Περσίας maniacs

Που,στο Gallery ?Κοιμηθηκες καθολου σημερα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια,
Ζορίτσαααααα! πήρες λαπιτοπ;
μεγεια! άντε να ζωντανέψουμε κ εμείς λίγο γιατί όλα τα μανιακ μιλάνε πού εκτός από εμάς κ ζηλεύω:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια,
Ζορίτσαααααα! πήρες λαπιτοπ;
μεγεια! άντε να ζωντανέψουμε κ εμείς λίγο γιατί όλα τα μανιακ μιλάνε πού εκτός από εμάς κ ζηλεύω:(:(
Το απογευμα θα ειναι ετοιμο και το σαραβαλο που με βασανιζε τοσο καιρο θα παρει ποδι!!!:lol:

Δειτε τον εχει πλακα..

Συνημμένα

• post-376-1194901866.gif
    post-376-1194901866.gif
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 20
Που,στο Gallery ?Κοιμηθηκες καθολου σημερα?

Καλημερούδια!!! Ασε, χθες γύρισα απο τη δουλειά, στις 21.30 το βράδυ, ασχολήθηκα με τις δουλειες του σπιτιού και καθισα στον υπολογιστή κατά τη μία παρά είκοσι για να μπω στο φόρουμ. Με πήρε η ώρα και τελικά κοιμήθηκα στις 4 παρά 20. Εβαλα φωτογραφίες στο γκάλερι αλλά δεν κατάφερα να τις βάλω εδώ σε ling γιατί με πήρε ο ύπνος επάνω στον υπολογιστή. χα χα:lol:
Θα προσπαθήσω άλλη ώρα γιατί τώρα είμαι στη δουλειά και δεν έχω χρόνο. Ξύπνησα στις 6.45 το πρωί πάλι και με περιμένει κατ΄ευθείαν και η απογευματινή μου δουλειά με μιαμισυ ώρα μόνον διαφορά απ΄την άλλη
:rolleyes: Παρ΄όλα αυτά νομίζω πως κατάφερα μόλις να βάλω μια φωτό της Νάλας μου. Να δείτε την:

Καλα το ειχα καταλαβει,αφου ημουν και εγω μεχρι αργα εδω αλλα οχι και τοσο οσο εσυ ,και μετα σε βρηκα παλι ;)το πρωι..Αυτα μας κανει το Μycat...:lol::lol::lol:

Το απογευμα θα ειναι ετοιμο και το σαραβαλο που με βασανιζε τοσο καιρο θα παρει ποδι!!!:lol:
:hmm::hmm:Σε βρίσκω σκληρή:lol:
Άντε να κάνω κ εγώ τις ρυθμίσεις να μη πετάει έξω συχνά και να ξεκινήσουμε δουλειά:up::up:

Άντε να κάνω κ εγώ τις ρυθμίσεις να μη πετάει έξω συχνά και να ξεκινήσουμε δουλειά:up::up:
Ετσι μου εκανε και εμενα(και ακομα το κανει)και αλλη λυση δεν βρηκα απο το να το αλλαξω!!Και τι δεν ειχα δοκιμασει αλλα ματαια...

Δειτε τον εχει πλακα..
Μοιάζει με τον Μπατ μόνο που είναι πορτοκαλής, έτσι περπατάει και αυτός χοροπηδηχτά και ο αέρας του ανεμίζει την γούνα:D

Νομιζω πως ειναι ο Γκαρφιλντ..:lol:

Νομιζω πως ειναι ο Γκαρφιλντ..:lol:
Nαι ο Garfield είναι φαίνεται άλλωστε από την κοιλιά:lol:

Tι ρυθμισεις?Μπας και σωσω και το παλιο λαπτοπ...

Τι νεα,που ειστε?

Tι ρυθμισεις?Μπας και σωσω και το παλιο λαπτοπ...
Ρυθμίσεις στον Ρούτερ, μάλλον όμως θα χρειαστείς τεχνικο για να σου τις κάνει, κάνε μία προσπάθεια μήπως σώσεις κ το παλιο. τώρα μας μιλάς από τον καινούριο

Αμαν πια 10 λεπτά προσπαθω να το στείλω το πιο πάνω

Ρυθμίσεις στον Ρούτερ, μάλλον όμως θα χρειαστείς τεχνικο για να σου τις κάνει, κάνε μία προσπάθεια μήπως σώσεις κ το παλιο. τώρα μας μιλάς από τον καινούριο

Αμαν πια 10 λεπτά προσπαθω να το στείλω το πιο πάνω
Σε καταλαβαινω απολυτα.Εγω και τωρα που ειμαι στο καινουριο λαπτοπ εχω το ιδιο προβλημα!!!Θα τρελαθω τελειως!!!Παλι με πεταξε εξω σε 10 λεπτα μεσα!!!:mad::mad::mad::mad:

Σε καταλαβαινω απολυτα.Εγω και τωρα που ειμαι στο καινουριο λαπτοπ εχω το ιδιο προβλημα!!!Θα τρελαθω τελειως!!!Παλι με πεταξε εξω σε 10 λεπτα μεσα!!!:mad::mad::mad::mad:
Μαλλον έχουμε το ίδιο πρόβλημα δεν είναι θέμα κομπιουτερ οι ρυθμίσεις φταίνε

Πηρα τηλεφωνο τον ΟΤΕ και μου ειπαν και αυτοι για τις ριθμησεις του μοντεμ οτι μαλλων χρειαζονται αλλαγη.Με το καλο αυριο θα τα βρουμε.Τωρα τσαντιστηκα και τα παραταω!!!:mad::(

Πηρα τηλεφωνο τον ΟΤΕ και μου ειπαν και αυτοι για τις ριθμησεις του μοντεμ οτι μαλλων χρειαζονται αλλαγη.Με το καλο αυριο θα τα βρουμε.Τωρα τσαντιστηκα και τα παραταω!!!:mad::(
Αυτό θα κάνω και εγώ:D Άλλωστε ξεκίνησαν κ οι ανεξιχνίαστες υποθέσεις:up:

Καλημερα περσακια!Ρε παιδια μηπως φταει η συνδεση σας;Ζοριτσα τι κάνει ο κούκλος;Μεγάλωσε κι άλλο;Σλιθ η Κάντυ το παιζει και καλά κοντέσσα μέσα απο την κουνουπιέρα;:P

Καλημέρα περσάκια...τι κάνετε?
Βλέπω προβλήματα με τον Η/Υ και το ιντερνετ:down:....είχα και γω κάποτε και δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα:down::down:
Ελπίζω να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα και να σε έχουμε πάλι κοντά μας Ζορίτσα:up:

Τα γατόνια σας τι κάνουν....ο Μάρκος πώς τα πάει....βάλε καλέ καμιά νέα φωτό όταν μπορέσεις να τον καμαρώσουμε!!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back