moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν
κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ
brigite
Διάσημο μέλος
Το γλωσσίδι είναι η Κάντυ
Το τριχωτούλι είναι ο Μπατμαν
κ ο Παρδαλός κύριος είναι ο Σάλαζαρ ή Μουσού ή Σαντάμ ή Ρουφ
Για τιμωρια που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους...ποσες φορες να τα γραψω;

staman2
Περιβόητο μέλος
Συγγνώμη Δωρα μου αλλα αυτο ειναι σαν θυμωμένο το καημένο και αλλοίθωρο περσικό.Καλημερα περσες!
Εχω να κανω μια σημαντικη δηλωση:βρηκα το περσικο που μου εκανε πραγματικα να το λιγουρευτω.Ειλικρινα,αν ειχα χωρο θα ειχα πεσει γονατιστη στα ποδια του εκτροφεα του για να μου τον δωσει.Απολαυστε:
![]()
![]()
Ετσι το βρίσκω εγώ. Να ειναι καλά πάντως όπου βρίσκεται το πουλάκι μου
Τα επόμενα που έβαλες μου αρέσουν πιο πολύ.
staman2
Περιβόητο μέλος
Αυτό μάλιστα!!! Ειναι ΄ΣΟΥΠΕΡΔεν ειναι σαν γιγαντιος μπεζες;
Μερικες ακομα περσοφωτο απο την εκθεση που πηγε η Ρενε:
![]()
![]()
![]()

Ελα μου ντε!! Πού το βρήκε το άγριο ο Ηλίας δεν μπορώ να καταλάβω.Καλε η δικη μου κοκονα ειναι.....Η Μπριζιτουλα μου....Οχι και αγριο το μαναρι μου....![]()
Τέλος πάντων. Η Μπριζιτουλα σου ειναι ΘΕΑ πραγματική. Να την χαίρεσαι την κουκλάρα

Καθόλου άγριο δεν είχε το πουλάκι μου το Μπριζιτάκι σου!Αντε καλε...σιγα μην παρεξηγηθουμε κιολας..Εδω που τα λεμε το εχει λιγο το αγριο βλεμμα σε κεινες τισ φωτο.![]()

Ακόμη το θυμάσαι ΄Δωράκι ε>??? Επίτηδες στο έκανε τοτε και σε ξύλιασε. Αλλα εγώ δεν φταίωωω μωρέ μην ξυλιάσω εξαιτίας του εντάξει????Εξαδελφε τιγρη σας περιμενουμε οποτε ευκαιρειτε,θα χαρουμε πολυ να σας ζουληξουμε και να σας κρατησουμε σβηστο το θερμοσιφωνα.![]()

Πραγματικά πρέπει η συνείδηση του κάθε υπεύθυνου εκτροφέα να ειναι σωστή και να τον συμβουλεύει σε κάθε βήμα τουΤι εννοείς φιλοσοφία εκτροφής Δώρα; Την φιλοσοφία την κάνει ο κάθε εκτροφέας χωριστά πιστεύω δεν υπάρχει γενικός κανόνας εκτροφής. Γι αυτό κ από εκτροφή σε εκτροφή διαφέρουν κ τα γατάκια οι χρωματισμοί ακόμα κ οι κληρονομικές ασθένειες αναλόγως με την συνείδηση αυτού που τα εκτρέφει.

moukelis
Επιφανές μέλος
Οσο για το μπανιο ελα εσυ καλο μου και θα παγωσω μονο τον εξαδελφο (πλακα κανουμε)

elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημ.: Να πω κ την ένστασή μου ο μπεζές δεν είναι αλλήθωρος μάλλον κλείνει το ένα του ματάκι που προφανώς άρχισε να δακρύζει
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη:
![]()
δεν υπαρχει αυτο το μαμουνι!!!!ειναι τελειο!!!και η φωτο ειναι απιστευτη...

elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη:
![]()
Απολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα....

brigite
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Νομίζω θέλει να σου κάνει καλή εντύπωση μέχρι να σε ρίξει κ να σε έχει κ σένα του χεριού τηςΕ τα ηξερα εγω τα γουστα της νυφης μου.

ναι ναι ειδικά όταν την γεμίζει (σχεδόν πάντα δηλαδή) που είναι κ φουσκωτή είναι ακόμα πιο μεγάλη η απόλαυση όταν τον ζουλάςΑπολαυση αυτη η μαλλιαρη κοιλιτσα....![]()
staman2
Περιβόητο μέλος
Μωρε τοσοι ανθρωποι δε θα βρεθουμε ενας να την παγωσει;Ελα Αναστασια μυο εσυ και ειδες,σκοτωθηκαμε να σε εξυπηρετησουμε.
![]()
Παιδιά μην σκοτώνεστε να με εξυπηρετήσετε!!!Ναι ναι να έρθει κ αν είναι την παγώνω κ εγώ εν ανάγκη
Ευχαριστω πάρααααα πολύ που θέτε να με ξυλιάσετε
Αλλα θα σας κανονίσω δεοντως χμμμμ
Παρ΄όλα αυτά εγω σας αγαπώ η ταλαίπωρη μελλοξυλιασμένη Αθηναία και σας στέλνω μια μεγάααααααλη αγκαλιά και στις δυο σας φιλεναδίτσες μου
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΤΟΝΙ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΡΚΟΥΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ!Παρτε και μια τελευταια του Σανταμη που ειχα ξεχασει μεσα στη μηχανη:
![]()

Μουσουδι μου σου στέλνω ένα τεράαααααααστιο φιλί και ένα ζουληγμα στο μουτράκι και στο κοιλούμπι σου!

Ομορφιαααααααα μου ΚΑΝΤΟΥΛΙΝΑ μου!!! ΚΟΥΚΛΑΡΑ μου!!! Καλέ τι πανέμορφα χρώματα ειναι αυτα !!! Τι κρεβάτα και τι ματάρες ειναι αυτές!!! Ελενάκι ειναι πανέμορφη η φωτο!

Δωσε της ένα μεγάλο φιλάκι απο εμενα!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool