prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2010 στις 21:31 Η prince έγραψε: #9.121 04-01-10 21:31 φωτορεπορτάζ??? χμμχχμμχ ειπα να σας βάλω μία δύο των μωρών μου να θαυμάσετε είναι αυτό που λέμε ένα με το πάπλωμα....... Δεν είναι πολύ φατσώνι? μιλάμε τρέλα... κοιμάται συνήθως στο μπαούλο του κρεβατιού μου μέχρι να πεινάσει... τότε βγαίνει και σκαρφαλώνει πάνω στο κρεβάτι... και είναι και απαιτιτικιά.... αραχτή και λάιτ λέμε.... κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα στο κεφάλι μου αναπαυτικά... μιλάμε αν την ενοχλήσεις αγριεύει... για τους λάτρεις των μαύρων περσικών... Έλενα αφιερωμένος... έχει λαγοκοιμηθεί ευτιχισμένος πάνω στο γιώργο... σε αυτή τη φάση συνήθως γουργουρίζει κι όλας.... άγγελος τιμωρός.... από τότε που πήραμε συντριβάνει για να πίνει νερό η ρέινα και ο πάρης, έχουμε που βλέπουμε παντού την ρέινα... μιλάμε κυκλοφορέι πλέον μέσα στο σπίτι. τελικά είναι πολύ κοκότα. όταν ήταν μούσκεμα δεν την βλέπαμε.. μάλλον ντρεπόταν για τα χάλια της.. τώρα μονίμως εκεί που θέλουμε να κάτσουμε είναι.... και ένα κοντινό... αυτό το βλέμα... από αυτό την ερωτεύτικα... την διαλέξαμε μέσα σε ένα κλουβί με άλλες 6-7... αυτό το βλέμα μας μαγνίτισε... πώς τις βρίσκετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 01:19 Η staman2 έγραψε: #9.122 05-01-10 01:19 Ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ ολα τους Σταυρουλα μου!! ΝΑ τα χαίρεσαι τα κουκλάκια σου!! Αλλο πράγμα έχουν γίνει!!! Και τοσο όμορφα!!! Φιλάκιααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η Nonika έγραψε: #9.123 05-01-10 11:38 Ευχαριστηθηκα οφθαλμολουτρο !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:39 Η Nonika έγραψε: #9.124 05-01-10 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμ..δεν σου φταιω εγω που ηρθες στην εκθεση και δεν ηρθες να μου μιλησεις..και την εβλεπες απο το κλουβι..και τοτε μπανιαρισμενη ηταν.. Click για ανάπτυξη... Τι να κανω κοπελια,εσυ βολταριζες δεξια κι αριστερα οταν ηρθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:55 Η Hlianna έγραψε: #9.125 05-01-10 12:55 δεν σουλατσαριζα..ημουν στα εξης κλουβια..:sebastian,breena,yogi φιλοζωικο χαλανδριου..αντε και καμια φορα σε αυτη την τεραστια της κυπρου που με ειχε πρηξει ο νικος..του αρεσενα μας περιμενες στο κλουβι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:27 Η elvenstar: #9.126 05-01-10 17:27 Σταυρούλα είναι τέλεια όλα τα γατάκια σου αλλά πραγματικά τρελάθηκα κ με την Ρέινα είναι πρώτη φορά που την βλέπω τόσο κοντά κ είναι κούκλα (το πρόβλημα με τα λευκά περισκά είναι ότι λερώνονται εύκολα το μουσουδι τους κ γίνεται μπεζ, αλήθεια εσύ τι κάνεις γι αυτό; Γιατί βλέπω κ η Ρέινα έχει το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου) Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG428.jpg 166 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG433.jpg 172,7 KB · Εμφανίσεις: 65 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #9.127 05-01-10 17:33 Τι φατσα εχει στη δευτερη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η elvenstar: #9.128 05-01-10 17:39 πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #9.129 05-01-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φωτορεπορτάζ??? χμμχχμμχ ειπα να σας βάλω μία δύο των μωρών μου να θαυμάσετε είναι αυτό που λέμε ένα με το πάπλωμα....... Δεν είναι πολύ φατσώνι? μιλάμε τρέλα... κοιμάται συνήθως στο μπαούλο του κρεβατιού μου μέχρι να πεινάσει... τότε βγαίνει και σκαρφαλώνει πάνω στο κρεβάτι... και είναι και απαιτιτικιά.... αραχτή και λάιτ λέμε.... κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα στο κεφάλι μου αναπαυτικά... μιλάμε αν την ενοχλήσεις αγριεύει... για τους λάτρεις των μαύρων περσικών... Έλενα αφιερωμένος... έχει λαγοκοιμηθεί ευτιχισμένος πάνω στο γιώργο... σε αυτή τη φάση συνήθως γουργουρίζει κι όλας.... άγγελος τιμωρός.... από τότε που πήραμε συντριβάνει για να πίνει νερό η ρέινα και ο πάρης, έχουμε που βλέπουμε παντού την ρέινα... μιλάμε κυκλοφορέι πλέον μέσα στο σπίτι. τελικά είναι πολύ κοκότα. όταν ήταν μούσκεμα δεν την βλέπαμε.. μάλλον ντρεπόταν για τα χάλια της.. τώρα μονίμως εκεί που θέλουμε να κάτσουμε είναι.... και ένα κοντινό... αυτό το βλέμα... από αυτό την ερωτεύτικα... την διαλέξαμε μέσα σε ένα κλουβί με άλλες 6-7... αυτό το βλέμα μας μαγνίτισε... πώς τις βρίσκετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 01:19 Η staman2 έγραψε: #9.122 05-01-10 01:19 Ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ ολα τους Σταυρουλα μου!! ΝΑ τα χαίρεσαι τα κουκλάκια σου!! Αλλο πράγμα έχουν γίνει!!! Και τοσο όμορφα!!! Φιλάκιααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η Nonika έγραψε: #9.123 05-01-10 11:38 Ευχαριστηθηκα οφθαλμολουτρο !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:39 Η Nonika έγραψε: #9.124 05-01-10 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμ..δεν σου φταιω εγω που ηρθες στην εκθεση και δεν ηρθες να μου μιλησεις..και την εβλεπες απο το κλουβι..και τοτε μπανιαρισμενη ηταν.. Click για ανάπτυξη... Τι να κανω κοπελια,εσυ βολταριζες δεξια κι αριστερα οταν ηρθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:55 Η Hlianna έγραψε: #9.125 05-01-10 12:55 δεν σουλατσαριζα..ημουν στα εξης κλουβια..:sebastian,breena,yogi φιλοζωικο χαλανδριου..αντε και καμια φορα σε αυτη την τεραστια της κυπρου που με ειχε πρηξει ο νικος..του αρεσενα μας περιμενες στο κλουβι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:27 Η elvenstar: #9.126 05-01-10 17:27 Σταυρούλα είναι τέλεια όλα τα γατάκια σου αλλά πραγματικά τρελάθηκα κ με την Ρέινα είναι πρώτη φορά που την βλέπω τόσο κοντά κ είναι κούκλα (το πρόβλημα με τα λευκά περισκά είναι ότι λερώνονται εύκολα το μουσουδι τους κ γίνεται μπεζ, αλήθεια εσύ τι κάνεις γι αυτό; Γιατί βλέπω κ η Ρέινα έχει το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου) Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG428.jpg 166 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG433.jpg 172,7 KB · Εμφανίσεις: 65 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #9.127 05-01-10 17:33 Τι φατσα εχει στη δευτερη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η elvenstar: #9.128 05-01-10 17:39 πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #9.129 05-01-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ ολα τους Σταυρουλα μου!! ΝΑ τα χαίρεσαι τα κουκλάκια σου!! Αλλο πράγμα έχουν γίνει!!! Και τοσο όμορφα!!! Φιλάκιααααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:38 Η Nonika έγραψε: #9.123 05-01-10 11:38 Ευχαριστηθηκα οφθαλμολουτρο !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:39 Η Nonika έγραψε: #9.124 05-01-10 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμ..δεν σου φταιω εγω που ηρθες στην εκθεση και δεν ηρθες να μου μιλησεις..και την εβλεπες απο το κλουβι..και τοτε μπανιαρισμενη ηταν.. Click για ανάπτυξη... Τι να κανω κοπελια,εσυ βολταριζες δεξια κι αριστερα οταν ηρθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:55 Η Hlianna έγραψε: #9.125 05-01-10 12:55 δεν σουλατσαριζα..ημουν στα εξης κλουβια..:sebastian,breena,yogi φιλοζωικο χαλανδριου..αντε και καμια φορα σε αυτη την τεραστια της κυπρου που με ειχε πρηξει ο νικος..του αρεσενα μας περιμενες στο κλουβι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:27 Η elvenstar: #9.126 05-01-10 17:27 Σταυρούλα είναι τέλεια όλα τα γατάκια σου αλλά πραγματικά τρελάθηκα κ με την Ρέινα είναι πρώτη φορά που την βλέπω τόσο κοντά κ είναι κούκλα (το πρόβλημα με τα λευκά περισκά είναι ότι λερώνονται εύκολα το μουσουδι τους κ γίνεται μπεζ, αλήθεια εσύ τι κάνεις γι αυτό; Γιατί βλέπω κ η Ρέινα έχει το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου) Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG428.jpg 166 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG433.jpg 172,7 KB · Εμφανίσεις: 65 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #9.127 05-01-10 17:33 Τι φατσα εχει στη δευτερη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η elvenstar: #9.128 05-01-10 17:39 πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #9.129 05-01-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστηθηκα οφθαλμολουτρο !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 11:39 Η Nonika έγραψε: #9.124 05-01-10 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμ..δεν σου φταιω εγω που ηρθες στην εκθεση και δεν ηρθες να μου μιλησεις..και την εβλεπες απο το κλουβι..και τοτε μπανιαρισμενη ηταν.. Click για ανάπτυξη... Τι να κανω κοπελια,εσυ βολταριζες δεξια κι αριστερα οταν ηρθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:55 Η Hlianna έγραψε: #9.125 05-01-10 12:55 δεν σουλατσαριζα..ημουν στα εξης κλουβια..:sebastian,breena,yogi φιλοζωικο χαλανδριου..αντε και καμια φορα σε αυτη την τεραστια της κυπρου που με ειχε πρηξει ο νικος..του αρεσενα μας περιμενες στο κλουβι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:27 Η elvenstar: #9.126 05-01-10 17:27 Σταυρούλα είναι τέλεια όλα τα γατάκια σου αλλά πραγματικά τρελάθηκα κ με την Ρέινα είναι πρώτη φορά που την βλέπω τόσο κοντά κ είναι κούκλα (το πρόβλημα με τα λευκά περισκά είναι ότι λερώνονται εύκολα το μουσουδι τους κ γίνεται μπεζ, αλήθεια εσύ τι κάνεις γι αυτό; Γιατί βλέπω κ η Ρέινα έχει το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου) Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG428.jpg 166 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG433.jpg 172,7 KB · Εμφανίσεις: 65 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #9.127 05-01-10 17:33 Τι φατσα εχει στη δευτερη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η elvenstar: #9.128 05-01-10 17:39 πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #9.129 05-01-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εμ..δεν σου φταιω εγω που ηρθες στην εκθεση και δεν ηρθες να μου μιλησεις..και την εβλεπες απο το κλουβι..και τοτε μπανιαρισμενη ηταν.. Click για ανάπτυξη... Τι να κανω κοπελια,εσυ βολταριζες δεξια κι αριστερα οταν ηρθα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 12:55 Η Hlianna έγραψε: #9.125 05-01-10 12:55 δεν σουλατσαριζα..ημουν στα εξης κλουβια..:sebastian,breena,yogi φιλοζωικο χαλανδριου..αντε και καμια φορα σε αυτη την τεραστια της κυπρου που με ειχε πρηξει ο νικος..του αρεσενα μας περιμενες στο κλουβι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:27 Η elvenstar: #9.126 05-01-10 17:27 Σταυρούλα είναι τέλεια όλα τα γατάκια σου αλλά πραγματικά τρελάθηκα κ με την Ρέινα είναι πρώτη φορά που την βλέπω τόσο κοντά κ είναι κούκλα (το πρόβλημα με τα λευκά περισκά είναι ότι λερώνονται εύκολα το μουσουδι τους κ γίνεται μπεζ, αλήθεια εσύ τι κάνεις γι αυτό; Γιατί βλέπω κ η Ρέινα έχει το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου) Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG428.jpg 166 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG433.jpg 172,7 KB · Εμφανίσεις: 65 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #9.127 05-01-10 17:33 Τι φατσα εχει στη δευτερη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η elvenstar: #9.128 05-01-10 17:39 πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #9.129 05-01-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν σουλατσαριζα..ημουν στα εξης κλουβια..:sebastian,breena,yogi φιλοζωικο χαλανδριου..αντε και καμια φορα σε αυτη την τεραστια της κυπρου που με ειχε πρηξει ο νικος..του αρεσενα μας περιμενες στο κλουβι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:27 Η elvenstar: #9.126 05-01-10 17:27 Σταυρούλα είναι τέλεια όλα τα γατάκια σου αλλά πραγματικά τρελάθηκα κ με την Ρέινα είναι πρώτη φορά που την βλέπω τόσο κοντά κ είναι κούκλα (το πρόβλημα με τα λευκά περισκά είναι ότι λερώνονται εύκολα το μουσουδι τους κ γίνεται μπεζ, αλήθεια εσύ τι κάνεις γι αυτό; Γιατί βλέπω κ η Ρέινα έχει το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου) Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG428.jpg 166 KB · Εμφανίσεις: 29 IMG433.jpg 172,7 KB · Εμφανίσεις: 65 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #9.127 05-01-10 17:33 Τι φατσα εχει στη δευτερη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η elvenstar: #9.128 05-01-10 17:39 πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #9.129 05-01-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σταυρούλα είναι τέλεια όλα τα γατάκια σου αλλά πραγματικά τρελάθηκα κ με την Ρέινα είναι πρώτη φορά που την βλέπω τόσο κοντά κ είναι κούκλα (το πρόβλημα με τα λευκά περισκά είναι ότι λερώνονται εύκολα το μουσουδι τους κ γίνεται μπεζ, αλήθεια εσύ τι κάνεις γι αυτό; Γιατί βλέπω κ η Ρέινα έχει το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου) Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:33 Η moukelis έγραψε: #9.127 05-01-10 17:33 Τι φατσα εχει στη δευτερη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η elvenstar: #9.128 05-01-10 17:39 πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #9.129 05-01-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι φατσα εχει στη δευτερη φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 17:39 Η elvenstar: #9.128 05-01-10 17:39 πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #9.129 05-01-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2010 στις 23:18 Η staman2 έγραψε: #9.129 05-01-10 23:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης Click για ανάπτυξη... Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!! Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 14:46 Η elvenstar: #9.130 06-01-10 14:46 Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG421.jpg 187 KB · Εμφανίσεις: 44 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για σου θεία Αναστασία πες τα πες τα ότι είμαι υπέροχος γιατί όλο βρωμίλο με φωνάζει αυτή παλιοέλενα ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:16 Η Πουπουλίνα: #9.131 06-01-10 15:16 παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:30 Η prince έγραψε: #9.132 06-01-10 15:30 Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:47 Η elvenstar: #9.133 06-01-10 15:47 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: παναγιτσα μου ενα μωρακι!!!!!!!!!...να τον χαιρεσαι Ελενα....ειναι πολυ γλυκουλης..... Click για ανάπτυξη... και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό Αρχική Δημοσίευση από prince: Καλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι... Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει.... Click για ανάπτυξη... Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σου Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 15:58 Η prince έγραψε: #9.134 06-01-10 15:58 για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.135 06-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από prince: για να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει Click για ανάπτυξη... Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτες Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:10 Η Hlianna έγραψε: #9.136 06-01-10 16:10 και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και ειχε τοσο ωραια πραγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:14 Η elvenstar: #9.137 06-01-10 16:14 Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ρε γμτ Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 16:26 Η Hlianna έγραψε: #9.138 06-01-10 16:26 εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσεπαντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου.. εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?μηπως δεν ειναι περσικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2010 στις 17:03 Η elvenstar: #9.139 06-01-10 17:03 Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 455 456 457 458 459 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 457 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Και εγώ με τα μεγάλα δεν έχω πρόβλημα αλλά με τον μικρό έχω βρει τον μπελά μου είναι πολύ απρόσεκτος κ γίνεται χάλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 7 Ιανουαρίου 2010 στις 01:21 Η Hlianna έγραψε: #9.140 07-01-10 01:21 παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια να ρωτησω κατι? την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμαειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της.. επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.