Περσίας maniacs

Οχι όχι, μόνη μου ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! :lol::lol::lol:
Ο μικρός τα είχε πάρει με μένα γιατί του έλεγα να φύγει από τον υπολογιστή για να διαβάσει και... καταλαβαίνεις.:down:
Αλλά δεν μπόρεσα να καταφέρω να τους βάλω κ τους 3 τους στην υπογραφή. Τί να κάνω θα το ανακαλύψω κι αυτό.:lol:
Θα προσπαθήσω να σας βάλω κ νέες φωτό:up::up::up:
:up::up::up::up::up::up:
Αφού έβαλες το ένα τώρα είναι πιο απλό, ξαναφορτώνεις την επόμενη φοτογραφία με τον ίδιο τρόπο και όταν εμφανιστεί στο κάτω μέρος την τραβάς με τον κέρσορα στο πάνω κουτάκι και έτσι θα τα έχεις και τα 3 ζουζούνια στην υπογραφή =( ^x^)=

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παραπονο

εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδι αγαπαμε ΟΛΑ τα γατακια αλλα εχουμε και μια προτιμηση στα μακρυτριχα λεω να ξεκινησω ενα θεματακι εδω...
Τι κουκλί είναι αυτό?

:up:Η Περσα μου με τα 2 καινουρια μελη Βερσατσε και Σανελ η περσικη οικογενεια μεγαλωσε
Τι μωρά!!!!!!!!!!!! αλλά και τα ονόματα που τους έδωσες....σκέτες μυρωδίτσες. Να τα χαίρεσαι.:up:

εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι....:hmm:
https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047
https://www.greekbooks.gr/web/book/details.aspx?ProductID=192242
Αυτά μιλάνε γενικά για την φροντίδα της γάτας
https://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2852961
Αυτό έχει και στοιχεία για κάθε ράτσα ξεχωριστά
https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt/105-0743172-1108444#reader-link
https://www.amazon.com/Persian-Cats-Raising-Ideal-Cat/dp/0793830036/ref=pd_sim_b_5

https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt#reader-link
Και αυτά τα δύο που είναι ειδικά για την περσική αλλά δυστυχώς στα Αγγλικά

σας ευχαριστω...:up:
ευχαριστω και για τα links:up:

Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι!:)
Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! :lol: Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά:cool: Τέλος οι διακοπές;)
Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις.
Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου:up::up::up:
Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια.:rolleyes:

Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια.:rolleyes:

Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!!:up:
Θέλουμε φωτος!!! :D

αντε με το καλο να την δεχτεις:)
φωτο να την δουμε την φατσουλα σου:up:

Zήτωωωω:up:
Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά.:lol:
Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι:cool:

Zήτωωωω:up:
Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά.:lol:
Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι:cool:
Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι.
Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει.

Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος.
Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου):P

Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος.
Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου):P
Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει...:confused:
Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω.

Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει...:confused:
Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω.
E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει:redface:
Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα:mad: Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί;

Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..:up::up::up:Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ).:P

Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..:up::up::up:Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ).:P
Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!!:up:
Είστε καλά???

Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!!:up:
Είστε καλά???
Ναι ευχαριστω!!;)Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου?

Ναι ευχαριστω!!;)Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου?
Ειναι ο Περσης μου!:) Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... :D:D

Kαι στο αβαταρ ειναι...?

Kαι στο αβαταρ ειναι...?
Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών:up:
Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! :D :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back