 02-12-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #8.868 02-12-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Click για ανάπτυξη... Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια. Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Click για ανάπτυξη... Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:40 Η Nonika έγραψε: #8.869 02-12-09 01:40 ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:14 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.862 01-12-09 23:14 Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η staman2 έγραψε: #8.863 01-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποια απο τις τρεις κριτες μιλας Σταυρουλα;Δεν το ειδα αυτο,αλλα μαλλον ηταν το γαλακτομπουρεκο ο Υο-Υο που αγαπα παρα πολυ τον κοσμο κι ετσι και τον χαϊδεψεις την εβαψες. Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωω θέλω κι εγώ να την βάψω όταν θα τον χαϊδέψω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μωρε ζουλιαρες που μου κακολογειτε το αγορι μου,απλα ειναι πολυ γλυκος και χαδιαρης και τους αγαπαει ολους (τους κριτες λιιιιγο παραπανω,τον δασκαλεψα η κακια εκτροφεας) Click για ανάπτυξη... Και καλά έκανες κακιά εκτροφέα! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε συμπεθέρα. Θυμίσου να σε κεράσουμε ένα γλυκό του κουταλιου κι ένα φοντάν οταν μας ξανάρθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #8.864 01-12-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.865 02-12-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η Πουπουλίνα: #8.866 02-12-09 00:09 Ελενα........να σου ζησει το μωρουλινι......ειναι εκπληκτικο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Hlianna έγραψε: #8.867 02-12-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #8.868 02-12-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Click για ανάπτυξη... Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια. Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Click για ανάπτυξη... Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:40 Η Nonika έγραψε: #8.869 02-12-09 01:40 ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:15 Η staman2 έγραψε: #8.863 01-12-09 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποια απο τις τρεις κριτες μιλας Σταυρουλα;Δεν το ειδα αυτο,αλλα μαλλον ηταν το γαλακτομπουρεκο ο Υο-Υο που αγαπα παρα πολυ τον κοσμο κι ετσι και τον χαϊδεψεις την εβαψες. Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωω θέλω κι εγώ να την βάψω όταν θα τον χαϊδέψω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μωρε ζουλιαρες που μου κακολογειτε το αγορι μου,απλα ειναι πολυ γλυκος και χαδιαρης και τους αγαπαει ολους (τους κριτες λιιιιγο παραπανω,τον δασκαλεψα η κακια εκτροφεας) Click για ανάπτυξη... Και καλά έκανες κακιά εκτροφέα! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε συμπεθέρα. Θυμίσου να σε κεράσουμε ένα γλυκό του κουταλιου κι ένα φοντάν οταν μας ξανάρθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #8.864 01-12-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.865 02-12-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η Πουπουλίνα: #8.866 02-12-09 00:09 Ελενα........να σου ζησει το μωρουλινι......ειναι εκπληκτικο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Hlianna έγραψε: #8.867 02-12-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #8.868 02-12-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Click για ανάπτυξη... Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια. Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Click για ανάπτυξη... Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:40 Η Nonika έγραψε: #8.869 02-12-09 01:40 ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για ποια απο τις τρεις κριτες μιλας Σταυρουλα;Δεν το ειδα αυτο,αλλα μαλλον ηταν το γαλακτομπουρεκο ο Υο-Υο που αγαπα παρα πολυ τον κοσμο κι ετσι και τον χαϊδεψεις την εβαψες. Click για ανάπτυξη... Ωωωωωωω θέλω κι εγώ να την βάψω όταν θα τον χαϊδέψω! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε μωρε ζουλιαρες που μου κακολογειτε το αγορι μου,απλα ειναι πολυ γλυκος και χαδιαρης και τους αγαπαει ολους (τους κριτες λιιιιγο παραπανω,τον δασκαλεψα η κακια εκτροφεας) Click για ανάπτυξη... Και καλά έκανες κακιά εκτροφέα! Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μακαρι Ελενα μου.. Η μικρη τελικα εκανε καλη δουλεια με τις φωτογραφιες.. Εγω μονο τον Περση και τη Σεμελη εχω τραβηξει.. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστούμε συμπεθέρα. Θυμίσου να σε κεράσουμε ένα γλυκό του κουταλιου κι ένα φοντάν οταν μας ξανάρθεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:16 Η staman2 έγραψε: #8.864 01-12-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.865 02-12-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η Πουπουλίνα: #8.866 02-12-09 00:09 Ελενα........να σου ζησει το μωρουλινι......ειναι εκπληκτικο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Hlianna έγραψε: #8.867 02-12-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #8.868 02-12-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Click για ανάπτυξη... Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια. Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Click για ανάπτυξη... Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:40 Η Nonika έγραψε: #8.869 02-12-09 01:40 ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Το έχουμε ξαναπεί ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ!!!! Αντωνία είναι εκπληκτικο του χαιδεύω την κοιλίτσα πάω να πάρω το χέρι μου να γραψω κ το τραβάει πίσω για να τον ξαναχαϊδέψω Click για ανάπτυξη... Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.865 02-12-09 00:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η Πουπουλίνα: #8.866 02-12-09 00:09 Ελενα........να σου ζησει το μωρουλινι......ειναι εκπληκτικο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Hlianna έγραψε: #8.867 02-12-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #8.868 02-12-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Click για ανάπτυξη... Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια. Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Click για ανάπτυξη... Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:40 Η Nonika έγραψε: #8.869 02-12-09 01:40 ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στην τελευταια ειναι σαν πτι φουρ ο ατιμος! Click για ανάπτυξη... Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.150 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:09 Η Πουπουλίνα: #8.866 02-12-09 00:09 Ελενα........να σου ζησει το μωρουλινι......ειναι εκπληκτικο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Hlianna έγραψε: #8.867 02-12-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #8.868 02-12-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Click για ανάπτυξη... Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια. Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Click για ανάπτυξη... Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:40 Η Nonika έγραψε: #8.869 02-12-09 01:40 ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενα........να σου ζησει το μωρουλινι......ειναι εκπληκτικο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 00:45 Η Hlianna έγραψε: #8.867 02-12-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #8.868 02-12-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Click για ανάπτυξη... Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια. Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Click για ανάπτυξη... Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:40 Η Nonika έγραψε: #8.869 02-12-09 01:40 ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Αυτο το μωρο ειναι της Ηλιανας; Click για ανάπτυξη... ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:34 Η staman2 έγραψε: #8.868 02-12-09 01:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Click για ανάπτυξη... Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια. Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Click για ανάπτυξη... Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:40 Η Nonika έγραψε: #8.869 02-12-09 01:40 ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! μαρη Δωρα παλι λιγουρα εχω Click για ανάπτυξη... Εμ πώς να μην έχεις λιγούρα με τέτοια γλυκίσματα. Σάλαζαρ, Περσάκος και ζουζουνίτσα της Ηλιάννας θα σε κάνουν να βγεις απο τα δεδομένα σου και να πάρεις κάποια κιλάκια. Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ναι ειναι η θεα μουυυυυ ο μπαμπας μας δεν σταματησε λεπτο να μας καμαρωνει..ερωτας μεγαλος.. Click για ανάπτυξη... Πώς να μην σας καμαρώνει αγαπουλα μου. Τέτοια θεά πράγματι πώς να μην είστε περήφανοι για την κουκλάρα σας???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:40 Η Nonika έγραψε: #8.869 02-12-09 01:40 ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑΙ περσικο ΚΑΙ τιγρακι,τι παραπανω να θελει κανεις; ...το ασπρομαυρακι της Ελενας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:56 Η Hlianna έγραψε: #8.870 02-12-09 01:56 ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ειμαστε ταμπυ και πανεμορφες..ολη την ωρα την καμαρωνουμε..πηραμε και καλα σχολια απο τον κριτη..μονο το τριχωμα μας χαλασε λιγο επειδη το ειχαμε ξουρισει το καλοκαιρι αλλα νταξ..τον απριλη θα ειμαστε τελειες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:56 Η prince έγραψε: #8.871 02-12-09 09:56 Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:19 Η elvenstar: #8.872 02-12-09 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Ελενα,μετα τα απανωτα τσιριγματα μπορω να μιλησω και παλι σαν ανθρωπος και σου λεω οτι θελω βομβαρδισμο απο φωτο,εχω παθει με το μωρο σου,ειναι απιστευτο!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Έλενα καλώς τα δέχτηκες Φαντάζομαι οτι χρησιμοποιείς και πάνες, όχι για το γατάκι. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ελεναααααα δεν ειναι υπέροχο το συναίσθημα???? Τρελαίνομαι με τα νέα σας!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Το ζαχαρωτό μας!!!! Το υπέροχο σουδάκι μας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λενακι μου να σου ζησει ο πανεμορφος και τοσο ιδιαιτερος Σαλαζαρ!!! Click για ανάπτυξη... Φιλαράκια μου αγαπημένα σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές Αρχική Δημοσίευση από prince: Ελενα ειναι κουκλί το μωρό σου.... πώς είναι η ζωή με καινούριο μωρό; είναι παιχνιδιάρο ή ακόμη φοβάται; Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ Σταυρούλα μου το μωρό μια χαρά είναι παιζει τρέχει κάνει ζημιές το παράδοξο είναι ότι το φοβούνται τα μεγάλα αντί να φοβάται αυτό, αφού να φανταστείς το Πίκατσου κ η Κάντυ του κάνουν χου κ αυτός τους γυρνάει την πλάτη κ πάει να χαλάσει το αγαπημένο του χαλί, γενικά όπως ειπε κ η Νατάσσα ειναι μεγάλη μαφία Hlianna Να σου ζήσει το μωράκι σου!!! από ποιο εκτροφείο το πήρες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:32 Η Hlianna έγραψε: #8.873 02-12-09 10:32 δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:37 Η elvenstar: #8.874 02-12-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: δεν την πηρα απο εκτροφειο..μου την χαρισε μια κυρια απο κηφισσια..και το περιεργο ειναι οτι ενω δεν ειναι εκτροφειου το χρωμα της ειναι πολυ ιδιαιτερο..ευχαριστουμε πολυ.. και σενα το κουκλι σου..ηταν το μονο περσακι που μου εκανε εντυπωση το χρωμα και φυσικα το απιστευτο τριχωμα του.. Click για ανάπτυξη... Ηταν στην έκθεση η μιρκούλα; γιατι είδα φωτογραφίες που ήταν σε κλουβάκι, ναι ναι ο μικρούλης είχε κάψει τις καρδιές όλων μας είναι πάρα πολύ γλυκό πλάσμα κ πολύ ναζιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 11:41 Η moukelis έγραψε: #8.875 02-12-09 11:41 Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 12:25 Η bunny έγραψε: #8.876 02-12-09 12:25 Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τί ηλικία έχει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:34 Η elvenstar: #8.877 02-12-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG302.jpg 224,1 KB · Εμφανίσεις: 41 Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... θυμασαι τι σου είχα πει; όλοι στους λαπάδες θα καταλήξετε άλλωστε εχω κ το moukeλέικο με το μέρος μου Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τί ηλικία έχει; Click για ανάπτυξη... είναι 4 μηνών ο μικρουλης κ παμπόνηρος σας αφιερώνω όλους μία φωτογραφία σε αγελαδί φόντο να είμαστε κ ασορτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:39 Η Nonika έγραψε: #8.878 02-12-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κι εγω που δεν τρελαινομαι για περσικα,δεν τον αφηνα απο την αγκαλια μου,ειναι πολυ τρυφερο μπεμπακι. Click για ανάπτυξη... Ατιμη,κι εσυ ζουληξες; Μονο εγω ειχα μεινει στο διλλημα με το περσακι; Που θα παει,θα το ζουπηξω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:47 Η elvenstar: #8.879 02-12-09 21:47 σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 442 443 444 445 446 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 444 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
σημερα κάναμε κ το πρώτο μπανάκι γιατί ο μικρός μπήκε μέσα στον καφέ μου τελικά είναι πολύ υπερκινητικό για περσικό, Νονικά πολύ σύντομα θα έχεις ένα ΣΚ δικό σου για ζουλοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 2 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:50 Η moukelis έγραψε: #8.880 02-12-09 21:50 Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βεβαιως και ζουληξα,τον χορτασα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο περσακι που ζουληξα τοσο πολυ,και γυρνουσε το καημενο και με κοιτουσε με απελπισια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.