Περσίας maniacs

εμένα συγχίζεται με την απλή βούρτσα.. Κάθεται βέβαια αλλά κυνηγάω την ουρά έτσι όπως την κουνάει. Αυτή η βούρτσα με ιονιστή είναι για να μην ηλεκτρίζει η τρίχα; Ή τους κάνει κανα μασάζ και κάθονται; (άσχετη ξέρω)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια συγνώμη αν αργώ να απαντήσω αλλά έχω πρόβλημα με τη συνδεση με πετάει έξω συνέχεια. Λοιπόν περαστικά στη στριγγλίτσα σου, αν κ νομίζω ότι τώρα πρέπει να είναι καλά αφού πέρασαν 2 εβδομάδες από τη στείρωση. Όσο για τον Πέρση έτσι είναι κ ο δικό μου ο καημενούλης ανέχετε τα πάντα ενώ η Κάντι δεν ανέχεται ουτε να της μιλάς, γυναίκες τι περιμένεις:D
Fantom ευχαριστώ πολύ; Αλήθεια μ αυτή τη χτένα δεν πιάνουν κόμπους ή είναι πιο εύκολο το χτένισμα;
Να σου ευχηθώ κ για τα μωράκια σας, να είναι όλα γερά κ με έναν πόνο;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ionic-pet-brush.jpg

να και ακομα μια δεν την εχω δοκιμασει ομως https://www.seen-on-tv.ws/ionic-pet-brush/ionicpetbrush.html

334_4972040t.jpg

εμένα συγχίζεται με την απλή βούρτσα.. Κάθεται βέβαια αλλά κυνηγάω την ουρά έτσι όπως την κουνάει. Αυτή η βούρτσα με ιονιστή είναι για να μην ηλεκτρίζει η τρίχα; Ή τους κάνει κανα μασάζ και κάθονται; (άσχετη ξέρω)

Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά.

Fantom πόσα γατάκια έχεις εδώ στην Ελλάδα; γιατί κοιτούσα το Gallery κ γίνετε πανικός; όλα αυτά τα έχεις εσύ ή η μαμά;

Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά.

Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες?

Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες?
Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα;

Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα;

Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές.
Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl

Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές

Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή...
Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.!:redface:

:redface::redface::redface: Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια!

Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι :redface:κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι:(

Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο....:redface:
Συμφωνω!!!

Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι

Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές
Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!!

Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα

Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι:hmm:.

Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα
Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι.
Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι:hmm:.
Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους:lol::up:

Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους:lol::up:
Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί:lol:.
Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους.
Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ:rolleyes:, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής.

Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί:lol:.
Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους.
Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ:rolleyes:, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής.
Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμα:lol:αλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα:lol::lol::lol:

Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.:mad::P.

Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα.

picture100ug4.jpg

picture101yg8.jpg
Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.........
Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα:lol::lol::lol::lol::lol:

Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο...

Συνημμένα

• Εικόνα 635.jpg
    Εικόνα 635.jpg
    137,9 KB · Εμφανίσεις: 161
πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω?

Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;;:blink: Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι:P (το εννοώ)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back