prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:19 Η prince έγραψε: #1.601 28-07-08 20:19 εμένα συγχίζεται με την απλή βούρτσα.. Κάθεται βέβαια αλλά κυνηγάω την ουρά έτσι όπως την κουνάει. Αυτή η βούρτσα με ιονιστή είναι για να μην ηλεκτρίζει η τρίχα; Ή τους κάνει κανα μασάζ και κάθονται; (άσχετη ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:19 Η elvenstar: #1.602 28-07-08 20:19 Κορίτσια συγνώμη αν αργώ να απαντήσω αλλά έχω πρόβλημα με τη συνδεση με πετάει έξω συνέχεια. Λοιπόν περαστικά στη στριγγλίτσα σου, αν κ νομίζω ότι τώρα πρέπει να είναι καλά αφού πέρασαν 2 εβδομάδες από τη στείρωση. Όσο για τον Πέρση έτσι είναι κ ο δικό μου ο καημενούλης ανέχετε τα πάντα ενώ η Κάντι δεν ανέχεται ουτε να της μιλάς, γυναίκες τι περιμένεις Fantom ευχαριστώ πολύ; Αλήθεια μ αυτή τη χτένα δεν πιάνουν κόμπους ή είναι πιο εύκολο το χτένισμα; Να σου ευχηθώ κ για τα μωράκια σας, να είναι όλα γερά κ με έναν πόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Η fantom-girl: #1.603 28-07-08 20:22 να και ακομα μια δεν την εχω δοκιμασει ομως https://www.seen-on-tv.ws/ionic-pet-brush/ionicpetbrush.html μια λιγο πιο οικονομικη https://www.shoppersworld.co.uk/store/product.asp?s=334&d=3298&p=13888&c=13&s1=0&s2=0&s3=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Η fantom-girl: #1.604 28-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα συγχίζεται με την απλή βούρτσα.. Κάθεται βέβαια αλλά κυνηγάω την ουρά έτσι όπως την κουνάει. Αυτή η βούρτσα με ιονιστή είναι για να μην ηλεκτρίζει η τρίχα; Ή τους κάνει κανα μασάζ και κάθονται; (άσχετη ξέρω) Click για ανάπτυξη... Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Η elvenstar: #1.605 28-07-08 20:47 Fantom πόσα γατάκια έχεις εδώ στην Ελλάδα; γιατί κοιτούσα το Gallery κ γίνετε πανικός; όλα αυτά τα έχεις εσύ ή η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #1.606 28-07-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Click για ανάπτυξη... Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.607 28-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Click για ανάπτυξη... Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:54 Η staman2 έγραψε: #1.608 28-07-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές. Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #1.609 28-07-08 22:06 Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα συγχίζεται με την απλή βούρτσα.. Κάθεται βέβαια αλλά κυνηγάω την ουρά έτσι όπως την κουνάει. Αυτή η βούρτσα με ιονιστή είναι για να μην ηλεκτρίζει η τρίχα; Ή τους κάνει κανα μασάζ και κάθονται; (άσχετη ξέρω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:19 Η elvenstar: #1.602 28-07-08 20:19 Κορίτσια συγνώμη αν αργώ να απαντήσω αλλά έχω πρόβλημα με τη συνδεση με πετάει έξω συνέχεια. Λοιπόν περαστικά στη στριγγλίτσα σου, αν κ νομίζω ότι τώρα πρέπει να είναι καλά αφού πέρασαν 2 εβδομάδες από τη στείρωση. Όσο για τον Πέρση έτσι είναι κ ο δικό μου ο καημενούλης ανέχετε τα πάντα ενώ η Κάντι δεν ανέχεται ουτε να της μιλάς, γυναίκες τι περιμένεις Fantom ευχαριστώ πολύ; Αλήθεια μ αυτή τη χτένα δεν πιάνουν κόμπους ή είναι πιο εύκολο το χτένισμα; Να σου ευχηθώ κ για τα μωράκια σας, να είναι όλα γερά κ με έναν πόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Η fantom-girl: #1.603 28-07-08 20:22 να και ακομα μια δεν την εχω δοκιμασει ομως https://www.seen-on-tv.ws/ionic-pet-brush/ionicpetbrush.html μια λιγο πιο οικονομικη https://www.shoppersworld.co.uk/store/product.asp?s=334&d=3298&p=13888&c=13&s1=0&s2=0&s3=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Η fantom-girl: #1.604 28-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα συγχίζεται με την απλή βούρτσα.. Κάθεται βέβαια αλλά κυνηγάω την ουρά έτσι όπως την κουνάει. Αυτή η βούρτσα με ιονιστή είναι για να μην ηλεκτρίζει η τρίχα; Ή τους κάνει κανα μασάζ και κάθονται; (άσχετη ξέρω) Click για ανάπτυξη... Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Η elvenstar: #1.605 28-07-08 20:47 Fantom πόσα γατάκια έχεις εδώ στην Ελλάδα; γιατί κοιτούσα το Gallery κ γίνετε πανικός; όλα αυτά τα έχεις εσύ ή η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #1.606 28-07-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Click για ανάπτυξη... Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.607 28-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Click για ανάπτυξη... Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:54 Η staman2 έγραψε: #1.608 28-07-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές. Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #1.609 28-07-08 22:06 Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια συγνώμη αν αργώ να απαντήσω αλλά έχω πρόβλημα με τη συνδεση με πετάει έξω συνέχεια. Λοιπόν περαστικά στη στριγγλίτσα σου, αν κ νομίζω ότι τώρα πρέπει να είναι καλά αφού πέρασαν 2 εβδομάδες από τη στείρωση. Όσο για τον Πέρση έτσι είναι κ ο δικό μου ο καημενούλης ανέχετε τα πάντα ενώ η Κάντι δεν ανέχεται ουτε να της μιλάς, γυναίκες τι περιμένεις Fantom ευχαριστώ πολύ; Αλήθεια μ αυτή τη χτένα δεν πιάνουν κόμπους ή είναι πιο εύκολο το χτένισμα; Να σου ευχηθώ κ για τα μωράκια σας, να είναι όλα γερά κ με έναν πόνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:22 Η fantom-girl: #1.603 28-07-08 20:22 να και ακομα μια δεν την εχω δοκιμασει ομως https://www.seen-on-tv.ws/ionic-pet-brush/ionicpetbrush.html μια λιγο πιο οικονομικη https://www.shoppersworld.co.uk/store/product.asp?s=334&d=3298&p=13888&c=13&s1=0&s2=0&s3=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Η fantom-girl: #1.604 28-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα συγχίζεται με την απλή βούρτσα.. Κάθεται βέβαια αλλά κυνηγάω την ουρά έτσι όπως την κουνάει. Αυτή η βούρτσα με ιονιστή είναι για να μην ηλεκτρίζει η τρίχα; Ή τους κάνει κανα μασάζ και κάθονται; (άσχετη ξέρω) Click για ανάπτυξη... Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Η elvenstar: #1.605 28-07-08 20:47 Fantom πόσα γατάκια έχεις εδώ στην Ελλάδα; γιατί κοιτούσα το Gallery κ γίνετε πανικός; όλα αυτά τα έχεις εσύ ή η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #1.606 28-07-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Click για ανάπτυξη... Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.607 28-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Click για ανάπτυξη... Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:54 Η staman2 έγραψε: #1.608 28-07-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές. Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #1.609 28-07-08 22:06 Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να και ακομα μια δεν την εχω δοκιμασει ομως https://www.seen-on-tv.ws/ionic-pet-brush/ionicpetbrush.html μια λιγο πιο οικονομικη https://www.shoppersworld.co.uk/store/product.asp?s=334&d=3298&p=13888&c=13&s1=0&s2=0&s3=0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl Δραστήριο μέλος Η fantom-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 585 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:32 Η fantom-girl: #1.604 28-07-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα συγχίζεται με την απλή βούρτσα.. Κάθεται βέβαια αλλά κυνηγάω την ουρά έτσι όπως την κουνάει. Αυτή η βούρτσα με ιονιστή είναι για να μην ηλεκτρίζει η τρίχα; Ή τους κάνει κανα μασάζ και κάθονται; (άσχετη ξέρω) Click για ανάπτυξη... Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Η elvenstar: #1.605 28-07-08 20:47 Fantom πόσα γατάκια έχεις εδώ στην Ελλάδα; γιατί κοιτούσα το Gallery κ γίνετε πανικός; όλα αυτά τα έχεις εσύ ή η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #1.606 28-07-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Click για ανάπτυξη... Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.607 28-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Click για ανάπτυξη... Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:54 Η staman2 έγραψε: #1.608 28-07-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές. Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #1.609 28-07-08 22:06 Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: εμένα συγχίζεται με την απλή βούρτσα.. Κάθεται βέβαια αλλά κυνηγάω την ουρά έτσι όπως την κουνάει. Αυτή η βούρτσα με ιονιστή είναι για να μην ηλεκτρίζει η τρίχα; Ή τους κάνει κανα μασάζ και κάθονται; (άσχετη ξέρω) Click για ανάπτυξη... Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 20:47 Η elvenstar: #1.605 28-07-08 20:47 Fantom πόσα γατάκια έχεις εδώ στην Ελλάδα; γιατί κοιτούσα το Gallery κ γίνετε πανικός; όλα αυτά τα έχεις εσύ ή η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #1.606 28-07-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Click για ανάπτυξη... Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.607 28-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Click για ανάπτυξη... Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:54 Η staman2 έγραψε: #1.608 28-07-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές. Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #1.609 28-07-08 22:06 Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fantom πόσα γατάκια έχεις εδώ στην Ελλάδα; γιατί κοιτούσα το Gallery κ γίνετε πανικός; όλα αυτά τα έχεις εσύ ή η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:12 Η staman2 έγραψε: #1.606 28-07-08 21:12 Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Click για ανάπτυξη... Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.607 28-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Click για ανάπτυξη... Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:54 Η staman2 έγραψε: #1.608 28-07-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές. Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #1.609 28-07-08 22:06 Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantom-girl: Ένα ionic pet brush είναι μια με λειτουργία συσσωρευτή συσκευή που παράγει ένα ρεύμα των θετικών ιόντων για να καθαρίσει εύκολα το pet σας και να αφαιρέσει τις μυρωδιές από τη γούνα της. Λειτουργεί με την απελευθέρωση των ασφαλών επιπέδων όζοντος, που εξουδετερώνει τις μυρωδιές, μέσα σε πέντε λεπτά. Click για ανάπτυξη... Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.607 28-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Click για ανάπτυξη... Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:54 Η staman2 έγραψε: #1.608 28-07-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές. Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #1.609 28-07-08 22:06 Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτή η βούρτσα μάλλον θα είναι ιδανική για την καθαριότητα της τρίχας κ την απομάκρυνση των οσμών. Ομως αφαιρεί σε βάθος από τη ρίζα τις περιττές τρίχες όπως οι μεταλλικές βούρτσες? Ώστε να μην μένουν και να γίνονται κόμποι? Μου φαίνεται δύσκολο γιατί την βλέπω πλατιά. Μάλλον θα χρειάζεται κ η άλλη βούρτσα που λέω? Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα μπορούμε να την παραγγείλουμε κατευθείαν στο σάιτ που μας έδωσες? Click για ανάπτυξη... Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 21:54 Η staman2 έγραψε: #1.608 28-07-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές. Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #1.609 28-07-08 22:06 Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω staman έχω πάρει ότι κυκλοφορεί σε χτένα κ βούρτσα αλλά την καλύτερη δουλειά την κάνει μία χτένα διπλή κ μια βούρτσα που την είχα πάρει για μένα αλλά τελικά χτενίζω τα περσάκια μου ίσως είναι καλή κ αυτή αν κ θα προτιμούσα να ήταν μεταλλική. Fantomμήπως ξέρεις αν υπάρχει αντιπρόσωπος και στην Ελλάδα; Click για ανάπτυξη... Χτένα διπλή μεταλλική? εγώ έχω κ διπλή μεταλλική κ μονή. Καθώς κ την πυκνή μεταλλική με τις λεπτές ακίδες. Μου φαίνονται όλες πολύ καλές. Να δούμε όμως κ την άλλη περίπτωση της fantom girl Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 22:06 Η elvenstar: #1.609 28-07-08 22:06 Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 01:35 Η zorica έγραψε: #1.610 30-07-08 01:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τώρα μόλις είδα την αρχή του θέματος ξανά. Είναι τόσο τρυφερή η εισαγωγή... Zorica ο γατούλης σου είναι ένας ΚΟΥΚΛΟΣ.! Click για ανάπτυξη... Ευαριστουμε!!!Και η δικη σου χνουδωμπαλιτσα μας εχει κλεψει την καρδια! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συγνώμη είναι τόσο λεπτεπίλεπτο κ νομιζα πως ειναι κοριτσάκι κ τα δικά μου τώρα πρέπει να τα πάω για κούρεμα και φοβάμαι Sli8erin μην τα πας για κούρεμα τα γατάκια. Είναι κρίμα. Δεν τους αρέσει να είναι χωρίς το τρίχωμά τους. Το κούρεμα επιβάλλεται μόνον όταν δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά και αν έχουν γεμίσει κόμπους που δεν μπορείς να ξεμπερδεψεις, Στα μακρύτριχα γατιά, το τρίχωμα λειτουργεί σαν μόνωση από την ζέστη ή το κρύο αντίστοιχα. Μπορείς να αποφεύγεις το κούρεμα αν τα βουρτσίζεις κάθε μέρα και τα κάνεις μπάνιο κάθε μήνα περίπου. Μάλιστα έχει γίνει και συζήτηση στο φόρουμ για το συγκεκριμένο θέμα παλιότερα. Αν πάλι πιστεύεις πως θα τα ανακουφίσεις από τη ζέστη νομίζω προσωπικά πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.... Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φοβάμαι πάρα πολύ γιατί η κάντι σε νάρκωση έχει κάνει ανακοπή, ο γιατρός μου λέει να μη φοβάμαι γιατί υπάρχει αντίδοτο αλλά αυτό τη σημαίνει; πρέπει να ρωτήσω τον γιατρό του Site η αλήθεια είναι ότι την τρέμω αυτή τη νάρκωση, μία κοπέλα του mycat (δεν θυμάμαι ποια) μου είπε ότι το γατάκι της το νάρκωσαν με κρέμα για το κούρεμα αυτό μάλλον είναι καλύτερο. Στο εξωτερικό που είδα κουρέματα δεν τα ναρκώνουν καν, υπάρχουν κουρείς που είναι εκπαιδευμένοι Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι μεταλλική αυτη που έχει κοντότερα δοντια μέσα κ πιο μακρια έξω αυτή που είναι ειδικά για περσικές Click για ανάπτυξη... Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 09:39 Η elvenstar: #1.611 30-07-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Η gatouni έγραψε: #1.612 30-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Sli8erin!!!!!!!!!!!!!!!Mην το κανεις ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!Οχι στο κουρεμα!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:39 Η zorica έγραψε: #1.613 30-07-08 10:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Νομίζεις ότι εγώ το θέλω; Αν τα δεις όμως θα τα λυπηθείς με τόσους κόμπους που έχουν. Δεν ξέρω τι να κάνω πάντως για νάρκωση δεν θέλω να τα πάω, θα δω πως θα ξεμπλέξω αυτή τη φορά κ υπόσχομαι ότι θέλουν δε θέλουν θα χτενίζονται κάθε μέρα Click για ανάπτυξη... Δοκιμασε μπανιο και μαλακτικη και μετα χτενισε τους με βρεγμενο μαλλι. Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Γιατί δεν πρέπει να κουρεύονται; Ρωτάω γιατί εμείς τον έχουμε κουρέψει και άλλες φορές και δεν ήξερα ότι είναι κάτι κακό. Εμείς το κάνουμε αναγκαστικά γιατί δεν κάθεται καθόλου να του χτενίσουμε την κοιλιά. Αλλά τώρα προβληματίζομαι. Click για ανάπτυξη... Παθαινουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:47 Η gatouni έγραψε: #1.614 30-07-08 10:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παθενουν καταθληψη!!!Και εγω μαζι τους Click για ανάπτυξη... Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 10:53 Η zorica έγραψε: #1.615 30-07-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Ο δικός μας μόνο κατάθλιψη δεν παθαίνει. Του αρέσει ο εαυτός του και με κοντό μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι και 'γω τον προτιμώ με μακρύ τρίχωμα αλλά τον λυπάμαι όταν γεμίζει κόμπους. Πάντως διάβασα αρκετά πράγματα για βούρτσες και τεχνικές λουσίματος εδώ, οπότε θα το παλέψουμε και βλέποντας και κάνοντας από δω και στο εξής. Click για ανάπτυξη... Αμα εχεις δει οτι του αρεσει και ολας τοτε μια χαρα ειναι και το κουρεμααλλα θα ειναι ΠΟΛΥ αστεια τα γατια κουρεμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 11:22 Η gatouni έγραψε: #1.616 30-07-08 11:22 Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν τον είδες; είχα βάλει φωτό που είναι κουρεμένος λίγο πιο πίσω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 12:23 Η zorica έγραψε: #1.617 30-07-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Εφτασε η ώρα να "εκτεθούμε" και μεις στα μάτια σας. Είναι το περσικό γατί της μάνας μου (που είχα αναφέρει μερικά μηνύματα πιο πάνω). Εντός έδρας, ως γνωστόν "μεγαλώνω" τη Cindy. Λόγω εποχής και κόμπων, έπεσε "κούρεμα", το οποίο είναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες! Είναι απο κινητό όμως οι fotos, οπότε συγχωρήστε με για τη μέτρια ποιότητα. Click για ανάπτυξη... Nαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι......... Ειναι σαν τον Μαρκο οταν τον εκανα μπανιο προχτες για πρωτη φορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 20:43 Η zorica έγραψε: #1.618 30-07-08 20:43 Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Εικόνα 635.jpg 137,9 KB · Εμφανίσεις: 161 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:06 Ο πυρροθριξ: #1.619 30-07-08 21:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 79 80 81 82 83 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 81 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... πολυ ωραιος!!!!!μετα το μπανιο ειναι εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 21:29 Η elvenstar: #1.620 30-07-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Eιπα να βαλω και καμια καινουρια φωτο... Click για ανάπτυξη... Βρεεεεεεε! όλο αυτό είναι το Μαρκουλίνι;;; Τελίκα βρήκα τι ΄ράτσα είναι ο Μάρκος, μάλλον σας έδωσαν λιοντάρι (το εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.