elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:34 Η elvenstar: #1.761 04-09-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι όχι, μόνη μου ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! Ο μικρός τα είχε πάρει με μένα γιατί του έλεγα να φύγει από τον υπολογιστή για να διαβάσει και... καταλαβαίνεις. Αλλά δεν μπόρεσα να καταφέρω να τους βάλω κ τους 3 τους στην υπογραφή. Τί να κάνω θα το ανακαλύψω κι αυτό. Θα προσπαθήσω να σας βάλω κ νέες φωτό Click για ανάπτυξη... Αφού έβαλες το ένα τώρα είναι πιο απλό, ξαναφορτώνεις την επόμενη φοτογραφία με τον ίδιο τρόπο και όταν εμφανιστεί στο κάτω μέρος την τραβάς με τον κέρσορα στο πάνω κουτάκι και έτσι θα τα έχεις και τα 3 ζουζούνια στην υπογραφή =( ^x^)= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο pan8hras έγραψε: #1.762 04-09-08 10:59 παραπονο εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.763 04-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Επειδι αγαπαμε ΟΛΑ τα γατακια αλλα εχουμε και μια προτιμηση στα μακρυτριχα λεω να ξεκινησω ενα θεματακι εδω... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.764 04-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: Η Περσα μου με τα 2 καινουρια μελη Βερσατσε και Σανελ η περσικη οικογενεια μεγαλωσε Click για ανάπτυξη... Τι μωρά!!!!!!!!!!!! αλλά και τα ονόματα που τους έδωσες....σκέτες μυρωδίτσες. Να τα χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #1.765 04-09-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι.... Click για ανάπτυξη... https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047 https://www.greekbooks.gr/web/book/details.aspx?ProductID=192242 Αυτά μιλάνε γενικά για την φροντίδα της γάτας https://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2852961 Αυτό έχει και στοιχεία για κάθε ράτσα ξεχωριστά https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt/105-0743172-1108444#reader-link https://www.amazon.com/Persian-Cats-Raising-Ideal-Cat/dp/0793830036/ref=pd_sim_b_5 https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt#reader-link Και αυτά τα δύο που είναι ειδικά για την περσική αλλά δυστυχώς στα Αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Ο pan8hras έγραψε: #1.766 04-09-08 13:05 σας ευχαριστω... ευχαριστω και για τα links Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η moukelis έγραψε: #1.767 04-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι! Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά Τέλος οι διακοπές Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις. Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου Click για ανάπτυξη... Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Nehalennia: #1.768 04-09-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!! Θέλουμε φωτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο pan8hras έγραψε: #1.769 04-09-08 13:22 αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Οχι όχι, μόνη μου ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!! Ο μικρός τα είχε πάρει με μένα γιατί του έλεγα να φύγει από τον υπολογιστή για να διαβάσει και... καταλαβαίνεις. Αλλά δεν μπόρεσα να καταφέρω να τους βάλω κ τους 3 τους στην υπογραφή. Τί να κάνω θα το ανακαλύψω κι αυτό. Θα προσπαθήσω να σας βάλω κ νέες φωτό Click για ανάπτυξη... Αφού έβαλες το ένα τώρα είναι πιο απλό, ξαναφορτώνεις την επόμενη φοτογραφία με τον ίδιο τρόπο και όταν εμφανιστεί στο κάτω μέρος την τραβάς με τον κέρσορα στο πάνω κουτάκι και έτσι θα τα έχεις και τα 3 ζουζούνια στην υπογραφή =( ^x^)= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:59 Ο pan8hras έγραψε: #1.762 04-09-08 10:59 παραπονο εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.763 04-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Επειδι αγαπαμε ΟΛΑ τα γατακια αλλα εχουμε και μια προτιμηση στα μακρυτριχα λεω να ξεκινησω ενα θεματακι εδω... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.764 04-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: Η Περσα μου με τα 2 καινουρια μελη Βερσατσε και Σανελ η περσικη οικογενεια μεγαλωσε Click για ανάπτυξη... Τι μωρά!!!!!!!!!!!! αλλά και τα ονόματα που τους έδωσες....σκέτες μυρωδίτσες. Να τα χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #1.765 04-09-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι.... Click για ανάπτυξη... https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047 https://www.greekbooks.gr/web/book/details.aspx?ProductID=192242 Αυτά μιλάνε γενικά για την φροντίδα της γάτας https://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2852961 Αυτό έχει και στοιχεία για κάθε ράτσα ξεχωριστά https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt/105-0743172-1108444#reader-link https://www.amazon.com/Persian-Cats-Raising-Ideal-Cat/dp/0793830036/ref=pd_sim_b_5 https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt#reader-link Και αυτά τα δύο που είναι ειδικά για την περσική αλλά δυστυχώς στα Αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Ο pan8hras έγραψε: #1.766 04-09-08 13:05 σας ευχαριστω... ευχαριστω και για τα links Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η moukelis έγραψε: #1.767 04-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι! Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά Τέλος οι διακοπές Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις. Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου Click για ανάπτυξη... Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Nehalennia: #1.768 04-09-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!! Θέλουμε φωτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο pan8hras έγραψε: #1.769 04-09-08 13:22 αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παραπονο εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:32 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.763 04-09-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Επειδι αγαπαμε ΟΛΑ τα γατακια αλλα εχουμε και μια προτιμηση στα μακρυτριχα λεω να ξεκινησω ενα θεματακι εδω... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.764 04-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: Η Περσα μου με τα 2 καινουρια μελη Βερσατσε και Σανελ η περσικη οικογενεια μεγαλωσε Click για ανάπτυξη... Τι μωρά!!!!!!!!!!!! αλλά και τα ονόματα που τους έδωσες....σκέτες μυρωδίτσες. Να τα χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #1.765 04-09-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι.... Click για ανάπτυξη... https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047 https://www.greekbooks.gr/web/book/details.aspx?ProductID=192242 Αυτά μιλάνε γενικά για την φροντίδα της γάτας https://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2852961 Αυτό έχει και στοιχεία για κάθε ράτσα ξεχωριστά https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt/105-0743172-1108444#reader-link https://www.amazon.com/Persian-Cats-Raising-Ideal-Cat/dp/0793830036/ref=pd_sim_b_5 https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt#reader-link Και αυτά τα δύο που είναι ειδικά για την περσική αλλά δυστυχώς στα Αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Ο pan8hras έγραψε: #1.766 04-09-08 13:05 σας ευχαριστω... ευχαριστω και για τα links Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η moukelis έγραψε: #1.767 04-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι! Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά Τέλος οι διακοπές Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις. Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου Click για ανάπτυξη... Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Nehalennia: #1.768 04-09-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!! Θέλουμε φωτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο pan8hras έγραψε: #1.769 04-09-08 13:22 αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Επειδι αγαπαμε ΟΛΑ τα γατακια αλλα εχουμε και μια προτιμηση στα μακρυτριχα λεω να ξεκινησω ενα θεματακι εδω... Click για ανάπτυξη... Τι κουκλί είναι αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #1.764 04-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: Η Περσα μου με τα 2 καινουρια μελη Βερσατσε και Σανελ η περσικη οικογενεια μεγαλωσε Click για ανάπτυξη... Τι μωρά!!!!!!!!!!!! αλλά και τα ονόματα που τους έδωσες....σκέτες μυρωδίτσες. Να τα χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #1.765 04-09-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι.... Click για ανάπτυξη... https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047 https://www.greekbooks.gr/web/book/details.aspx?ProductID=192242 Αυτά μιλάνε γενικά για την φροντίδα της γάτας https://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2852961 Αυτό έχει και στοιχεία για κάθε ράτσα ξεχωριστά https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt/105-0743172-1108444#reader-link https://www.amazon.com/Persian-Cats-Raising-Ideal-Cat/dp/0793830036/ref=pd_sim_b_5 https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt#reader-link Και αυτά τα δύο που είναι ειδικά για την περσική αλλά δυστυχώς στα Αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Ο pan8hras έγραψε: #1.766 04-09-08 13:05 σας ευχαριστω... ευχαριστω και για τα links Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η moukelis έγραψε: #1.767 04-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι! Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά Τέλος οι διακοπές Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις. Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου Click για ανάπτυξη... Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Nehalennia: #1.768 04-09-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!! Θέλουμε φωτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο pan8hras έγραψε: #1.769 04-09-08 13:22 αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: Η Περσα μου με τα 2 καινουρια μελη Βερσατσε και Σανελ η περσικη οικογενεια μεγαλωσε Click για ανάπτυξη... Τι μωρά!!!!!!!!!!!! αλλά και τα ονόματα που τους έδωσες....σκέτες μυρωδίτσες. Να τα χαίρεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η elvenstar: #1.765 04-09-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι.... Click για ανάπτυξη... https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047 https://www.greekbooks.gr/web/book/details.aspx?ProductID=192242 Αυτά μιλάνε γενικά για την φροντίδα της γάτας https://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2852961 Αυτό έχει και στοιχεία για κάθε ράτσα ξεχωριστά https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt/105-0743172-1108444#reader-link https://www.amazon.com/Persian-Cats-Raising-Ideal-Cat/dp/0793830036/ref=pd_sim_b_5 https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt#reader-link Και αυτά τα δύο που είναι ειδικά για την περσική αλλά δυστυχώς στα Αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Ο pan8hras έγραψε: #1.766 04-09-08 13:05 σας ευχαριστω... ευχαριστω και για τα links Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η moukelis έγραψε: #1.767 04-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι! Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά Τέλος οι διακοπές Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις. Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου Click για ανάπτυξη... Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Nehalennia: #1.768 04-09-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!! Θέλουμε φωτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο pan8hras έγραψε: #1.769 04-09-08 13:22 αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από pan8hras: εχω ενα παραπονο γιατι δεν υπαρχει ενα βιβλιο ειδικα για περσικες γατες στα ελληνικα.η υπαρχει και δεν το εχω παρει χαμπαρι.... Click για ανάπτυξη... https://www.psichogios.gr/book.asp?cid=22047 https://www.greekbooks.gr/web/book/details.aspx?ProductID=192242 Αυτά μιλάνε γενικά για την φροντίδα της γάτας https://www.books.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2852961 Αυτό έχει και στοιχεία για κάθε ράτσα ξεχωριστά https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt/105-0743172-1108444#reader-link https://www.amazon.com/Persian-Cats-Raising-Ideal-Cat/dp/0793830036/ref=pd_sim_b_5 https://www.amazon.com/gp/reader/0812044053/ref=sib_dp_pt#reader-link Και αυτά τα δύο που είναι ειδικά για την περσική αλλά δυστυχώς στα Αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:05 Ο pan8hras έγραψε: #1.766 04-09-08 13:05 σας ευχαριστω... ευχαριστω και για τα links Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η moukelis έγραψε: #1.767 04-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι! Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά Τέλος οι διακοπές Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις. Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου Click για ανάπτυξη... Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Nehalennia: #1.768 04-09-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!! Θέλουμε φωτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο pan8hras έγραψε: #1.769 04-09-08 13:22 αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας ευχαριστω... ευχαριστω και για τα links Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:07 Η moukelis έγραψε: #1.767 04-09-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι! Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά Τέλος οι διακοπές Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις. Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου Click για ανάπτυξη... Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Nehalennia: #1.768 04-09-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!! Θέλουμε φωτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο pan8hras έγραψε: #1.769 04-09-08 13:22 αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Σε ευχαριστούμε σ΄ευχαριστούμε Δωράκι! Με παρακίνησε η Σλιθ! Να΄ναι καλά!! Εσείς τι κάνετε? Διαβάζω τα ποστ σας μα δεν προλαβαίνω να γράφω και πολύ γιατί άρχισε φουλ η δουλειά Τέλος οι διακοπές Και συγχρόνως και οι δουλειές του σπιτιου αργά το βράδυ όταν γυρίζω.. Καταλαβαίνεις. Με το καλό να δεχτείς τα μωρά σου Click για ανάπτυξη... Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:10 Η Nehalennia: #1.768 04-09-08 13:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!! Θέλουμε φωτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο pan8hras έγραψε: #1.769 04-09-08 13:22 αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς να την δεχτείς την κουκλάρα σου!!! Θέλουμε φωτος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pan8hras Νεοφερμένο μέλος Ο pan8hras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:22 Ο pan8hras έγραψε: #1.769 04-09-08 13:22 αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε με το καλο να την δεχτεις φωτο να την δουμε την φατσουλα σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:25 Η staman2 έγραψε: #1.770 04-09-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:46 Η moukelis έγραψε: #1.771 04-09-08 13:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Zήτωωωω Καλώς να την δεχτείς τη μικρούλα σου. Δώσε στο Σειριάκι σου φιλάκια πολλά στα μαγουλάκια του τα γελαστά. Το Σειριάκι το έχεις τώρα κοντά σου? Δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ όλους για τις ευχες,φωτο μολις την παραλαβω,θα της ανοιξω θεματακι. Το μαφιοζόγατό μου δεν ειναι μαζι μου...Τρομοκρατει τους δικους μου στο Βόλο για να τους αποσπά φέτες γαλοπουλας.Θα τον φερει ο πρωτος που θα με επισκεφθει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:23 Η elvenstar: #1.772 04-09-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα νέα μας ειναι ότι σε λιγο καταφτανει το Μοιρακι μας.Πηγα σε ενα κτηνιατρειο και αγορασα κατι πιατακια...μουρλια. Click για ανάπτυξη... Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #1.773 04-09-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλώς το κορίτσι, δεν χρειάζεται να σου πω ότι πρέπει να βάλεις φωτο από την άφιξη, όπως κ εκτενές ρεπορτάζ για το πως θα το πάρει ο Σείριος. Α! και θέλουμε να δούμε κ τα πιατάκια τα μούρλια (τα οποία καλά έκανες κ τα πήρες σε πληθυντικό αριθμό για την κόρη σου) Click για ανάπτυξη... Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:24 Η elvenstar: #1.774 04-09-08 19:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ ο Σειριος ειναι στο Βολο ακομα,πως να το παρει... Δε μπορω να σας κανω τωρα ρεπορταζ,γιατι το παιδι κοιμαται πανω μου.Παιδια τι βλακειες λενε για τα σιαμ...ειναι το πιο γλυκο γατι ever!Μου δινει και φιλακια...Τα πιατακια(ενα για νερο κι ενα για τροφη για τους κακεντρεχεις) θα τα ψαξω στο δικτυο να σας τα δειξω. Click για ανάπτυξη... E! καλά μη βαράς το είχα ξεχάσει Ναι και εγώ αυτές τις μπουρδες ότι τα Σιαμ είναι κακα ποτέ δεν τις κατάλαβα Ε! αμά του φέρεσαι άσχημα τι θα κάνει το γατακι δεν θα αμυνθεί; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:06 Η zorica έγραψε: #1.775 05-09-08 02:06 Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:10 Η staman2 έγραψε: #1.776 05-09-08 02:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η παρεα μεγαλωσε απ`οτι βλεπω..Εγω απο αυριο θα ειμαι πιο κοντα σας (ερχεται καινουριο λαπτοπ). Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:12 Η zorica έγραψε: #1.777 05-09-08 02:12 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Να χαιρόμαστε και πιο συχνά τον κούκλο σου!! Είστε καλά??? Click για ανάπτυξη... Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:16 Η staman2 έγραψε: #1.778 05-09-08 02:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι ευχαριστω!!Τι κουκλι ειναι αυτο στην υπογραφη σου? Click για ανάπτυξη... Ειναι ο Περσης μου! Προσπαθω να βαλω και τους αλλους Τυμι και Ναλα που θα μου παει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:27 Η zorica έγραψε: #1.779 05-09-08 02:27 Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Kαι στο αβαταρ ειναι...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:54 Η staman2 έγραψε: #1.780 05-09-08 02:54 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Kαι στο αβαταρ ειναι...? Click για ανάπτυξη... Στο αβαταρ είναι η πρώτη μας αγάπη ο Τίμυ μας. Τον μαζέψαμε 15 ημερών γιατι του σκότωσαν τη μαμά και το αδερφάκι του κ τον μεγαλώσαμε με μπιμπερό. (η κόρη μου ξυπναγε κάθε βράδυ ανά 3 ώρες και τον τάιζε. Ηταν τότε 3η γυμνασίου) Τώρα ο Τίμυ είναι 8 χρονών Ανεβασα καινουριες φωτογραφιες! Εδω μπορειτε να δειτε την γατοοικογενεια μας...!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.