moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 22:35 Η moukelis έγραψε: #9.541 23-03-10 22:35 Γλωσσαρα μου ομορφη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 22:52 Η brigite έγραψε: #9.542 23-03-10 22:52 Λοιπον με τη σειρα οπως τα ειδα.......Το γλωσσιδι ειναι για πολλα ζουληγματα,το τριχωτουλι με τα μουστακια τα μακρυα θελω να το χαιδευω,να το χαιδευω ..................εεεευω ,μεχρι να χρειαστει να παρω παστα για τις τριχομπαλες και το παρδαλουλι να του δωσω φιλακια στο γλυκο του το μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 23:14 Η elvenstar: #9.543 23-03-10 23:14 Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 23:30 Η brigite έγραψε: #9.544 23-03-10 23:30 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ Click για ανάπτυξη... Για τιμωρια που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους...ποσες φορες να τα γραψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:33 Η staman2 έγραψε: #9.545 24-03-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσες! Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε: Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Δωρα μου αλλα αυτο ειναι σαν θυμωμένο το καημένο και αλλοίθωρο περσικό. Ετσι το βρίσκω εγώ. Να ειναι καλά πάντως όπου βρίσκεται το πουλάκι μου Τα επόμενα που έβαλες μου αρέσουν πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2010 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #9.546 24-03-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες; Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε: Click για ανάπτυξη... Αυτό μάλιστα!!! Ειναι ΄ΣΟΥΠΕΡ Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Πού το βρήκε το άγριο ο Ηλίας δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος πάντων. Η Μπριζιτουλα σου ειναι ΘΕΑ πραγματική. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άγριο δεν είχε το πουλάκι μου το Μπριζιτάκι σου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Click για ανάπτυξη... Ακόμη το θυμάσαι ΄Δωράκι ε>??? Επίτηδες στο έκανε τοτε και σε ξύλιασε. Αλλα εγώ δεν φταίωωω μωρέ μην ξυλιάσω εξαιτίας του εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά πρέπει η συνείδηση του κάθε υπεύθυνου εκτροφέα να ειναι σωστή και να τον συμβουλεύει σε κάθε βήμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #9.547 24-03-10 07:30 Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ,ειναι το μονο περσακι που πραγματικα λιγουρευτηκα και θα επαιρνα. Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:02 Η elvenstar: #9.548 24-03-10 10:02 Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #9.549 24-03-10 10:06 Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γλωσσαρα μου ομορφη εσυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 22:52 Η brigite έγραψε: #9.542 23-03-10 22:52 Λοιπον με τη σειρα οπως τα ειδα.......Το γλωσσιδι ειναι για πολλα ζουληγματα,το τριχωτουλι με τα μουστακια τα μακρυα θελω να το χαιδευω,να το χαιδευω ..................εεεευω ,μεχρι να χρειαστει να παρω παστα για τις τριχομπαλες και το παρδαλουλι να του δωσω φιλακια στο γλυκο του το μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 23:14 Η elvenstar: #9.543 23-03-10 23:14 Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 23:30 Η brigite έγραψε: #9.544 23-03-10 23:30 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ Click για ανάπτυξη... Για τιμωρια που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους...ποσες φορες να τα γραψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:33 Η staman2 έγραψε: #9.545 24-03-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσες! Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε: Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Δωρα μου αλλα αυτο ειναι σαν θυμωμένο το καημένο και αλλοίθωρο περσικό. Ετσι το βρίσκω εγώ. Να ειναι καλά πάντως όπου βρίσκεται το πουλάκι μου Τα επόμενα που έβαλες μου αρέσουν πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2010 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #9.546 24-03-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες; Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε: Click για ανάπτυξη... Αυτό μάλιστα!!! Ειναι ΄ΣΟΥΠΕΡ Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Πού το βρήκε το άγριο ο Ηλίας δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος πάντων. Η Μπριζιτουλα σου ειναι ΘΕΑ πραγματική. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άγριο δεν είχε το πουλάκι μου το Μπριζιτάκι σου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Click για ανάπτυξη... Ακόμη το θυμάσαι ΄Δωράκι ε>??? Επίτηδες στο έκανε τοτε και σε ξύλιασε. Αλλα εγώ δεν φταίωωω μωρέ μην ξυλιάσω εξαιτίας του εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά πρέπει η συνείδηση του κάθε υπεύθυνου εκτροφέα να ειναι σωστή και να τον συμβουλεύει σε κάθε βήμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #9.547 24-03-10 07:30 Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ,ειναι το μονο περσακι που πραγματικα λιγουρευτηκα και θα επαιρνα. Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:02 Η elvenstar: #9.548 24-03-10 10:02 Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #9.549 24-03-10 10:06 Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον με τη σειρα οπως τα ειδα.......Το γλωσσιδι ειναι για πολλα ζουληγματα,το τριχωτουλι με τα μουστακια τα μακρυα θελω να το χαιδευω,να το χαιδευω ..................εεεευω ,μεχρι να χρειαστει να παρω παστα για τις τριχομπαλες και το παρδαλουλι να του δωσω φιλακια στο γλυκο του το μουσουδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 23:14 Η elvenstar: #9.543 23-03-10 23:14 Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 23:30 Η brigite έγραψε: #9.544 23-03-10 23:30 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ Click για ανάπτυξη... Για τιμωρια που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους...ποσες φορες να τα γραψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:33 Η staman2 έγραψε: #9.545 24-03-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσες! Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε: Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Δωρα μου αλλα αυτο ειναι σαν θυμωμένο το καημένο και αλλοίθωρο περσικό. Ετσι το βρίσκω εγώ. Να ειναι καλά πάντως όπου βρίσκεται το πουλάκι μου Τα επόμενα που έβαλες μου αρέσουν πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2010 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #9.546 24-03-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες; Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε: Click για ανάπτυξη... Αυτό μάλιστα!!! Ειναι ΄ΣΟΥΠΕΡ Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Πού το βρήκε το άγριο ο Ηλίας δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος πάντων. Η Μπριζιτουλα σου ειναι ΘΕΑ πραγματική. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άγριο δεν είχε το πουλάκι μου το Μπριζιτάκι σου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Click για ανάπτυξη... Ακόμη το θυμάσαι ΄Δωράκι ε>??? Επίτηδες στο έκανε τοτε και σε ξύλιασε. Αλλα εγώ δεν φταίωωω μωρέ μην ξυλιάσω εξαιτίας του εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά πρέπει η συνείδηση του κάθε υπεύθυνου εκτροφέα να ειναι σωστή και να τον συμβουλεύει σε κάθε βήμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #9.547 24-03-10 07:30 Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ,ειναι το μονο περσακι που πραγματικα λιγουρευτηκα και θα επαιρνα. Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:02 Η elvenstar: #9.548 24-03-10 10:02 Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #9.549 24-03-10 10:06 Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 23 Μαρτίου 2010 στις 23:30 Η brigite έγραψε: #9.544 23-03-10 23:30 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ Click για ανάπτυξη... Για τιμωρια που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους...ποσες φορες να τα γραψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:33 Η staman2 έγραψε: #9.545 24-03-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσες! Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε: Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Δωρα μου αλλα αυτο ειναι σαν θυμωμένο το καημένο και αλλοίθωρο περσικό. Ετσι το βρίσκω εγώ. Να ειναι καλά πάντως όπου βρίσκεται το πουλάκι μου Τα επόμενα που έβαλες μου αρέσουν πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2010 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #9.546 24-03-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες; Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε: Click για ανάπτυξη... Αυτό μάλιστα!!! Ειναι ΄ΣΟΥΠΕΡ Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Πού το βρήκε το άγριο ο Ηλίας δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος πάντων. Η Μπριζιτουλα σου ειναι ΘΕΑ πραγματική. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άγριο δεν είχε το πουλάκι μου το Μπριζιτάκι σου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Click για ανάπτυξη... Ακόμη το θυμάσαι ΄Δωράκι ε>??? Επίτηδες στο έκανε τοτε και σε ξύλιασε. Αλλα εγώ δεν φταίωωω μωρέ μην ξυλιάσω εξαιτίας του εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά πρέπει η συνείδηση του κάθε υπεύθυνου εκτροφέα να ειναι σωστή και να τον συμβουλεύει σε κάθε βήμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #9.547 24-03-10 07:30 Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ,ειναι το μονο περσακι που πραγματικα λιγουρευτηκα και θα επαιρνα. Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:02 Η elvenstar: #9.548 24-03-10 10:02 Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #9.549 24-03-10 10:06 Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ Click για ανάπτυξη... Για τιμωρια που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους...ποσες φορες να τα γραψω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:33 Η staman2 έγραψε: #9.545 24-03-10 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσες! Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε: Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Δωρα μου αλλα αυτο ειναι σαν θυμωμένο το καημένο και αλλοίθωρο περσικό. Ετσι το βρίσκω εγώ. Να ειναι καλά πάντως όπου βρίσκεται το πουλάκι μου Τα επόμενα που έβαλες μου αρέσουν πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 24 Μαρτίου 2010 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #9.546 24-03-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες; Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε: Click για ανάπτυξη... Αυτό μάλιστα!!! Ειναι ΄ΣΟΥΠΕΡ Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Πού το βρήκε το άγριο ο Ηλίας δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος πάντων. Η Μπριζιτουλα σου ειναι ΘΕΑ πραγματική. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άγριο δεν είχε το πουλάκι μου το Μπριζιτάκι σου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Click για ανάπτυξη... Ακόμη το θυμάσαι ΄Δωράκι ε>??? Επίτηδες στο έκανε τοτε και σε ξύλιασε. Αλλα εγώ δεν φταίωωω μωρέ μην ξυλιάσω εξαιτίας του εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά πρέπει η συνείδηση του κάθε υπεύθυνου εκτροφέα να ειναι σωστή και να τον συμβουλεύει σε κάθε βήμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #9.547 24-03-10 07:30 Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ,ειναι το μονο περσακι που πραγματικα λιγουρευτηκα και θα επαιρνα. Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:02 Η elvenstar: #9.548 24-03-10 10:02 Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #9.549 24-03-10 10:06 Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσες! Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε: Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Δωρα μου αλλα αυτο ειναι σαν θυμωμένο το καημένο και αλλοίθωρο περσικό. Ετσι το βρίσκω εγώ. Να ειναι καλά πάντως όπου βρίσκεται το πουλάκι μου Τα επόμενα που έβαλες μου αρέσουν πιο πολύ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 00:51 Η staman2 έγραψε: #9.546 24-03-10 00:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες; Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε: Click για ανάπτυξη... Αυτό μάλιστα!!! Ειναι ΄ΣΟΥΠΕΡ Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Πού το βρήκε το άγριο ο Ηλίας δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος πάντων. Η Μπριζιτουλα σου ειναι ΘΕΑ πραγματική. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άγριο δεν είχε το πουλάκι μου το Μπριζιτάκι σου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Click για ανάπτυξη... Ακόμη το θυμάσαι ΄Δωράκι ε>??? Επίτηδες στο έκανε τοτε και σε ξύλιασε. Αλλα εγώ δεν φταίωωω μωρέ μην ξυλιάσω εξαιτίας του εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά πρέπει η συνείδηση του κάθε υπεύθυνου εκτροφέα να ειναι σωστή και να τον συμβουλεύει σε κάθε βήμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #9.547 24-03-10 07:30 Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ,ειναι το μονο περσακι που πραγματικα λιγουρευτηκα και θα επαιρνα. Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:02 Η elvenstar: #9.548 24-03-10 10:02 Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #9.549 24-03-10 10:06 Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες; Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε: Click για ανάπτυξη... Αυτό μάλιστα!!! Ειναι ΄ΣΟΥΠΕΡ Αρχική Δημοσίευση από brigite: Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου.... Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε!! Πού το βρήκε το άγριο ο Ηλίας δεν μπορώ να καταλάβω. Τέλος πάντων. Η Μπριζιτουλα σου ειναι ΘΕΑ πραγματική. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα Αρχική Δημοσίευση από brigite: Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο. Click για ανάπτυξη... Καθόλου άγριο δεν είχε το πουλάκι μου το Μπριζιτάκι σου! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα. Click για ανάπτυξη... Ακόμη το θυμάσαι ΄Δωράκι ε>??? Επίτηδες στο έκανε τοτε και σε ξύλιασε. Αλλα εγώ δεν φταίωωω μωρέ μην ξυλιάσω εξαιτίας του εντάξει???? Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Τι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά πρέπει η συνείδηση του κάθε υπεύθυνου εκτροφέα να ειναι σωστή και να τον συμβουλεύει σε κάθε βήμα του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 07:30 Η moukelis έγραψε: #9.547 24-03-10 07:30 Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ,ειναι το μονο περσακι που πραγματικα λιγουρευτηκα και θα επαιρνα. Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:02 Η elvenstar: #9.548 24-03-10 10:02 Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #9.549 24-03-10 10:06 Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ,ειναι το μονο περσακι που πραγματικα λιγουρευτηκα και θα επαιρνα. Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:02 Η elvenstar: #9.548 24-03-10 10:02 Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #9.549 24-03-10 10:06 Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:06 Η moukelis έγραψε: #9.549 24-03-10 10:06 Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 10:21 Η elvenstar: #9.550 24-03-10 10:21 Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άλλωστε η φιλοξενία των Θεσσαλών είναι παροιμιώδες όπως αποδεικνύεται κ από τα πιο πάνω άλλωστε Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:16 Η moukelis έγραψε: #9.551 24-03-10 14:16 Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 14:27 Η elvenstar: #9.552 24-03-10 14:27 χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχα ο γνωστός ξετσίπωτος Σαντάμης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #9.553 24-03-10 20:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Μαρτίου 2010 στις 20:34 Η elvenstar: #9.554 24-03-10 20:34 ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ειδες Γιαννα; τι νομιζεις ότι μονο εσείς έχετε όμορφα μωρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:08 Η elvenstar: #9.555 25-03-10 20:08 Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:28 Η moukelis έγραψε: #9.556 25-03-10 20:28 Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:35 Η brigite έγραψε: #9.557 25-03-10 20:35 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:38 Η brigite έγραψε: #9.558 25-03-10 20:38 Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Βρε μουσιτσα εσυ με το γλωσσιδι εξω,ολο μας κοροιδευεις......Φτου σου μη σε ματιασω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2010 στις 20:39 Η elvenstar: #9.559 25-03-10 20:39 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 476 477 478 479 480 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 478 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου. Click για ανάπτυξη... Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού της Αρχική Δημοσίευση από brigite: Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα.... Click για ανάπτυξη... ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2010 στις 00:08 Η staman2 έγραψε: #9.560 26-03-10 00:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη Click για ανάπτυξη... Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!! Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμΠαρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη: Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ! Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου! Αρχική Δημοσίευση από elvenstar: Δωράκι το κρεβατάκι κ η σκηνούλα είναι τα αγαπημένα της πλέων δεν σηκώνεται από εκεί καθόλου Ευχαριστούμε παρα πολύ Click για ανάπτυξη... Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.