prince
Διάσημο μέλος
ειπα να σας βάλω μία δύο των μωρών μου να θαυμάσετε
είναι αυτό που λέμε ένα με το πάπλωμα.......
Δεν είναι πολύ φατσώνι? μιλάμε τρέλα... κοιμάται συνήθως στο μπαούλο του κρεβατιού μου μέχρι να πεινάσει... τότε βγαίνει και σκαρφαλώνει πάνω στο κρεβάτι... και είναι και απαιτιτικιά....
αραχτή και λάιτ λέμε.... κοιμάται στα πόδια μου ή δίπλα στο κεφάλι μου αναπαυτικά... μιλάμε αν την ενοχλήσεις αγριεύει...
για τους λάτρεις των μαύρων περσικών... Έλενα αφιερωμένος... έχει λαγοκοιμηθεί ευτιχισμένος πάνω στο γιώργο... σε αυτή τη φάση συνήθως γουργουρίζει κι όλας....
άγγελος τιμωρός.... από τότε που πήραμε συντριβάνει για να πίνει νερό η ρέινα και ο πάρης, έχουμε που βλέπουμε παντού την ρέινα... μιλάμε κυκλοφορέι πλέον μέσα στο σπίτι. τελικά είναι πολύ κοκότα. όταν ήταν μούσκεμα δεν την βλέπαμε.. μάλλον ντρεπόταν για τα χάλια της.. τώρα μονίμως εκεί που θέλουμε να κάτσουμε είναι....
και ένα κοντινό... αυτό το βλέμα... από αυτό την ερωτεύτικα... την διαλέξαμε μέσα σε ένα κλουβί με άλλες 6-7... αυτό το βλέμα μας μαγνίτισε...
πώς τις βρίσκετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
ΝΑ τα χαίρεσαι τα κουκλάκια σου!! Αλλο πράγμα έχουν γίνει!!! Και τοσο όμορφα!!! Φιλάκιααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
εμ..δεν σου φταιω εγω που ηρθες στην εκθεση και δεν ηρθες να μου μιλησεις..και την εβλεπες απο το κλουβι..και τοτε μπανιαρισμενη ηταν..![]()
Τι να κανω κοπελια,εσυ βολταριζες δεξια κι αριστερα οταν ηρθα......

Hlianna
Διάσημο μέλος
αντε και καμια φορα σε αυτη την τεραστια της κυπρου που με ειχε πρηξει ο νικος..του αρεσε
να μας περιμενες στο κλουβι μας
elvenstar
Επιφανές μέλος

(το πρόβλημα με τα λευκά περισκά είναι ότι λερώνονται εύκολα το μουσουδι τους κ γίνεται μπεζ, αλήθεια εσύ τι κάνεις γι αυτό; Γιατί βλέπω κ η Ρέινα έχει το ίδιο πρόβλημα με τον μικρό μου)Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Σας αφιερώνουμε κ εμείς μια φωτογραφία
Πω πω φατσόνι απίθανο!!! Ειναι τελειος Ελενάκι!!πονηρή σαν τον χαρακτήρα του ο οποίος είναι πολύ πονηρός κ βρομιάρης![]()
Ε... οχι και πονηρός και βρωμιάρης!! Σε παρακαλώ το παιδι μην το λες έτσι!!! Ειναι ένα υπέροχο περσόνι και πανέξυπνο και ναζιάρικο!!! Τι φατσουλα υπέροχη ειναι αυτή που θέλω να ρουφήξωωωωωωωω!!!Φιλάκια πολλα

elvenstar
Επιφανές μέλος

ΥΓ: Ανεβαζω κ μία ακόμα mousouδοφωτογραφία για να ρουφήξεις το μουσούδι μου με την ησυχία σου
ΥΓ2: Δεν μοιάζω πολύ με τον Πέρση; θα με βγάλω κ μια φωτογραφία όταν στέκομαι σαν μπαλίτσα να δεις ότι είμαστε ίδιοι

Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
και πολύ σκατούλης επίσης Έφη μου φοβερό πειραχτήρι έχει δίκο η Γιούλη που τον λέει μουφα περσικό

Γεια σας γεια σας κ καλή χρονιά εύχομαι όλα να πάνε καλά Σταυρούλα μου για σένα κ για την οικογένεια σουΚαλησπέρα Έλενα, καλησπέρα καλησπέρα στο τεράστιο μούτράκι...Μμμ αυτό που κάνουμε για την κιτρινίλα είναι να μπανιαριζόμαστε.... συχνά πυκνά και να πλένουμε καλά το μουτράκι.. για να ξεκιτρινίσει....
Σταυρούλα μου δεν γίνεται αυτό γιατί πίνει κάθε 2 λεπτά νερό το έχει βρει σαν παιχνίδι κ γίνεται μουσκεμα πόσες φορές να του κάνω μπάνιο; αυτός θέλει κάθε μέρα για να μένει σε ένα επίπεδο υποφερτό

prince
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ βρήκα πάρα πολύ ωραία συντριβανάκια για γάτεςγια να μην βρέχεται η ρέινα της αγόρασα συντριβάνι φέν σούι.... αυτό με τις πολλές γούρνες και τους καταράκτες.. πίνει από κει πλέον και είανι πολύ ευτιχισμένη... μμ το προτειμά και ο πάρης.. το θέμα είναι ότι πρέπει να το ξετσουλουφιάζω κάθε μέρα... επιπλέον το κλείνω τα βράδια για να ξεκουραστεί το συντριβάνι και το πρωί που ξυπνάω η ρέινα με στραβοκοιτάει κορακιασμένη.... δοκίμασέ το αν θές.... θα δεις θα παραμένει στεγνό και καθαρό... αλλιώς άστου καμιά βρύση να στάζει
Το πρόβλημα είναι οτι δεν στέλνουν Ελλάδα

Hlianna
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Μάλλον θα το έκανε για μας γιατί θα μας έφευγαν όλα τα χρήματα

Hlianna
Διάσημο μέλος

εγω παντως δεν θα το επαιρνα για την φλαφυ επειδη δεν εχει λερωθει ποτε αλλα γιατι μου αρεσε
παντως αν επαιρνα ολα αυτα που ειδα θα την ειχε πατησει η μαμα μου..
εμενα η φλαφυ ουτε μαδαει ουτε λερωνεται με το νερο και τα κακακια της ουτε μου βγαζει τριχομπαλες..
την εχω 5 χρονια και μου εχει βγαλει μονο 2 φορες..να ανησυχω?
μηπως δεν ειναι περσικο?
elvenstar
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμα
ειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της..επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool