Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter ruko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Prince, μια λύση ίσως θα ήταν να στειρώσεις το μικρό και να υιοθετήσεις ένα μικρό γατάκι (θα πρότεινα αρσενικό, αλλά αυτό εξαρτάται από σένα) ύστερα από λίγο καιρό. Από την εμπειρία μου τα στειρωμένα αρσενικά τα πάνε καλά με τα μικρά. Αυτό τουλάχιστον θα έκανα εγώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Prince και εγω βασανιζομαι με την σκεψη της στειρωσεις αλλα ο Μαρκο ειναι ακομα μικρος και ετσι εχω λιγω χρονο ακομα να δω τι ακριβως θα κανω...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου....

Να μήν σας πώ ψέματα δεν μπόρεσα να τον πάω να τον στειρώσω. Έχω και τον φίλο μου που επιμένει ότι του στερώ κάτι πολύ βασικό με το να τον στειρώσω..... (άντρες..) Παρόλα αυτά βρήκα θηλυκιά που θέλει αρσενικό. Και θα δοκιμάσουμε μήπως και αποκτήσει γατάκια ο Prince πριν το πάρω απόφαση ότι πρέπει να στειρωθεί. Ούτως ή άλλως ένα γατάκι ακόμα το είχα αποφασίσει, μπορεί να είναι παιδί του γάτου μου....
Τι να σου πω,εσυ ξερεις καλυτερα.Χρειάζεται όπως σε άλλα ζευγαρώματα να υπάρχει κάποιος συνδυασμός στην ομάδα αίματος;Κάνε για καλό και για κακό μια ερώτηση στο γιατρο σου να είσαι σίγουρη.Για τη στέρηση κάτι πολύ βασικού δε θα σχολιάσω,τα έχουμε πει χιλιάδες φορές,και ο καθένας είναι ώριμος να κρίνει.Ελπίζω να πάνε όλα καλά!:)

Σε καταλαβαινω τωρα αλλα εκει(στη στειρωση) θα καταληξουμε οπως και να εχει αμα θελουμε τα γατακια μας να μας κανουν μακροχρονια παρεα...:/:

Συνημμένα

• Εικόνα 521.jpg
    Εικόνα 521.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 27
Ζορίτσα που χάθηκες εσύ;Θέλουμε φωτό του κούκλου!!!

Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!!:down::lol:

Axxxxxxxxx... Moukelis τι να σου πω τωρα ...εχω λιωσει στη δουλια και αυτο ειναι για ακομα 20 μερες ...μετα εχω και το σκουπιδι για λαπ-τοπ αλλα δεν μπορω να το αλλαξω τωρα(θελω να παω και διακοπες)και ετσι μου βγαζει τη πιστη μεχρι να το σουταρω!!!:down::lol:
Υπομονή καλή μου...Ευχομαι να τελειώσουν γρήγορα τα βάσανά σου και ναπας διακοπές όπου θες!:)

Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση???

Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου??????????:blink:

Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες:(:(:(

Μπορώ να βοηθήσω με το λάπτοπ????Τι πρόβλημα έχεις???Θες να μου πεις να κάνουμε μια προσωρινή συντήρηση???

Αυτός είναι ο ΜΑΡΚΟΣ στην υπογραφή σου??????????:blink:
Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα...:mad:

Nαιιιιιιιιιιιιι...Που λες το λαπτοπ ειναι υπερβολικα αργο...και με πεταει εξω απο το Ιντερνετ καθε 5 λεπτα...:mad:

Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!!:D

Να η μια...
Ζοριτσάκι μας έλειψεεεεεεεες:(:(:(
Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου?

Συνημμένα

• Εικόνα 560.jpg
    Εικόνα 560.jpg
    363,4 KB · Εμφανίσεις: 25
Με πμ!!!!!!!Σου στέλνω τώρα!!:D
Εχω δοκιμασει τα παντα(σχεδον)...μεχρι και την γραμμη του τηλεφωνου εχουν ελενγξει ...αλλα τζιφος!!!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια:rolleyes:

Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει

Το ότι είναι αργό μαλλον οφείλεται σε ιό -αν δεν ήταν από πριν εννοώ- οπότε ένα φορμάρισμα στο δίσκο κ όλα θα γίνουν όπως πριν. Τώρα το ότι σε πετάει έξω από το δίκτυο αυτό μάλλον οφειλεται στο modem ή φταίει η εταιρεία. Έτσι νομίζω βέβαια πιο αρμόδια είναι η Κατερίνα που είναι κ τεχνικός να σου πει

Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!!

Να η μια...

Επησεις!!!Τι νεα με το ομορφοτερο γατι του κοσμου?
Τρεξίματα έχω κ γώ. Ευχαριστούμε για το κομπλιμαν:D κ το ανταποδίδουμε. Ο Μάρκος έχει άσπρη γενιάδα ή από το φωτισμό φαίνεται έτσι:hmm:
Ελπίζω να μην είναι ιος...Αν είναι ιος έχουμε δουλειά...ΓΙατί το ότι την πετάει επίσης μπορεί να σημαίνει ιος..αλλά θέλω να το δω σαν τελευταίο!!!Ναι το ότι την πετάει μάλλον σημαίνει εταιρεία ή υπερβολικά downloads!!!
δεν νομίζω να έχει κ πολύ δουλειά γιατί κάθε λαπ τοπ έχει ένα CD με ghost program, εναλλακτικά μπορείς να κάνεις ανακληση των δεδομένων από την τελευταία ημερομηνία που δούλευε κανονικά ο υπολογιστής που ούτε κ αυτό έχει πολύ κόπο,το κακό είναι ότι χάνεις τα δεδομένα κ τα προγράμματα, οπότε πρέπει μετά να τα περάσεις πάλι από την αρχή

Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ...:hmm:
Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει:up:Eφερα και τον ΟΤΕ αλλα ολα ο.κ.με το δικο τους...

Φορμαρισμα χρειαζεται αλλα δεν ξερω να το κανω και βαρεθηκα να δινω καθε μηνα 30 ευρω για να μου το κανουν...Μοντεμ αλλαξα απο το Βaudtec σε Philips και παλι τα ιδια...Φταιη το λαπτοπ...:hmm:
Ναι ο Μαρκο αρχισε να ασπριζει:up:

Βρε τον Μάρκοοοοοοο!!!!:up::up::up:ΚΟΥΚΛΟΣ φτου φτου!!!

Και φορματ κάνουμε για χάρη σου..αλλά θα χρειαστεί να κρατήσεις αρχεία και να ξεθάψεις cd προγραμμάτων γιατί μετά ο υπολογιστης θα είναι ΑΔΕΙΟΣ τελείως...Κάνε αυτά που σου πα..και αν δεν δεις βελτίωση κάνουμε και φορμάτ...:D

όταν πήρες το λαπ τοπ δεν σου έδωσαν μαζι ένα δισκάκι που να γράφει αποκατάσταση ή κάτι τέτοιο;
Σαν χαίτη από λιοντάρι είναι:cool::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back