elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2010 στις 16:29 Η elvenstar: #9.161 08-01-10 16:29 Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η Nonika έγραψε: #9.162 09-01-10 18:47 Μπραβο,επιτελους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Η evelynkar: #9.163 09-01-10 19:57 και ειχα μια ελπιδα ελενα οτι θα κατεβεις κυπρο για να ειμαι εγω η τυχερη να ζουμπαω τα περσονια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:59 Η elvenstar: #9.164 09-01-10 19:59 ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:03 Η evelynkar: #9.165 09-01-10 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Click για ανάπτυξη... ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.166 09-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Click για ανάπτυξη... Τα περισσότερα πράγματα τα έχω γιατί πριν επιστρέψω Τρίκαλα έμενα Αθήνα οπότε έχω πολλά πράγματα αν κ μερικά θέλουν αλλαγή άλλα χάλασαν κ άλλα έσπασαν από τη μετακόμιση Από τη μια είναι λίγο αγχωτικό όπως λες λόγο χρημάτων αλλά έχω αποφασίσει το εξής ότι στην αρχή θα τα βγάλω με αυτά που έχω κ σιγά σιγά θα παίρνω λίγα πράγματα κ καλά όχι φτηνιάρικα που να θέλουν πέταμα μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η evelynkar: #9.167 09-01-10 20:16 καλα ναι, εννοειται..κι εγω τα περισσοτερα επιπλα θα τα παρω απο το σπιτι ,που μενω με την αδερφη μου, γιατι ακομη σπουδαζω, αρα δεν εχω δουλεια για να κανω καποιο δανειο ..αλλα πρεπει να αποφασισω τι κουζινα θα μπει, μπανιο, τι πατωματα, που θα εχει κρυφους φωτισμους κτλ, γιατι αυτα ειναι στη τιμη και πρεπει να αποφασισω συντομα..και ειμαι σε αποσταση οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:20 Η elvenstar: #9.168 09-01-10 20:20 Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η evelynkar: #9.169 09-01-10 20:24 στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 18:47 Η Nonika έγραψε: #9.162 09-01-10 18:47 Μπραβο,επιτελους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Η evelynkar: #9.163 09-01-10 19:57 και ειχα μια ελπιδα ελενα οτι θα κατεβεις κυπρο για να ειμαι εγω η τυχερη να ζουμπαω τα περσονια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:59 Η elvenstar: #9.164 09-01-10 19:59 ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:03 Η evelynkar: #9.165 09-01-10 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Click για ανάπτυξη... ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.166 09-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Click για ανάπτυξη... Τα περισσότερα πράγματα τα έχω γιατί πριν επιστρέψω Τρίκαλα έμενα Αθήνα οπότε έχω πολλά πράγματα αν κ μερικά θέλουν αλλαγή άλλα χάλασαν κ άλλα έσπασαν από τη μετακόμιση Από τη μια είναι λίγο αγχωτικό όπως λες λόγο χρημάτων αλλά έχω αποφασίσει το εξής ότι στην αρχή θα τα βγάλω με αυτά που έχω κ σιγά σιγά θα παίρνω λίγα πράγματα κ καλά όχι φτηνιάρικα που να θέλουν πέταμα μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η evelynkar: #9.167 09-01-10 20:16 καλα ναι, εννοειται..κι εγω τα περισσοτερα επιπλα θα τα παρω απο το σπιτι ,που μενω με την αδερφη μου, γιατι ακομη σπουδαζω, αρα δεν εχω δουλεια για να κανω καποιο δανειο ..αλλα πρεπει να αποφασισω τι κουζινα θα μπει, μπανιο, τι πατωματα, που θα εχει κρυφους φωτισμους κτλ, γιατι αυτα ειναι στη τιμη και πρεπει να αποφασισω συντομα..και ειμαι σε αποσταση οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:20 Η elvenstar: #9.168 09-01-10 20:20 Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η evelynkar: #9.169 09-01-10 20:24 στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο,επιτελους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:57 Η evelynkar: #9.163 09-01-10 19:57 και ειχα μια ελπιδα ελενα οτι θα κατεβεις κυπρο για να ειμαι εγω η τυχερη να ζουμπαω τα περσονια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:59 Η elvenstar: #9.164 09-01-10 19:59 ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:03 Η evelynkar: #9.165 09-01-10 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Click για ανάπτυξη... ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.166 09-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Click για ανάπτυξη... Τα περισσότερα πράγματα τα έχω γιατί πριν επιστρέψω Τρίκαλα έμενα Αθήνα οπότε έχω πολλά πράγματα αν κ μερικά θέλουν αλλαγή άλλα χάλασαν κ άλλα έσπασαν από τη μετακόμιση Από τη μια είναι λίγο αγχωτικό όπως λες λόγο χρημάτων αλλά έχω αποφασίσει το εξής ότι στην αρχή θα τα βγάλω με αυτά που έχω κ σιγά σιγά θα παίρνω λίγα πράγματα κ καλά όχι φτηνιάρικα που να θέλουν πέταμα μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η evelynkar: #9.167 09-01-10 20:16 καλα ναι, εννοειται..κι εγω τα περισσοτερα επιπλα θα τα παρω απο το σπιτι ,που μενω με την αδερφη μου, γιατι ακομη σπουδαζω, αρα δεν εχω δουλεια για να κανω καποιο δανειο ..αλλα πρεπει να αποφασισω τι κουζινα θα μπει, μπανιο, τι πατωματα, που θα εχει κρυφους φωτισμους κτλ, γιατι αυτα ειναι στη τιμη και πρεπει να αποφασισω συντομα..και ειμαι σε αποσταση οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:20 Η elvenstar: #9.168 09-01-10 20:20 Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η evelynkar: #9.169 09-01-10 20:24 στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και ειχα μια ελπιδα ελενα οτι θα κατεβεις κυπρο για να ειμαι εγω η τυχερη να ζουμπαω τα περσονια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 19:59 Η elvenstar: #9.164 09-01-10 19:59 ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:03 Η evelynkar: #9.165 09-01-10 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Click για ανάπτυξη... ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.166 09-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Click για ανάπτυξη... Τα περισσότερα πράγματα τα έχω γιατί πριν επιστρέψω Τρίκαλα έμενα Αθήνα οπότε έχω πολλά πράγματα αν κ μερικά θέλουν αλλαγή άλλα χάλασαν κ άλλα έσπασαν από τη μετακόμιση Από τη μια είναι λίγο αγχωτικό όπως λες λόγο χρημάτων αλλά έχω αποφασίσει το εξής ότι στην αρχή θα τα βγάλω με αυτά που έχω κ σιγά σιγά θα παίρνω λίγα πράγματα κ καλά όχι φτηνιάρικα που να θέλουν πέταμα μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η evelynkar: #9.167 09-01-10 20:16 καλα ναι, εννοειται..κι εγω τα περισσοτερα επιπλα θα τα παρω απο το σπιτι ,που μενω με την αδερφη μου, γιατι ακομη σπουδαζω, αρα δεν εχω δουλεια για να κανω καποιο δανειο ..αλλα πρεπει να αποφασισω τι κουζινα θα μπει, μπανιο, τι πατωματα, που θα εχει κρυφους φωτισμους κτλ, γιατι αυτα ειναι στη τιμη και πρεπει να αποφασισω συντομα..και ειμαι σε αποσταση οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:20 Η elvenstar: #9.168 09-01-10 20:20 Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η evelynkar: #9.169 09-01-10 20:24 στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:03 Η evelynkar: #9.165 09-01-10 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Click για ανάπτυξη... ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.166 09-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Click για ανάπτυξη... Τα περισσότερα πράγματα τα έχω γιατί πριν επιστρέψω Τρίκαλα έμενα Αθήνα οπότε έχω πολλά πράγματα αν κ μερικά θέλουν αλλαγή άλλα χάλασαν κ άλλα έσπασαν από τη μετακόμιση Από τη μια είναι λίγο αγχωτικό όπως λες λόγο χρημάτων αλλά έχω αποφασίσει το εξής ότι στην αρχή θα τα βγάλω με αυτά που έχω κ σιγά σιγά θα παίρνω λίγα πράγματα κ καλά όχι φτηνιάρικα που να θέλουν πέταμα μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η evelynkar: #9.167 09-01-10 20:16 καλα ναι, εννοειται..κι εγω τα περισσοτερα επιπλα θα τα παρω απο το σπιτι ,που μενω με την αδερφη μου, γιατι ακομη σπουδαζω, αρα δεν εχω δουλεια για να κανω καποιο δανειο ..αλλα πρεπει να αποφασισω τι κουζινα θα μπει, μπανιο, τι πατωματα, που θα εχει κρυφους φωτισμους κτλ, γιατι αυτα ειναι στη τιμη και πρεπει να αποφασισω συντομα..και ειμαι σε αποσταση οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:20 Η elvenstar: #9.168 09-01-10 20:20 Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η evelynkar: #9.169 09-01-10 20:24 στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ελα ελα τυχερή στην Κύπρο έχετε ένα καταπληκτικό εκτροφείο με ζουπηχτηροπερσάκια Ομως αν θέλεις τα συγκεκριμένα για να ζουμπας το σπίτι μου θα είναι ανοιχτό για όλους Click για ανάπτυξη... ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.166 09-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Click για ανάπτυξη... Τα περισσότερα πράγματα τα έχω γιατί πριν επιστρέψω Τρίκαλα έμενα Αθήνα οπότε έχω πολλά πράγματα αν κ μερικά θέλουν αλλαγή άλλα χάλασαν κ άλλα έσπασαν από τη μετακόμιση Από τη μια είναι λίγο αγχωτικό όπως λες λόγο χρημάτων αλλά έχω αποφασίσει το εξής ότι στην αρχή θα τα βγάλω με αυτά που έχω κ σιγά σιγά θα παίρνω λίγα πράγματα κ καλά όχι φτηνιάρικα που να θέλουν πέταμα μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η evelynkar: #9.167 09-01-10 20:16 καλα ναι, εννοειται..κι εγω τα περισσοτερα επιπλα θα τα παρω απο το σπιτι ,που μενω με την αδερφη μου, γιατι ακομη σπουδαζω, αρα δεν εχω δουλεια για να κανω καποιο δανειο ..αλλα πρεπει να αποφασισω τι κουζινα θα μπει, μπανιο, τι πατωματα, που θα εχει κρυφους φωτισμους κτλ, γιατι αυτα ειναι στη τιμη και πρεπει να αποφασισω συντομα..και ειμαι σε αποσταση οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:20 Η elvenstar: #9.168 09-01-10 20:20 Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η evelynkar: #9.169 09-01-10 20:24 στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ναι και ειναι κοντα μου εχω την εντυπωση ευχαριστω πολυ για την προσκληση!! εχεις δλδ να σκεφτεις τωρα για επιπλα, κουζινα, πατωματα και τετοια?? γιατι κι εγω σε τετοια φαση ειμαι και μου φαινονται ολα βουνο Click για ανάπτυξη... Τα περισσότερα πράγματα τα έχω γιατί πριν επιστρέψω Τρίκαλα έμενα Αθήνα οπότε έχω πολλά πράγματα αν κ μερικά θέλουν αλλαγή άλλα χάλασαν κ άλλα έσπασαν από τη μετακόμιση Από τη μια είναι λίγο αγχωτικό όπως λες λόγο χρημάτων αλλά έχω αποφασίσει το εξής ότι στην αρχή θα τα βγάλω με αυτά που έχω κ σιγά σιγά θα παίρνω λίγα πράγματα κ καλά όχι φτηνιάρικα που να θέλουν πέταμα μετά από λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η evelynkar: #9.167 09-01-10 20:16 καλα ναι, εννοειται..κι εγω τα περισσοτερα επιπλα θα τα παρω απο το σπιτι ,που μενω με την αδερφη μου, γιατι ακομη σπουδαζω, αρα δεν εχω δουλεια για να κανω καποιο δανειο ..αλλα πρεπει να αποφασισω τι κουζινα θα μπει, μπανιο, τι πατωματα, που θα εχει κρυφους φωτισμους κτλ, γιατι αυτα ειναι στη τιμη και πρεπει να αποφασισω συντομα..και ειμαι σε αποσταση οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:20 Η elvenstar: #9.168 09-01-10 20:20 Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η evelynkar: #9.169 09-01-10 20:24 στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα ναι, εννοειται..κι εγω τα περισσοτερα επιπλα θα τα παρω απο το σπιτι ,που μενω με την αδερφη μου, γιατι ακομη σπουδαζω, αρα δεν εχω δουλεια για να κανω καποιο δανειο ..αλλα πρεπει να αποφασισω τι κουζινα θα μπει, μπανιο, τι πατωματα, που θα εχει κρυφους φωτισμους κτλ, γιατι αυτα ειναι στη τιμη και πρεπει να αποφασισω συντομα..και ειμαι σε αποσταση οποτε δεν ειναι οτι πιο ευκολο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:20 Η elvenstar: #9.168 09-01-10 20:20 Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η evelynkar: #9.169 09-01-10 20:24 στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλύτερο είναι να αρχίσεις το ψάξιμο γιατί αυτά τα πράγματα θέλουν πολύ ψάξιμο κ δεν γίνονται τελευταία στιγμή, άλλωστε έχεις κ το ιντερνετ που βοηθάει, άρχισε να κοιτάς μερικά σχέδια για να δεις τι σου ταιριάζει κ στο σπίτι αλλά κ στην τσέπη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η evelynkar: #9.169 09-01-10 20:24 στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:46 Η elvenstar: #9.170 09-01-10 20:46 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: στην τσεπη μου τπτ δεν ταιριαζει γιατι πολυ απλα ειναι αδεια.. τι λεμε σε περιπτωση που περνει καποιος σπιτι? καλοριζικο? Click για ανάπτυξη... Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 20:53 Η evelynkar: #9.171 09-01-10 20:53 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ναι καλορίζικο λέμε. Καλορίζικο λοιπόν το σπίτι σου και εύχομαι να γεμίσει κ η τσέπη σου Click για ανάπτυξη... καλοριζικο και το δικο σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:03 Η elvenstar: #9.172 09-01-10 21:03 εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν το έχω πάρει ακόμα είμαστε στις διαπραγματεύσεις Πάντως σ ευχαριστώ πάρα πολύ κ σου εύχομαι να φτιάξεις ένα σπίτι όπως το ονειρεύεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:21 Η Πουπουλίνα: #9.173 09-01-10 21:21 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:33 Η elvenstar: #9.174 09-01-10 21:33 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ..........δεν ξερεις ποσο χαιρομαι...πραγματικα!!!!!!!...και εμενα γμτ ειναι το ονειρο μου ενα σπιτι...αλλα που λεφτα...και δεν θελω και δανεια γμτ....αγχωνομαι πολυ...η μονη περιπτωση ειναι να μου δωσουν οι δικοι μου...αλλα καλυτερα οχι...πεφτει ο γνωστος εκβιασμος...να ερθουμε να μεινουμε και εμεις εκει που μενεις και εσυ... τεσπα...μην σου το χαλαω...πωπω...ειδικα ο πρωτος καιρος που μετακομιζεις...ειναι τελειος!!!!!! Click για ανάπτυξη... ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:37 Η Πουπουλίνα: #9.175 09-01-10 21:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:43 Η elvenstar: #9.176 09-01-10 21:43 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: η αληθεια ειναι οτι και εγω βαριεμαι ευκολα...για αυτο και αλλαζω συνεχεια την διαρυθμιση των επιπλων......το κακο ομως ειναι οτι οταν δεν ειναι δικο σου...μονο τα επιπλα μπορεις να αλλαζεις....ενω στο δικο σου βρε αδελφε....του αλλαζεις τα φωτα!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 21:46 Η Πουπουλίνα: #9.177 09-01-10 21:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ......αμαν...εσυ εισαι πιο βαρεμενη απο μενα... τα τελευταια χρονια εχω αραξει...μονο και μονο επειδη φροντιζω τις εξωτερικες γατουλες...και ξερω οτι οταν φυγω απο εδω....ελαχιστες θα επιζησουν.......αλλα πριν..ειχα αλλαξει σε 3 χρονια στη ζακυνθο...3 σπιτια...χρονος και σπιτι δηλαδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:16 Η evelynkar: #9.178 09-01-10 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ναι εμένα ήταν ένα οικόπεδο κληρονομια από τη γιαγιά μου το οποίο το πουλησα κ θα πάρω το σπίτι διαφορετικά ούτε κ εγώ θα είχα την δυνατότητα. Πραγματικά το πρωτο διάστημα που κάνεις όνειρα ή που παίρνεις πράγματα για να το φτιάξεις ειναι κ ο καλύτερος μετά όμως βαριέσαι. Εγώ τουλάχιστον βαριέμαι πάρα πολύ ευκολα Click για ανάπτυξη... ααα κι εμεις , εδωσε η μαμα μου αντιπαροχη ενα οικοπεδο και μας εδωσαν 2 διαμερισματα, αλλιως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2010 στις 22:33 Η staman2 έγραψε: #9.179 09-01-10 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 457 458 459 460 461 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 459 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Λενάκι για την ΥΠΕΡΟΧΗ καρτουλα!!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάρα πολύ σύντομα κορίτσια γιατί μετακομίζω πολύ πολύ σύντομα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! στο δικό μου σπίτι οπότε να έρθετε όχι μόνο για ζουλήγματα αλλά κ για διακοπές ΥΓ Πολλά φιλάκια κ αγκαλίτσες στο μεταξένιο παρεάκι της Αναστασίας Click για ανάπτυξη... Φιλάκια κι απο το μεταξένιο παρεάκι μας σε εσενα Λενάκι μου! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αααα μη το λες αν είσαι πολύ βαρεμένη σαν κ εμένα κάνεις κ μετακομίσεις το ρεκορ μου είναι 7 μέσα σε ένα χρόνο Click για ανάπτυξη... ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ωραίο αυτο φιλεναδάκι μου!!! Τωρα λοιπόν το έδεσα.!!! χιχιχιχι η επόμενη μετακόμιση πού θα είναι??? Στην Αθήνα κοντά στις φιλενάδες σου!!! Δηλ. κοντά μου και στο Γιουλάκι!!!!!!! ΟΛΕ ΟΛΕ!!!!!!!!!!! Πάρε ένα περσόνι φατσόνι με αγάπη για να σε δελεάσω τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 10 Ιανουαρίου 2010 στις 02:54 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.180 10-01-10 02:54 Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Διάλογος γατιών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.